- Nadaljevanje uvodnih dveh blogov JONA GRE V NINIVE ter ČIVKI O HOJI S KRISTUSOM. Brez študija teh dveh bodo tukaj obravnavane teme težje sprejemljive novemu obiskovalcu.

- Lotevali se bomo stvari, ki jih iskalec/vernik ne opazi, ali pa razume po svoje, ne po Božje.

- Iskrene duše vabljene h komentiranju in s tem oblikovanju bloga.

- Naslovna slika zgoraj: spovednica, v kateri se je spovedovala tudi sveta Favstina Kowalska (KLIKNI). Foto: naš hieronim.

torek, 29. maj 2018


72. Pred volitvami čez par dni

Iz zgodbe g. Janše na Radiu 1, več spodaj.

29.5.2018, torek.  

In lipa zelenela je
tam v dišečem gaju
s cvetjem me posipala
sem mislil, da sem v raju.

Kostanji začenjajo cveteti
in lipe,
čebele po bregu hitijo,
jaz pa gledam, poslušam,
to ubogo slovensko 'kmetijo'.

Napisal bi še par besed pred volitvami. Dodali bomo nekaj 'gibljivih slik' in linkov, da se lahko bolje pripravite za nedeljo. Zato si prosim le vzemite nekaj časa za današnji zapis. Volit bom šel, čeprav se desnica ni uspela združit, a morda vsaj ustavno večino levice preprečimo, s tem pa uzakonjanje najhujših nečloveških praks.

Bom kar direkten, da ne bo predolgo:

1. Volil bom SDS, ker je Združena desnica v 'vladi v senci'. Moram pa reči, kljub karizmatičnosti g. Janše in mnogih njegovih, da odkar ni Primca za slišati, moje srce ne cveti več kot prej. A, kot je gdč. Norma včeraj povedala na VV Faktorju, in smo tu že zapisali: Božja Previdnost jih vodi, in bodo svojo nalogo opravili na drug način. Poglejte si tale dva dela, splača se, kajti vidimo g. Brščića in Normo v njunih do sedaj NAJBOLJŠIH izvedbah:




Bi pa SDS in g. Janši vseeno rad rekel, kaj bi si jaz in mnogi zelo želeli: sprejmite del Primc/Kanglerjevega programa za družine v svoj program! Že te dni pred volitvami to javno objavite: 3000 evrov za otročka, plus, plus … Potem pa lahko ta dva blagoslovljena možaka tudi v svojo ekipo sprejmete.   

2. Nova Slovenija: že g. Brščić v zgornjem linku pove vse. Nedoumljiva je patologija krščanskega življenja, če si pripravljen biti novi erjavec v KATERIKOLI VLADI, samo zato, ker imaš osebne želje po ministrovanju. Toninova filozofija, da bi rad bil celo v hudičevi vladi, da bi tam zlo zadrževal nazaj, me spominja na moža, ki reče ženi:

''Draga moja, sklenil sem, da si grem poiskat službo v kupleraj. Grem za hišnika, da jim bom, ko bodo preveč grešili, ugasnil luč.''

To je nekakšna perverzna krščanska dobrota, še manj pa je razumljivo, da se je žena Čudomila strinjala z možem in mu dala blagoslov.

V reklami za Reporterjev intervju Tonin izjavi:

»Če bo NSI v desni vladi, bo poskrbela, da se ne bodo dogajali kakšni ekscesi, in če bo v neki drugi bolj sredinski, široko zasnovani vladi, si bo tudi tam prizadevala za normalnost in uravnoteženost.«

Kako bo človek s Kučanovim ekscesom 1600 evrov plus; z ekscesom Janše kot ''politika v zaporu'', z ekscesom prve osebe, ki je prenehala sodelovati v projektu Združena desnica plus; z ekscesom oteževanja dostopa do arhivov; z ekscesom postavljanja samega sebe za predsednika vlade že enkrat v februarju, ko so imeli prvo srečanje Desnice - kako bo kot tak skrbel za 'normalnost in uravnoteženost'? Poglejmo, dragi bralci: gospod Tonin je pravzaprav začel z razpadom ZD+, zdaj pa se bodo predstavljali kot povezovalci in rešitelji? Tak čuden um ne doume, da bi bila edina velika rešitev, ko bi se desnica še bolj strnjevala in množila, ne pa, da ni imel časa priti že na drugo srečanje, niti njegova stranka kot edina od štirih ni organizirala četrtega srečanja Desnice, imel pa je čas za vse TV nastope v levih medijih. Takšno obnašanje Nebo slej kot prej kaznuje. Moralna neodraslost ga ne opravičuje. 

Zelo mi je žal za tako stanje v NSi. Zelo. Že dejstvo, da si jih srčno želi g. Židan, je znamenje preplaha za pravega kristjana: 


O tej hrepeneči navezi NSi z levico pa smo pisali že pred meseci: 

http://www.times.si/marjan-sarec-brez-tezav-bi-sel-v-koalicijo-s-sd-in-nsi-video--e85bc2916b7aacf8e1473f2776548a2762717e7e.html

In še: Portal Domovina je pristransko trobilo in nergalo NSi. Urednik g. R. Č. očitno periodično poskrbi za perfidno spodkopavanje drugih desnih strank in za brisanje komentarjev. Obenem pa si želi te svoje izdelke še oglobiti. Kaj pa vem, to je vse mal 'v rožicah'. Izvor tega stanja je lahko le zavist. 

3. Tukaj nismo 'udrihali' kaj dosti po levici, kajti to je, kar je kajnovega, smo pa skušali urediti vrste desnice. Ni nam uspelo, in po volitvah bomo nemara dodali analizo. Smo pa veliko pisali o odgovornosti slovenskih kristjanov vseh sort, predvsem pa katolikov (Cerkev se je nedolgo nazaj tolažila, da nas je okoli 70% med Slovenci!), da imamo že skoraj 80 let neko varianto komunizma. Kajti:

Slovenski kristjani že desetletja po nedeljski sveti maši volijo leve politike: 

Hej brigade, hitite,
nas po maši volite,
zatiralce slovenskih domov ...

Torej je za vse to stanje STRAHOVITO odgovorna tudi naša ljuba Cerkev, oziroma njeni najvišji voditelji. Ker nočejo (ne znajo) vzgajati svojega ljudstva. Končno je še kdo drug razen nas o tem natančneje spregovoril, in vredno je prebrati to vrhunsko analizo še četrtega blagoslovljenega (kajti blagoslov Gospodov gre na pravične in pogumne); gospoda Ivana Klemenčiča. Dva dela sta, in res, vzemite si čas:

4. Da o g. Zidanšku in SLS ne govorimo. Le kdo ga lahko razume? Kdor razume pesem: Med iskrenimi ljudmi, KLIKNI, ne more razumeti Zidanška. Vse nam je razjasnila tale spodobna analiza zgodovine te stranke: 

https://reporter.si/clanek/kolumnisti/dilema-ki-je-ni-636317

5. Še eden čuden kristjan, poleg omenjene stranke in našega prvega spoštovanega katoliškega predsednika države, je gospod Šarec. Glede njega je morda dovolj, da si ogledate tale posnetek babice, ki sesuje Šarca na pravo mero (kliknite spodaj ''ne zdaj'', da vas Fecebook spusti naprej):


Haha, zgoraj se mi je zapisalo: Fecebook, in naj tako ostane, angleškega prevoda za feces pa ne bom dodajal.

Tale Primčev tvit nakazuje na samo bistvo problema slovenskih 'kristjanov':


Pa še g. Ivan Štuhec, eden redkih glasnih pravičnih v Cerkvi:


Zaključek

Slovensko katolištvo je v povprečju levo, tako je tudi povprečno stanje pri škofovski garnituri, kot je za sklepati. Ne doumevajo, da se ne gre za politiko, ampak za reševanje naroda in njega duš. Zaradi tega noben Gospodov blagoslov ne prime, in Rimski tudi ne, in zaradi tega se začenja še nadaljnji propad tako Cerkvenega življenja kot slovenskega naroda. Kot je napisal g. Štuhec, samo Božji čudež nas lahko še reši, a ta ne bo prišel po 'trganju oblačil, raševini in postenju' naše Cerkve, ampak po na videz jalovih trudih iskrenih v srcih, ki smo jih lahko opazili v Primčevi ekipi, in seveda Janševi.

Je pa Gospod GOD čudežno umaknil, On že ve zakaj, da jih bo bolje drugje uporabil. Dobro je rekla gdč. Norma Marija:

''Mislim, da Božja Previdnost - kljub temu da zgleda, da nas včasih mal' zafrkva - vse vodi.''

In res je tako. Je pa problem, da mora Gospod nenehno prištevati še naše neumnosti, zmote in celo nespodobnosti, v svojo Previdnost, zato se zna končni rezultat premikati v neko nedoločeno prihodnost, kajti Božja Previdnost pravzaprav vozi v peti hitrosti, naše noro 'šaltanje' pa to hitrost zmanjša na drugo, prvo, ali celo v 'rikverc'.

In v takšnem duhovnem 'rikvercu' smo Slovenci že mnogo desetletij zaporedoma, predvsem po zaslugi kvazi-kristjanov, ki že od druge svetovne vojne naprej volijo komuniste in post-prebarvane komuniste. Zdaj pa je prišla že nova generacija kristjanov, ki so v srcih pravzaprav leninov, kajnov rod, kajti zaradi moralne Cerkvene ohlapnosti je prišlo do stanja, ko verniki po nedeljskih svetih mašah ne potrebujejo več voliti komunistov, ampak volijo kar svoje 'kristjane'. Vozel je zapečaten

Je to res napredek naroda, ali gre v resnici za rapiden nadaljnji propad? Že papež in pa naš novomeški škof sta povedala, da hudič prav dobro gnezdi tudi v Cerkvi.

Ljubi Gospod, prosimo Te, Usmili se vernih duš, ki so tudi v dejanjih in v srcih verne; Usmili se otrok in tistih, ki šele prihajajo; Usmili se preko pol-milijona splavljenih otrok; Usmili pa se tudi Cerkvenih voditeljev, da dobijo Tvojo, ne svojo moralo. Kajti Tvoja morala je pogumna, naša morala pa je hinavska in preračunljiva. Čaka v zasedi. In nenazadnje se Usmili tudi vseh drugih, ki odlagajo Tebe, da bi si ZASE prigrabili udobno življenje, pri tem pa s kajnove strani mučijo Tvoje abele, sami sebi v duševno pogubo.

Amen


Ps: Gremo na volitve! A prepričan sem, da če bi DANES g. Janša javno pred kamerami objavil, da v svoj program sprejema program umaknjene Združene desnice, bi pridobil mnoooogo več glasov, kot so jih ZD napovedovale ankete! Vendar  me včasih čudi, kako je ta blagrovani in domiselni človek lahko občasno tako pust in nedomiseln?

Glede njegove spretnosti in domiselnosti izven političnega igrišča:



Hočemo konec zgodbe!

Tu pa o tem, kako je biti politični zapornik po krivici (morda pa tudi g. Tonin kdaj na tak način pride do svojega evrokrema?): 



In pa siceršnja nogometno-plesna okretnost:



Še malce več politične okretnosti, da nam v nedeljo srca oživijo!

Ps2: Berite naslednje dni dodajane komentarje spodaj, ker bomo sproti dotvitali dogodke na to temo. 









36 komentarjev:

  1. Ker je naša lidija istočasno vmes pisala komentar k prejšnji (zelo brani) temi, si ga le preberite, plus odgovor:

    https://gospodovasepetanja.blogspot.com/2018/05/71_25.html?showComment=1527569870282#c5142523869454880973

    Zelo sovpada z zgornjim opisom našega 'izbornega' krščanstva.

    OdgovoriIzbriši
  2. No, tudi g. Marjan Podobnik, sicer originalno iz grozne SLS, je povedal resnico in taktiko, ki smo jo tu pisarili:

    http://topnews.si/2018/05/29/marjan-podobnik-v-pismu-urednistvu-topnews-si-o-potezi-kanglerja-in-primca-kangler-in-primc-bedaka-ali-junaka/

    Junaka! Zdaj pa je na Janezu Janši, da je končni junak in te može sprejme k sebi in tudi njihovo ponudbo za mlade družine.

    Velikodušnost, to je ta KRIK!

    OdgovoriIzbriši
  3. In pa še enkrat, totalna megla, ki smo jo za te dni dobesedno napovedali že dva meseca vnaprej:

    https://reporter.si/clanek/slovenija/slovenska-skofovska-konferenca-udelezite-se-volitev-in-molite-za-domovino-641240

    Gospod Jezus je dejal (Marko 11,23):

    "Resnično, povem vam: Kdor bo rekel TEJ gori: ›Vzdigni se in se vrzi v morje‹ in ne bo dvomil v svojem srcu, temveč verjel, da se bo zgodilo, kar pravi, se mu bo zgodilo."

    TEJ gori pomeni konkretna želja, namen. Torej: volite DESNE stranke, saj edino te zagotavljajo, kar SŠK megleno, oprezno in previdno namiguje. Namreč, vse, kar so našteli, si lepi tudi skrajna levica in ostali post-komunisti.

    Aktualna demonstracija, kako je to šlo zadnjih 70 let. Latinsko diagnozo pa smo že dali.

    Bog pomagaj. Ampak direkt.

    OdgovoriIzbriši
  4. Gospod je Svojemu verniku Šarcu poslal opomin tretje stopnje:

    https://www.dnevnik.si/1042823904/kronika/v-kamniku-zalilo-ulice-zemeljski-plaz-v-kosisah

    OdgovoriIzbriši
  5. Jona hvala za srca vpogled v gledališko predstavo Vol - slo, kjer so eni odgovorni in dostojno nosijo svoj križ, v prvi vrsti g. Janša. Norma pogumna reče bobu bob in takih znoj je Bogu všečen. Nekateri pa s kajnovsko vlogo in jo do potankosti izpolnjujejo, podpihovalec pa je hudi duh.

    O tem smo že pisali, a glede na stanje duha v Sloveniji, ZAKRIČIMO ŠE ENKRAT! Marsikateri, sedaj že stari starši, so hodili v cerkev, redno k mašam, njihovi otroci so odraščali povojnem obdobju, njihovi vnuki in vnukinje so bili že izgubljeni, otroci teh otrok pa samo še iphone znajo dvigniti, glasu, ko se resnične grdobijo godijo v družbi, po fakultetah ..., pa ne več. In kanali za zastrupljanje malih glav so odprti.

    Kako ne bo odgovornost tudi Cerkve in tistih, ki so slišali za Nauk od svojih staršev, dedkov, babic pa tega niso prenesli naprej?

    Tudi na Domovini so na mehko podrezali v to:

    https://www.domovina.je/kaj-vam-glede-volitev-svetujejo-slovenski-skofje/

    Hvaljen Jezus in Njegovi, na koncu ostanete samo Vi, v priklonu pred Vami, lidija.


    OdgovoriIzbriši
  6. Živjo Lidija! Hvala za prispevek in link! Res, če Desnica vsaj ustavne večine ne dobi, bodo po vsej državi uzakonili, kar so na filo-faksu, da tam NI VEČ ŠTUDENTOV, VSI SO ŠTUDENTKE, in zelo jim je lepo. Perverzija, ki zbuja srd. In tega bo vse več in več, ker, po škofovem mnenju in mnenju Cerkve;

    "Se Cerkev ne "ukvarja z družbenimi vprašanji, ampak s cerkvenimi ..."

    Saj ravno v tem je point, da se bo posledično narod ukvarjal s seboj, Cerkev pa naj se kar SAMA S SABO. Je to po Frančiškovo torej?

    Nečisto srce ne dojema Božjega uma, ampak se zapleta samo s seboj.

    In vedno bodo obračali besede: navsezadnje ni bilo potrebno, da bi Cerkveni vrh kot ustanova dal neko jasno mnenje o volitvah, če je to v takem neskladju s Katekizmom, Naukom in kanonskim pravom ter dogmo in njihovo prefinjeno vestjo,

    ampak da bi se vsaj EN posamezni škof ojunačil in izpostavil, kot so se Janša, Kangler in Primc, pa še mnogi drugi, in enostavno, s težo svojega strahotnega prepričanje in vere, povedal, zakaj bo zdaj volil SDS, npr. (koga drugega pa naj, da ne bo glas v prazno?).

    A ni tega Slomška, danes takih Vovkov in Šuštarjev VEČ NE DELAJO. Hehe, hehe, kardinal pa je na varnem v Rimu, da imamo mir pred njim? Naj kar sam pove, kar je mislil, hehe, hehe??

    Jej jej, kako se bodo krotovičili v vicah zaradi tega! Kajti Gospod govori (Luka 12, 47-48):

    "Tisti služabnik, ki spozna voljo svojega Gospodarja, a ničesar ne pripravi in ne dela po Njegovi volji, bo HUDO tepen. Tisti pa, ki je ne spozna in stori kaj takega, kar zasluži udarce, bo malo tepen. Od vsakega, ki mu je bilo veliko dano, se bo veliko zahtevalo, in komur so veliko zaupali, bodo od njega toliko več terjali."

    Kaj pa je Božja Volja? Mar ni podpreti preganjane in po krivici zatirane; obiskovati nedolžne v zaporu; podpreti pravične? Kdor pa le z večino tuli, je šakal ali volk. In tudi če je tiho, je volk oz. kača, narod pa ga iz svojih žuljavih rok REDI.

    Si rejen zato,
    da si vedno oprezen in prežeč,
    tudi ko je čas,
    da celo angeli izvlečejo svoj meč?

    Bog nam pomagaj, A DIREKT.


    OdgovoriIzbriši
  7. Irska Cerkev žaluje. Irski nadškof: "Tudi Cerkev si mora pri tem odgovoriti na vprašanje, kako lahko podpira ženske, ki se med nosečnostjo znajdejo v hudi stiski."

    Zakaj bi se Cerkev v to vtikala, saj to je družbeno, ne pa kanonično in dogmatično vprašanje, slovenski kleriki? Kaj pa ko se PRAVIČNI po krivici znajde v zaporu? Je kdo od duhovščine obiskal JJ na Dobu, pa zdaj Noviča? Mar niste SKUPAJ pri reševanju duše naroda? Boste reševali le mašne prtičke in zgodovinske mitre? Skrbeli za freske in delili stara oblačila, olje in cuker?

    http://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/clanek/irski-cerkveni-vrh-prizadet-zaradi-izida-referenduma

    OdgovoriIzbriši
  8. Madonca, obiskov zgornje teme pa je kot takrat, ko si mi Rusi v opomin ali spodbudo naklikali par sto obiskov!

    Ko pride Božji žarek Peter v Vatikan, da ga malo razsvetli,
    takrat še naš spoštovani prvi in največji katoliški predsednik države gospod Borut Pahor (fantastičen dan) pristavi svoj smajli (v organizaciji Slovenske Cerkve najbrž):

    http://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/clanek/peter-opeka-in-tomaz-mavric-pri-papezu-francisku

    No, vsaj nekaj. Zadnjič pa je predsednik Pahor sprejel člane družine, ki ji je bilo pred desetletji pobitih deset ali koliko članov, in so končno lahko izvedli spodoben pogreb, istočasno pa zna ploskati govornici v Dražgošah, ki je kričala, da zanjo sprave NIIII! In mnogim njenim bratom v krvi.

    'Krščanstvo' po slovensko. Zdaj pa menda prihaja še en janček 'spod kamniških planin.

    OdgovoriIzbriši
  9. G. Tonin pa nadaljuje svoje 'ponujanje kože' ekstremističnim levičarskim medijem:

    http://www.delo.si/novice/slovenija/ko-volilna-kampanja-odnese-enajst-kilogramov-55462.html

    OdgovoriIzbriši
  10. "gospod Tonin je pravzaprav začel z razpadom ZD+, zdaj pa se bodo predstavljali kot povezovalci in rešitelji?"

    JJ to počne in je srečen. Gospod Tonin ga samo posnema. Ja, uboga čreda brez pastirja!

    OdgovoriIzbriši
  11. Ok, AlFe, kaj pa nam potem sploh še ostane? Samo še upanje, zato ni kaj drugega, kot volit, kar je pač še najbolj obetavnega. S tem imamo dve možnosti: morda zmaga, a vsekakor preprečitev ustavne večine levici, kajti brez tega pa se masaker nad narodom šele dobro začne.

    Desni lideji, saj ste pripravljeni na demonstracijo sovraštva do vernih, desnih, protisplavnih, pomladnih?:

    http://www.times.si/slovenija/sovrastvo-s-plakatov-lahko-hitro-preraste-v-dejanja--9b6e2b774cf2904e408b6cacaf201eb2a1b748e9.html

    V soočenjih opažam veliko šibkost SDS predstavnikov; namreč, KAKO LAHKO JIM JE VZETI OD VODITELJA JIM DANO BESEDO, in to vedno s strani SD logomatov in Cerarja. Ni rešitev čakati do konca dolgega vpada v besedo, ker potem voditelj ta čas tebi odšteje. Tudi ni rešitev traktorska varianta g. Grimsa, kajti vseeno moraš slišati medvprašanja voditelja, ki so včasih zelo v pomoč.

    Neverjetna je ta štoravost, nesposobnost vljudno ubraniti svojo besedo z opombami o vljudnosti vskakalcev. Tudi Cerar jih povozi vedno in znova in na koncu kampanje bodo imeli levičarji 12 ur več govora na timerju.

    Zdaj je boj, kdaj pa bo? Kdor vedno vljudno čaka, da ga nasprotnik sesuje; pa čaka, da gledalci nehajo ploskati, in s tem zgubi vsakič kar nekaj časa --- ali je res zelo željan zmage? Ne gre se za zaletavanje in prepiranje, temveč za neko skrajno očetovsko držo, ki nastopi, ko gre nevljudnost čez vsako mejo. Če tega ne znate, tudi vlade ne boste obdržali.

    In še nekaj psihologije: ded je povedal, da ko so Italijani med 1. SV začeli z vso silo nekaj ur tolči s topovi, je bilo jasno, da jim gre prekleto slabo in so tik pred umikom. Toliko o bravrah g. Erjavca.

    Te dni bodo zadnji skrajni poskusi provociranja, kot razpenjen osir, zato neumen tisti, ki jim bo padel na finto in spet izgubil deset-tisoče glasov.

    Gremo!

    OdgovoriIzbriši
  12. Desni, tudi tole smatrajte kot predvolilno provokacijo, en dan pred sovražnimi demonstracijami. Vsi čakajo le NA EN VAŠ ZALETAVI KOMENTAR. Pamet v glavo in na jezik!

    http://www.times.si/slovenija/na-filozofski-fakulteti-tri-leta-le-zenski-spol--551427e704885d75872a9afab843fe7f9c8294b7.html

    OdgovoriIzbriši
  13. "Poziv!

    Desni, snemajte izpade na jutrišnji demonstraciji sovraštva proti demokratičnim silam pomladi, objavljajte jih povsod in že iz semena zla naredite predstavitev za medije in omrežja!

    Stop levemu fašizmu!"

    Hehe, to smo se lahko naučili od njih v 70 letih levega vladanja Sloveniji. Naj vam pride prav.


    OdgovoriIzbriši
  14. Že dva dni berem, da so Slovenci ponoreli na neko novo sorto turškega bureka, no zdaj pa sem le kliknil, in se čudim, čudim, ni burek, narobe berem, neki Burak je, igralec. In se spomnim norosti pred desetletji, ko je prišla Esmeralda, Leticija C., in je vsa Ljubljana jokala od milosti.

    http://www.times.si/estrada/lepi-burak-razvnel-slovenske-obozevalke--1df6234f667350e69452fdf8aa6533c162f68248.html

    Pa se človek vpraša: duše takega naroda da bi reševal, Gospod? 'Hvala, ne!' Kajti ko to vidiš, je pa čisto vseeno, kdo zmaga na volitvah - vladal bo živalskemu carstvu.

    Bog se nas Usmili - AMPAK DIREKT.

    OdgovoriIzbriši
  15. Nateguni nadaljujejo predvolilne spine, tudi s pomočjo Cerkve: največji katoliški predsednik v Evropi par dni pred volitvami pri papežu, zagotovo zadovoljen, da lahko posredno podpre tudi svojo SD stranko kot zmerno in misijonarsko do emigrantov:

    http://www.rtvslo.si/svet/papez-francisek-sprejel-pahorjevo-povabilo-v-slovenijo/456498

    Ne vidim več razlike med našo levico in trenutno teologijo. Tudi poziv naših škofov so pravzaprav besede, ki jih lahko pripnemo tudi levi karitativni propagandi:

    Ni kaj, hudič ima vedno dober tajming, abeli pa se ga nikoli ne nauče.

    OdgovoriIzbriši
  16. https://www.zurnal24.si/slovenija/jansa-poslal-jezno-pismo-sefom-pop-tv-310637

    G. Janša ne nasedajte. Če vas ne bo na zadnjih soočenih, bo masaker nad SDS, kot takrat, ko vas ni bilo na soočenja, ker ste se preveč mudili z vladanjem EU, rezultat pa je bil šokanten (za SDS): poraz. Enako je bil odstop vlade, ko bi vas lahko zamenjal kdo iz vaše izjemne ekipe. Tisti odstop je bil TOTALNA napaka, posledica katere je bil kompleten prevzem moči s strani levice in stotine njihovih ukrepov, ki jih zdaj ne more nihče odcementirati.

    Pamet v srce.

    Gremo!

    OdgovoriIzbriši
  17. https://twitter.com/jelka_godec/status/1001872928185692160

    Zdaj, ko je projekt Združena desnica plus že od Toninovega pobega naprej razpadel, sledil je Zidanšek, in je jasno, da vsak v svojo stran rine, pa so se srečali, KAR PA JE LAHKO USODNO, KAJTI NIHČE od neopredeljenih VEČ NE VERJAME TEMU PRIJATELJSTVU do te mere, da bi ravno zaradi tega šel na volitve.

    Too late.

    Vsi voliti SDS, Janša pa sprejeti v svojo ekipo nekatere med temi možmi desnega pola. A ne vem, če je dovolj velikodušnosti. Nič ne slišim o teh potezah, ki smo jih predlagali.

    3000 evrov za vsakega otročka.

    OdgovoriIzbriši
  18. Že Primc in Kangler sta pozvala, da se prednostno da glas SDS, močna stranka bo trpežnejša proti vsem pritiskom, ki se bodo zgrinjali nadnjo.

    Rivalstvo je out, za višji cilj se gre. Pogum velja.

    OdgovoriIzbriši
  19. Tole srečanje bo le glasove Desnice razpršilo, g. Zidanšek je prišel po infuzijo, g. Tonin pa po stol za drugo polovico riti.

    Kakorkoli obračaš, 'dič tle, 'dič tam, težko je delati s tako nerodno in TRMOGLAVO EKIPO.

    Takole, obisk te teme in komentarjev je rekorden, pol sveta je zraven, in ta bedni jona, ki še ene šole nima narejene, kot se spomni, je s tem končal predvolilne komentarje in smernice, in zdaj prepustiva, lidija, volivcem in liderjem strank in Gospodu prostor, kajti če človek nenehno mlati po vodi, se delajo taki valovi, da Božje ladje ne morejo pristati.

    Aleluja, Gospod je Rešitev in Mir, aleluja! Ta svet je zapor za trmaste duše, prevzgojni zavod, naš resnični Dom in Družina pa je Nebeško Kraljestvo.

    Da bi to Resnico lažje predali zanamcem, sem se tukaj vtaknil v ta šmorn, ker celo mati Cerkev ni sposobna razumeti, da se ne gre za politiko in politikantstvo, ampak se gre na koncu koncev za odreševanje duš.

    Odreševanje duš pa je nekaj POPOLNOMA DRUGEGA kot le preživetvena prepredenost.

    Danes, nekaj dni pred volitvami, je Cerkev uredila srečanje patra Opeke in papeža z SD predsednikom Pahorjem, kristjanom, ker so ga kristjani izvolili, tako votla je v svojem pretežno levem razmišljanju. Lahko bi rekla dobremu papežu:

    "Daj, prijatelj, sprejmi povabilo naslednji teden, po volitvah (če ga že od škofa Štumpfa nisi hotel sprejeti), da ne boš dal Tanji Fajon kril. Kljub temu da sta kot brat in sestra glede razdiranja mej in vabljenja milijonov tujcev v naše pokrajine." S tem pa se je vse sestavilo: papeževa politika, leva evropska, leva slovenska in naša na levo nagnjena Cerkev, kot stolp v Pisi.

    Zato bo le-ta na koncu največja poraženka teh volitev, pa vseeno kdo zmaga.

    In tega mi je ZELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ŽAL,

    a vsakdo mora opraviti svoj delež ne-umnosti, da se kaj nauči, iz posledičnega trpljenja, kajti le trpljenje čisti naša srca napuha.

    Gremo torej na volitve, da bomo pred Bogom, narodom in deco lahko čiste vesti. Rezultat volitev je v primerjavi s tem povsem postranski.

    PS: Tukaj vsak dan najdete ažurne podatke o prestopih naše meje, o čemer vsi mediji strogo molčijo. Trenutno je to 75 na dan, 10 dni je 750, 100 dni je 7500, in če papež pride na obisk čez 100 dni, bo imel kar solidno gardo na travniku, večjo od naše celotne vojske:

    http://moja-dolenjska.si/rubrika/bela-krajina/

    OdgovoriIzbriši
  20. No, še tole sem dobil, in notri je celo link našega pisanja:

    https://www.domovina.je/kaj-vam-glede-volitev-svetujejo-slovenski-skofje/

    Seveda se bodo gospodje škofje spravili v 'Kristusovo' pozo žrtve in potrpeli te pihljajčke komentatorjev, saj, kot pravi g. nadškof, "Hehe, Cerkev ima čas".

    Nimata pa časa mladina in narod, zato bo Cerkev poraženka volitev, ker smo vsi videli njeno 'požrtvovalnost', če pa zmaga levica, se bo narod odzval z letargijo in nadaljnjim patološkim umikom v sanjarjenje.

    No, če pa zmaga desnica, se obetajo poulične revolucije, kot grozijo levi skrajneži, levi-fašizem torej, zato je vsem šukna-kristjanom bolj pri srcu, da je 'gmah': "Kaj pa nam manjka, volili bomo pač enega ali dva krščena levaka, da bo hudič sit in naša dlaka cela."

    Gospod, Usmili se nas, a direktno. Ker če se boš po ovinku skozi Cerkev, bomo čakali še novih 70 let.
    Amen.

    OdgovoriIzbriši
  21. Posrečen bi bil KONKRETEN NAGOVOR! Kot molitev, da pride do Gospodovih ušes. Dajem glas SDS. Naletela sem na tale link, kjer je tudi komentar o nujnosti navdahnjenih škofov s Sv. Duhom iz šepetov.

    https://www.casnik.si/izjava-sveta-katoliskih-laikov-slovenije-pred-volitvami-v-drzavni-zbor-rs/

    Navdahnjeni škofi, kje pa ste, domovina skupaj z Bogom kliče, podprite me že.

    OdgovoriIzbriši
  22. Hvala lidija, pa pustimo Cerkev, to je pač ta domet. Papež je podprl SD tri dni pred volitvami, ker mu je ta emigrantska ideologija pri srcu, češ da je Jezusova. Škofa Štumpfa pa pred tem ni razveselil glede svojega obiska. Res, ta dobri mož zna biti tudi neroden (Medžugorje, pedofilija ...), in celo krut, če se spomnimo njegove stroge podpore španskemu fašističnemu režimu v primeru Katalonije. Kaj šele Kurdov, ki so osvobodili sirske in iraške kristjane od islamskih morilcev, za ceno tisočev svojih življenj! Niti pisnil ni v dobro njihovi avtonomiji, kaj šele državi, pa jih je mnogo milijonov. Tu pa je ga. Fajonovi hrbet pokazal?

    Še en podatek: včeraj in danes zjutraj je to temo bralo mnogo stotin obiskovalcev, tudi po 90 na enkrat, kot kaže števec bloga.

    Dobri ljudje, pojdite volit, če imate sebe in svoje otroke in vnuke kaj radi, in volite najmočnejše od Desnice. Rezultata sta lahko le dva, če greste na volitve, in oba sta pozitivna:

    1. ali Desnica (močn) zmaga in po desetletjih vzpostavi vsaj za silo ravnotežje,

    2. ali pa vsaj preprečimo ustavno večino levici, da ne bo mogla potrjevati zakonov proti katoliškemu šolstvu, mož-žena družini, moški in ženska spoloma, preprečimo vsiljevanje patološke teorije spola v vrtcih in OŠ, uničevanje naše kulture in lastnine z odprtjem meja stotisočem migrantov, ki prijahajo iz črne Afrike in Arabije; predvsem pa, da se ustavi:

    nadaljevanje nekorektnega sodstva, razpadanje zdravstva, trhla ekonomija, sovražna do podjetništva; propad policije in vojske ter propad še zadnjih ostankov splošne morale otrok in odraslih, kar narod pelje v alkoholizem, drogeraštvo in zasvojenosti zaradi psihičnih trpljenj.

    Kajti KDOR JE POZABIL LJUBITI BOGA IN SE DRŽATI NJEGOVIH NAVODIL, je v duhu in duši bolan, kar lahko zazna skozi nenehno menjavo tesnob, depresij in vzhičenih stanj nad iluzijami, ki nam jih nudi maya, Gospodova iluzorna materialna energija, ne le hudič.

    Predvsem pa je treba podpreti mlade, sicer bo konec s slovenskim rodom. Še danes ne slišim, ali je g. Janša sprejel Primčev program 3000/otročka, in tudi nihče od volivcev tega ne sliši. Ne bit spet dolgočasni in nerodni!

    Levičarji, Cerkev in pol desnice so pozabili, da je naš edini izvor sreče Gospod, ki je Dober in je Mil in je Rešenik, zato so narod zavedli v stranski tir, kjer pa hudi duhovi vodijo ples, zato so tesnoba, žalost in obup v dušah ljudi, tudi cerkvenih.

    Naredite poskus, če živite vsaj malo nesrečno: pojdite volit najmočnejše med Desnimi in videli boste, že na poti domov vam bo blago v duši! To bo znamenje, da ste storili prav, ne glede na rezultat volitev.

    Aleluja, srečno slovenski narod, Gospod s teboj! Vendar, si tudi ti z Gospodom?

    OdgovoriIzbriši
  23. https://twitter.com/JJansaSDS/status/1001833798420623361

    Kaj pa 3000/dete???

    https://twitter.com/JJansaSDS/status/1002124425846771712

    Šarec ni poslušal našega opozorila glede dvojnega hebrejskega jod. Sledijo konsekvence, slej ali prej.

    OdgovoriIzbriši
  24. Pa recimo še kakšno besedo glede včerajšnjega predvolilnega soočenja na Lj TV.

    - G. Janša: spominja me na tiste smučarske skakalce, ki so v odlični formi, zato imajo na koncu leta šampionski naslov, ne glede na vse, kar druge tekmece meče iz tira: vzgonski veter, burja, jugo ali maestral; dež, toča ali sodra; kuharski sodniki, osebne težave ali punca. Kandidat je nedvomno spreobrnjen, ker je osebnostno dozorel in politično v top formi. Zato je vreden predsedništva vlade, ki ga zahtevata sedanje bedno stanje in čas.

    - G. Požar je pravzaprav kontra svojemu priimku: tudi on spreobrnjen, zato dozorel, najboljši pa v vlogi odkrivanja in gašenja potuhnjenih in skritih tlečih požarov naše šentflorjanske politike. Poleg tega je tudi že skoraj dozorel taktik, in kot smo videli na koncu, pripravljen samožrtvovanja v dobro tistega, ki ga je še pred časom črtil, danes pa ga spoznava kot vrednega.

    - G. Kovšca je dozorela osebnost, mož, ki je po svoji funkciji zreli oče. Tudi on je dokazal sposobnost samožrtvovanja v skupno dobro, in vsak normalen človek bi ga rad imel za prijatelja.

    - G. SD je vse, kar je g. Drago Ocvirk napisal glede Ruskega predsednika, le v mikro izvedbi:

    https://www.casnik.si/slovenska-cesta-v-nesvobodo-in-revscin/

    - Glede g. Šarca pa tole: bil je duhovni učitelj, ki je pogledal svoje zbrane molčeče učence in rekel: ''Mej'dun, ko vas gledam, ste vsi videti takooo razsvetljeni - dokler ne odprete ust.'' Tudi ta kandidat je bil še nekaj tednov nazaj videti taoistično izpolnjen, ko pa ga je lastna tišina prisilila, da je odprl usta, je skoznje prišel slabši del od dvojne narave, in od sedaj naprej vse, kar počne, dela narobe. Ta človek ima v sebi tudi boljšo stran, a žal ni prišlo do spreobrnitve, ampak do recidiva. Pa mu je Gospod ponudil roko, osebno.

    Ostalih se pri najboljši volji ne spomnim. Škoda, da je g. Tonin to soočenje izpustil, je že imel kakšne nujnejše obveznosti. Glede g. Zidanška pa ne vem: dobro govori, kar pa dela, je druga stvar. Tudi za diktatorja se je izrazil, ker da je g. Podobnika iz stranke kar ''ven vrgel.'' Torej ni spreobrnjen - kako bo potem predsednik vlade, samo g. Pahorja poglejmo, kaj je to SPREOBRNITEV: bil je Kučanov (torej Mačkov) vajenec, zdaj pa je NAJVEČJI katoliški predsednik Slovenije, vseh časov, ki mu celo papež Frančišek 'iz roke jé', in to tri dni pred volitvami v Sloveniji!

    Ni kaj, spreobrnitev je ključ, pa brez heca.

    Aja, še naša draga Cerkev je tu nekje skrita: še vedno je v nirvani. Nirvana je potopitev v brahmadžoti, Gospodovo Luč. Taki adepti mislijo, da so Odrešeni, in zato iznad sveta, a ker Gospoda še ne poznajo osebno, iz oči v oči in iz srca v srce (ker Oseba sije sveto Luč), je ta njihov satori le iluzorne narave. Kajti naši fizični in duhovni čuti še vedno kličejo k zadovoljenju, ki je le ob Kristusu, in če tega ni, tote duše padejo NAZAJ, v materialni svet. Tam pa jih čaka maya, Gospodova iluzorna materialna energija, ki jih OKLENE s svojimi verigami, jih pregrne s plahto duhovnega neznanja in jim ponudi: žensko. Denar. Opreznost. Jeguljavost. Čas. Ja Cerkev ima čas, pravijo, a čas je povsem posvetna dobrina, v transcendenci ga ni.

    Treba se bo torej Spreobrniti. Tudi g. Kangler je šel skozi ta proces, trenutno pa je na procesu odpiranja srčne rane g. Primc. Verjamem, da ju bosta Gospod in morda Janša dobro porabila, kajti le tisti s čisto srčno rano so lahko Gospodu kaj v korist. S tem pa tudi narodu.

    Pa srečno Slovenija, imam te rajši, ker je Gospod zblagroval nekaj tvojih sinov. Kako sestaviti vlado na koncu koncev niti ni več tako pomembno. Pomembno je, da se je končno začel zbujati zdravi del imunskega sistema naroda in prej kot slej bo prišlo do preobrazbe. In takrat bo tudi Gospodova Pravičnost opravila svoje, s tistimi, ki so in še živijo v neresnici. In od nje. In pravične razglašajo za lažnive.

    OdgovoriIzbriši
  25. Jona, po Duhu uvid v soočenje, ki je sočenje dobrega v manjšini in temnega iz večine udeležencev.

    V Janši sem videla Kristusov delež, nosi Njegov križ za narod in stopa samurajsko skozi peklenske situacije, o katerih se nam navadnim smrtnikom tudi sanja ne. Kaj vse ga obletava, pa vendarle stoji trdno kot hrast sredi polja. Do sedaj so vladali predsedniki, ki niso šli čez prešo demokratičnega mletja, zato so polni samih sebe in laži, rejenih v sistemu, ki družno udriha po peščici pokončnih.

    B. Požar je dodal levji delež zaščite pravičnemu in to mu bo všteto v plus.

    Hvaljen Jezus, Tvoj obraz videti v preizkušanih. Kličite Duha razločevanja, da ne boste imeli delež s krivičnimi, gremo volit!






    OdgovoriIzbriši
  26. Ja, Janša gre tokrat skozi en normalen, a krut sistem preverjanja hrbtenice, kot recimo vsi ameriški predsedniki, vsi naši dosedanji predsedniki česarkoli, od 2. SV naprej, pa so na oblast prihajali podprti od policijskega sistema, umazanih medijev in mafije. In ker je te stvari odlično prestal, je VREDEN. Le do nedelje naj bo zelooooooo previden.

    G. Požar je kvaliteten. Prvič upam, da pride v parlament. Izdelek:

    http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=23350

    Bo kdo rekel, zakaj se Gospodovi bhakte v te stvari spuščamo, a je slep: ne vidiš, da se gre za odreševanje duš, in da je zdrav narod del tega? Zakaj si tako pristrjen v nirvani?

    Pa lep vikend tebi in vsem, ki dobro v srcu mislijo, pa tudi vsem drugim, če je vsaj še slamica dobrega v njih.

    OdgovoriIzbriši
  27. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  28. Jona, hvala ti za polnost Gospoda besede, ki vleče Slovence iz bede. TO JE BILO VESELJE! Zaznavam, kako popušča ta naval v notranjosti, da se voda umiri in lahko Božje ladje pristanejo. Kdor je bral zapise in komentarje, odprtega srca, je lahko zaznal, za kom stoji Gospod ali Njegov ljubeči. Sledi umik v Tišino Gospoda in od seda naprej je to med posameznikom in Gospodom.

    V današnji Božji besedi se pokaže, kakšno razklanost in računico zaseje posvetni um v človeka, Jezusu odgovorijo le "Ne vemo." in čakajo (Mr 11,27-33):

    Jezus s Svojimi učenci spet pride v Jeruzalem. Ko hodi po templju, pridejo k Njemu veliki duhovniki, pismouki in starešine in mu rečejo: »S katero oblastjo to delaš in kdo Ti je dal to oblast, da to delaš?« Jezus jim pravi: »Vprašal vas bom neko stvar; odgovorite Mi in povedal vam bom, s katero oblastjo to delam: Janezov krst – je bil iz nebes ali od ljudi? Odgovorite mi!« In mislili so sami pri sebi: »Ako rečemo: ›Iz nebes,‹ bo dejal: ›Zakaj mu torej niste verjeli?‹ Ako pa rečemo: ›Od ljudi?‹« Obšel jih je strah pred ljudstvom; Janeza so namreč vsi imeli za resničnega preroka. Odgovorijo torej Jezusu: »Ne vemo.« Jezus jim pa reče: »Tudi Jaz vam ne povem, s kakšno oblastjo to delam.«

    V Tišini srca cvetke pomladne zadehte,
    odločitve iznad vsega dušo budno presvetle.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  29. Odličen komentar z današnjo Besedo si dala! Ker tudi naša Cerkev ne ve, s kakšno oblastjo Gospod deluje danes in tukaj, jim to ni razkrito, zato je izgubljena tam nekje na pol poti, in ne ve točno, kaj je prav in kaj ne, kajti osebna vest še ni v Božjo preobražena. Takim so zakramenti bolj kot ne prazni v duši, kajti Gospod uide, ko se dotakne dvojnih jezikov, ker vidi, da so kakor kačji. O tem veliko govorijo tudi jasnovidni svetniki, skozi dolga stoletja Cerkve.

    Resničen človek pa VEDNO podpre Resnico, ne glede na možnost končnega izida. Kdor tega ne zmore, pa nima pravice, da se imenuje učitelj. Zato tudi učiteljskega kruha ni vreden.

    Včeraj pogledal drugi del soočenja, odkril sem namreč, da je tudi na spletu. Kaj lahko rečemo?

    Nič ne bom rekel, kajti videli smo Gospoda priti, koliko pa bo še Sam postoril, glede na to, kako so Desni liderji delovali skupaj, v zadnjih treh mesecih, pa bomo videli.

    Lahko pa se zgodi mešana kolobocija, ki pa bo spet odraz kilave skupne vere. In vse skupaj: vlada, Cerkev, verniki in narod bomo ostalo v mračnem jutru, ko noč zamenja megla, meglo pa dež.

    A vse, kar bo prišlo, bo dušam v poduk in zorenje.

    Pa pojdimo zdaj nazaj, Domov,
    kjer cvetje Miru dehti
    in kjer Si Dobri Ti;
    kjer Tvoji sveti žarijo
    in svetu tako govorijo:

    Sestra Najsvetejša, D. 1592: "10. 2. 1938. Med meditacijo mi je Gospod dal spoznati veselje nebes in svetnikov, ki se veselijo našega prihoda. Boga Ljubijo kot edini predmet svoje Ljubezni, a tudi nas nežno in prisrčno Ljubijo. Na vse se zliva to VESELJE z Božjega obličja, ker gledamo Boga iz obličja v obličje. To obličje je tako milo, da duša pada v nov zanos."

    A tudi tole je del naše Poti (D. 1402):

    "Bog v svojih nepojmljivih razsodbah večkrat dopušča, da se tisti, ki so prevzeli največje breme pri kakem delu, večinoma tu na zemlji ne veselijo njihovih sadov. Vse njihovo veselje Bog ohranja za večnost; toda kljub vsemu jim včasih Bog daje spoznati, kako zelo so Mu dragi napori takih ljudi. Ti trenutki pa krepijo ljudi za nove boje in preizkušnje. Te osebe so najbolj podobne Odrešeniku, ki je pri svojem delovanju, utemeljenem na zemlji, okušal samo bridkost."

    Aleluja, bodimo Doma. Potem je vse v redu, kot je, a to ni Cerkvena nirvana, ampak Odrešenje z Gospodom, ki je Kristus Jezus.


    OdgovoriIzbriši
  30. Jona, hvala za vpogled v situacijo, ki pa je dušam skrit. Kdor pa je naklonjen, spremlja, bere, študira, ker ga vodi neka iskrenost srca, pa se mu dnevi in misli zbistrijo. Drugače pa človek, ki mu želiš razložiti dogajanje na slovenskem predvolilnem tekmovališču, sprva kar topo gleda, saj težko doume, kaj vse stoji za tem.

    Je pa udarilo kot strela, kar se je že večkrat zgodilo, ko si jona o čem pisal, opominjal, prosil, razlagal in prosil, pa je vse naletelo na gluha ušesa. Potem pa Gospod da znamenje in tokrat v srčiko. Kaj se dogaja? Včeraj je portal Domovina objavil članek, mešanico vsega, na kratko povedano, priložen link:

    https://www.domovina.je/zakaj-se-vendar-cerkev-ne-opredeli-glede-volitev/

    A slutiti je bilo, da jim ta miks ne bo zdržal, ne v bran cerkvi, ne v družbi, ne na portalu. Popoldan pa odjekne novica, ki je skrajno nenavadna, četudi ne bi brali zapisov šepetov. To si razlagam kot znamenje, ki ga je Gospod poslal. Me je kar prestavilo na stolu, videla sem podobo mlade osebe, ki se vzpenja po cerkvi, išče, potem pa samo pade, nobene opore, konec. Je to opomin cerkvi? Da bodo tudi zaradi njene drže smrti ljudi brez smisla, brez izpolnitve Naloge, ker ne doda svojega deleža, da bi se mlade vodilo na pravo Pot. Jona, kaj se dogaja? Novica na linku:

    http://www.times.si/crna-kronika/24-letnik-padel-z-ljubljanske-stolnice-in-zaradi-poskodb-umrl--30756387b99fe1d5084534934b0f30c246737b32.html

    Hvaljen Jezus in Njegovi, za duše se gre, za mlade, ker ti nimajo toliko čaaasaaa. Volitve in Gospod nam pomagaj, prosimo Te. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  31. Pozdravljena lidija! Hvala za prvi link, očitno tudi drugi komentatorji tam mislijo podobno kot mi, in zgleda, da tudi kakšen kaj prebere tukaj. Se pa čudim kako enormen obisk je te teme, pa to gre v tisoče, kar je za tak obstranski in nepomemben blog strahotno veliko. No, saj se bo hitro na pravo mero spravilo, le o Gospodu in svetih začnem spet bolj pisati, pa bo.

    In če daš skupaj tvoj prvi link, z drugim, lahko opazimo tole:

    TO JE BIL GOSPODOV OPOMIN CERKVI-KLERU: NE IŠČI ŽELEZNEGA SVETEGA DUHA V ŽLEBU ČLOVEŠKEGA STOLPA, KER TO JE NEVARNO!

    Gospod mora veti v naših prsih in hišah, če pa veje, takrat ni drugih duhov v nas. In če je Sveti Duh v nas, nismo cince Marince, nismo kalkulanti, ampak če kje končno kaj dobrega zaznamo, tisto tudi podpremo. In to zelo jasno.

    Zelo jasno je g. škof Glavan včeraj v Rogu povedal, kaj je bilo kaj in kako. In g. Janša je tudi nekaj povedal tam, posebej, od česar pa sem si najbolj zapomnil:

    DOBRO SE NE BRANI SAMO.

    Dobro se ne brani samo!! Otrok se ne more braniti sam. Krompir se ne more braniti sam. Med branijo čebele in košute brani jelen. Hamlariti, da ga kar sračkajmo, kar odprimo vse meje in vse prepustimo Bogu, da nas bo ščitil, je bolezen prve vrste, in ta filozofija jakobincev tudi v Vatikanu ropota. In kot smo lahko brali, so jakobinci pravzaprav botri komunizma, njih glavna satanska lastnost pa je, da govorijo o dobrem, delajo pa OBRATNO. In poglej, poglej: pravijo, naj v vsako faro Afičane in azijate sprejemamo, tam v Rimu pa imajo vse duri na debelo zapahnjene, zaklenjena debela vrata, pa še garda pred njimi in policija naokrog! S šnelfajercami!

    V čem je problem? V našem zemeljskem umu, ki je vedno sam sabo protisloven in sprt. Šele ko res sprejmemo Duha, naš um postane čist nasprotij, in Resnica se začne skozenj bliskati. In šele takrat lahko razumemo Gospoda, ki je Kristus, in zaživimo Novo, Resnično Življenje.

    Do takrat pa v duhovnih mondurah lazimo po kamenih zidovih v lovu za železnim 'Duhom', a sledi lahko samo padec, globok padec v temine mesa in skal.

    Zato je Gospod zblagroval druge ljudi, ki so sicer ob Cerkvi, niso pa Cerkev, in eden od njih pove po Duhu:

    Dobro se ne brani samo.

    Mi ga moramo braniti, kot so svetniki in mučenci Nauk branili s svojimi življenji; kot mati brani svojega otroka, kot oklep brani želvo in kljun ptico in čebela med in garda vatikanske sobane.

    V bran dobremu torej danes, danes je volilna nedelja! In ne bojte se govoriti o volitvah danes, saj tisti fašistoidni "dan volilnega molka", s katerim še danes strašijo po glavnih medijih, iz strahu, da bi nemara res zmagal SDS, že nekaj časa ne drži več, kot je povedalo sodišče. Le plakatov ne popajte in letakov, lahko pa poveste svoje mnenje.

    Dobro se ne brani samo. Dobro pa je tisto, kar je iz Resnice. Amen.

    OdgovoriIzbriši
  32. Tako, loubi moji, svojo dolžnost do vesti in vas sem na volišču opravil. In resnično, povem vam:

    blagodušnost pride k tistemu, ki voli v skladu z Resnico! Kdor pa ga že ima, blagodušje, se mu samo še posladi.

    Bi res želeli? Pojdite poskusit. V Božjem Imenu.


    OdgovoriIzbriši
  33. Trije odlični prispevki za prebiti ta nedeljski čas:

    https://www.casnik.si/kocevski-rog-kraj-velikega-petka/

    https://twitter.com/NormaMKorosec/status/1001846024225345537

    https://twitter.com/Bond00775328617/status/1001883494514151425

    Lep dan!

    OdgovoriIzbriši
  34. Oddan glas v podporo bojevniku. Odločitev o tem pa sem utemeljila z argumenti tudi tistim, do katerih je bila namera, da jim to predam naprej. Kaj bodo naredili s tem, pa je sedaj med njimi in Gospodom.

    Slava Tebi Mogočni in zahvala Tvojim, preko njih nam odpiraš oči in srce zori, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  35. Lepo, lidija. Tako se dela. Pri nas mir kot v nebesih;

    lipe cvetijo dehtijo,
    hrumeče od pridnih čebel,
    čebelnjaki na daleč dišijo
    harmonike zvok je prišel.

    Veter prinaša mi pesmi,
    slovenske so, srčno pojo,
    se zgodaj že zmag veselijo
    ali pa mar jim ni to?

    Kdor danes dobro je volil,
    srce mu je kot molil bi;
    Gospod prišel nas je pogledat
    a ni vsak miren kot se zdi.

    Sem pogledal poročila, in največjemu junaku dežele je srajco v rit potegnilo, da ni zmogel ene besede reči. Najbrž je začutil Nekaj?

    Znamenje.

    Aleluja, hvala Ti za Božji Mir!



    OdgovoriIzbriši
  36. Danes je tako čakani ponedeljek, stanje po bitki. Ker pa so mediji po bitkah generali, pokazalo se je pa za resnično, kar si jona pisal in opozarjal na tem blogu že nekaj mesecev vnaprej.

    Fokus na tisto, kar se dotika duš. To je bil premik in odločitev volivca, ki si je upal podpreti pravičnega. Dobili pa smo Slovenci en golaž, pat pozicijo, ki gre v smeri, da se RAZODENEJO MISLI MNOGIH SRC. Gospod, Ti si Mogočen.

    Pa še nekaj glede stanja duha volivca, ker je letargija duhovščine, naroda v žalostnem temnem razcvetu. Na volišču sem srečala samo starejše, disciplinirane in od malega vzgojene volivce, drugače pa gre narod rajši na piknik in na izlet. Vsak drugi potencialni volivec je bil torej mlačen, apatičen.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, naj duše cveto, ena po ena Domov gredo, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši


11.9.2018: Blog in komentiranje sta zaprta. Vesel študij!

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.