- Nadaljevanje uvodnih dveh blogov JONA GRE V NINIVE ter ČIVKI O HOJI S KRISTUSOM. Brez študija teh dveh bodo tukaj obravnavane teme težje sprejemljive novemu obiskovalcu.

- Lotevali se bomo stvari, ki jih iskalec/vernik ne opazi, ali pa razume po svoje, ne po Božje.

- Iskrene duše vabljene h komentiranju in s tem oblikovanju bloga.

- Naslovna slika zgoraj: spovednica, v kateri se je spovedovala tudi sveta Favstina Kowalska (KLIKNI). Foto: naš hieronim.

petek, 27. april 2018


63. Pred volitvami: pridi, pridi striček Kim!
Boš zmagal!
In pretresljiva resnica o petokraki zvezdi.

Slika: splet, staroverci


27.4.2018, petek, dan OF

Na današnji dan, ko smo kot otroci morali packati zidove z znakom OF, pa listke pisati in metati po mestu, se je v meni ljubi Koreji zgodila metanoja, spreobrnitev Severno-korejskega diktatorja. Njegovo mladostno šolanje v Švici je vendarle prineslo sad, ker tam je dobil semenček. Danes je za dolgo sovraštvo med Korejama dejal, da je bil to "čas nočne more".

In sem malo razmišljal - ker sem nekaj blogov nazaj zargumentiral, da v Sloveniji zmagujejo samo spreobrnjenci, pa naj je to Kučan komunist, ki pa je protestant po starših; Pahor komunist in Kučanov dijak, ki je začel k maši hoditi in je zdaj prvi katoliški predsednik Slovenije; Janez Janša, ki je levaško SDSS spremenil v močno desno stranko; pa Cerar, ki se je spreobrnil kot Zahej, bogati cestninar, ki je sestopil z najvišjega položaja ob cesti, da je pogostil Jezusa Gospoda, Cerar pa je sestopil iz akademije med reveže in jih reševal. No, vsaj tako je sprva zgledalo. Ali pa Šarec, spreobrnjenec iz Serpentinška, nova Marija Magdalena v očeh krščanskih volivcev.

Torej, razmišljal sem, kako strahovit zmagovalec na naših volitvah čez mesec dni bi bil Kim Džong Un. Ima vse atribute popolnega idola za slovenske volivce:

1. Nov obraz bi bil pri nas,
2. totalni spreobrnjenec,
3. na mladih svet stoji.

Zakaj npr. Janković nikoli ni zmagal na državni ravni in nikoli ne bo? Ker ni spreobrnjenec. Tudi Turk (dve pikici) je bil kratkega daha, le en mandat, ker je bil zadrt v rdeče, nikoli se ni spreobrnil. O Bog, Kim pa se je spreobrnil iz še hujšega komunizma, kot je pri nas! Seveda gre zasluga za to predvsem predsedniku Trumpu, ki je v samo enem letu Kimu tako podeseteril nočne more, da je začel možak maksimalno preizkušati atomske bombe, posledica česar je bilo popolno uničenje gora, kjer so bombe preizkušali, in zdaj je čas za pomirjenje in švicarsko čokolado (Milka, ljubavi jedina moja ti).

Kaj pa pri nas?

Pri nas pa se lahko pod nosom obrišemo za kakšnega resničnega matamorfozneža, spreobrnjenca, kajti kar je pri nas rdeče, je spodaj rdeče, četudi je navzven pink ali marogasto. Rdeča zvezda je postala kot bambus, ki ga posadiš na vrtu, potem pa se moraš deset let boriti, da ga zatreš, sicer bi se v 30 letih razširil čez vso občino in zelene travé. Režeš ga, sekaš, kosiš, na koncu strupiš, a spomladi se spet kje kak listek pojavi, in tako je tudi z zvezdo: diktator in glede na novice sadističen množični morilec, se je spreobrnil, pri nas pa se bo vsak levak prej v jamo zvrnil.

Sem zadnjič nekomu rekel, da vodi Pot Domov le skozi grob, le smrt za ta svet nas res spremeni za Gospoda, pa je dejal, da je seveda to res, da to vsi vemo, saj se še pijanec spreobrne, ko se v jamo zvrne: piti namreč neha.

Vsi se torej spreobračajo, le slovenski levičarji gredo v vse hujše grehe. Ampak, ali je to res? Kajti vsaka naša trditev mora imeti tudi svojo obratnost, da se vidi resnična Resnica. Kaj pa če rdečo zvezdo pogledamo z drugega konca? So komunisti res taki grešniki, kakor se trudijo biti? Videli bomo, da tudi njih narava 'zajebe'. O, Gospod, kako si Ti moder, kajti le Ti vodiš VSE. Pa poglejmo:

Zvezda in rdeča zvezda

Človeka zagrabi bes, ko posluša kakšno Makarovičevo ali Jankovića in glede tiste rdeče zvezde okoli njiju, če pa je Gospodov bhakta, se raje usede, in se spomni, da je VSAKDO Gospodov služabnik, pa če to želi ali ne. Torej je tudi gospa umetnica Makarovičeva Božja služabnica, pa župan tudi. In začne se mučno iskanje, v čem? Kako, pa ljudi, da li je to moguće?

Pri Gospodu je vse mogoče, pravi Pismo.

In se spomnim, da je petokraka zvezda od nekdaj varovala Slovence: na vseh zibkah je bila vrezana. Pa krog okoli nje. Če se jo riše z eno potezo, proti desni se začne, je to Gospodova moč IZGANJANJA, po vedi hermetizma. Pred-kristjani in potem kristjani so torej na zibke ta znak narisali, da so izgnali vse hude duhove in bolezni od otrok. Najhujši hudi duh od vseh pa je bila zagrenjena neplodna ali samska soseda. Že en sam njen zavistni pogled je lahko ubil novorojenčka.

Pa se spomnimo, da je imela ameriška vojska tudi petokrako zvezdo na čeladah, belo sicer. In tudi pri Japoncih sem jo opazil, če se ne motim. Tako so jo tudi ruski rdeči morilci nekje videli in vzeli za svojo, le pordečili so jo, s tujo krvjo.

In zdaj poglejmo, kaj pomeni simbol petokrake zvezde. Včasih smo morali vzeti motike in maširati v Pudgurje 'delat' kakšno cesto, vmes pa peti:

Petokraka sa pet pera, to je značka proooleteera!
Petokraka sa pet lista, to je značka kooomuniista!
Petokraka sa pet kraka, to je značka naaas junaaka!
Petokraka sa pet grana, to je značka partizana!
Petokraka sa banana, to je značka huuuuligaana!

Tako nekako so rjuli, da je odmevalo po hribovju partizanskem Podgurskem. Človek bi lahko tudi malo jamral: ''Petokraka sa pet kosti, to je značka jeb….e mladoosti!''

Kakorkoli, kot vidimo, vsi na svetu že od pamtiveka uporabljajo petokrako zvezdo kot začimbo za vse vrste kuhinj. Zato je tudi meni zelo draga pri srcu, kajti ko izveš njen resnični pomen, razumeš tako Gospoda-čez-vse, kot tudi satanizem. Poglejmo si sliko:
  


Ta simbol torej pomeni: NAJVIŠJI JE BOG, NJEMU PA SO PODREJENI ELEMENTI: ZRAK, OGENJ, VODA IN ZEMLJA.

Razlaga

Elementi, iz katerih je narejeno vse zemeljsko, in so tudi formula tetragramatona (materializiranja idej) egipčanske sfinge, kot tudi atributov, ki jih pridajajo našim štirim evangelistom (le pri Janezu se zatakne, ker je orel, moral pa bi biti riba :), a orli tudi ribe lovijo) - ti elementi so torej še vedno zemeljske narave, nad katero pa ima Bog popolno oblast, saj je njen Stvaritelj. Satanisti, ki bi radi vladali zemeljskim močem, zato petokrako obračajo na glavo, da bi bil Bog podrejen sili, kar pa je popoln absurd in resnična pot v pekel za tako neumne 'vernike'. Izumitelje. To je kot da bi skušali elektrarno podrediti žarnici.

Komunisti torej prav tako razglašajo Boga kot najvišjega in Prvega. Problem pa ostaja barva: rdeča je, kot kri. Tudi ta problem se da razjasniti z Božjo znanostjo:

Bog se v materialnem stvarstvu in vesoljih pojavlja posredno, preko svojih naravnih zakonov, ki pa so trojne narave:

1. stvariteljska moč,
2. vzdrževalna moč in
3. uničevalna moč.

Indijci so tem močem pripisali močne polbogove, na čelu z Brahmo. In zaradi tega je staro krščanstvo poznalo tri Marije: belo (Devico), rdečo (Mati) in črno (Žalostna Marija). To so trije naravni cikli, ki se nenehno menjajo eden v drugega: rojstvo, življenje in smrt, ki prehaja ponovno v rojstvo-kreacijo. Pa poglejmo, kako so nam jo komunisti ponovno zagodli:

Rdečo barvo so izbrali namesto črne, ki jim kot uničevalcem pripada. Po Božji naravi in zakonu je namreč komunizem, kot islam, Očetova uničevalna energija, Preobrazba. Zakaj pa je potem komunistična zvezda rdeča? Iz dveh vzrokov: 1. ker mora teči kri, 2. da se morilci lahko obložijo z OBILJEM (lastnino drugih), ki spada pod 'rdečo Marijo'.  

Z rdečo barvo zvezde torej niso pokazali svoje funkcije, kot so jo s črno pokazali skrajni islamisti, ampak svoj NAMEN. Zelo zvijačno, a po nesreči. Poglejmo samo današnjost: ljudje-sindikati na ulicah protestirajo proti vladajočim, skupaj z vladajočimi, oboji pa so rdeči in na oblasti že skoraj 80 let. Zvijačno. Sem zadnjič poslušal g. Židana, SD, kako sladko je govoril o naši lepi prihodnosti, če bodo na volitvah zmagali, kot da niso na oblasti že od začetka Jugoslavije. Govoril je tako lepo grleno, da sem se spomnil Putinovih ljubezenskih vzklikov narodu na letošnjih volitvah:

''Ja vas krjepka, krjepka objemajem!'',

naši pa so grulili tam proti vzhodu: ''Mi ljublju tvaju Maskvu!''

Kakšen je torej zaključek?

Je v tem, da smo vsi Gospodovi služabniki: četudi Ga zanikamo, nosimo Njegovo zvezdo; četudi Ga sovražimo, rišemo Njegovo zvezdo. Kaj šele če Ga ljubimo ali kakorkoli potrebujemo, spet rišemo Njegovo zvezdo na zibke. Lahko pa tudi pojemo:

Petokraaka sa pet kriiža, to je značka Paaaradiiža,
petokraka sa pet meeeča, hej, to je naša tiha sreeeča!

Pet križev in pet mečev je pet Kristusovih ran, po katerih nas je Odrešil, ČE LE HOČEMO. V vsakem slučaju zmaga Gospod, in če gremo skozi Ljubljano ravno, ko bodo rjuli in vihrali z rdečimi pretokrakimi, bodite srečni v srcu, saj ne vedo kaj delajo:

Gospoda slavijo na svoj način in nas spominjajo Nanj. In Svetlana me spominja na Savla, ki je prav tako preganjal Cerkev, a Gospod se mu je še globlje zadrl pod kožo. Zato se ne jezimo in ne žalostimo, kajti vsakdo, kdor nosi zvezdo, SLAVI GOSPODA IN NAS OPOMINJA NANJ. Pa če to želi ali ne. Ker Gospod vedno zmaga, tudi v Koreji je zmagal. Če pa bi Kim prišel k nam, bi zmagal še tukaj, kajti Slovenci volimo podzavestno, a le nekakšne spreobrnjence. Šarec proti njemu ne bi imel šans.

Zdaj pa zares: 

Aleluja; kličem: ''Povsod Boga'', in res, največ Ga je prav tam, kjer naj bi Ga bilo Najmanj. To je Njegova najvišja lastnost na Zemlji. O, Gospod, kako Si skrivnosten: nihče Te ne vidi, a Ti si v vseh; deluješ brez vpitja, nagrajuješ v tišini in kaznuješ od same Ljubezni! Naj Si v belem, rdečem ali črnem, edino Ti si Sveti, edino Ti Gospod, edino Ti Najvišji, Jezus Kristus, s Svetim Duhom, v slavi Boga Očeta. Amen.







10 komentarjev:

  1. Jona, odgovor na tvoj prejšnji komentar, prav si mi povedal, odločno in jasno. In to je za nas, mene najbolje in popolnoma zaupam v te tvoje besede. Če ne veš, kaj bi delal, poslušaj in naredi. Ko sledim temu, potem se v meni naseli trdnost in čutim podporo, Emanuel.

    Naučila sem se in izpisala shugyo wa naku – to naj me opominja na resničnost zahtev. Premagovati svojo ležerno naravo, vajeno udobja. Vsaka najmanjša odpoved je en korak. Zelo se mi je vtisnilo v spomin, da je mojster v filmčku o stari borilni veščini, ki brusi karakter, rekel: »Če imaš cilj, potem boš napredoval!« To mi je še dodatno vodilo pri vadbi. Imeti CILJ, opraviti Nalogo za Gospoda. Poglejte si to v šepetu 51. Osebna askeza za politike, vernike in škofe:

    https://gospodovasepetanja.blogspot.si/2018/03/51.html

    Hvala Jona, ker si pojasnil, sveta Favstina je izvajala strahovite askeze. Če jih občudujemo, je to samo začetek, ta zgled mora iti v prakso. Tukaj pa smo po večini Slovenci ene riti. Je zadnjič nekdo vprašal, kaj bo z našo mladino, vse opustijo, ničesar se ne lotijo zares, začnejo in popustijo, na pametnih telefončkih pa lahko visijo ure in ure. In sem salonski 'zelenc' izjavila, da bi se nazaj vpeljalo naborništvo. Opisala sem, kako urijo nabornike v ameriški vojski. Na youtube lahko vtipkate par iskalnih gesel v angleščini (marine training, military drill ipd.) in najdete kup filmčkov, kakšen zemljen 'pekel', telesne in psihične vadbe gredo skozi. Ključ pa je, je rekel nek inštruktor: "Never quit!" Nikdar ne prenehaj. To bi iz naših mladih naredilo možakarje, dekleta pa bi se kalile pod budnim očesom zdravih, odločnih žensk, ki bi bile stroge, vešče opravil in bi požrtvovalno skrbele za živelj okoli sebe. Ker pa teh linij prenosa znanja po večni ni več, nam mladi rastejo kot koprive. Edino, kar nam še ostane, da damo vse od sebe, se zavežemo k eni vadbi in jo speljemo do konca, pri tem pa pazimo, da se ne poškodujemo ali zbolimo. NAMERA! Tako storim sama, jona, tebi hvala za ogromno spodbudo in jasno smer.

    Je pa že nov šepet, pesniško navdahnjen in skrivnost Gospoda razkrije, odgovor na včerajšnje nore vragolije, ki da misliti. Zanimivo, spomnim se neke znanke, ki je ob rojstvu svojega otročka izrezala krog iz kartona in nanj narisala takšno zvezdo s krogom, kot je na sliki z zibko. To zvezdo s krogom pa je obesila na posteljico, kjer je dete spalo. Pa ni bila krščena, a je kot kaže iskala zaščito, podzavestno pri Bogu.

    Kako so Pota Gospoda nedoumljivo prepletena, in vse služi Gospodu, zavestno in voljno v Ljubezni ali pa nehote drugače, kot si pojasnil. In Slovenija, ta revca zdesetkana, se bo razbohotila v slavljenju Jezusa Kristusa, Križi na vseh cerkvah zasijejo, srca mlačnih in mešanih kristjanov Ljubezen do Rešenika Milega odkrijejo. Mi, ki beremo te šepete, nam je bilo veliko dano, to Nalogo za Gospoda opravimo.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, vse stvarstvo Gospoda slavi, slehernik k utrditvi temelja za služenje Gospodu naj se pomudi. Konkretna zaveza. V priklonu pred Vami, lidija.



    OdgovoriIzbriši
  2. Ok, če si si zapisala tisti japonski stavek, se daj pa še njihovo ključno besedo, glagol GAMAN, gaman suru, ki pomeni enako: prenašati to, kar misliš, da ni mogoče prenesti; prenašati s potrpežljivostjo in dostojanstvom.

    To je Kristus, to so patriarhi, to so svetniki. To je bil slovenski narod, a zdaj imamo s temi svojimi predniki ravno toliko skupnega, kot Grki z Grki pred 1500 leti - nič. Smo en pokvarjan, lažniv, prešušeten in hinavski rod. Sicer ne bi na volitvah, po maši, že 75 let volili komuniste in prevarante. Drek pa taka vera! Sveti P. je dejal: Kdor je sam v srcu prevarant, si najde prevarantskega voditelja.

    Napisala si: "Če imaš cilj, potem boš napredoval." A to je TAKOOOO medla izjava! Moj učitelj veščine je učil kot njegov, svetovno znani: "Dokler si srečen, ko prejemaš udarce, boš napredoval." Ta izjava pa zadeva samo bistvo priprave na Pot in hoje za svetniki. Govori namreč o prenašanju križa.

    Prav imaš glede naše mladine: vse bolj je ničvredna, ker je stopila na satansko pot. O tem govorijo najnovejše raziskave ali če jih opazuješ v trgovini. Bom o tem kaj več napisal. Satanska pot je v tem, da imajo vse bolj satanske lastnosti: nenehno preskakovanje uma iz telefona na PC in na tiste stvari, ki jih želijo za svoje čutno ugodje. Zato ima današnja mladina sposobnost koncentracije samo še 8 sekund. To pa je zelo blizu hudiču, ki ima veliko misli v enem trenutku, in zelo daleč od Gospoda, ki ima eno samo misel v vsej večnosti. Razštrkan um je hudičev sluga.In tak um je brezmejno prevrtljiv v iskanju laži in izgovorov, da se ni treba lotiti ene same nenehne vaje ali Naloge. Ki pa je vhod v Božje Kraljestvo, kajti končni cilj človeškega uma, njegova popolnost, je:

    -NENEHNO MISLI NA GOSPODA,
    -NIKOLI NE POZABI NANJ,
    -IN POPOLNOMA ZAUPAJ V VEČNI PRIKLON PRED NJEGOVIMI STOPALI.

    Ja, tudi brezverni kajni služijo Gospodu, četudi so demoni, kajti abelom nenehno delajo velike nevšečnosti in preglavice, zato, da jim ne bi postalo prefletno tukaj v tem zaporu Zemlji. Abelom mora Zemlja postati grenka, da si zaželijo spet Doma, resničnega Doma, ki so Božja nebesa. Istočasno pa abeli kajnom kažejo Pot s tem.

    A da se bomo razbohotili v slavljenju Gospoda? Potem pa bodo res prekleto težki časi prišli. Seveda bodo prišli, to sem nekoč videl, V okoli 70 letih bo pol Slovenije porušene. Taki časi so potem čas, da se Spomnimo.

    Dajmo Združena desnica plus SDS, krik je potreben, kot ga je g. Primc kriknil na 50:55 minute in 1:04:25 min:

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3867&v=T3KjGjbp-5c

    Pa nadaljuj lidija, in še kdo, če ste navdahnjeni. Biti navdahnjen, a potem nekaj čakati, pa je duhovni in duševni samomor. Tega dela tudi Cerkev, ki čaka na začetek kampanje in potem bodo gospodje škofje dali eno predvolilno izjavo, megleno in posredno, lepo na varnem izza SŠK. To ne bo nič. Eden človek mora vstati in izreči, in ljudje sledijo take resnične osebe, ne pa nekih konferenc. En resnični Jezusov bhakta je dovolj, da se začno mnogi prebujati.

    Pa Bog se nas Usmili, saj vidiš, da smo v povprečju že izrojeni.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jona, najlepša hvala za odgovore, ki me peljejo v globino duše, terjajo, da se pogledam v zrcalo. Sama sem večkrat polna cvetličenja in praznih besed, izkušenj pa je bore malo. In ko pridejo težji časi, se nam razgali duša. Takrat se eni razbežijo, postanejo prešuštni, zvijačni, malosrčni … naša je resnično le beda. Mene osebno zadane to, da ste ljudje, ki vam je RESNIČNO MAR in to je možno le po Božji Ljubezni.

    To našo dušo vodi naprej in jo opogumlja. Prava kal mora biti vsajena že v srce. In to je ogromna Milost Gospoda, da se to seme prejme. Vse je Milost Gospoda in nič ne prihaja po nas, kar je vrednega. Je pa druga skrivnost, da to stanje hvaležnosti in zavedanja negujemo, vse drugo je padanje v prašičja stanja, kjer se peklenski svet začenja. Grozaaa. Da se kaj naučimo. Če ni bilo še dovolj trpljenja in preizkušenj duše, se nam to rado zgodi. Situacije s križem potegnejo iz nas tisto resnično od srca. Narediti stvari, ki jih sami po sebi ne bi, a ko človek Ljubi, mu je to v veselje, ker je naravno, spontano in samoumevno.

    Včeraj sem šla k počitku in molila, a nekaj me je tlačilo in kar izstrelil me je v akcijo tale stavek v tvojem odgovoru: »Biti navdahnjen, a potem nekaj čakati, pa je duhovni in duševni samomor.« Šla sem in se lotila dela, k izpolnjevanju zaveze. Opažam, da ko se enkrat nekaj nameriš narediti, bo to delovalo v tebi, drugače pa začne gniti in kar kloaka tesnob narašča.

    Pogledala sem si krika g. Primca in ob drugem vzkliku je Duh zaprl usta ostalih udeležencev, ko poparjeni so se prestopali na mestu. O, duhovni in škofje, kot mi vsi, ki beremo te zapise Gospodove besede, pogumno in vztrajno naprej. TO ŽIVLJENJE NI VEČ NAŠE ŽIVLJENJE.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, zgled ste darovali, srca naša bedna h Gospodu naravnali. Se potok solz je zlil, Milost na kolenih pred Gospodom bednik je slavil. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  4. Še to, hvala jona za vodilo, včeraj sem dopisala poleg "shugyo wa naku" še GAMAN, gaman suru in razlago poleg. To je prilepljeno na monitorju pred očmi. En tak zapis, listek, vzpostavi vez, je geslo, iz katerega se črpa moč za korake naprej.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  5. Prvi del:

    Ja, kot praviš: naša je le beda, vse, kar pa je dobrega, je od Gospoda. Kdor to dojame, pride v nekakšno blagoslovljeno stanje, ki ga je sveta Favstina Najsvetejša lepo opisala v D. 1662:

    "V mojem življenju ni več trenutka, da bi se ukvarjala s seboj."

    Ostane samo še poskrbeti najnujnejše za telo, sam s seboj pa se človek ne ukvarja več, zato je popolnoma nesposoben, da bi se selfal, kaj posebnega razvajal in želel nekaj uživati ali bogato dopustovati ali se bahato voziti in napihovati. KOLIKO ENERGIJE POTEM OSTANE za Gospoda, Knjige, delo in Tišino!!

    Tudi ti moraš postati do konca I CARE oseba. Mora ti biti mar za Življenje, a le kako do tega priti, če nisi šel skozi lasten grob? Poglejte Kim Džong Una: nekaj se spreminja, ampak šele, ko je začutil, da mu je grob izkopan že do konca in da ga bo ne Trump, ampak lasten narod od lakote požrl. Toliko pa je že inteligenten, saj so mu Kitajci najbrž citirali Lao-Tzeja, ki pravi:

    Če narod stiškaš do te mere, da mu je smrt lažja kot življenje, so tvoji dnevi šteti!

    Fant je še mlad, in zato je sprevidel, da je čas za spreobrnjenje. Saj se je tudi od Japoncev lahko kaj naučil: hiteli so neko atomsko bombo delat, a so jo pred tem na glavo dobili od ZDA, bili poraženi, in ZDA so takoj zavladale Japonski, ISTOČASNO PA SO JIH FUTRALI DO SKRAJNOSTI. In zato so Japonci Ameriko odtlej klicali 'BEIKOKU', ki že po pismenkah pomeni: dežela riža. Kajti Amerika je kupovala riž po svetu in hranila lačne in uničene Japonce, ter jim ustavo servirala. Tako se to dela, in tudi Severne Korejce je treba tako tretirati, če se odrečejo večnim grožnjam. Za kar pa so krivi le Kitajci, kajti te komunistične kreature so bile vzrok vseh teh desetletij zla, zdaj pa se delajo za mirovnike. Taki so kot naši, a tudi oni služijo Gospodu, s tem, da delajo hudo in nas spominjajo na lepši Kraj, ki so nebesa.

    Glede tvojega razmišljanja: obstaja knjiga, ki sem jo trikrat predihal, in je tako strašna, tako grozna, da je nikoli nikomur nisem priporočil, razen če bi bil resnično Božji. Tudi Cerkvi se niti v sanjah ne sanja, kako grozno zvijačna so nekatera netelesna bitja vesolja in Zemlje, in kako imajo za vsakega od nas pripravljen peklenski plan, ČE SE PREPUŠČAMO SVOJEMU EGU. Cerkev vse te sile imenuje za hudiča, a poleg hudiča so še hujši hudiči. Obstajajo jasni znaki, kdaj so začeli nekoga obkrožati. Downlovdajo se v naš um, in postanejo naši prišepetovalci. Mi mislimo, da mislimo s svojo glavo, a delamo, kot nam prišepetovalci sugerirajo. Njih osnova pa je v NAŠEM GREHU ZASE. O njih del človeštva zelo dobro ve že 10- in več tisoč let. Oni nam dajejo tudi moč, a nam ukradejo nas, energijskega nas, in nas zasužnjijo v groznih svetovih, ki pa niso pekel.

    Edina rešitev pred njimi je (tudi videl sem jih že), da močno Ljubimo Gospoda. S tem izvedemo dve ključni stvari: nismo sebični, ker želimo delati Zanj; kratki čustveni izbruhi Ljubezni pa ta bitja hudo mečejo s tira. Če pa so naši čustveni izbruhi nekontrolirani, daljši, takrat se oni najedo te hrane, v zameno pa ne dajo moči. Posledica je zasužnjenost. Strašna bitja so to, in nas imajo kot piščance na farmah. Naše duše so zaradi lastne nespameti on njih povsem obžrte in brezmočne.

    Vse to ni nobena teorija niti iluzija. Govorim zato, da boš pazljiva na vsakem koraku glede sebe, in da boš razumela kardinale, škofe, duhovnike, vernike, običajne bhakte in budiste in muslimane, zakaj so nenehno ujeti in se ne morejo izkopati iz tega prekletega primeža. Vse dokler ne umreš zase in se rodiš Zanj.


    OdgovoriIzbriši
  6. Drugi del:

    Gospod nam v to pomoč pošilja kakšno Delo Zanj, a če ga opravljaš mlahavo, TI GA VZAME, IN DARUJE DRUGEMU. Potem pa takšnim vernikom ostane le še mesečarjenje okoli Cerkve in čakanje stoletja na novo priložnost, če nimajo te sreče, da srečajo Božjo dušo, in sta si NAKLONJENA.

    Tako je, kot praviš: to življenje ni več naše življenje, če smo resnični. Tudi starš postane starš šele, ko mu kapne, da on ni prvi v svojem življenju. Poglejte si nekaj na to temo:

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=683&v=NjNAM6b5ECM

    Se pa na zadnjih Tv srečanjih g. Primcu vidi, da ga nekaj tare, da ga depra lovi, a naj bo miren: Gospod mu jemlje VSE, kar je odveč. To dela le svojim poklicanim. Tudi gospoda Janša in Kangler sta šla skozi vse to, in cilj je, da se človek preneha smiliti samemu sebi (kar je samopomembnost), ampak da postane bojevit in oster v sebi, kajti le takšni imajo MOČ, da spreminjajo usodo sebi in narodu.

    Iz tega pa se lahko tudi gospodje škofje kaj naučijo, kajti v njih ni resničnega 'motorja', zato niso premikalci, ampak le vzdrževalci. In če je že tako, naj PREMIKALCE vsaj aktivno podprejo. Potem bo tudi njim padla kakšna drobtina od blagoslova prvih, in lažje bodo izpeljali SVOJE delo.

    Vsakdo se mora torej znebiti samega sebe in začeti opravljati SVOJE delo za Gospoda in narod. Briga naj se predvsem za SVOJE delo, s tem bo učil istega tudi druge.

    Aleluja! Nadaljuj lidija, a gledati bika na travniku ni isto kot prijeti ga za rogove, mu zvrniti vrat, in ga vreči po tleh. Za to pa se je treba dobro pripraviti.

    Lepo nedeljo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Poglejte si diktatorja Kima, in oči boste imeli solzne, in če bi prišel k nam le za en popoldanski obisk, bi ga vsi katoliki volili predčasno, in bi postal prvi korejski predsednik vlade Slovenije, G. Šarec pa bi moral nazaj na radio Ga-ga:

    http://www.times.si/svet/kim-nisem-clovek-ki-bi-z-jedrskim-orozjem-streljal-na-juzno-korejo--8fba85d32d4dcdc8aef7970752e1f8e4cc6e6873.html

    Pa še nekaj je par dni nazaj povedal: da se zaveda težkih dni in dvomov in težav, a je pripravljen nanje, da pride do miru. Kot sem zapisal: na Vzhodu je še milijone ljudi, ki razumejo svetnike in Jezusa, križ, v Sloveniji pa smo vsi zadrogirani z nenehnim iskanjem uživanja. Tak narod dolgoročno nima nobene prihodnosti. Gre se trening, koliko tegobe zdržiš, ne pa koliko sladkosti lahko požreš. V tem je VSA razlika.

    OdgovoriIzbriši
  8. Veliko izhodišč si pojasnil, hvala jona za njih. Se navežem kar na to in potrjujem, da če se preveč prepuščaš čustvom in kakšnemu jokanju (človek se še smili samemu sebi), te to popolnoma oslabi, izčrpa in je norost. Takrat se je nujno kontrolirati.

    Spoznavam na lastni koži, ker sem butaste narave, da se učimo iz doživljanja nasprotij. Gospod nudi ogromno priložnosti po Svojih bhaktah, vendar ljudje tega ne zapopademo. In je velika utvara, da bodo ljudje kar sami prišli do Gospoda. Gospod za nas bednike deluje preko Svojih Najbližjih. Če nam je Gospod dal to Milost, da smo prepoznali takšno osebo, bo samo zadovoljstvo te osebe z nami pomenilo tudi zadovoljstvo Gospoda.

    To pa ni nekaj namišljenega, ampak je zelo resnično dejstvo, ki se tudi zazna. Nad nami se ustvari kot Božji ovoj, zaščita duše, psihe in telesa. Ampak moramo ves čas vedeti in negovati to Milost, da to ni po naših naporih ali kakšnih posebnih zmožnostih, to bi bila veeeliiiika prevara nas samih. Svete knjige drugih religij, ki jih je razložil veliki bhakta in učijo o Ljubezni do Gospoda, pojasnijo, da se Gospod razkrije samo bhakti, kadar je popolnoma zadovoljen z njegovim duhom služenja.

    In kot si napisal, ni več ukvarjanja s samim seboj, je delovanje. Pogledala sem pogovor o lučkah in šele sedaj sem bolje razumela g. Primca, od kje njemu ta srčnost. In ko je v Pasijonu igral Jezusa, otroci pa so ga potem želeli srečati in se z njim pogovarjali kot Jezusom, ga objemali, mu govorili, Jezus, rad Te imam. Ste videli, kako se je spremenil ob tem. To je bilo Resnično in je začutil to največjo skrivnost vere: Ljubezen!

    Slovenci očitno iščemo in volimo spreobrnjence - to si odlično zapisal in sem razmišljala o tem, sami pa niso še v stanju kot jona poveš, da bi se lotili teh korakov sprememb. Kim Džong Un pa je živi dokaz, da so semena resnična in obrodijo svoj sad ob svojem času. Ko se poklopijo tudi zunanji dejavniki. Slovenec pa se rajši trdno drži svojega starega prav, saj pregovorna slovenska fovšija ne dopušča sprememb. In teh metanoj ni dosti v narodni zavesti.

    Jona, enkrat si nekje zapisal, da če imaš pred seboj dve poti in je ena lažja ter druga težja, zberi težjo. Lažja je tudi lažna. Hmm, še besedi sta si podobni, lažja - lažna. Sama pa sem bila po naravi naravnana zbirati lažje poti. Pa so me samo pripeljale v kozji rog iz katerega potem tuliš ven, prosiš Usmiljenja in praskaš naprej.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, eden pa po eden se spreobračajo k razcvetu v Ljubezni, da vse staro odmre, se v Novo življenje odpre, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  9. Še nekaj o lučkah in kako se nam stvari v zunanjem svetu odzrcalijo. Včeraj sem začela gledati ta pogovor o lučkah s Primcem, patrom Jurijem in z ga. Kristino, potem pa sem hitela k maši in se usedem ravno pri eni mamici s punčko, ki je bila, iskriva lučka. Kramp kot sem, to kasneje vidim. Ob priliki voščila 'Mir s teboj' je pristopila k meni in potem čez čas še enkrat in rekla: »Živjo, jaz sem ….« Odgovorila sem ji: »Jaz sem pa …« Njena iskrenost in spontanost sta me razorožili. Dala sem ji na skrivnem blagoslov. Jona, to je bilo neko znamenje.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  10. Pozdravljena! Ja, g. Primc je kot Jezus ob 'lučkah' doživel bhakti, in to mu je zdaj večni kažipot. To se da čutiti, kdo je odprt za To, Zadnjo stvar.

    Bil sem v mestu zaradi barve za druge, a naletel na 800% več prometa - obup je bil! Vse trgovine zaparkirane do konca, Petrol, bankomati. Tedaj sem se spomnil, da je danes zadnji dan pred koncem sveta, da vsaj eno leto ne bo več trgovin odprtih, in zbežal domov. Spomnil sem se tudi enega dokumentarca o Nemčiji, ki sem ga gledal kot mladostnik. Tam so pokazali nekaj fotografij Nemcev na ulicah, recimo leta 1925. Zadovoljni obrazi. Potem pa so pokazali iz morda 1937 ali tam okoli, in ksihti so bili daljši, drugačni, kisli. Komentator je dejal: "Zdaj je čas (za revolucijo)!" In res je prišel čas za Hitlerja. Deset let pred ne bi imel možnosti.

    Enako počno komunisti, tudi naši: nenehen napor drobljenja naroda in države, da bi prišli do 'dolgih ksihtov', ko je klima primerna za revolucijo.

    Če pa gledaš današnje ljudi, vse te napihnjene avtomobile, kako odhajajo za vsak daljši praznik v tujino ..., vidiš, da zdaj še ni čas za SPREMEMBO, preneumni so. Paše jim levičarstvo, tudi vernikom vseh naših Cerkva v glavnem paše, tudi klerikom. "Saj ni tako slabo." In res ni. Enako rečeta žaba ali rak, če ju dajo v mlačno vodo in na štedilnik.

    Ja, kot praviš, kdor želi kaj iz sebe narediti za Gospoda, se težji poti ne sme izogibati.

    Le blagoslavljaj 'lučke', ki pridejo do tebe, vsakogar, kdor ti pokaže nasmeh ali besedo ali dejanje, uslugo, podporo, saj nekaj čutijo v tebi, to pa je začetek Ljubezni do Boga. Brez tega ODNOSA pa so blagoslovi bolj jalova stvar, enako je z evharistijo. Gospod je sv. Favstini dejal, da iz človeka, ki ima v srcu še koga drugega, razen Njega, hitro pobegne, ker je tam zoprno.

    Le kdo bi nas razumel, mislil sem, da kdaj kak duhovnik, škof, a to bo po naši smrti, a vseeno pojmo skalam, da Gospodu odplačamo vso dobroto in hrano, ki nam jo pošilja, nevrednikom in bedam.

    Lidija, če teh dni ne izkoristiš za NAPREDEK na Poti, si le oblečena žaba. Lep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši


11.9.2018: Blog in komentiranje sta zaprta. Vesel študij!

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.