- Nadaljevanje uvodnih dveh blogov JONA GRE V NINIVE ter ČIVKI O HOJI S KRISTUSOM. Brez študija teh dveh bodo tukaj obravnavane teme težje sprejemljive novemu obiskovalcu.

- Lotevali se bomo stvari, ki jih iskalec/vernik ne opazi, ali pa razume po svoje, ne po Božje.

- Iskrene duše vabljene h komentiranju in s tem oblikovanju bloga.

- Naslovna slika zgoraj: spovednica, v kateri se je spovedovala tudi sveta Favstina Kowalska (KLIKNI). Foto: naš hieronim.

sobota, 25. avgust 2018


91. Zakon preobrazbe države v dobro
1. del: hud zaplet.

Umor Navdahnjenega svetega Štefana.
In Slovenci.

25.8.2018, sobota.

Kadar je čas, da pride do sprememb na slabše, je dovoljeno hudim duhovom, da prevladajo nekega človeka ali narod. Na fizičnem planu to opravijo skrajneži med levičarji-komunisti (brezbožneži) ali pa skrajneži med desničarji (fašisti in verski fanatiki, kot so islamisti). Vsem tem ta-slabim je skupna lastnost FAŠIZEM. Pri nas poznamo predvsem trdovratni levi-fašizem. Vsi fašizmi pa temeljijo na sladkih lažeh in nasilju.

Kadar pa je čas za Preobrazbo na boljše, obstaja drugačen zakon: Bog ne pošlje nekih grupacij, ampak samo enega posameznika. Oziroma dva.  

Ti dve osebi lahko delujeta istočasno, ali malo časovno zamaknjeno.

Božji Navdih + Božja roka

Primer: najprej je bil sveti Janez Krstnik, izvajalec na terenu, pripravljalec. Pripravil je pot Jezusu Odrešeniku. Prvi je krstil z vodo, Jezus pa s Svetim Duhom. In pa seveda z ognjem - tistim, ki so uporni Bogu, Gospod dovoli doživetje ognja trpljenja, ki si ga sami podkurijo, ne On. Prvi plameni tega ognja so tesnobe, strahovi, pohlep, zavist in zloba, kot jih lahko vidimo tudi pri nekaterih naših vodilnih politikih. Tudi naša "nova" stara vlada se je sama krstila v ta ogenj, takšna je bila njihova lastna volja.

Drugi primer: najprej je bilo dolgoooooootrajno trpljenje Poljske, ki je bila celo za dolga obdobja zgodovine izbrisana iz zemljevidov sveta, potem pa jo je leta 1979 obiskal svetniški Karol Wojtila, ter jo blagoslovil. Takoj je Bog poslal še Lecha Walenso, izvajalca, posledica česar je bil popoln preporod prej povsem izničenega in zapitega naroda: osvoboditev od nasilnih peklenskih Rusov in padec komunizma.

Tudi pri nas so se dogajali podobni procesi: najprej je prišel škof in svetniški Anton Martin Slomšek, kateremu je čez leta sledil general Maister. Takole piše na eni od spletnih strani (KLIKNI):

30. oktobra 1918 je mariborski nemški občinski svet razglasil Maribor z okolico za del Nemške Avstrije.  S tem se je za našo severno mejo ponovno nastopil prelomen trenutek, ki ga je prepoznal general Rudolf Maister in obvaroval Slomškovo zapuščino.

Ob osamosvajanju Slovenije pa smo imeli škofa Alojzija Šuštarja, pogumnega in modrega, ter Janeza Janšo, izvajalca, s pomočniki. Posledica je bila skoraj čudežna osvoboditev Slovenije in njen vstop na zemljevid držav sveta.  

Današnji čas

Tudi današnji čas je zahteval preobrazbo naroda in države. Torej je potreboval eno javno Božjo osebo – Navdihovalca, ter enega Navdihnjenca. Ta jona od pisuna tukaj, je Slovenski narod dodobra obveščal, dokler je bil še čas, v katero smer morata iti vsaj eden od predstavnikov Cerkve in en politik naše zmerne desnice.

Vendar ni šlo, zato bodo 'ognjeni' za kar dobršen del časa naše prihodnosti še vedno vladali temu od Boga odpadlemu narodu, s svojo duhovno povsem omrtvičeno Cerkvijo. Kaj se je dogajalo, pa pustimo levičarje pri miru - le malo so krivi oni:

na strani desne politike je Bog poslal enega Navdihnjenca. Ko pa je videl vso zvitorepost dela desnice - npr. gospod Tonin (NSi) in g. Zidanšek (SLS), ki sta, še preden je bila Desnica združena v monolit, odhajala k levičarjem iskat prijateljstva – je tega Navdihnjenca umaknil nazaj. Klasično katolištvo po Slovensko, kot ga je pojasnil g. Stane Granda: večina predvojnih klerikalcev je bila za Jugoslavijo, ne za samostojno Slovenijo. Podobno pa so naši današnji omahljivi 'desničarji' bolj kot ne za vlačuganje z brezbožnimi (vlačuganje je svetopisemska beseda, pomeni pa prešuštvovanje).

A to še ni vse. Imeli smo kar nekaj desnih politikov, ki so zase menili, da so ONI preporoditelji, Navdahnjenci. Žal jih je navdihoval le njihov lastni ego in računica. Prejšnji izvajalec Navdiha, Janez Janša, pa je menil, da je še vedno on tisti Navdahnjeni, vendar je bil on izbran v prejšnji rundi, zdaj pa je bil od Boga naprošen, naj bo le pomočnik. To mu je sporočal tudi ta bedni jona, na razne načine, in velik del zdrave zmerne desnice. Zaman.

Na Božji strani pa se ni pojavil NITI EDEN od velike grupe od naroda pitanih škofov in duhovnikov, da bi izvedel Božji Navdih nad narodom in podprl Njegovo desno roko. Bog jih je klical, DVA OD NJIH JE ZELOOOO KLICAL, a sta se …., nista hotela slišati, četudi sta bila imenovana kot: ''štajerska škofa''. Pred odhodom v Rim sta bila posebej blagoslavljana, to vam lahko potrdita iz svojih spominov, prek njiju pa ves današnji škofovski rod. Vendar je Ad limina v Rimu postala ad limita; ker naslednji dan po prihodu domov niso začeli duhovnega BOJA za vero naroda. Gospod je čakal in čakal, a ker ni bilo nič, je odšel na primerno razdaljo, pustil pa nam je Svoje tri zemeljske generale: čas, karmo in tri stanja posvetne zavesti.

Imel je torej pripravljenega enega Navdihnjenega, vendar ko je videl, da ta ne bo dobil javne in odločne podpore od druge izbrane osebe, škofa, in da je večji del desnice ZAVISTEN, je tega Navdihnjenega čudežno umaknil iz neposrednega političnega življenja. Vesel naj bo.

Kaj zdaj?

Zdaj je pa tako, kot pri tisti mrhasti lepotički, ki je do 40-tega leta odklanjala lepe in bogate snubce, potem pa je bilo prepozno: nihče več je ni maral, ker ji je bradavica na nosu zrasla.

Zdaj moramo ČAKATI. Čakati na novo priložnost. Tudi stari Izraelci so na svoji poti v obljubljeno deželo začeli nergati čez Boga in kakšni revčki so, pa jim je Oče rekel: ''OK, če nočete po Moje, naj bo po vaše: po vaši veri naj se vam godi!'' In so se 40 let vrteli po puščavi, kot slepci, dokler niso odmrli vsi stari prdci, ki so kvantali čez Obljubo obljubljene dežele.

To zdaj čaka nas. Čakanje na novo priložnost čez leta, dvajset let, štirideset let … Do takrat pa nas bodo vodili tisti, ki so v nekaj drugega krščeni.  

Še tole: ko zavržeš izbranega, dobiš preklete

Janez Janša je bil izbran za voditelja Slovenije v času preporoda, ki traja še danes. Vendar so ga zavistni politiki, državni aparat in od levih medijev že povsem poneumljen narod, ki je celo lastno vero izgubil in Cerkev spremenil v zajca, ZAVRGLI.

Poglejmo primer NK Olimpija: njen prejšnji trener je naredil neverjetne čudeže, same zmage in pokali, a je bil zavistno umaknjen (kot ne-Srb?), in od takrat Olimpija še ni dala gola. Ker se je samo-preklela: ne smeš Navdihnjencu na tako grd način obračati hrbta! Celo brezbožni časopisi govorijo o slabi 'karmi': KLIKNI. A gre se za prekletstvo, ko se pravičnemu dela zlo. 

Mar ni bilo podobno tudi s košarkaško Olimpijo, če me spomin ne zapušča? Imela je izjemnega italijanskega trenerja, tudi ta je naredil čudeže, bil zaboden v hrbet in Olimpija je padla. To je slovenska klasika: uničiti Colariča, uničiti Boskarola, uničiti Batagela, uničiti izjemno uspešno Janševo vlado, uničiti dobro-delujoče društvo, forum, klub, družino …

Karma ni le slaba, je tudi dobra, a mi smo zdaj v slabi karmi. Modri starejši kristjani karmi rečejo: ''Zgodovinske danosti, ki jim ni mogoče uiti''. Ali po domače: kdor je rit, težko uide svoji riti. Pa če je cerkven ali pa ni.

Vendar bomo v drugem delu napisali o rešitvi, možni rešitvi. Kajti Gospod nenehno ponuja rešitve. Gospod vedno pošlje angela, ko je najhujše. Ali preroka. Ali nasvet. Tudi pred kratkim je bilo tako: ker je narod podmuklo zavrgel Navdahnjenega Janeza, je Bog poslal novega Navdahnjenega, ki pa ga ni podprla tudi Cerkev, razen malo, le na potuhnjen način. Tako da zdaj imamo, kar imamo. Vendar nam žlahtni stari krščanski Nauk (ne novejše izprijene variante!) ponuja novo vrv za reševanje utapljajočih. O njej naslednjič. Nisem pa prepričan, če je bodo vsi veseli, kajti spet temelji na Veri.











37 komentarjev:

  1. Danes je rojstni dan svete Favstine Kowalske Najsvetejše, Gospodove večne Družabnice. Sam teh dnevov ne praznujem, tudi pri sebi mi ni mar, in tudi njej ni bilo, a je priložnost, da se je spomnite in dobite od nje blagoslov. Npr. poglejte si njeno domačo hišo, in slike, pred katerimi je molila kot mlado dekle, že takrat čista in svetniška duša. Govori kšjondz Januš Kowalski - Bog ve, če je v kakšnem zemeljskem sorodstvu z njo?

    https://www.youtube.com/watch?v=NahwEtEizfM

    Kogar je jok Milosti zgrabil, je Odrešen!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jona, navdušena sem in tudi presenečena, ker po Svetem Duhu je mogoče in nedoumljivo, kaj prinese. Šepet je nagovoril mene osebno, tako sem ga doživela in tudi stanje naroda, ki je, na prvi pogled, za zjokat.

    Ljudje, pa tudi sama velikokrat ne slišim ali pa odložim dober nasvet, navdih; češ bom kasneje, jutri in kaj se zgodi - potem se navdih, iskriv studenec začne spreminjati v trohnobo, poklekneš lahko in se zazreš v prgišče mulja, ki žuli dušo in srce spravlja v stisko. Oz. ga ne razvijam naprej, se ga ne lotim.

    Še težke zadeve; komu gre lahko kdo od bližnji skozi hudo bolezen ali celo umira. Ali pa škofi vidijo narod v propadanju, sprego nedeljskih obiskovalcev maš, vernih ljudi, popoldan pa vsi ti veselo na druženjih z brezbožnimi in to jemljejo zares. Pa je vse tiho ali bore malo navdiha spuščenega v narod, da se jim točka obrne. Šele od tu naprej se karizma nekoga zasveti. Prej pa smo le duhovnem mrtvaštvu. Uzreš kamenje, da nisi reagiral in bil sočuten. Vidimo nemar, da se nam ne da stopiti v duhovni boj. In se nam začne goditi po naši veri, po naših dejanjih in tako človek lahko obtiči za zelo dolgo časa. In potem se zgodi tale današnji šepet … nebesni svod se je odprl.

    Ta Dih Gospoda nad nami je pritegnil, je kot dobra książka, w której być podniecony ostatecznej rozwój. Hvaljen Jezus in Njegovi, rešitve po Duhu podajate, vir Žive vode brsti, v priklonu pred Vami, lidija.
    ____________________

    P.S. Pogledala sem, kje je na svet prijokala Najsvetejša in po katerih izbah se je sprehajala, nato Dnevnik njen sem objela, v posteljo za hip se umaknila, solze ihteče blazina je pila.

    OdgovoriIzbriši
  3. Neka poezija te je zgrabila, lidija, da te kdaj komaj razumem. Ali sem res napisal kaj tako po Svetem Duhu? Mislim, da bo naslednjič pa zares zagrmel in storili se bodo kakšni čudeži.

    Do takrat pa si oglejte tole:

    https://www.youtube.com/watch?v=6Z5O2KpXBMA

    in vmes bodo posnetki, ko ne veš, kaj je to: duh, Duh, angel, naključje ali le sreča? Življenje je nedoumljivo, a prelestno v Svetem Duhu, Gospod je Mir in ...

    ... prav zdajle papež v novicah zasramuje svoje packone na Irskem ...

    pa se vprašam, kakšen klinčev nauk se učijo te zverine????

    Kajti Nauk Očetov je tako vseobsežen, tako poln Zdravil za VSE situacije življenja, tako mil, tako vesel, tako blag in tako odločen,

    de nej za puvejdat!

    Aleluja!! Gospod je s svojim prihodom zašil vse: vse človeške prevrtije, skupaj z našo lastno zlobo, sovraštvom in zavračanjem se spremeni v križ veselja, ki je slajši od medu.

    Novice: pravkar pripovedavajo, da Islamska država izgublja moč. Vatikanska zemeljska tudi, nebeška pa samo raste, raste, ker rastejo nebesa v srcu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Človek bi neštetokrat gledal tistega fanta proti koncu videa, ki s štirimi čudnimi meti žoge zasluži 10.000 dolarjev, veselje ljudi nad čudežem pa je tolikšno, kot naše ob Kristusovem vstajenju.

      Pa tisti izvajalec kazenskega strela, ki istočasno da gol, z športnim copatom pa koš!!

      Aleluja!

      Izbriši
  4. KRIK GOSPODA ŠKOFAM!

    Ko človek po molitvi premišljuje te stvari, mu Duh marsikaj razjasni:

    Ni ga svetniškega škofa, poklicanega k večji Preobrazbi naroda, ki bi lahko zrasel le ne slovenski zemlji. Zgoraj smo omenili Karla Wojtivo: IZ TUJINE JE PRIŠEL NAZAJ DOMOV ZA DEVET DNI.

    Potem smo omenili Antona M. Slomška: tudi on je študiral vsaj malo na tujem (Senj in Celovec, kjer je iz filozofije presedlal na bogoslovje), in bil tam tudi posvečen v duhovnika.

    In smo omenili Alojzija Šuštarja: tudi on je doštudiral v Rimu, bil v Rimu posvečen, bil zaradi zdravja poslan v Švico, ter tam služboval na razne načine. ŠELE PO TEM JE BIL POSLAN DOMOV.

    Naj zraven še omenimo njegovega sokrajana blaženega Friderika Barago, ki je svojo svetost lahko dosegel šele s POBEGOM od našega klera med Indijance, kajti atmosfera v naši dolini šentflorjanski je bila za svetost nemogoča.

    No, potem pa sem spada še Peter Opeka, ki prav tako svojo svetost služi tam doli pri Afriki. V Sloveniji bi bil le en zamorjen pop.

    Kaj je tu za doumeti? Za Božjo Voljo, škofje in Slovenska Cerkev! Ne vzgajajte bodočega Navdihnjenca med seboj, v Sloveniji! Pošljite ga ven, ven, ven iz Slovenske Cerkve, da se bo lahko potem vrnil vanjo!

    Tudi ta jona od niča je zapustil to kotlino, v svetu našel duhovne učitelje in skupnosti, tam opravil bistven del uka, in šele potem mu je prišel Gospod osebno naproti. Zato lahko govori iz svojega srca.

    Iz našega bogoslovja ne more priti nič nadpovprečnega. Nekaj pač manjka. In ko pojejo naši zborčki slavo Gospodu, je nekaj praznega v tem glasu;: ko pa isto pojejo poljske mamice in mladina in možje, se človeka nekaj v srce dotakne: ni glas, ni nota, ampak je spoznanje: TI PA RESNO MISLIJO!!! Aleluja!!!!

    Zato Vam Gospod nad gospodi sporoča: POŠLJITE PIŠČETA OD SEBE!

    Pošljite jih študirat na Poljsko. Oziroma, nadebudni bogoslovci in iskalci (KDOR NE ŠUKA, IŠČE, NE NAJDE SVETEGA DuHA!!!!!!!), pojdite na Poljsko živet in študirat, najdite si tam osebnega prijatelja med svetniškimi duhovniki, ki govorijo kot naši, a povsem drugače POVEDO. Kličem vam, da si takega najdete, poleg študija. En predlog: natepite se okoli krila Józefa Witka, naučite se poslušati, in Poslušajte. Ker le po Gospodovem bhakti prihaja blagoslov. Kdor pa le prazne teologe posluša, bo opustel.

    Kajti najpomembnejše je, KDO ti razlaga Besedo. Ima Svetega Duha? Kako ga prepoznati? Od tega je odvisna usoda tvoje duše in tvojega Služenja Gospodu.

    IN POTEM TE BO GOSPOD NEKEGA DNE POKLICAL DOMOV.

    Slovenski kler! Sprejmi, kar je najtežje sprejeti: svojo nesvetost. Zavist, omejenost in povprečnost. Sprejmi, mama uboga, to svoje stanje, in svoje sinove pošlji v svet! Kajti svet je svet, če se dobro 'šuka'.

    Aleluja! To je seme Preobrazbe naroda, kot Gospod želi. Doma pa bo vzgojil izvajalca Navdiha, ki pa ga bodo odslej 'Veliki' Herodi + 1 iskali že po vrtcih, da mu zavijejo vrat. A jim ne bo uspelo, kajti rasel bo kot kopriva za plotom, kot Gideon.

    Kot Gideon bo zrasel v moža.

    To je Živa Beseda. Hvala Tebi Sveti, ki Si Kristus Rešenik!
    Prosimo Te, Usmili se nas.


    OdgovoriIzbriši
  5. Jona, hvala ti za včerajšnja komentarja, iz njega veje veselje. Link je pa kot ulit, večkrat sem ga pogledala, pa to ne moreš verjeti, še ti posnetki bolj točko premaknejo človeku, ki se pusti navdušit, kot pa pridige brez Duha po cerkvah kdaj.

    Kje je še kdo, ki tako z vnemo pripoveduje Očeta Nauk, ki se vanj poglablja iz njega zdravilo duš izvablja. In to za duše še za časa tega življenja, da jih ne ošvrkne ognjeni bič vic trpljenja. Sveta Favstina je veliko molila za duše v vicah, ki teh zdravilnih ukrepov same po sebi niso več zmogle udejaniti, ampak so bile odvisne od molitev ljudi. Ko se v to poglobiš, jasnost zadene kot bi se duša odpirala in voljno vsrkavala vse kar Bog ponuja.

    Jona, spreletelo je, ravno branje teh šepetov in pojasnil Učenja, ki jih nanizaš v komentarjih, razkriva, da človek dojema stvari večplastno. In kot je nebogljeni dojenček odvisen od mame, tako je človek odvisen od Gospoda, je naveza srca z Gospodom in Njegovimi, le takrat je Pokój w sercu. Je sama slutnja že veselje, ko si to napisal, da Gospod naša zavračanja, sovraštvo, jezo … spremeni v KRIŽ VESELJA.

    Bóg jest najlepszym Lekarzem. Są to ci, którzy podzielają ten lek. Hvaljen Jezus in Njegovi, poljščine se učimo, da Dnevniku svete Favstine v originalu prisluhnemo, v priklonu pred Vami, lidija.

    _________

    P.S. Jona, ko dodajam komentar, pa vidim, da je jutro že rodilo nov oživek, ga preberem, tegale pa hitro prilepim.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ta je pa dobra, sedaj ko sem prebrala jutranji komentar, smo podobne stvari poudarili. Učenje poljščine, da se pošlje mlade, kjer svetniški duhovnik pridiga.

    Mt 18,20
    "Kjer sta namreč dva ali so trije zbrani v Mojem Imenu, tam Sem sredi med njimi."

    Slava Tebi Milosrčni.

    OdgovoriIzbriši
  7. Dobro jutro lidija! Dež je prinesel vodovja, naj odplaknejo nekaj našega zla. Ne bom pisal o nadaljevanju velikih nerodnosti v Cerkvi, ki jih vidimo vsak dan, tudi iz izjav najvišjih predstavnikov, ker bo tudi to na koncu prineslo veliko dobrega - a le tistim, ki slavijo Najvišjega Lekaža, ki je Jezus Gospod.

    Pa bom vseeno eno napisal: kličejo mlade v cerkve, a stotine let so jih sistemsko pedofilirali. Še huje pa je, ker jim prazen nauk oznanjajo. Kajti kdor sam ni Doživel Nauka v svojem srcu, govori prazne marnje, ki jim nihče zares ne verjame. Ostane nam torej samo še "krščanska kultura", ta pa ne Odrešuje, ker je na isti ravni kot želja po ekonomskem razvoju.

    Le kaj bodo povedali mladim na teh zborovanjih, pa tistem oktobra? Prazno, prazno, prazno ... Pomembno je KDO govori, kajti na stojnici je sedem branjevk s kislim zeljem, pa sem videl, da je le pred eno velika vrsta kupcev. Pred rdečelično teto z nasmehom. V čem je skrivnost, da ostale prodajalke samevajo?

    Tega Cerkev ne more in ne more 'dokučiti'. Zakaj ne? Ker je brez Svetega Duha, ko odpre usta. Sveti Duh ni živina v hlevu, ampak pride vsak dan posebej, če Ga je ta dan in ta človek vreden:

    DA PRIDE, MORA STARI ČLOVEK UMRETI.

    To je Kristusov Evangelij. Hvala Tebi Sveti!

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobro si povezala to ekipo dveh Navdahnjenih z Evangelijem, hvala! Ni kaj, ko je človek v Duhu in Duh v človeku, se vse najde tudi v Evangeliju.

    Dzięki, Pan jest z tobą.

    OdgovoriIzbriši
  9. Madonca kaj, ali kaj pogledate kakšne Pričevalce? Naletel sem na Tržičanko Rozo Pavlin Kihler, pa toplo priporočam gledanje, mnogokrat v naslednjih letih: z otroki, z vnuki ...

    Kot smo videli, ni pomembno, če je človek hudo veren, pomembno je, da živi čim bližje Božjim zapovedim. In ker je vse življenje pomagala revežem, je tudi zanjo, še pri 98 letih, lepo poskrbljeno. In njeno srce je čisto.

    Lahko pa smo izvedeli veliko o komunističnem fašizmu, ki se spet vrača v našo izgubljeno domovino, videli, kaj levi fašizem dela ljudem in dušam. Priznala je svoj strah govoriti o njih zločinih, ker je vedela, česa so sposobni, nemara še danes. In je bila kot partizanka po krivici obsojena na smrt s streljanjem, a njena vera v svoje življenje in nedolžnost jo je rešila vedno in povsod. Vidite, Bog blagruje lepa srca, ni treba biti verski fanatik. In ko je bila kot partizanka zaprta skupaj s proti-komunistkami, je molila skupaj z njimi "da jih ne bi motila", četudi sicer ni verna v našem pomenu besede. Aleluja!! In ostale so večne prijateljice.

    Če želite svojo zalego vsaj za silo vzgojiti, glejte skupaj takšne pričevalce, da otrokom zgodbe življenja zlezejo v telo in dušo, kot smo mi poslušali naše družinske pričevalce kot otroci. In glej, teta je povedala kar nekaj dogodkov in imen, ki sem jih v mladosti poslušal od mojih pričevalcev.

    Vredno pozornosti!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ko človek malo pomisli, koliko je mnogo večjih narodov od nas, pa nimajo niti svoje države! Tibetanci, Kurdi, Čečeni, tudi Katalonci, Baski, Škoti ... Najbrž je takih narodov ogromno, na desetine!

    Mi pa si domišljamo, da bo naša država za večno, stara pa je le nekaj let? In kako delamo z njo, s samimi seboj? V Sloveniji prevladuje post-komunistični način razmišljanja, ta pa sovraži lasten narod, ljubi pa opankarje, čevapčiče, bureke; želijo si državo brez meja, brez morale, brez dela, brez slovenščine in brez spolov. Brez Boga.

    Ne sanjajte, norci, da bo taka država kaj dolgo obstala na tak način! Pozabili ste Gospoda, potvarjate Njegov sveti Nauk, zavračate Njegovo Ljubezen, propadajo cerkvice po gričih in mestne se praznijo, v njih pa se shajajo tisti, ki naj bi bili Jezusovi, po maši ob nedeljah pa že 80 let volijo levičarje - tiste, ki ubijajo svoje otroke, zanikajo Boga, ne znajo gospodariti ter preklinjajo Cerkev. Nekateri pa celo k maši pridejo, če jim je to v kakšno posvetno korist. Sicer pa vsi skupaj zadnje čase še k maši in na volitve ne pridejo več kaj dosti.

    Zato ne sanjajte. Učite se tujih jezikov. Saj nas še dva milijona ni - tistih, ki znajo vsaj solidno slovenščino. Kurdov je npr. preko 40 milijonov, znajo se boriti, pa nimajo svoje države!! Komu mar za to, kajne?

    A tudi mi jo zlahka zgubimo. Samo Madžari in Hrvati nas v dveh tednih pospravijo, če se malo potrudijo. Skupaj z Italijani pa v enem tednu. Kako bi bili levičarji veseli! Edino vera bi jih žrla, ker so ti sosedi še vedno kristjani.

    Za tako neumne državljane ni nobenega zakona, ki bi jim prinesel preobrazbo na boljše. Zato začnite malo bolj razmišljati o svoji resnični Domovini, ki je Nebeško Kraljestvo. Le pri Bogu je Mir in veselje!

    Aleluja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ravnokar so v poročilih predstavili kandidate za ministre. Pa to ni za gledat - Šarec je že kršil Božjo zapoved NE LAŽI, ker je vsaj pol staroživcev med njimi. Pa tudi zapoved o Ljubezni je že hudo prezrl, saj je dejal, da v politiki ni nobene ljubezni. Torej bo ta vlada peklenska. Kjer ni ljubezni, je namreč hudič. Lahko si predstavljamo, kako se g. Šarec počuti že danes.

      A bomo v naslednjem zapisu vse to obrnili na glavo. Kajti kdor slavi Gospoda, mu Gospod vse obrača v dobro.

      Ta hip pa nek nadškof obtožuje papeža, da ga je že pred petimi leti opozoril na prikrivanje pedofilije s strani nekega škofa, a ta ni reagiral. Zato zahteva papežev odstop. To se pa sedaj že sešteva: tudi v svoji škofiji v Argentini je zavrnil to zlo, kot da ga ni, in skušal braniti duhovnika, ki pa zdaj k sreči sedi v arestu. To niso le govorice, to je bil film z izjavami žrtev in sodnika.

      No, take Cerkve svet že ne potrebuje. 'Dič tle, 'dič tam, posvetno življenje je vedno polno zla pod mizo. To je naravno, a kdor išče Boga, da Ga sreča iz srca v srce, naj se take bande izogiba kadarkoli je to le možno. In pot svetnikov bo zanj(o) odprta.

      Izbriši
  11. DEMENTNA 'VERA' IN FILM O SVETEM ODVRŽENEM KAMNU

    Cerkev je pozabila na svetnike: da so EDINI nasledniki Jezusa Kristusa. Na prvi strani Družine jih pisec plašno imenuje le kot: "izjemne osebnosti", ker nek hudič mu ne dopusti napisati:

    SVETNIKI.

    Dva načina sta za Odrešenje: 1. Po kaplji Gospodove Milosti, ki jo je doživel Savel-Pavel; ali pa: 2. po svetnikih. Enem svetniku.

    Potrebuješ le enega svetnika, kateri te je tako noro pritegnil, da ga Ljubiš in občuduješ. Takrat pride Sveti Duh, kajti Sveti Duh prihaja le, ko ŽELIŠ častiti Gospoda in Njegovega svetnika. Ampak to ne mehansko, temveč intimno, v srcu svojem, ves dan.

    Lažni guruji pa so vsa tista duhovščina, ki še nikoli v življenju niso srečali Jezusa iz srca v srce, bili podrti na tla, in so postali drugačni, Novi. Take neodrešene duše prepoznamo po njihovem nemiru, besedah 'ljubezni' do ljudi, in grehih, pa po zatiranju svetniških duš in zanemarjanju svetnikov. Kdor take "apostole" sledi, je duševno ubit. Kajti ničesar ne znajo povedati o Ljubezni do Boga. Kar pa je PRVA od vseh zapovedi, je edina zapoved, vse druge so njene hčere.

    Zdaj pa vas vabim, da si vzamete dve uri časa, enkrat te dni, pa potem enkrat letno, in si oglejte, iz kakšnega materiala Bog dela svetnike: iz odvrženih kamnov. Tisto, kar cerkveni zidarji odvržejo, tisto je material za Očetov oltar! Zato morda malo prenehajte gledati v svoj slaboumni telefon, in twitati neumnosti, in pisati pamflete brez besedice o Ljubezni do Boga in svetnikov, ter čas raje porabite 1000x koristneje:

    https://www.youtube.com/watch?v=D0gMbo6AMeQ

    Aleluja! Gospod je vstal, Gospod je Sveti, in kdor Ga pozna, je Novi.

    To je Kristusov Evangelij.

    Si ti, dragi bralec, res Novi? Ali le glumiš nekaj? Se vrtiš okoli lastnega repa?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če pod filmom kliknete: POKAŽI VEČ, lahko o tem svetniku preberete zelo veliko.

      Izbriši
  12. Še več v Božji Navdih od svetega Jožefa Kupertinskega. Takole je povedal jedro vsake svetosti:

    "Poglej ptice neba, kako se spuščajo na zemljo, da poberejo nekaj hrane, potem pa se takoj vračajo v višine. Enako se tudi Božjim služabnikom spodobi, da živijo na Zemlji samo kolikor je nujno, potem pa se takoj hitro z duhom dvignejo, hvaliti in slaviti Boga.
    Vidimo tudi, kako so ptice pazljive, da se ne zvrnejo v blato in da se ne valjajo po umazanih tleh. Enako se tudi človek ne sme spuščati v tisto, kar omadežuje dušo, temveč se mora dvigati v višine, in s svetimi deli slaviti Najvišjega."

    Več o njem:

    http://revija.ognjisce.si/iz-vsebine/pricevalec-evangelija/1212-jozef-kupertinski-1603-1663

    http://glasbrotnja.net/wp-content/uploads/2017/09/sveti_josip_iz_copertina-300x330.jpg

    OdgovoriIzbriši
  13. Jona, hvala za Božji film, včeraj sem ga pogledala in še nekaj mladih glav zraven. Film je vrhunski, prikazano je delovanje Svetega Duha, poznavanje Božjega Učenja, kako urgirajo satvični znalci, dovršeni dialogi, simbolika ... in bistveno, predana Ljubezen do svetih in da kip sv. Marije ni samo kip, da je to sveta Marija osebno. Ob filmu solze močile, ker je v trenutku vse postalo res in Spominjanje zadelo, tudi ko je svetnik v staji molil k sv. Mariji in Ona je prišla k njemu.

    Videli smo, da Gospod pomaga Svojim ljubljenim, še iz tako brezizhodne situacije skreira rešitev. Ni poraza za tiste, ki so Njegovi, četudi v tem svetu zemljen um tako zazna situacije in so, odvrženci, nebodigatreba ...

    Vsa pohvala tudi režiserju in snovalcem tega filma, so zgleda malo Gibsonovega kova. Vedeli so, kaj delajo in kaj želijo zaobjeti v prizorih, so zgleda imeli prave svetovalce. Danes kakšen teolog, ki je bil vpeljan v kvazi nauk, verjetno ne bi povezal teh stvari.

    Da pa ti filmi Gospodovih vsebin niso kar tako, pa še tale izkušnja. Kdor jih naklonjeno gleda, pronicajo v njega in na nek čudežen način začno delovati v njem. Sama sem na lastne oči videla in doživela, da se je stanje mulaste osebe v roku dveh ur popolnoma spremenilo. Kot bi oseba doživela očiščenje; resnična ponižnost in duh svetega Jožefa Kupertinskega sta delovala čez igralca v filmu in vse v trenutku postane res. Kakšna Milost in nevidni zaklad; dve uri pozornega gledanja in poslušanja dobrega filma o svetniku je več vredno kot stotine posvetnih filmov ali knjig. Jona, še enkrat hvala za ideje, ki duše bližje h Gospodu vodijo.

    Tisti, ki ste film preskočili, češ, da ni bilo časa včeraj, it's a must in zahvaljujte se Gospodu, da si ga lahko ogledate.

    Ko se ozremo po dogodkih v Sloveniji in izven mej, pa ena sama zmeda, nemir in poneumljenost, ljudje tonejo v brezup, nič več jim ni jasno, kaj se dogaja, in dogaja se hitro. Papež Frančišek iz zmede na letalih govori. Spet tiste ministre, ki ščitijo narodne interese pa so začeli preganjati, primer Italije. Kdo bi vse to razumel, če ne sledi in posluša tistih, ki so z Duhom razločevanja.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, ni meja, ko duša v zavezo src predanosti Gospodu in svetim se poda. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  14. Aleluja!! Veseeeeeeel sem, kar si napisala, da se vas je film dotaknil, kajti svetnik se vas je dotaknil, četudi je bila v filmu dokajšnja filmska svoboda režiserja. Aleluja! Gospod je Živ, Aleluja!!

    Tudi sam sem danes doživel mali čudež; zamorjen človek je v treh minutah postal vesel in hvaležen. Musliman.

    Ko človek enkrat končno dojame največjo moč krščanstva, ni več zmeden, in lahko se začne učiti Nauka o Ljubezni z Gospodom, bhaktija, Bog-Ti-ja.

    Tudi sam bi zastavil svoje življenje, da bi današnji teološki svetovalci današnjemu režiserju zares prišepetovali en drek še zraven Nauka. To jim je v krvi v tej dobi norosti. Norci dvomijo v pekel, v askezo, v žrtvovanje za druge, v neposrednost in nedvoumnost Jezusovih trditev ... Pijani so in meso jim diši - tak in drugačen.

    Ja, vidim, hude stvari si je dobri papež sam nakopal. Dobra stran proti-cerkvenega tiska je včasih ta, da od njih izvemo, česar v cerkvi ne bi kaj dosti. Začenja se, kar je bilo napovedano: hudi časi za petrinsko Cerkev.

    Kot smo izdatno utemeljili, je petrinstvo "verska diplomacija", ki pa je še vedno posvetna, kajti v njej NIKOLI NI Pavlovega in Janezovega Svetega Duha. Posledica samosvojosti in samovoljnosti, brez da bi se posvetovali s svetniki in Božjimi dušami, je katastrofična:

    http://www.times.si/svet/fotobo-francisek-odstopil--348e894e1112744aaeac8e5d74ee9a170474c910.html

    Zdaj pa je že tako veliko indicev iz raznih obdobij, da je naš dobri papež Frančišek res spregledoval pedofilijo - da bi le Cerkev navzven ostala lepa v očeh sveta - da je to že kar boleče. Boli. In jezi.

    Če Oče nebeški pošlje papeža, ki je papež za demonske ateiste in demonske krščene ateiste ter za muslimane,

    TO NE POMENI, DA GA MORA POSLUŠATI TUDI TISTI VERNIK, KI SE ŽE UČI LJUBITI JEZUSA IN NJEGOVE SVETNIKE.

    Kajti kdorkoli iz nekih koristi ali neumnosti slavi padle guruje, oziroma voditelje, ki jih Oče pošilja iz obupa in nam V PREIZKUŠNJO, ker jih mi sami hočemo,

    TISTI PADE. Tisti ne more nikoli več Ljubiti in zapisan je hudemu. Je kot naiven nedolžnež, ki se zaljubi v deviško lepotičko, ji da vse, kar ima, potem pa ga lisica zapusti, ko mu je dokazano, da je 'ljubila' že dvajset drugih. Tak "ženin" ne bo mogel nikoli več zaupati, biti kot otrok.

    Enako pa je s tistimi, ki so postavljeni od takšnega voditelja, ki sam ni slavil svetnikov, jih obiskoval, poslušal nasvetov in posledično Srečal Gospoda iz srca v srce:

    ZAMAN JIM GOVORIMO O ZNANOSTI LJUBEZNI DO BOGA, nič ne pride v njih srca, ker ta srce so polna zemlje. To je zaeeeelo žalostno za gledati, ko celo tisti z visokimi kapami in ukrivljenimi palicami NE SPREJEMAJO BLAGOSLOVOV IN MILOSTI, KI JIM JIH GOSPOD POŠILJA,

    ker imajo miselni vzorec kamenja, zemlje in trgovstva, ki jim ga je vcepil njihov guru. Zato je tako pomembno, kdo te cepi v Kristusovo vejo. In kdo ti razlaga Njegovo Besedo. Kajti Jezusova Beseda ni karton, popendekel, ampak je Živa, je Gospod osebno ZDAJ IN TUKAJ.

    Res, enim, vidim, ni pomoči. Resnično od srca želijo Cerkev urediti na mesnati način, kot jim levaki svetujejo. S cementom kur...ije vseh sort. Brez TOTALNE pokore taki odhajajo v najnižji del vic. Kjer pa so skoraj že danes, kar lahko sami priznajo po morečnosti v srcih, slabih nočeh, nemiru, tesnobah in zmedi v glavi. Vse to želijo prekriti z nasmeški in 'odločnostjo', a zaman.

    Gospod se nas Usmili!

    Tebi lidija pa želim še veliko zvestih so-gledalcev. Ko se srce zaljubi v kakšnega svetnika, lahko kasneje omahuje skozi življenje, a svetnik ostane v srcu in nenehno je tam, kot neka prelepa, sladka Obljuba.

    Vidiš, to je Gospod.

    Gospod dela čudeže tistim, ki Ljubijo. Ali ki so vsaj enkrat nekoč res Ljubili nekaj svetega.

    OdgovoriIzbriši
  15. Ni kaj: 'dič tle, 'dič tam. Naša Cerkev je pretežno levaška po svojem volilnem okusu, pa je ena velika figa od nje; Hrvaška pa je nasprotna, desna, precej desna, pa je enak pofel, ljudje spet bežijo:

    http://www.times.si/svet/na-hrvaskem-v-117-osnovnih-sol-niso-vpisali-niti-enega-prvosolca--894d697024e4968035da2eb6e367c3a49c6565fc.html

    Posvetnost na levi, desni ali na sredini: prinaša propad. Tudi naš krščenec v novega predsednika vlade je take sorte svetnik, zato se učite tujih jezikov, in kdor res ljubi svoje otroke, naj jih gre spočet na Poljsko. Če pa je že tako nesrečen, da jih je tukaj rodil, in mu zdaj satan počne tole:

    http://nova24tv.si/svet/lgbt-aktivisti-pravijo-zdaj-prihajamo-po-vase-otroke/

    potem jih vsaj pošljite na Poljsko ali Madžarsko študirat.

    Pošlješ otroka v vrtec: čaka ga spremenitev spola in LGBT; pošlješ otroka k verouku, tam pa ga nekdo šlata in uči posvetnega 'Nauka'?

    Ni čudno, da so veliki svetniki radi hitro odhajali Domov. Ta svet je baje narejen po Božji zamisli, a zakaj je potem tako zelo preklet? No, ta jona že ve zakaj, kaj pa ti, bralec, bralka?

    OdgovoriIzbriši
  16. Ali se obeta nekaj resničnega? Živega? Obstojnega? Se začenja boj za preživetje? Bodo levi skrajneži SPET zaprli usta vsem, ki so demokratični in narodoljubni? So kaj Boga zraven omenili? Je Cerkev zraven (zagotovo ne?)?

    Ne vem, zato bom videl:

    http://nova24tv.si/slovenija/jutri-izide-knjiga-za-katero-levicarji-grozijo-da-bi-jo-morali-prepovedali-prihaja-manifest-za-domovino/

    OdgovoriIzbriši
  17. Poročila zvečer: začenjajo se bitke za osvoboditev zahodnih mest. Ko je zaklan kak domačin, in gredo domoljubi na ulico protestirat proti Moha-nasilju in lažnivim medijem, pridružijo pa se jim še desni fajterji, potem vsa država, Evropa, policija in mediji, tudi naši, grdo govorijo proti tem protestnikom, ne pa proti tistim levim, ki prav tako mahajo in grozijo. Morilca seveda nihče ne obsoja. Zadnji stavek, ki sem ga slišal, preden sem ugasnil RTV LJ1 je bil, da strokovnjaki ugotavljajo, da se je "desnici doslej preveč popuščalo, in da je se zato tako raspasla".

    Torej sledijo levo-fašistična koncentracijska taborišča, Udba, Stazi in Kgb? Merkel-kampi? Kjer mučijo in likvidirajo domoljube, vsi tujci pa so ljubljeni? Ljubi jih tudi dobri papež Frančišek in jim poljublja noge, ki so toliko pretrpele pri nasilnem vdiranju v dežele, kjer je ekonomija stabilna. In pri štihanju svojih gostiteljev?

    Poglejte si teh nekaj sekund, da vidite, kako je šlo protestantki ga. Merklovi na bruhanje nad nemško zastavo in kako jo je odvrgla:

    https://www.youtube.com/watch?v=FVcspJhjjN4

    To zdaj vsiljujejo vsej Evropi? Ni kaj, protestantizem je nehoteni začetek vsega zla. Zlorabijo ga komunisti, vsi skupaj pa pokličejo muslimane, da bi v zlo podjarmili še zadnjega pravega kristjana in domačina.

    A mislim, da tako ne bo šlo. Kajti celo tisti, ki smo bili desetletja strpni in ljubečni do muslimanov, ter prenašali sprevrženo levico pri nas, postajamo malo nejevoljni zaradi krivice, ki se dogaja. Če bo šlo to še naprej, se bojim, da se bo zgodilo, kar se bo nekoč zgodilo.

    In po tistem bodo vsi narodi preklinjali Merklovo, papeža Frančiška in levičarje, kajti strašna vojna bo pobrala velik del življa naše celine.

    Zato je bolje 'sprečiti nego lečiti'. A Štefani naj se pripravijo na kamenjanje: kamne pripravljajo tako levi (sprevrženi) del Cerkve, država, in vsa zblojena Evropa. Ker pa Gospod svojim častilcem vse obrača v dobro, tudi te žrtve ne bodo zaman.

    Branite svoje otroke, ker v Nemčiji so že na tem, da mora imeti deklica varnostnika ali dva, če se želi popoldne sprehoditi po mestu. To je ta svet, ki so nam ga prinesli lažni preroki.

    OdgovoriIzbriši
  18. Glej glej, ljudje se počasi vendarle zavedajo situacije. Berite tudi komentarje bralcev:

    https://www.domovina.je/papez-se-je-na-letalu-odzval-na-poziv-k-odstopu-spregovoril-o-spolnih-zlorabah-in-reakcijah-starsev-ko-izvedo-da-je-njihov-otrok-istospolno-usmerjen/

    Ni kaj, vsako zlo ima nek pozitiven zaključek, če Ljubimo Gospoda.

    OdgovoriIzbriši
  19. Najbrž se levica topi od sreče: naši košarkarji nočejo nastopati za reprezentanco; najboljši, Dončić, pa še telefona ne dvigne:

    https://www.zurnal24.si/sport/kosarka/nesterovic-doncic-bo-moral-hitro-odrasti-315209

    'Zlati' košarkarji in 'zlati' rokometaši bodo na prvih naslednjih tekmovanjih plen sposobnejšim ekipam. Komur predsednik države dodeli najvišje odlikovanje, je v naslednji rundi tekmovanj samo še senca prejšnjega sebe. To je to prekletstvo cerarjevine:

    ugrabljali so otroke, uničili domovinsko zavest, zlorabili vero, nategnili Cerkev, v državo spustili pol milijona tujcev, do konca zminirali zdravstvo, policijo in vojsko ... Franže pa se nadaljujejo z 'novimi' obrazi.

    Reši se, kdor se more!

    OdgovoriIzbriši
  20. Poglejte si zdaj tole: Tirkov komentar o drugorazrednosti pobojev v Hudi jami pri Laškem, ter posmehovanje šefa borcev, da so bili povojni poboji upravičeni, je, kot je videti, splošen svetovni trend. Zato je nujno, da pride sveta Črna Marija in ta zblojeni rod nauči vsaj spoštovanja.

    Možak je ogorčen, ko vidi, da se obiskovalci Aušvica tam obnašajo kot v luna parku: fotkanje, selfanje, poljubljanje in sproščeno vzdušje:

    https://www.youtube.com/watch?v=bfAnmqy5uYE

    OdgovoriIzbriši
  21. Nimaš kaj: pobili smo svoje Štefane in zdaj Slovenija razpada. Poglejte te ... kako zelo jim smrdi igrati za Slovenijo, potem, ko jih je ta zredila in strenirala:

    https://www.dnevnik.si/1042837747/sport/kosarka/luka-doncic-se-ni-oglasal-na-klice-selektorja-trifunovica

    Dončić pa je pokazal svoj karakter, in da njegova beseda ne velja kaj dosti več od praznega nakladanja naših levih vladnih ekip: Kako ljubim Slovenijo!, vsi vpijejo, ko jim to prinaša kakšno korist.

    Ni kaj, prihaja sveta Črna Marija preobrazbe. Ne bo fletno.

    OdgovoriIzbriši
  22. V Cerkvi, ki je dostikrat ubijala svete Štefane, lažne preroke pa ščitila, obstaja en poseben um, ki vsako stvar naredi relativno, izmuzljivo. Takšni so pač petrinci in tudi morda kakšen od naših škofov. Preberite si najprej tole motoviljenje:

    https://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/clanek/%C2%BBcum-grano-salis%C2%AB

    In ker nam je "ščepec zdrave pameti" svetovan, bi moj ščepec zaključil takole:

    Aktualni papež, dobri Frančišek-Atila, bič Božji, od sveta imenovan 'muslimanski papež', ima kup svetovalcev brez ščepca zdrave pameti, ali pa je sam precej samovoljen. Ko človek da seštevek njegovih teoloških izumov na pregled svojemu ščepcu zdrave pameti, mi ta ščepec govori:

    To ni pot v svetost, je le en obupen poskus lovljenja ravnotežja. Zato se drži Poti svetnikov in se drži Jezusovega ogrinjala!

    Aleluja, moj drobni ščepec zdrave pameti!! Le od kod si? Od mene že ne, kajti po naravi sem neumen še bolj kot dotični mešetarji. Torej si od Gospoda, ti ščepec moje zdrave pameti! Aleluja! Sledil te bom, kajti kadar te upoštevam, pride Gospod in srce se mi napolni z norostjo nečesa neopisljivega in veselega!

    Ščepec zdrave pameti pri različnih ljudeh očitno pomeni nekaj povsem različnega. Ene vodi Domov, druge pa v pekel. Tisti brez ščepca pa ostanejo na sredi, vice so njihov dom.

    OdgovoriIzbriši
  23. Jona, hvala za vpogled v tekoče dogodke. In blagoslovljenstvo, kdor si kompas uravnava, da dobro prisluhne in premelje šepete in komentarje, ki jih podaš. Svete Štefane se pobije in danes je mučeništvo svetega Janeza Krstnika, še enega, ki je po Gospodu imel in obdržal zdravo pamet, ki mu je dušo vodila v nebeško Domovino, četudi ni obdržal svoje telesne glave.

    Nekaj primerov; slišim od bližnjih, da neka starša pri nekih sosedih zvečer preživljata čas z igranjem igric ali gledanjem filmov. Mogoče bo marsikdo rekel, da to ni nič nenavadnega, pač ljudje tako živijo. Pa dodajmo še to dejstvo, da so ti starši zelo uspešni športniki, torej so vložili veliko dela, energije, časa v garanje, v piljenje neke športne discipline. Ko pa je tega dela dneva konec, je vse kar jih še zanima, vseh vrst možno uživanje, jedenje, branjenje in spanje. Kakšen smisel življenja, kakšen Gospod? Tega se ne sprašujejo, imajo 'vse'.

    Ljudje so NEOBČUTLJIVI, ker se spreminjajo v skladu z objektom svojega malikovanja, neumen telefonček in ekran. 105 letni g. Boris Pahor je povedal za pametne telefončke: »To je suženjstvo, to ni napredek.

    Ko si nekaj dni nazaj omenil bolne ideologije, poglejte si zastrašujoče posledice na spodnjem linku, ko spustimo lastne otroke v naročje krempljastega učenja in sprevrženosti. 9-letni deček stori samomor. Odrasli iščejo vzrok v zmerjanju s strani sošolcev, nihče pa ne prepozna izvora zla. Če slišite, kar v originalu reče temnopolta ženska na posnetku, kakšna svetovalna delavka verjetno, da vse mlajši in mlajši otroci razkrijejo, da so geyi, transseksulaci ipd. ... Otroci o tem nimajo pojma, če jim ne bi vcepljali te bolne ideologije. Ona pa pravi, da naj se učitelji na ta 'razkritja' otrok pripravijo in se z njimi pogovarjajo. NIHČE pa ne reče, od kje je to zlo in je nujno zaščititi otroke pred takšno ideologijo.

    Svet je NOR! Od kje so naše mame in očetje ali stare mame in stari očetje poznali kaj takšnega, nikomur se ni sanjalo o teh »norih opcijah, ki jih šepeta ta črni«.

    https://www.24ur.com/novice/svet/zmerljivke-nadlegovanje-in-nasilje-devetletnika-pahnili-v-smrt.html

    Mladi so zelo dovzetni za vse. Zato je na odraslih toliko večja odgovornost, kaj vlivamo v glave zanamcev. Včeraj sem slišala od nekega otročka, jasno in glasno izreči tale stavek: »Jaz vem, da Jezus obstaja in da hudi duhovi obstajajo.« Samo to je rekel in nič drugega, ter šel po svojih opravkih naprej.

    Torej, če se zaveda tega, potem lahko počasi doume, da ima SODELOVANJE IN NAKLONJENOST Božjemu svetu ali pa na drugi strani zasužnjenost svetu hudih duhov POPOLNOMA DRUGAČNE POSLEDICE. Da obstajajo duhovne zakonitosti, ki jim ne moremo ubežati, ali smo navadni smrtniki ali pa so to duhovniki, škofi, kardinali do samega vrha, papeža.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, Vi ste in prave Poti nas učite, duše nam čez čeri in duhovne boje vodite, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti lidija, odličen komentar! Poln resnice. Groza je, ko ti pokvarjena družba sprevrača otroke v demone, pa ne moreš nič pri tem, ker ti jih sicer takoj odvzamejo ali kako drugače udarijo po ljudeh vere. Temu je kriva tudi Cerkev, iz raznih razlogov, končni pa je ta, da imamo v Sloveniji že 80 let leve vlade, voljo pa jih katoliki, ki so večinski prebivalci države. Torej bi lahko imeli čisto drugačno vlado, če katolikom ne bi DIŠAL hudič.

      Zdaj pa je itak že prepozno, kajti katolik ravno ta hip podpisuje pakt z levičarji, ki so do sedaj uničevali naš narod na pritajene načine.

      Bog se nas usmili, tvoj komentar pa takoj nalepim med najboljše.

      Ljubi Gospod, Usmili se nas!

      Izbriši
  24. TEOLOGIJA POLHOV:

    Poglejte dragi moji (veliko vas prebira ta blog), Gospod mi je storil, in sam sebi sem storil, da sem spoznal, kaj pomeni versko mešetarjenje, kot smo ga pokazali v zgornjem linku. Takole gre:

    narezal sem zelenjavo, in ko je voda zavrela, notri stresel še kupljene kapelete, pripravljene za primer hitrega obroka. Ko sem jih stresel, pa je čudno zadišalo. Hudiča, bili so mesni!!

    Ne jem mesa, kajti to spada v asketski red in spoštovanje Božje zapovedi Ne ubijaj, pa tudi sicer so vojne po svetu karmična kazen za milijone klavnic in za ukradeno meso, ki se ga golta vsak dan. Iz zavisti kradejo živalim njihovo meso.

    Večina mistikov-svetnikov mesa ni jedla, ker ti onemogoči jasno pozornost na Gospoda. Pa neumnega te dela, ker postajaš kot žival.

    Torej, da bi rešil kosilo, sem se prelevil v modrega teologa ali kakega drugega katolika šolane vrste, in rekel:

    "Gospod, zahvaljujem se Ti za te sirove kapelete, narejene iz posebnega francoskega sira. V Imenu Očeta ....."

    Tako 'nisem jedel mesa'. Kot v petkih duhovščina 'ne je mesa', samo ribe je, ribe pa so alge, morska trava. Reveži, kakšna strahotna askeza!! Le kako zdržijo??

    Hehe, vidite, kakšno zabavo si človek naredi, virtualno resničnost. A ta ne prinese nič dobrega na dolge roke. Če je npr. nekdo obvestil papeža, da je nek njegov škof pedofilske sorte, ga je pač obvestil, in potem je povsem vseeno, če je ta sel kdaj v življenju grešil ali ne. Greh je drugje: da je papež take stvari spravljal pod preprogo. V tem je greh, če je bil ta greh.

    In tako smo grešniki vsi: jaz sem jedel 'sirove' kapelete, pedofilija pa se ni zgodila, "samo fantje so se v razposajenosti malo prerivali", kot so pojasnili v Cerkvi.

    Prijatelji, treba si bo izmislit še virtualna nebesa. Kajti tak drek ne pride vanje.

    OdgovoriIzbriši
  25. S spleta: "Krščanski forum SDS zato apelira na vse državljanke in državljane Slovenije ter vse organizacije civilne družbe k aktivnemu državljanskemu uporu proti poskusom omejevanja svobode govora. Ob tem posebej poziva tudi slovenske škofe, da se izjasnijo ne samo glede primera kazenskega pregona tajnika SŠK, ampak tudi glede medijskih napadov na murskosoboškega škofa dr. Petra Štumpfa, praktično edinega slovenskega škofa, ki še upa izstopati iz okvirov zapovedane politične korektnosti. “Predolgo časa smo molčali, zdaj je čas za aktiven državljanski upor novemu totalitarizmu,” so še zapisali v javni izjavi."

    Kako so nam že rekli taveliki, ko smo bili mali in kaj sanjali? Sanjaj svinjo o koruzi?

    Začenje se propad države na kvadrat. Za začetek moralni. Židan že kolje v DZ. Levica je koalicija in opozicija. Cerkev je v komi. Gospod je v ilegali. Mladina beži.

    Čas bo, da zapremo gobce. In molimo. In se zahvaljujemo Gospodu. V tem je ključ. Ključ čudežev. O tem čez dan ali dva.

    OdgovoriIzbriši
  26. LJUDJE BEŽIJO IN SATANSKA VLADA

    Vsi, ki imajo priložnost, bežijo iz slovenske greznice. Samo naše predsednike poglejmo, kakšni kalibri so, pa je pobeg razumljiv. Še en razumljiv primer: tudi Jan Oblak, ki ves čas igra za velike denarje, je preveč poškodovan za v slovensko reprezentanco:

    http://www.times.si/sport/nogomet/jan-oblak-ne-po-luki-doncicu-zgleduj-se-po-zlatku-zahovicu--ecace94d8d525fd2d683c043784f62fd5911a34b.html

    Tudi iz Cerkve bodo bežali, kot so takrat, ko je nekaj prvih patronov druge vojne zaropotalo - kar gnetli so se v Rimu.

    In mladina sanja samo še o tem, da bi šla na študij v tujino.

    Ni kaj, kdor sebe ljubi, in je mlad, naj vsekakor odide in se preskusi tam, kjer pošteno delo in pošten odnos nekaj veljajo.

    Danes ponoči sem sanjal, da sva se srečala z novim predsednikom vlade. Počakal sem, da je bil malo sam in šel k njemu. Pozorno je prisluhnil: "Veš kaj prijatelj, kot duša si mi všeč, kot predsednik tvoje sestavljene vlade pa čisto nič. Le kaj si storil?" Nič ni odgovoril, ni protestiral, ni pa mu bilo všeč. Potem je šel z družino v nakupe ali kam, po ulici, okoli njega polno 'vzvišenih duš', in videl sem, da človek trpi.

    Jebiga, brez ljubezni ti živeti ni? Sestavljati vlado brez ljubezni? Kot kristjan moraš vedeti, da je vlada, sestavljena brez ljubezni - peklenska, satanska vlada.

    To je ta Božja logika.

    Reši se, kdor se more!

    Ljubi Gospod, Usmili se nas!

    OdgovoriIzbriši
  27. Še en primer uspešnega človeka, ki v naši državi ne bi mogel dihati, ker je polna tatov, lažnikov in zdaj tudi prav posebne vlade:

    https://www.24ur.com/novice/slovenija/slovenceljni-oprostijo-vse-razen-uspeha-ne.html

    OdgovoriIzbriši
  28. Jona, hvala za komentarje, na Duha glas, ki je v Moči in jasnini. Zjutraj sem tudi sama že 'jasne i głośne' par stvari povedala, da se je sčistilo ozračje, ker so hudi duhovi želeli preko bližnjih udarjati. Alertnost in energija, drugače sploh ne vemo, kaj nas začne ovijati okoli prsta in reagiramo takrat, če sploh, ko je že prepozno. Na začetku, ko so še male, se stvari najbolje rešujejo.

    To pa se zgleda dogaja z novim premirjem, večkrat se vprašam, pa kaj mu je tega treba bilo? Strahoto si je ogrnil okoli sebe, mu je to dano v skušnjavo? Brez ljubezni sestavljena vlada, točno to. Pa še nekaj ga bo grabilo okoli vratu in mu dušilo še tiste čedalje bolj redke izjave, poskuse s humorjem razelektriti ozračje.

    Naj poskusim to razložiti, včeraj sem ob reki na jezu opazovala čapljo, ki je spokojno stala in se ni premaknila dolgooo časa. To je pritegnilo mojo pozornost, kako ta meditirajoča ptica mirno stoji sredi spuščajočega se toka, nikamor je ne vleče, kljubuje vsemu in naenkrat se pojavi okvirna vsebina citata iz SP; naj povem, da citatov nikakor ne znam na pamet, doma pa si natančno preberem še v SP:

    Mt 6, 25-26
    »Zato vam pravim: Ne skrbite za svoje življenje, kaj boste jedli ali kaj boste pili, in ne za svoje telo, kaj boste oblekli. Ali ni življenje več kot jed in telo več kot obleka? Poglejte ptice neba! Ne sejejo in ne žanjejo niti ne spravljajo v žitnice, in vendar jih vaš nebeški Oče hrani. Ali niste vi več vredni kot one? … «

    in še nadaljevanje

    Mt 6, 31-33
    »Ne skrbite torej in ne govorite: ›Kaj bomo jedli ali kaj bomo pili ali kaj bomo oblekli?‹ Po vsem tem sprašujejo pogani. Saj vaš nebeški Oče ve, da vse to potrebujete. Iščite najprej Božje kraljestvo in njegovo pravičnost in vse to vam bo navrženo.«

    Zdaj pa pomislimo, g. verni premier se je obkrožil s tistimi, ki režejo veje veri, o ljubezni tako ali tako ni govora, ker gre zgolj za brutalni interes. Potopil se je v zmes skrbi in strahu, poleg tega pa se osebno veže na vse kar stori. Zaprl je vrata Gospodu, da bi tudi On lahko deloval in premier se je začel sušiti, trpljenje v njem pa le še narašča.

    Jona, glede na hude zaplete predstavljene v I. delu 91. šepeta, se resnično veselim Božjih rešitev prihajajočega II. dela. Slava Tebi Rešitelj.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, radi jih imejmo, mislimo na Njih vedno in povsod, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  29. V redu lidija, ampak, kaj pa vem? Čaplja pa to. Meditira? Po mojem si mora hudo prislužiti svojo vsakdanjo ribo? Gospod hoče walko, boj, da bi nam potem lahko pomagal. Dolgo časa sem rabil, da sem to skapiral, da nič ne dela samo od sebe, če nam ni kaj dosti mar.

    Predsednik vlade kaj. Ravno danes je stari PV govoril, slučajno sem nekje slišal, kako je našteval same uspehe, pa kaj je ta človek pijan? Uničil je zdravstvo do konca, policijo, vojsko, zdaj sodeluje pri 50% dvigu davka na dobiček, Janšo so metali iz parlamenta, volitve je zmagal na podel način, odstopiti je moral, pri zadnjih volitvah je izgubil tri četrt poslancev, podjetniki bežijo, mladina beži, Cerkev je nategnil glede sporazuma ... Ne vem, nič nimam osebno proti njemu, a kakšna je ta zavest v glavi??? Smo vsi pra..i, ki vidimo tako?

    In naš novi Šarec (ali ni šarec mitraljez?) - kot je Jugoslavija na krvi nastala, in na krvi propadla: ne bo zdaj enako z njim? Začel brez ljubezni, končal brez ljubezni? Ali ni to pekel?

    Hvala za Jezusova navedka, prava si izbrala: KLER NE ZAUPA V TE BESEDE!! To Gospoda najbolj mori. Pa toliko sem pisal in utemeljeval:

    zapusti vse, in kot nor slavi Gospoda. Daj ti bo hlače, dokler boš imel rit, dal ti bo srajco, dokler boš imel hrbet; dal ti bo hrano, dokler boš imel usta. Ti pa Ga boš v veselju slavil, pa ne zaradi hlač, srajce in hrane, ampak ker je Sveti, ker je Najsvetejši, ker je edini, ki dušo Odreši od vsega tega obupa, ki je ta naš svet.

    Uhhh, glej kazalce teološke, ki žugajo: mar ni sveta naredil Bog? Mar svet ni popoln zaradi tega? In so popolni tudi džihadisti in levičarji? Mar ni popoln Cerar, njegovi izjemni dosežki so popolni, zdaj pa prihaja popolni Šarec?

    Kaj pa vem; 'dič tle, 'dič tam, svet je popoln, a to je popolna poboljševalnica za nas, neumne duše, ki nismo želeli živeti v nebesih. Res, ta svet je popolna beznica, da bi se duše čimprej naveličale in šle Domov.

    Bom napisal pojutrišnjem, jutri ne morem, naj se mi prsti najprej malo omehčajo od macole in podobnega. Do takrat pa, kot praviš:

    "Hvaljen Jezus in Njegovi, radi jih imejmo, mislimo na Njih vedno in povsod!" Aleluja!!!!!!



    OdgovoriIzbriši
  30. Dejstvo je, da je komunizem zlo najviše sorte. Le kaj mora biti v glavi predsednika Šarca, da se je spečal s samim hudičem, in s tem tudi nad svoje najbližje navlekel le trpljenje? Saj vendar pozna Evangelij? Pa kristjan Cerar enako. In tudi Židan ter Bratuškova sta bila najbrž krščena in še vedno znata kakšno molitvico, recimo Sveti angel? Kaj jih je obsedlo?

    Tokrat divja maya zbere mnogo jasnih podatkov o tem hudiču:

    https://reporter.si/clanek/slovenija/maja-suncic-slovenijo-prevzemajo-kucanovi-izbranci-mesec-kordis-in-tomiceva-bezimo-kolumna-657115

    Nekaj dni nazaj sem napisal, da je po levi filozofiji (tudi Šarčevi zdaj) treba uničiti Boskarola, Colariča, Batagelja, sledili so razni novinarski zapisi, tu je eden:

    http://nova24tv.si/slovenija/politika/ponavlja-se-leto-1945-radikalni-poslanec-kordis-napovedal-vojno-akrapovicu-in-boscarolu/

    OdgovoriIzbriši
  31. Takole pa mati Cerkev manipulira na vse mile viže, da bi čim bolj onečedila nadškofa Vignana, skupaj z našimi katoliškimi mediji ( http://radio.ognjisce.si/sl/205/aktualno/27914/ ). S spodnjim videom hočejo prikazati, da nadškof laže, a so video na ključnem mestu PREKINILI (čisto na koncu), ravno, ko je papež začel svojo pridigo Vignanu. Pa saj niso normalni, kakšen dokaz pa so predložili? Ko papež odpre usta in začne obtožbo, ga odrežejo in rečejo: Papež mu ni ničesar rekel, laže. Mislim ...

    Klerikalizem je najhujše zlo pod nebesnim svodom. Ko gre v obrambo nečedostim, postane satan. In prerokba svetega patra Pija leta 1960 postane razumljiva. Žalost:

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=bywCzrlxsK0

    OdgovoriIzbriši
  32. Jona, hvala za pojasnila in nove oživke. Na to bi mogoče znal odgovoriti le g. Šarec, še bolj verjetno pa v tem stanju kot je, odgovora na to pečanje s ta črnim nima še. Sem prebrala tudi link groze; vene-zlozualizacije.

    Včeraj sem videla posnetek Tarče, kjer se je zgodila predstava Duha. To było małe nasienie kriganja (spominja na riganje, hmm) ki je nakazalo porazno dinamiko med njimi. In sicer predstavnik najbolj levih demonstrira pred-ojdipalne manevre, in vmes jasno nakaže, da kar so podpisali in se zavezali! v sporazumu sodelovanja, za njih ni zavezujoče. ??? Predstavnik reče: »To smo zapisali, ampak veste … « Npr. ko bodo zaslišanja ministrov, češ, bodo to dobro premleli in se šele potem odločili ali nekoga podprejo ali ne. Zraven njega pa stojita reciklirani Cerar in ga. Bratuškova, ki ga gledata kot nastrojena starša, ker se jima 'otrok' spet kuja. Ja, takele si je navesil okoli vratu g. Šarec.

    Situacija je tako skrajno bizarna, da v nekem momentu ne veš ali prav vidiš in slišiš. Ti podaljški lopovščinske in zlovešče bratovščine preteklosti imajo tudi sedaj vajeti v rokah – tudi po zaslugi nekaterih desnih, ki so se šli oportuno iskanje večje koristi pred volitvami in se kazali na vseh možnih srečanji tudi z levimi.

    Zrinjeni v novo koalicijo nam izganjajo podjetnike in uničujejo mladino. V tem pisanem naboru strank se bodo proti-naravne in bolne ideologije še intenzivneje prikradle v vrtce, šole, razne institucije, ki vzgajajo mladino. A nihče več ne bo niti 'buksnil', ljudje in starši bodo kot v transu, paralizirani, kar vidimo že sedaj. Snežna kepa se močno vali in kdor ima še kanček zdrave pameti, se bo učil poljščine, otroke pa vztrajno in dosledno vzgajal v Duhu razločevanja, pa tudi podmladek bo kakšne poljske besede naučil.

    DRUŽBA POZABLJA NA BOGA in na Njegov red. Neka zanimiva vrtčevska prigoda, pripovedovala mi je sosedova punčka, da ko so šli z vrtcem na sprehod, je eden pokazal na razpelo ob poti in vprašal: »Kdo pa je ta stric na križu?« Deklica pa mu je rekla: »To je Jezus, Bog.«

    Boleče je, ko tudi Cerkev deluje v ključnih situacijah po posvetni maniri in ko ljudje to vidijo, jim zastrupi vero. So tudi tisti v Cerkvi pozabili Nanj? Če so, so zato, ker so si začeli domišljati (sledili so hudega duha glas), da so sami bog. Gospod prekrije jasen um tistemu, ki si želi sam vladati in postavljati svoja merila. Sami sebi so zgleda zadosti. Ni odnosa, ni Ljubezni (do Jezusa in svetih), potem se množijo samo še plesni.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, hvala Vam, da uvidimo, kakšni bebci smo, v priklonu pred Vami, lidija.

    P.S. Link včerajšnje Tarče, zgoraj omenjena predstava Duha od 11:15 min. dalje. Vidite tudi vse odtenke pred-ojdipalnega obnašanja in sprevračanja, ki je od ta črnega. Jej, jej, g. Šarec, kaj ti je tega treba bilo:

    https://4d.rtvslo.si/arhiv/tarca/174559358

    OdgovoriIzbriši
  33. Hvala lidija, dobro si napisala, nekaj svete jeze je v tem. Pogledal sem to usodno Tarčo, in to res ni za gledat. Le kdo bo te stvari gledal še štiri leta krat pet? Zazdelo sem mi je, da g. Jelinčič bere naš blog, ker je izrekel naše pogoste, a rešilne besede:

    REŠI SE, KDOR SE MORE!

    Šef levice, in tudi Han, pa vrtijo besede kot kralj laži obvlada svoj posel. Ni kaj, Šarec je storil NEPOPRAVLJIV greh, začetnik vsega pa je bil seveda Tonin, ki je prvi zapustil nastajajočo Desnico pred volitvami. s tem je narodu onemogočil vero v nekaj novega. Posledično niso šli na volitve. Hvala tonin, Zidanšek in Cerkev! Iz tega bo zagotovo nekaj dobrega.

    Pametni pa že reagirajo na dva dni staro vlado, njen peklenski načrt že deluje, nekateri že rešujejo, kar se rešiti da:

    http://nova24tv.si/slovenija/politika/po-ogorcenju-akrapovica-in-boscarola-nad-levim-sesterckom-o-odhodu-v-tujino-razmislja-se-najmanj-20-podjetnikov/

    A bomo jutri vse to obrnili nazaj na noge. Jutri se začne tečaj čudežev.

    Aleluja!

    OdgovoriIzbriši


11.9.2018: Blog in komentiranje sta zaprta. Vesel študij!

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.