- Nadaljevanje uvodnih dveh blogov JONA GRE V NINIVE ter ČIVKI O HOJI S KRISTUSOM. Brez študija teh dveh bodo tukaj obravnavane teme težje sprejemljive novemu obiskovalcu.

- Lotevali se bomo stvari, ki jih iskalec/vernik ne opazi, ali pa razume po svoje, ne po Božje.

- Iskrene duše vabljene h komentiranju in s tem oblikovanju bloga.

- Naslovna slika zgoraj: spovednica, v kateri se je spovedovala tudi sveta Favstina Kowalska (KLIKNI). Foto: naš hieronim.

sobota, 3. marec 2018


48. Pogovor z ateistko,
'sestro, na začasnem delu v tujini'.
In pretresljiv dokaz, da Ljubezen premaga vse hudo.

Pismo matere

3.3.2018, sob.

Govoril sem z gospo, gre že proti devetdesetim letom. V družini imajo osebo s hudo boleznijo, ki ima zelo slabo napoved. Eno generacijo mlajšo od nje. Vsi so brezverni, v prejšnjem režimu so imeli nekaj ugodnosti, a so bili vedno dobri znanci. Rečem ji, naj dotičnim pove, da kjer je Ljubezen, smrt ne obstaja. Povem ji moje izkušnje o tem, kar žarim. A gospa vse zavrača že na polovici mojih stavkov: da vsakdo po svoje svoj mir najde, in s smrtjo je pač vsega konec. Ko ji govorim o tem, kako Ljubezen z Bogom in nam bližnjimi umrle pripelje nazaj k nam, se nasmehne. Potem ji uide: ''Moj umrli sin bi mi vedno povedal, če bi se kaj posebnega zgodilo …'' Opa, torej se pogovarjate s svojim sinom, ki je umrl pred desetletji? Malo sramežljivo odgovori: ''… Ampak to je le v mislih.'' Ko se potem pogovarjava o bolni osebi, dvigne glas in jasno zatrdi: ''Ko človek umre, je konec; ni ga več tukaj in to je vse.'' Nasmejem se: ''Kako ga ni tukaj, ko pa se vsak dan pogovarjate z njim?? To ni le v mislih, to je v resnici!''

Ni imela odgovora, zato se nasmeji še ona. Povem ji: ''Poglejte gospa, ko boste umrla, boste zagotovo prišla k meni in mi rekla: »Prav si imel.« Veste kaj, midva se bova pogovarjala še 1000 let!'' Smeji se, jaz tudi. Nek kamen je odpadel, ni več protiargumentov. Amor vincit omnia, Ljubezen premaga vse.

Karma in mi

Našli so zvezek, kjer je mama zapisala nekaj odstavkov o moji najzgodnejši mladosti. Pa še o kom. Ko sem to bral, sem videl, da človek s seboj prinese že 85% svojih zdajšnjih lastnosti. Tu se gre za takšne detajle, kot je recimo prehrana, pa čeprav je bil otrok star le dve leti in malo. Npr. že takrat ni maral mesa, sadja pa le malo. Tudi s karakterjem je tako: ko sem bil star dve ali tri leta, sem staršema dejal, ko smo bili na morju, naj gresta kar ven, da sem dovolj velik, da bom sam šel spat. Pri treh in pol sem se zunaj ves dan smučal in sankal, jedel pa nič. Enako pri petih in pol, ko se dnevnik konča. Zunaj je bilo včasih ogromno mladine, vseh starosti. Zato sem pri treh letih ali kdaj kasneje večkrat prijokal domov, da me je kdo napadel, a ga nočem nazaj, ker bo potem vse še slabše. Že takrat sem se zavedal, da imajo nekatere male barabice starejše kolege, vedno razpoložene za mučenje. Da sem udaril nazaj, sem rabil kar nekaj let, čeprav nisem bil bojazljivec. Kadar so me morali pustiti kje med neljubečimi, zakajenimi ljudmi, sem postal 'živčen', je napisala. Drugače pa da sem rad kakšno 'zaobljeno' zabrusil, če je bilo treba, tudi starejšim. Potem sem dobil klofuto, drugače baje da ni šlo. Kdo pa bo razumel Božje seme, če je še samo rabilo desetletja?

Ko sem to bral, sem začutil eno BREZMEJNO Ljubezen do tega meni neznanega otroka, njegove mame in družine. Zavedal sem se izrojenosti tistega časa, socializma, ki je uničil otroke obrtnikov, jih pognal v mesta, tovarne, sindikate in bloke, istočasno pa zaprl cerkve in žalil Boga ter duhovščino. Prišlo je do moralnega kolapsa celotne družbe. Vsi so bili žrtve, zato tudi sami včasih niso znali vzgajati. Postali so pol-ateisti, mnogi pa popolni ateisti. Med takimi se je rodila moja generacija: med ljudi, ki še sami niso bili v ravnotežju. Zato sem začutil tako veliko Milost do vsega skupaj.

In enako čutim danes do otrok, ki jih videvam, ker vidim enako stanje, le v drugačni embalaži. Dejstvo pa je, da so časi za današnje otroke povsem drugačni, veliko milejši, kar pa 'na koncu dneva' ne pomeni kakšne prednosti.

Gospa, o kateri pišem, je v mladosti hodila k maši, po poroki z 'zgrajeno osebo' pa je bilo konec. Tako tudi na otroke ni prišla vera, ampak najbrž bolj posmeh Cerkvi, predvsem njenim grešnim članom. Ko pa pride teta smrt, se pri mnogih stvari spremenijo, ali pa se nekoliko zmehčajo v svoji Bogu in posmrtnemu življenju nasprotujoči drži. Žal pa otroci takih staršev smrt razumejo kot grozo. Kajti starši so bili vsaj krščeni in malo pri mašah, njih otroci pa v glavnem NIČ OD TEGA. Zato uteho pred krutostjo življenja in karme iščejo v nakupih raznih stvari, verujejo pa v kemoterapije. Vendar vse to ne daje Miru, niti Življenja. Takšne duše so, kot da bi propadale, in to dragoceno življenje jim mine zaman. Kajti Mir je le Gospodov in je le pri Gospodu,

daje pa ga samo Ljubezen.

Matematika duše

Krščanstvo vse bolj trdi, da nihče ne more videti duš, samo Bog. To govorijo, skoraj vsak dan, tudi škofje. To je neresnica: so ljudje, ki so Bogu bližje, zato lahko del tega tudi oni vidijo. Ali pa so bili sv. pater Pij, sv. Vianej, sv. Mandič, sv. Favstina in drugi, lažnivci? O tem bomo še kdaj kaj napisali. In ko se duše vidijo, se lahko tudi opazujejo v njihovih rasteh ali padcih. Spoznamo, da duša vsekakor živi že pred rojstvom v fizično telo, saj se vsakdo rodi drugačen, še bratje so si največkrat zelo različni. No, tisto, kar s seboj prinesemo, lahko, če smo nadpovprečna duša, v tem življenju na Zemlji nadgradimo le za 15-20%. To je moje opažanje skozi desetletja opazovanj. Neka osnovna narava, nravi, pa ostaja nespremenjena. Za nekoga mati ali oče napiše v dnevnik, da je kasno spregovoril, ko pa je zaslišal glasbo, je začel 'peti' in plesati, četudi star le tri leta. In tak je še danes.

Sklep

Gledajoč ljudi in njih notranjost, je jasno, da je življenje na Zemlji le bežen trenutek, ki je v veliki nevarnosti, da bo zapravljen za prazen nič. Je kot obisk bednega teatra. Hitro kot blisk minejo mladost, starši, lastna družina, služba in penzija. V nekaj trenutkih se vprašaš, zakaj si sploh živel: le da bi preživel svoje telo, ki nenehno dela zgago, že od prvega dne naprej? Seveda se kaj takega vprašajo malo inteligentnejši, ostali pa do zadnje minute skrbijo le, kako bi preživeli. Takšni svoja življenja zapravijo za prazen nič, kajti v tem življenju niso dodali ničesar tistemu, s čimer so se rodili. Mnogi stvar še zelo poslabšajo, samo naših zločincev pod rdečo zvezdo se spomnimo. Rojeni verjetno že demonski, krščeni, in ob prvi priložnosti podivjani do skrajnosti: rojeni iz vic, vrnjeni v pekel.

Naletel sem na spodnji pretresljiv Leljakov film o Hudi jami. A že njegov začetek ponudi končno Rešitev vseh groz tega sveta. Poglejte si, vsaj prvih nekaj minut filma (od 3:40 do 9:00 minute), in jokali boste od Milosti, ki jo sproži Ljubezen, ki ni le ljubezen matere do otroka, ampak je v njej tudi trdna vera, vedenje o Rešitvi po kratkem trpljenju. Ta vera pa temelji predvsem na Ljubezni, ki je večna, nepremagljiva, vseobsežna in presežna, predvsem pa je v njej Mir. Ta Mir je kapljica Gospodove Sladkosti, ki jo doživljajo vsi, ki so resnično Njegovi. In ta Mir slutijo tudi ateisti, ko se jim začne svet spodmikati, kajti tudi v njih je Bog, kot lokalizirana Nad-duša, zato globoko v sebi tudi oni vedo, kaj in Kdo je Resnica. Res so le plesalci 'na začasnem delu v tujini', ki je ta naš bedni planet.

Pa vendar: na tem svetu že od prvega dne živita dve vrsti ljudi: tisti, ki so popolnoma omamljeni od iluzornosti materialnega sveta, in tisti, ki so le delno omamljeni. Zato prvi ne morejo čutiti in slutiti Gospoda, niti Ga sprejeti, drugi pa to poskušajo. K sreči Gospod na Zemljo pošilja še tretje, Svoje večne Odrešene spremljevalce, da nas učijo in SPOMNIJO. V današnjem času je najsvetejša od njih sveta Favstina Kowalska, večno čista in večno Odrešena Gospodova nevesta. O njej smo že veliko pisali, in tudi še bomo. In tako kajni vedno delajo bolečo zgago abelom, da jim ne bi bilo preluštno v tem zaporu; abeli pa se morajo učiti od svetnikov in Gospoda, ter biti zgled kajnom. Pismo matere svojemu nerojenemu otroku, s katerim bosta čez nekaj minut skupaj umrla od noža partizanskega klavca, je en tak sveti zgled vsem nam. Kdor si vzame čas, da ga posluša, ne bo nikoli več enak:


Na nagrobniku njunega groba vidimo, da je veliko članov njene družine umrlo med ali ob koncu vojne.

A smrti ni, za tiste, ki Ljubijo. Amen.





9 komentarjev:

  1. Napišem tekst, prilepim, potem pa naletim na nadaljevanje Hude jame kar danes, zdajle. En klovn grozi z enakim, kot so počeli rdeči podivjanci vernim ženskam in ljudem. Hudič torej deluje naprej, v Sloveniji pa je celo na vladi že 70. let. Čas je za spremembo. Berite tega hudiča:

    http://www.demokracija.si/slovenija/poglejte-groznjo-jureta-mastnaka-iz-rtv-slovenija-normi-korosec-na-twitterju-jst-bi-njo-v-enmu-filmu-brutalno-ohne-vazeline.html

    Ni daleč dan, ko sem mu bo kaj takega zgodilo v kakem zaporu? Zapori so znani po posebni 'ljubezni' do takšnih perverznežev. Mi pa ga še plačujemo, saj moramo plačevati prisiljene prispevke RTV, KJER JE ZAPOSLEN. Do kdaj?

    OdgovoriIzbriši
  2. Zgleda, da bom volil Primca in mu pomagal:

    https://twitter.com/ales_primc/status/969848510748286976

    Končno en dec, ki ima pogum, srce in pamet.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tale šepet pa odplakne smetje s človeka, Milost Gospoda je v njem. On je storil, da se je pismo matere, okrvavljeno, a ohranjeno obdržalo kajnom v spomin na Resnico, ki je Gospod, kot poveš Jona. Presunile so me besede Ljubezni do Boga in otroka te zverinsko pobite noseče matere. Matere, ki je vse upanje položila v Gospoda in Božjo Mati. Objemam ju z otročkom v mislih in srcu.

    Hvala za link, sem pogledala. Huda jama je pretresljiv dokumentarec do solz, brezno obupa, satanski tur Slovencev. Ljubi Gospod, kaj se to dogaja? To je nedoumljivo, nedolžni ljudje zverinsko pomorjeni, njihovi rablji omamljeni, da se niso nekateri takoj obesili od groze razbijanja greha v dušah. Povsod po deželici, predvsem pa v knapovskih koncih, zvanih tudi rdeči revirji, so posejana morišča in kličejo z gromki glasom Resnice. Nedolžna kri je tekla, zemljo prepojila. In ljudje so le v strahu in tiho šepetali o tem, zakrknili so, da so lahko preživeli, ohromljeni od razsežnosti zla.

    Se spomnim pripovedovanja starejših ljudi, ki so doživljali razmere desetletja nazaj. Npr. se je kdo ob kakšnem kozarčku v gostilni opogumil in je kakšno preveč in na glas rekel o dejanskem divjanju in terorju vladajočih veljakov, pa so kmalu prišli po njega in ga strpali na Goli otok. Če se je vrnil po dolgih letih, pa je bil le še bleda senca prejšnjega človeka, uničen in vase zaprt.

    Eden izmed tistih redkih srečnežev, ki se je rešil iz rudniških rovov, je bil oče misijonarja Petra Opeke ter odplul daleč stran od te dežele. Tam je lahko vzgojil sina, bojevnika. Kako pa bodo Slovenci vzgajali otroke v tej močvari, ki je ljudi pohabila in pomehanila? Le kaj bo, če bodo še naslednjih nekaj let vladali in se rogali potomci tistih, ki so jahali na valovih hudodelstev. A ti valovi butnejo ob skalo, ki je Gospod. Peščena ura in karma se iztekata ter obračata tudi za njih, če prej ne, pa ob mrku telesa pride poračun. Groza!!!

    Kako se je prepletel današnji šepet z letošnjim volilnim letom, ker sedaj je Gospod ponudil priložnost, da se začne Sloveniji jasniti in se ji kazati žarki z neba.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, ki godne duše Domov peljete. Hvala Tebi Mili, da Si. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  4. Prvi del:

    Ja lidija, žal je bilo takih mater in otrok na stotine, tisoče. Danes pa se vse skupaj nadaljuje. Žal tudi s pomočjo Nove24TV, SDS-ove televizije. Na linku, kamor o prepisali zgornji tekst iz Demokracije, lahko vidimo brezmejno pokvarjene komentarje na račun gdč. Norme. Nekoč sem Nova24TV linke poslal par ljudem, pa so mi čez čas sporočili, kakšno zlo dovoljuje njihov portal. Zdaj sem sam to videl in povem vsem, posebej pa gospodu Janši, SDS-u, Miru Petku kot uredniku TV, in pokvarjenim urednikom ter moderatorjem na Nova24TV spletnem portalu:

    Kako zelo je lahko zblojeno in perverzno uredništvo, ki dovoljuje takšne komentarje! To so komentarji zla, posiljevanja, perverzij, to je leglo satana. Ja, Nova24TV očitno postaja prav to. Rad sem pogledal njihove prispevke na TV, in kaj prebral, SDS-ovi poslanci so zgledni, a če Janša in Petek ne OBVLADATA te najnižje luknje človeštva, potem SDS nima kaj početi na volitvah. Bi radi izgubili 2/3 volivcev? Prav radi bodo šli kam drugam ali pa bodo ostali doma. Kajti kdor goji takšno klopotačo, ni veliko vreden. Uredniki in moderatorji, ki to dovoljujejo, so PERVERZNI in hujši od Mastnaka, ki ga je le zaneslo, oni pa v tem uživajo VSAK DAN. Zato so že mnogi odšli od tam, in prenehali komentirati. Nobene podpore več tej TV, dokler se ne spametuje in kultivira! Zero.

    Zdaj pa vidimo, kam se pride, če voditelji strank ne vzgajajo svojih volivcev, če jih samo pumpajo v bes: postanejo zverine, skupaj z levimi spletnimi troli. Sram vas bodi gospodje Janša, Petek in uredniki, tudi na moj glas zdaj dobro živite. Vaša naloga je ZDRUŽITI DESNICO IN BRANITI VSAKEGA OD NJE, KI JE ZLOBNO ALI KRIVIČNO NAPADEN. A ker vi tega ne počnete, tudi vas nihče ne brani in ne bo branil. Vas ni g. Princ branil, nehvaležneži? Tudi Norma vas je. Katastrofa! Kaj pa je to za ena socialna demokracija? Zverinam dati mesta pomeni, da si sam perverzen. Vidi se, da neumnih komentatorjev, ki ljubijo stranko, nihče od vodilnih ni poučil o 10h Božjih zapovedih. Če se to ne uredi, se bodo aktivirali ljudje, ki bodo javno razlasili to sramoto, enako T2 pornografiji.

    Kajti delate enako kot tisti, ki so zaklali nosečo žensko. Tudi oni so začeli z enakimi 'heci'. Zgleda da je omenjenim gospodom in SDS všeč npr. takle komentar o punci, ki se je uprla tudi Janševemu zaporu:

    "Mislim da Mastnak ni nič narobe napisal... razen tega, da bi jo brez vazelina. Fajn je že, če je podmazano...najboljši pa je itak naravni lubrikant... :)" Del pa sem raje zbrisal.

    To sem objavil zato, če bi tam kdo zbrisal, in se izgovarjal na moje pretiravanje.

    Lahko pa tole mojo pritožbo napišemo NA VELIKE ČRKE in raztrosimo vsenaokoli. Kakšna koalicija pa bi bila s takimi pokvarjenci? Miro Petek, rad sem te imel, a ti rečem: pojdi domov. Svoje delo ne opravljaš svojim besedam primerno. To traja že mesece. SVOJO štalo najprej uredi! Si povsem zablodil??

    OdgovoriIzbriši
  5. Drugi del:
    _________________________________________________________
    1. Desnica ni še nič dojela.
    2. Če sta gospoda Petek in Janša pravična, pač nimata nobene moči nad patološkimi uredniki portala.
    3. Taki 'voditelji' pa ne morejo voditi države.
    4. Le kdo bo volil stranko, ki ima tako TV?
    5. Vse solidno delo je uničeno z eno kapljo strupa. Kot da bi skuhali kotel odlične domače juhe, notri pa bi plavala miš.
    _________________________________________________________
    Veš lidija, ni se le Opekov oče po sreči in Bogu rešil iz jame, tudi Janšev oče se je. Le kaj bi rekel, če bi bral tele komentarje na sinovi TV:

    http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/poglejte-groznjo-jureta-mastnaka-iz-rtv-slovenija-normi-korosec-na-twitterju-jst-bi-njo-v-enmu-filmu-brutalno-ohne-vazeline/

    Ne zbujajte Božjega srda, površni verniki oz. neverniki. Kajti odgovorni ste za državo, in če vam to ne uspe zaradi perverznosti, zvijačnosti in nemorale, boste sojeni 10x huje. To je Kristusov Evangelij. Luka 12,47:

    "Kajti tisti služabnik, ki spozna voljo svojega Gospodarja, a ničesar ne pripravi in ne dela po Njegovi volji, bo hudo tepen. Tisti pa, ki je ne spozna in stori kaj takega, kar zasluži udarce, bo malo tepen. Od vsakega, ki mu je bilo veliko dano, se bo veliko zahtevalo, in komur so veliko zaupali, bodo od njega toliko več terjali."

    Lidija je napisala, le kaj bo, če bodo zdajšnji vladarji vladali še naslednja leta, lahko pa se vprašamo, le kaj bo, če bodo takšni perverzneži kot so na tej TV? Mislijo, da so volitve šele čez mesece, a vse bo odločeno že v nekaj tednih. Zdaj pa kar spančkajte na valu neumnosti in zlobe. Ste kdaj zaustavili podle SDS-ove komentatorje na račun Cerkve? Pa levičarje, ki tam smetijo zlo? Le kaj je v v vaših glavah, gospodje? Zakaj služite hudim duhovom? Ste nori?

    Tebi lidija pa hvala za dober komentar.

    PS: Nisem mislil več komentirati politike in volitev, a sovpadlo je z zgornjim tekstom in filmom. Osebno ne vidim nobene razlike med Leljakovim filmom o pobojih in komentarji na SDS-TV. Takšno obnašanje Nove24TV kliče kazen Neba.

    OdgovoriIzbriši
  6. Prav je, da se je to izpostavilo in glasno povedalo Jona. Dogodek z žaljivim tvitom plačanca monopolnega medija je v tej osiroteli družbi bolna stalnica. Hudo je, da odgovorni ljudje v večini tega ne zaznajo, če pa že, pa ne preprečijo nadaljevanja takšnih zlorab. Dolžnost voditeljev je, da ZAŠČITIJO resnico, pravičnost in nedolžne ljudi. Prav tako se ne sme zanemariti teh dolžnosti samo zaradi neprijetnosti, povezanih z njimi. In še nekaj, filozofija, po kateri naj bo vodja na terenu nenasilen, je filozofija neumnežev, je razmišljanje iz nevednosti. Ravno zaradi zanemarjanja dolžnosti se zabrede v greh. Poleg tega je za vodje ne opraviti svojih dolžnosti sramota in strahopetnost. Tako o vodenju države in naroda povedo sveti ljudje.

    Ob tem pa se je utrnila ena primerjava, z dobrim člankom ali poročanju o dogodkih je kot bi posadili mlado drevesce, kakšni argumentirani komentarji so lahko ravno pravšnje gnojilo. A desni mediji, s tem ko ne moderirate, je, da okoli sadike dopuščate napeljati celotno mastno mestno kanalizacijo. Sadiko zažgete, smrad pa se kot kuga povsod razširi. S tem spravljate v sramoto in onečaščate tudi svoje novinarsko poslanstvo zaradi nebranjenja dostojanstva na lastnem terenu. To je ves čas boj, saj ste v teh dolgih desetletjih dodobra spoznali, s kakšno in čigavo naravo pri ljudeh imate opravka.

    Sveta Favstina, bojevnica Gospoda v Dnevniku 606 izpove: »Dan začenjam in končujem z bojevanjem. Komaj opravim z eno težavo, se na njenem mestu pojavi deset novih, ki jih je treba premagati. Toda zaradi tega se ne žalostim, ker vem, da je zdaj čas boja, ne miru. Ko boji presežejo moje moči, se kakor otrok vržem v objem nebeškega Očeta in upam, da ne bom propadla. …«

    Ko izzivi presegajo naše moči, je rešitev Gospod. Slej ko prej pride iz dna duše vprašanje zapisano v šepetu: zakaj si sploh živel? In večjih del se brez Njega ne opravlja, ker vse na neki točki izgubi smisel! Tu smo, da služimo Njemu in Njegovim v skladu z našo naravo in karizmo. Ostalo me spominja na račke čofotačke v ribniku, bolj sami sebi namen in v spotiko, duša pa ječi in trohni, če ni vedno novih mašil.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, za odgovore in živeto Resnico, ki vztrajno trka na srca vseh. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prav poveš lidija, a bojim se, da najina pritožba daleč presega diapazon dotičnih. Poglej: Nova24TV sicer kritizira Mastnaka, spodaj pa dopušča komentarje, ki ga podpirajo. To je znamenje razklanega uma, ki je materialni um. V takem umu ni Boga. Taka TV je ENAKA LjubljanskiTV, ki sicer izjemno dobro posname sveto mašo in kak intervju duhovnika, istočasno pa 'serje' po Cerkvi kjerkoli in kadarkoli le zmore. Tak um je znamenje popolne ne-poduhovljenosti. Kdor dela tako, ne bo znal vladati v skladu z Nebom, ampak bo le druga stran leve kolajne.

    Tole pa bi napisal Normi Korošec: opomnjena si bila, da si še premlada za v ta zverinjak. Si razumski tip, in zate je življenje matematika: narediš to in dobiš ono. Življenje pa ni 1+1=2, ampak je 1 plus 1 včasih 586. Potem pa se ti zmeša? Za politični boj je treba biti 20 let starejša izkušena 'mačka', ali pa imeti končano vojaško ali policijsko akademijo, ali pa biti mojster borilne veščine, najbolje dveh ali treh. Poleg tega je potrebno vedeti, kaj ima hudič najraje: posiljevanje čednih vernic, kar si lahko prebrala v komentarjih (upam, da nisi). Zato je še prav posebno lepotičenje in cvetličenje za ta zverinjak dokaj nezrelo. Kaže le na prebujen spolni nagon. Če te en Mastnak tako prizadene, nisi za ta cirkus, ali pa najprej opravi omenjeno šolanje. Si pa super duša, a brez utrditve boš lahko le mlada mučenica, kot je bilo že toliko drugih. Mislim, da bi to desnici in Sloveniji sicer koristilo, ker kri je najmočnejša stvar, a to ni Božja volja zate. Razmisli malo.

    Gospodu Primcu: poznal sem nadarjenega fanta, ki pa ga je trener prehitro poslal na tekmovanje. Tam je dvakrat zmagal, potem pa naletel na zaguljenega mojstra in odpeljal ga je rešilec. Rezultat: če premladega pošiljaš v boj, četudi je entuziastičen, ga uničiš, kajti do smrti v bo v njem ta travma in nezaveden strah. In nikoli ne bo mojster.

    Lidija pravi: "Tu smo, da služimo Njemu in Njegovim v skladu z našo naravo in karizmo." Je dopuščanje perverznih komentatorjev na SDS-TV služenje Gospodu in narodu??? Je iti v bitke nepripravljen koristno Gospodu in narodu? Je pošiljati zelence v boj Božja pamet??

    Pa smo pri končnem seštevku: levi zmagujejo na volitvah že 70 let zaradi nespameti desnice, ki naj bi bila Božja. Skregani med seboj, neumni in tudi lažno-dobri niso predmet Gospodove pomoči, kajti Gospod s svojimi dušami deluje DRUGAČE kot z nevernimi:

    Nevernim dopušča vse, saj sami plačajo za svoje neumnosti, vernim a neumnim pa odvzame vse zmage in jih stiska, da bi jim duše hitreje zorele. Zato kajni vladajo svetu, abeli pa po trpljenju odhajajo Domov, v naš pravi Dom, Nebeško Kraljestvo.

    Kako ta trend spremeniti? Živeti in vladati v skladu z Nebom, kar smo natančno pojasnili v prejšnjih zapisih. Sicer Bog zagotovo ne bo dovolil zmage, kajti če na vladi grešijo Njegovi, je to še slabše, kot če bi vladal sam hudič.

    V riti ste torej, desničarji. Zmaga na volitvah se vam rapidno odmika. V nekaj tednih bo vse jasno. Zdaj pa kar sanjajte, in ostanite trmoglavo isti?

    Pa Bog se nas Usmili, vseh. Amen



    OdgovoriIzbriši
  8. Tu pa si poglejte satanski besedni poden, ki ga dopušča Reporter pod člankom o Cerkvi. Nova24TV (SDS) + Reporter - kaj za en hudič je z vami? Ne dojemate koncepta zmage ZDRUŽENE DESNICE vseh desnic?

    Pa še med sabo so skregani, beda slovenska. Greznica zla lažnih človekoljubov, ki so toliko neinteligentni, da so posrkali vse levičarske fake-news o kardinalu Rodetu:

    http://reporter.si/clanek/slovenija/kardinal-rode-je-zaskrbljen-zaradi-trdovratnega-sovrastva-do-cerkve-in-vernikov-625916

    OdgovoriIzbriši
  9. Tule pa tistim, ki ste si ogledali zgornji film, in ne morete doumeti, z reinkarnacijo česa imamo pravzaprav opravka:

    http://nova24tv.si/slovenija/slovenski-partizan-na-smrtni-postelji-dekle-smo-posilili-ubili-iz-nje-skuhali-golaz-in-jo-pojedli/

    Tudi na našem 'slavnem' koncu domovine so verne ženske v gozdu žgali, mučili, posiljevali in pobijali. Ena od njih, sveta duša, je bila Marica Nartnik:

    https://sl.wikipedia.org/wiki/Marica_Nartnik

    OdgovoriIzbriši


11.9.2018: Blog in komentiranje sta zaprta. Vesel študij!

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.