- Nadaljevanje uvodnih dveh blogov JONA GRE V NINIVE ter ČIVKI O HOJI S KRISTUSOM. Brez študija teh dveh bodo tukaj obravnavane teme težje sprejemljive novemu obiskovalcu.

- Lotevali se bomo stvari, ki jih iskalec/vernik ne opazi, ali pa razume po svoje, ne po Božje.

- Iskrene duše vabljene h komentiranju in s tem oblikovanju bloga.

- Naslovna slika zgoraj: spovednica, v kateri se je spovedovala tudi sveta Favstina Kowalska (KLIKNI). Foto: naš hieronim.

ponedeljek, 20. avgust 2018


90. Poučevanje hudiča

Znamenje naše resnične Identitete. 
Rišite ga povsod tam, kjer posvetne in Vatikanske oblasti
ne dovolijo obešanja križev. 
Več: KLIKNI


20.8.2018, ponedeljek.

Ko sem zjutraj odprl vrata, ker je nekaj ropotalo pred njimi, je bilo pred mano kup vrabcev, kar je za ta čas nenavadno. Takoj so odprhutali, in pomislil sem, od kod beseda ''vrabec''? Postalo mi je jasno, da je bil to za kmete vragec, mali vrag, ki jim je delal škodo v žitju. Dogodek sem razumel kot znamenje.

Ob jutranjem preletu novic pa sem naletel na tale izdelek, ki je vražje komandiranje materi Cerkvi, kako naj deluje, misli in živi. Eden od malih vragcov ji piše:


Ta zapis je klasično 'rdeči': nekaj resnice, potem pa kup potvarjanj in preusmerjanj vode na HUDIČEV mlin. Iz vseh vetrov so pobrani očitki naši betežni Slovenski katoliški Cerkvi (kaj pa protestantska, ki je tradicionalna volilna trdnjava levakov, pa pravoslavna tudi - o njiju pa nič, oj ti vragec?). Pisec ne loči težav od vrline; Frančiškove zdrse, ki služijo kot Očetova skušnjava in opomin katolikom, naj strnejo proti-islamske vrste, pa povzdiguje kot najvišje merodajne. Njegova slika katoliške Cerkve je, naj bo to kastrirana ustanova, tudi politično kastrirana, odprta za vse grehe vseh hudičev sveta, saj se spomnite znane parole iz naslovnice Dela: ''Vsi hudiči sveta, združite se!''

Takšno pisanje je povsem drugačno od sinovske kritike Cerkve, kot jo izvajamo tisti, ki Cerkev vseeno Ljubimo, in ji želimo več pravega Evangelija, v katerega spada tudi epizoda, v kateri Jezus splete bič, in razžene pokvarjene trgovce (levake) iz templja, z voli, ovcami, golobi in kurami vred: KLIKNI.

 Pa še v živo; traja le dve minutki.

Papež Frančišek je bil videti, da bo on tisti, ki bo očistil Cerkvene hleve, a je čas pokazal, da je le to, kar so volivci želeli, ne pa to, kar je celoten Jezus, kar bi nam Oče rad dal. Bog Oče je Frančiška za papeža poslal zato, da nam je ta možak v skušnjavo. Pridiga delen in prirejen evangelij, primeren za ateiste, kakršen je pisec zgornjega vrabčjega izdelka. Kajti, ko ateisti začno hvaliti škofa in papeža, to pomeni, da sta se jim PRIBLIŽALA, kar pa je možno le, če sta se na nek način ODDALJILA OD EVANGELIJA. To je petrinsko, o čemer smo že pisali, in Cerkvi moramo dopustiti to manipulacijo v dobro vrabčjih duš, seveda v nekih zdravih okvirih. Če pa gre preko teh meja, sama postane vrabec.

V čem je jedrni problem Cerkve?

Ta je povsem preprost, če bo pater Marko tole pisanje prevedel dobremu papežu, strašnemu Atili. Gospod pravi:

Ali poslušaš Moje glasnike,
ki Me poznajo iz srca v srce in iz obličja v obličje;
ali pa boš moral poslušati Luciferjeve poduke.
Vmesne poti NI.

Zato ima vrabčji avtor, glasnik ateističnih podučevalcev Cerkve, seveda prav, ko trdi, da velik del Cerkvenih ljudi služi hudim duhovom, a je v zmoti, ko jih spodbuja, da bi služili satanu osebno.

Drugi jedrni problem Cerkve je ravno obraten od vrabčjih predlogov, da naj bo v njej čim več levičarskih krščencev. Kdor trdi to, je lahko krščen, a je v duši ateist. Po Očetovem Nauku pa je ateist = demon.

Imamo torej cel kup levičarjev znotraj slovenske Cerkvene klergije (kaj šele občinstva), ki so na poti demonov, ker na volitvah že 80 let volijo ljudi, ki so morda krščeni, delujejo pa pravzaprav proti širjenju Evangelija in so zajedljivi do Cerkve na vražji način, ne na sinovskega.

Kdor je klerik, ki voli levico že 80 let, pa je seveda od hudega duha, ker vsak vernik bi moral biti po svoji dušni naravi vsaj malo desni, torej konzervativen, kajti le na tak način se lahko Nauk neokrnjeno vzdržuje skozi čas in prostor.

Cerkev pa je, žal, skupaj s papežem Frančiškom-Atilo (muslimanskim papežem, kot ga imenujejo), vse bolj vrabčja, vse bolj leva, da bi se ja vsaj malo približala ateistom in jim rešila zablodele duše. Pri tem pa se ji dogaja kot tistemu reševalcu iz vode, ki utapljajočega rešuje, a zaradi neprevidnosti še sam postane utapljajoči. To se Cerkvi dogaja iz istega vzroka: če se OBJEMAŠ z utapljajočimi, boš tudi sam utapljajoči.

Kaj se takrat zgodi: v vodo na pomoč poskačejo še drugi utapljajoči se, in vsi skupaj utonejo. Duše se jim pogreznejo v brezno mraka.

Zaključek

Definitivno se naša betežna Cerkev utaplja. To je jasno izrazil že kardinal Alois Ratzinger, kasnejši papež Benedikt XVI., na pogrebu svetega Janeza Pavla II. Izjavil je, da se ta ladja, Cerkev, potaplja. S papežem Frančiškom se potaplja še globlje in globlje, in se s tem očiščuje, kajti vsaj ena Cerkvena 'sekta' bo ostala, ki bo obdržala celoten, Živi Nauk, Evangelij Jezusov in njega nadaljevanje: bhakti (Bog-Ti), Ljubezen do Gospoda in z Njim.

Vse dotlej se bo utapljanje Cerkve v posvetnem svetu nadaljevalo, nasvete pa jim bodo delili krščeni in nekrščeni vragci, z namenom, da bi vsi skupaj utonili v ognju vic in pekla, ter tam spoznali še Mohameda, Lutra in vse znane velike rdeče vrabce.

Nujnost

Cerkev-mati mora nujno iz sebe poroditi samo jedro same sebe, to je BOJ, boj z demonstvom sveta. Boj, ne glede na mučeništvo. To je edina naloga Cerkve, poleg nekaj petrinskega prilagajanja svetu in času.

Zato je ravno obratno res od zgornjega vrabčjega pamfleta: SRAMUJE naj se strupenih potuhnjenih levičarjev znotraj same sebe, hinavskih vernikov; izganja naj demone, podpira naj pravične, rešuje naj nedolžne, oblači naj nage, zavrne naj lažnive, in glasno naj kriči Ljubezen do Odrešenika, ki je Jezus Kristus.
Dvigne naj svoj proti-demonski prapor s križem, kot so to storili naši očaki; iz svojih vrst naj privede svetega škofa, ki bo to ljudstvo spet zbudil, ne glede na ceno.

Zbere naj se pod Znamenjem, ki edino rešuje duše (glej naslovno sliko zgoraj). 

Vzor je zeloooo blizu: Poljska je bila še bolj komunistično sesuta, kot smo danes mi, a nekega dne jo je obiskal samo en svetniški Poljak, že kardinal, in vse se je spremenilo v trenutku: Poljaki so postali steber obrambe katoliške vere, domovine in Evrope. Kdo da je bil ta človek? Poglejte si to svetost, tega najnižjega slugo svete Favstine Najsvetejše, Jezusove večne Žene:

 DEVET DNI, KI SO SPREMENILI SVET

  
K takim svetniškim škofom naj kličejo krščeni vrabci v svojih spisih, če želijo res dobro svoji duši, narodu in Cerkvi. Kdor kritizira Cerkev, ker je tega res vredna, a istočasno ne časti na ves glas Gospoda Jezusa in Njegovega svetnika; če ne časti svetnikovega osebnega sluge nuncija nadškofa Januša, naj zase ve, da je demon, in da ga nihče ne jemlje resno, razen tisti, ki so ga poslali: taČrni in njegovi bedni sužnji.

Slava Bogu na višavah in na Zemlji Mir ljudem, ki so Mu po volji.  











25 komentarjev:

  1. Nov izjemno dober intervju Jožeta Možine: Stane Granda - Novomeščan, zgodovinar, profesor:

    http://www.rtvslo.si/mmc-priporoca/granda-ali-bo-slovenija-spet-dezela-manipulacij-in-laznih-mitov/463494

    G. Granda omeni tudi ljudi, ki sem jih sam kdaj srečal, npr. slikarja Jakca, profesorja Jarca ... Predvsem pa nas seznani s karmo našega naroda, da lažje razumemo današnje stanje:

    del klerikalcev in del liberalcev je bil PROTI samostojni Sloveniji, ker so bili za staro Jugoslavijo, del obojih pa je bil ZA. In tako je še danes: del populacije želi izničiti narod, odpreti meje milijonom tujcev; del pa želi, kot svetuje g. Granda, obdržati to, kar mi smo, svojo identiteto, svojo kulturo, svoja prepričanja. A Slovenci smo se raje SAMI jugoslovanizirali. Zdaj pa večino očitno vleče še v muslimanizacijo, de-krščanizacijo in odhod v levičarsko-protestantski pekel.

    Butast narod smo, in tudi naša Cerkev sledi temu trendu. Pisec zgoraj kritiziranega proti-Cerkvenega pamfleta pa ne razume, čeprav je baje krščen, da je naša Cerkev res okorna, ne da pa se je od zunaj spreminjati in ji celo groziti, ker je njena narava bolj voličkasta in trmoglava, kamnitoglova. Zato je skrajno odporna prav na takšne 'pobude'. Če jo želi kdo od zunaj kaj popraviti, mora biti sam svetnik, pa še ji bo lahko popravil le malo frizurice, do srca pa ne vem, če bo kdaj prišel. No, to je moja izkušnja, pa sem milijone km od kakšnega svetništva. Krščen levak pa se bo le izčrpal in lastni demoni ga bodo pojedli, ker bo padel v samo-prekletstvo. Tudi g. Granda v intervjuju omeni strašno končno usodo kakšnega takega človeka.

    Da o pojasnilih, ki nam razjasnjujejo, zakaj so levičarski post-komunisti vedno korak ali tri pred drugimi, ne govorimo. Vredno ogleda!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kdor je spregledal, iz kakšnega testa je bil sveti Janez Pavel II., naj si malo obudi spomine, npr. tale dokumentarec, ki se te dotakne:

    https://www.youtube.com/watch?v=5t2nAJ1BNe4

    V njem je tudi tale fotka:

    https://img.washingtonpost.com/wp-apps/imrs.php?src=https://img.washingtonpost.com/news/morning-mix/wp-content/uploads/sites/21/2017/04/Cardenal2-1024x813.jpg&w=1484

    kjer javno, pred tisoči ljudi, ošteje Nikaragovskega ministra, ki je bil duhovnik. In ko so na papeža vpili vladni plačanci, jim je zavpil, naj molčijo - demone je izganjal. Okregal je vso duhovščino, ki je vlačugala s pokvarjeno politiko, in v hipu podrl most med njimi in pokvarjeno vlado, čeprav je bil "graditelj mostov".

    Seveda pa nista bila ne on ne Cerkev politično kastrirana. Od duhovščine je zahteval distanco od politike, istočasno pa je spreminjal politične režime po svetu. Enako tudi naša Cerkev ne potrebuje biti politična, ne sme pa biti volilno kastrirana, zastrašena in nesposobna pojasniti volivcem, katera politika je manj zla, je boljša za širjenje Evangelija.

    A O TEM POOOOJMA NIMAJO. Zato pa jim razni patri C. pamet solijo in 'pot' kažejo.

    Matr, kakšni butci smo Slovenci! Bog se nas Usmili! Tudi sam nisem zaznal svetosti JP II., vse dokler nisem prišel do Dnevnika svete Favstine Kowalske, in potem izvedel, da je bila papeževa velika bitka z Vatikanskim teološkim kamenjem, da je bila končno prepoznana kot svetnica.

    In to ne navadna, ampak Najsvetejša, česar pa še teologom ni odkodirano in skoraj nobenemu ne bo.

    En sam človek - tako je v zgodovini: ne kup klerikov; en sam pravi človek je potreben. Samo Poljsko poglejte: ateizirana, pijana, zastrupljena proti Cerkvi in Bogu je bila, skupaj z bednimi Rusi prekleta, pa jo je en sam obisk svetniške osebe spravil v Življenje.

    Aleluja! Pri Bogu je vendarle marsikaj mogoče.

    Mi pa tonemo, tonemo, in Cerkev z nami. Pa le en sam navdahnjeni škofek bi bil dovolj ... Prek njega bi Gospod vse ostale blagoslavljal in narod bi bil rešen.

    Samo en škofek, en sam škofek, en sam gorčični semenček ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Še tole: veliiiiika razlika je med potujočim JP II: in potujočim Frančiškom. Te razlike ne opazijo površni kleriki, zato jo pojasnimo:

      JP II. ni bil le petrinec, ampak predvsem pavlinec, za Petra pa vemo, da ni razumel Pavla, ker je sam opravljal Prvo stopnjo Izpolnjevanja Božje Volje; Pavel pa že Drugo, sv. Janez pa Tretjo.

      Za klasične petrince, četudi so malo predojdipalni, in so videti od Duha navdahnjeni, pa to niso, je bolje, da so več doma. JP II. pa je bil resnični Navdahnjeni, in njegova naloga je bila 100 in več potovanj po svetu.

      Toliko v smernice, kakšnega papeža mora Cerkev iskati: Pavla Navdahnjenega, sicer se bo spet kak petrinec podal na zastonjska potovanja in delal škodo, levaki pa bodo srečni. Benedikt XVI. je zase dobro vedel, da ni Pavel, zato so mu bila ta potovanja v muko. Oče Frančesko pa tega ne zazna, samo zunanji performansi pa ne zmorejo storiti nobenih Sprememb v svetu.

      Bog daj, da kdo to razume. Samo en mali škof ...

      Izbriši
  3. Še eno znamenje prekletosti cerarjevine:

    http://www.rtvslo.si/lokalne-novice/primorje/bovska-obcina-vlozila-zahtevo-za-sodno-varstvo-zoper-kazni-kubanskim-plesalcem/463647

    Kaj šele bo? Zdajšnja vlada je ista kot stara, a na kvadrat! K sreči jo vodi kristjan; morda bo kak pater pri njem kaj človeškega dosegel, ali pa bo zabingljal??

    OdgovoriIzbriši
  4. Tako pa delajo razsvetljeni politiki nove dobe:

    1. STOP ISLAMIZACIJI DRŽAVE (Avstrije),
    2. OSEBNA SKROMNOST.
    3. Biti kristjan, ki sicer ne rabi hoditi v cerkev, mora pa biti pripravljen braniti narod, vero in tudi Cerkev.

    Vse ostalo je bull....

    https://insajder.com/svet/hrvat-v-letalu-srecal-znanega-politika-nato-pa-je-sledil-sok

    OdgovoriIzbriši
  5. Jona, od jutra do popoldneva, beseda Duha veje, prežete so teme, Gospoda pogled trese. Nekdo, ki iz pepela vstane, se za Gospoda vname, v Ljubezni tli, nikdar ne popusti. Pridružen v spletu src, ki Jezusa slavijo, Njemu vse dobro vračajo, duše se jim na Zemlji le začasno mudijo.

    Pogledala sem si intervju z g. Grando, dobro je razložil Slovencev razkol. Dotaknilo se me je tudi, da je 30 let vztrajno zbiral peticije in s tem skrbno izpolnjeval naročilo svojega mentorja, šefa. To je zvestoba, da bi jo premogli mnogi.

    Navdihujoča zgodba svetega Janeza Pavla II, bil je pesnik in njegova duša se je dotikala v Ljubezni Gospoda, služil je sveti Favstini in poskrbel, da je svetnica priznana pred vso vesoljno Cerkvijo. Kdo je ta ponižni sveti mož, ki je vedel, da je čaščenje svetnikov vez do nebes. Zanimala me je njegova poezija, le-ta je pogled v srčiko nekoga, se mi zdi. Tukaj si lahko pogledate med drugim njegove pesmi in delčke njegovih rokopisov:

    http://www.jp2love.com/biography.html

    Eno pesem začne: Sacrificial words need a priest. ...

    Gospod ponuja priložnost, da poslanstvo se Zaživi, Delo za Gospoda duša gorečna stori. Hvaljen Jezus in Njegovi, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  6. Prišel z dela in se čudim ogromnemu številu bralcev, ki ga kaže števec obiskov. Bog z vami, ne dajte se varati, naše duše so večne in neumnosti na Zemlji jih lahko hudičevo zapečatijo!

    Ja, lidija, gospod Granda je sila, sila od znanja in neke krščanske drže, ki privlači. In res: storil je tako, kot mu je učitelj naročil. Tudi tisti sveti, ki je meni Gospoda prinesel, da me je On prišel pogledat, je storil, kar mu je učitelj naročil, in razširil je Učenje o Ljubezni do Boga po vsem svetu. In tudi moj Vzhodni učitelj mi je dejal:

    "Naredi Nauk (Dharmo) za svoj, potem pa pojdi v svojo domovino in o Njem govori iz sebe ven. Ne reci: 'Učitelj je rekel to, učitelj je rekel ono', ampak govori na svoj način, tako, kot si ti Srečal Resnico."

    Na to sem pozabil, a sem se čez desetletja spomnil, ko sem že tako delal, in nemara zdaj to počnem, kdo ve?

    V tem zahojenem svetu mraka in hudih duhov, je edina Milost ta, da imaš duhovnega vodnika, ki je samo-spoznan v Bogu. Druge Milosti so lahko samo posledica te, največje. Kajti Nauk o Ljubezni do Boga pravi: "Družbo velikih duš - Gospodovih predanih služabnikov - lahko srečaš le po Milosti Gospoda."

    Zato so vsi kleriki, politiki in komentatorji, ki niso služili takemu vodniku, prazni naboji. Njih življenje je VRŽENO STRAN, JE ZAMAN. Samo ugibajo lahko stvari, špekulirajo. In poskušajo: enkrat janzenizem, enkrat permisivnost, pa malo Lutrove dinamike in še ščepec levičarstva: pa bomo rešili svet??? Gospod, a bo šlo?

    In Gospod seveda vedno odgovori: Šlo bo, šlo, zakaj pa ne?

    Kajti Gospod je tako dober, da potrdi vse neumnosti, v katere verujemo, samo da se čimprej kaj naučimo iz njih bolečih posledic. Dobri papež pa bi spreminjal očenaš??

    Problem je, ker Jezusa ne vprašamo pred vsem drugim: Gospod, kakšna pa je Tvoja Volja glede tega?

    Potem bi bilo vse drugače. Zdaj pa imamo čas Črne Marije, in spis ateističnega krščenca zgoraj je znamenje te Preobrazbe, ki nad Cerkev prihaja kot s kijem, kot z macolo. Mislijo, da je zdaj njen slab trenutek, in takoj z besom zagrizejo svoje gnile zobe. A so se malo zaj......

    Lidija, SAJ NAJBRŽ NI KAKŠNIH SLOVENSKIH PREVODOV WOYTILINIH PESMI, KAJNEDA? Če pa so, so prekleto zakodirani in le za denar naprodaj, kajti naša Cerkev je polna posrednega spolnega nagona, ki se ga odkrije po tem: imeti dobiček. Vse zakodirajo, vse bi le prodajali, še avdio Sveto pismo na netu!!! Tudi bhakte so tako začeli, zato pa so propadli.

    Problem vseh je, da služijo padle guruje, zmedene papeže in lastne ideje. A če ne srečaš svetniške duše, obstaja rešitev: lahko srečaš samega svetnika skozi njegovo knjigo, biografijo in fotografijo!

    Res je, lidija: Gospod vsak dan ponuja PRILOŽNOSTI, in to je neverjetno, kako jih ljudje raje prezrejo, PA TAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO MALO JE POTREBNO,

    in se v sekudi vse zle poti obrnejo v dobro Pot.

    A očitno ne gre, neka huda trdota src je, še Vero molijo kot da so prisiljeni vanjo, kar bevskajo jo, da bi bila čimprej končana.

    In tudi naša pisanja razumeti in sprejeti je očitno Milost, in samo čudi se lahko Božja duša, ko je kisik tukaj, ljudje pa se dušijo na smrt.

    Pa rec ...

    Gospod, Usmili se nas!

    OdgovoriIzbriši
  7. ŽENSKA-LEV BRANI SVOJO VERO.

    Poglejte si zdaj to komedijo zmede:

    - Luter se je uprl, 'liberalci' in levičarji so ga izkoristili, in rodile so se pretežno luteranske dežele, kot je Švedska, Nizozemska, tudi Nemčija, pa tudi na nek način Anglija s svojo čudno Cerkvijo, ki je posledica prešuštvovanja ali nečesa podobnega.

    - Te dežele so postale po protestantsko zelo ekonomsko in kulturno uspešne. Protestanti namreč dajo veliiiiko na delo za dober dobiček, dober denar.

    - A vlačugarstvo s hudim se pri tem ne ustavi, protestantizem kmalu postane levičarstvo, to pa je hči komunizma. Oba sta proti Božjemu Nauku, ki ga edina še vsaj v teoriji poseduje katoliška Cerkev.

    - In tako prebivalci teh zglednih dežel v 100 letih postanejo zelo uživaški, leni in lažnivi, k sebi pa povabijo še islam. Islam pa vemo kaj je: Bog v svoji razdiralni materialni obliki, Kali po indijsko. Religija tamasa, duhovne teme.

    - Vsi ti trije so PROTI PROTI PROTI katolištvu. V tem jim je smisel življenja in zavist.

    In kaj se zdaj zgodi tem umovalcem? LASTNE CERKVE SPRAZNIJO IN DAJO ISLAMU NA RAZPOLAGO. Pa tudi svoje hčere, punčke in celo starke: ko so posiljene, ne policija ne mediji ne naredijo praktično nič. Paše jim? Birmingham v Angliji npr, pa je že povsem islamski, tam si kot kristjan šikaniran in pretepen.

    Potem pa se rodi protestantka-lev in se upre tuljenju imama v njeni cerkvi. Seveda jo varnostniki vržejo ven, ne pa imama.

    Iz reformacijske cerkve, ker je izpovedala, Kdo je njen Odrešenik, in da je Jezus Gospod nad njeno državo!!!!

    Svinje.

    S tem pa stopijo na pot prerokove prekletosti, kajti on sam je SVOJIM SLEDILCEM povedal, da jih bo večina končala v peklu, ženske pa še posebej (ker imajo organe, ki se jim še teologi težko upirajo).

    A poglejte si ta obupen, vendar pogumen boj te ženske:

    https://www.youtube.com/watch?v=RVozY8L14rs

    Bomo tudi mi tulili z volkovi? Ženska na koncu izpove svojo vero, da bo Bog, ki je Kristus, vseeno nekako rešil njen BREZBOŽEN narod. In ima prav:

    Gospod bo rešil Evropo! Takole bo: čez nekaj desetletij bo prišlo do strašnega mesarskega klanja v Evropi, to bo boj preostalih kristjanov proti islamu+levici+padlim psevdo-kristjanom. Šlo se bo za preživetje. In takrat bo Poljska stopila v bran in pomoč, skupaj z Madžarsko, Rusijo, morda Avstrijo in delom Čehov-Slovakov.

    Do takrat pa ... naj vam bo slabo, ko boste poslušali naklonjenost padlih krščanskih klerikov do islama in do novega komunizma. Vsi enako govorijo: včeraj imam na TV, pa levičarji na zborovanjih, pa protestantski škofje in zdaj tudi naši škofje in celo dobri papež: vsi govorijo popolnoma ENAKE BOŽIČNE poslanice ljubezni,

    vendar ...

    Naj objavim še napoved svetega patra Pija, ki je dejal, da bo v zelo kratkem času Celotna Cerkev postala hudičeva, in da je vesel, ker je že star, da tega ne bo dočakal. To je povedal očetu Gabrielu Amorthu, ki smo ga že velikokrat omenjali, ker je vrnil izganjanje hudiča spet nazaj v katolištvo, kajti pred tem je hudič poskrbel, da so začeli govoriti, da hudiča ni, in pekla tudi ne, če pa sta, nimata nobene moči.

    V tem je njegova moč. In enako govori o islamu v Zahodni civilizaciji: baklava da je islam, pa dve kepici sladoleda, in prelepo petje v luno.

    Ne varajte se, prijatelji. Nebesa niso tako poceni.

    OdgovoriIzbriši
  8. Še enkrat sem pogledal video o tej izjemni ženski, in lahko rečem:

    več je vredna od večine naših vritlezniških klerikov! Poglejte njeno vero: kar sama je izničila imamov urok nad cerkvijo in Nemčijo, in Gospodu je taka norost všeč: po njeni volji se bo zgodilo.

    Ni kaj, protestantizem je zasračkal praktično vse, kar je v Evropi možno, a med njimi so ljudje tako nore vere, da se celo Gospodu smeji od veselja. Četudi je njihov poudarek na Navdihih po Svetem Duhu, je sveta Favstina Najsvetejša povedala, da kdor pozna Enega, pozna vse Tri. Torej tudi Sina in Očeta.

    Takšnega škofa potrebujemo, ki zna ločiti, kaj je Bog in kaj hudič, in je brez strahu, ker je v trdni veri, da je večna Jezusova duša.

    Mala ženska, ki z Jezusom rešuje svet. Reinkarnacija duha svete Favstine Kowalske. Priklon pred njo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Pomešal sem linke, zato še enkrat.

    Da je islam religija miru, pridigajo levi politiki in naš papež. Dejstva so popolnoma drugačna. Nekaj dokazov:

    Egiptovski intelektualec o pan-arabskem FAŠIZMU, ki je v VEČNI vojni:

    https://www.youtube.com/watch?v=zZpTaE56f4M

    Bulls.. o 'religiji miru':

    https://www.youtube.com/watch?v=zmNdt-7CMjU

    Posledice bebavega krščanstva; Angležev je že skoraj manj kot muslimanov:

    https://www.youtube.com/watch?v=HojkFzzw57o

    Islam vzgaja laž in zvijačnost kot najvišjo lastnost, ker je to glavna vojaška taktika. Kot je prerok prevaral vse svoje zaveznike in jih pobil, tudi tale gospa laže, se spreneveda in napada kot kača strupenjača. Ubogi policisti! Tudi naši!

    https://www.youtube.com/watch?v=tISCphNxN_U

    Upam, da razumete vse norosti in grozote, ki si jih izmišlja ta psihopatka, da bi upravičila svoj prekršek.

    Tako pač zgleda, ko se duše prepustijo hudemu duhu.

    Lep dan želim, naprej pa raziskujte še malo sami. In se odločite, kam mislite peljati svojo dušico. In koga vabite v svoj dom.

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala ti za vse odgovore, vrata odpirajo in so kompas. Jona, ob vseh teh tvojih zapisi je zaznati, da tisti, ki tako goreče in močno v Duhu govori, je tisti, ki je KOMPLETEN. To pa je vsa srčna moč, mišljenje, čustvovanje in 'norost' predaje Gospodu. Zakaj pišem 'norost', ker je to normalno stanje duše, ki pa je ostalim nerazumljivo. To pa pritegne duše kot magnet in če se pustijo Navdahniti, lahko svoje poslanstvo zaživijo.

    Prebirala sem od svetega Janeza Pavla II, v slovenščini na netu nisem našla pesmi, ena je sicer objavljena. Bil je prvi neitalijanski papež po več kot štiristo petdesetih letih. Gorečnost je izhajala iz koreninja, domoljubnosti, ni za spregledati, da je bil povezan z očetom podčastnikom, s katerim sta ostala sama po smrti mame in kasneje še starejšega brata, ki je bil zdravnik.

    Zorenje, dokler sad ne dozori v celoti. Pogledala sem si jutranji link ženske – leva in solze so premagale. Ta moment, ko je zaslišala imama v cerkvi in se je nekaj v njej zgodilo, začelo vzhajati in začutila je SVETO JEZO. Neustrašnost rojena iz branjenja Resnice, ki je Jezus Kristus. Ko Gospod stoji ob takem bojevniku. V tem momentu ni smrti, je delovanje osvobojeno samega sebe in to naj se zgodi škofom, če je Božja volja in duša jim Navdahnjena.

    Te dni sem se pogovarjala s starejšo gospo, kateri sem omenila, kaj se dogaja na slovenskih mejah in kam to vodi čez nekaj desetletij - v vojno in je samo debelo gledala. Rekla je, da so tujci tudi po drugih mestih npr. Italiji in Franciji, pa nimajo problemov z njimi. Seveda ne, če se gleda pro-migrantske in levičarske medije, ki takšno stanje lažnivo slikajo kot sožitje in bogatitev kulture. Dejstva o osiromašenih, getoiziranih predelov mest, posilsteve, ustrahovanj domačinov pa se prekriva. Slišali smo včeraj g. Grando, so stvari, ki pač niso združljive. No, ta načitana gospa ob vsem povedanem zaključi, da do te krvave epizode ne bo prišlo, le z eno besedo »Zaupajmo!«

    To je bila drža in beseda plehkega razuma, ki pa še sama sebi ne verjame in s to razumsko dimenzijo govorijo tudi duhovni in škofje, odrezani od povezave s srcem. Čemu pa bi se dajal v nekaj, kar duša sluti, da je laž?

    Zato je osnova na frekvenci Duha razločevanja in tega je v Gospoda šepetih V OBILJU. Kako pa bo danes Cerkev na tej liniji, če se v njo zrinja in jo preplavlja rdeči odtenek? In je kot paralizirana, samo tiho spremlja, kaj se dogaja. Ali pa celo napade posameznike,tudi politike z rasisti, kot se dogaja Salviniju pri sosedih.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, prosimo Vas za Duha razločevanja, v priklonu pred Vami, lidija.
    _________________

    P.S.: Jona, v tem času si dodal še nove komentarje, jih pogledam.

    OdgovoriIzbriši
  11. Dobro si povedala, lidija, vsa čast! "Zaupajmo", blejajo, kot so zaupali domobranci in verni, preden so jih v tisočih ugonobili po jamah Slovenije. Takšno zaupanje je neumnost. Raje se pripravi na mučeništvo in Ljubi Jezusa Gospoda. Ali pa se bori.

    Zaupati v posvetne 'teologične' razlage, ne prinaša nobene rešitve. Tudi vsa naša pisanja tukaj ne, če ne dojemaš jedra vsega:

    Božji svet se doseže z nenehnimi POSKUSI naučiti se Ljubiti Gospoda.

    In potem On pride in se ti razodene. Tako se naučiš vsakdanjega Odnosa z Njim. A ta Odnos je transcendenten, in nima NIKAKRŠNE POVEZAVE Z ZEMELJSKIM ŽIVLJENJEM.

    Potem pa se duša spusti nazaj dol, da bi še drugim kaj povedala in dala. Zato mora sestopiti iz transcendence v dvojnost sveta. Postati mora razdvojena. In ko v tem stanju razlaga ljudem osnovni Nauk, je jasno, da te lahko že en malo bolj inteligenten fantič sesuje s tremi dobrimi logičnimi vprašanji. In nemogoče mu je dokazati, da je Bog res vsemogočen tudi na Zemlji in da varuje svoje predane služabnike, kar uči vera. Kajti vidna dejstva življenja mu govorijo obratno.

    Zato je bolje biti na Zemlji pameten in 'pregnan', da lahko preživiš: in takšna je Cerkev, zato bo živela do konca sveta, kot je obljubljeno.

    Je pa problem, če se duhovnik ni sposoben spraviti do Gospodovih stopal in biti Njegov osebni sopotnik, preden gre spet dol, v svet groze in zmede. In če živi le v tem spodnjem svetu, in išče neko ravnotežje v veri, je to eno samo trpljenje s končnim izkupičkom daleč v minusu.

    Kajti ta svet je planet Kajna, Abeli pa odhajajo Domov, v nebesa.

    Zato na Zemlji ni zmage za Abele, in lažni verniki, levičarji in islamisti, bodo zmagovali do konca sveta.

    A te zmage so jalove, ker mi smo duše, ne telesa, in dušam je dan Mir in večno veselje le ob Bogu, zmagovalci Zemlje pa ostajajo zamorjeni in v večni medsebojni zavisti.

    Samo našo 'novo' vlado poglejte. Tudi ona uvaža čimveč tujcev, da dobi takšno volilno bazo, kot je zdaj v Birminghamu, na Danskem, v Nemčiji: politiki in župani, ki se borijo za oblast, se podredijo večinskim muslimanom, ti pa to izkoriščajo za uničevanje krščanske vere, za izčrpavanje države, gradnjo džamij in zaposedanje 'no-go' con v mestnih četrtih, kjer ne more nihče več hoditi po ulicah, če ni ravno pravi musliman ravno prave islamske sekte.

    Torej smo si vsega sami krivi, skupaj s Cerkvijo, ki postaja kot je sveti pater Pij napovedal: paralelna 'Cerkev', ki jo vodi hudi duh. In zdaj se oglašajo še 'zunanji' duhovi, pritožujejo se, da Cerkev še vedno ni dosegla tega popolnega 'standarda', ki ji je namenjen pri kosmatemu.

    Reši se, kdor se more! Predlagam, da se učite poljščino in madžarščino, otroke pa spočnite tam, če jih res Ljubite.

    Pa hvala vsem in tebi lidija.

    OdgovoriIzbriši
  12. Učenje o Ljubezni do Boga govori tudi o tem, da nekdo, ki se je predal lažnemu guruju (duhovnemu vodniku), potem, ko spozna, da je ta lažen in grešen (če je), ni več sposoben predati se resničnim Božjim dušam - noče sprejemati več pomoči, zato je 'pokončan' za hojo Domov. Kajti brez družbe kvalificirane Božje duše NI POTI DO GOSPODA.

    To se je zgodilo Ircem, in milijon jih je, ki ne morejo več verovati, ker so verovali padlim in podlim gurujem:

    https://reporter.si/clanek/svet/papeza-naj-bi-na-irskem-cakala-mlacna-dobrodoslica-655400

    Vendar seveda niso vsi v Cerkvi taki kriminalci, problem pa je, kot povedano, da kogar je kača pičila, se še škofove palice in štole boji.

    Gospod je sveti sestri Favstinki Najsvetejši povedal, da bodo takšni grešniki, zaradi katerih mnoge duše prenehajo iskati Dom, HUDO PLAČALE ZA VSE TE DUŠE. Naj samo omenimo, da se plačilo ne dogaja ob 'koncu sveta', ampak v pol sekunde po telesni smrti. In že prej.

    Slava Bogu na višavah in na Zemlji Mir ljudem, ki so Mu po volji!

    Ljubi Gospod Jezus Kristus, Mili, Usmili se nas, če smo res pripravljeni nehati z grehi in Te sprejeti za svojega osebnega Odrešenika!

    Papež pa naj se že priuči, da so opravičila ničvredna, prazne marnje, če zanje ne stopi na križ in odplača zadev. To je pot svetih papežev, tudi sveti Janez Pavel II. je kot Poljak postal Kristus in proti koncu hudo trpel v dobro Cerkve in vseh nas.

    OdgovoriIzbriši
  13. Z opičjim oz. džungelskim gibanjem širimo Evangelij, jujuhu! (Sveti Vianej je bil verski fanatik?):

    https://www.youtube.com/watch?v=Doe90afYR5U

    Ty też, synu Brutusie Polski? Shake your ass for Jesus?
    ____________________________________________

    Za take stvari ni opravičila na podlagi praznih besed: plačujejo se s krvjo, pravi sveta Favstina Najsvetejša: krvjo telesa (trpljenjem) in krvjo duše:

    https://www.dnevnik.si/1042837054/svet/papez-v-pismu-prosi-odpuscanja-za-zlorabe-zrtve-hocejo-dejanja

    Če bi bil ta bedni jona papež, bi se ponoči skrivaj na križ pribil, in onemogočil snemanje z njega. Edino to bi zaleglo.

    OdgovoriIzbriši
  14. Poglejte si, nekateri vritlezniki, taktiko islama: bistvo je MOTITI in ONEMOGOČITI pridiganje pastorja, pod pretvezo prijateljskega pogovora. Pastor je strpen, potrpežljiv, a na koncu ni nič kaj pridigal, več je govoril verbalno vsiljivi Moha - to je pač njihova kultura in naloga: zasramuj kristjane in potrpežljivo onemogočaj Odreševanje duš.

    https://www.youtube.com/watch?v=KP6SZFQUDTs

    Toliko, 'politično korektni' vritlezniki v raznih kutah, s pretvezo lažne ljubezni: prerok je na koncu vse mečkače in dobre duše potolkel do zadnjega, kar čaka tudi vas. In ve se kje ti slavljenci končujejo: kjer je prerok. V

    Sahih Bukhari, 1. del, knjiga 12, številka 770

    in v suri 19:71

    je jasno povedal, kje bodo vsi skupaj počakali vstajenja: v peklu.

    Sprega levičarstva, islama in psevdo-krščanstva je torej najslabša možna izbira za kakšno dušo. Bolje je biti budist.

    OdgovoriIzbriši
  15. Jona, hvala za vse razloženo, nazorne in povedne linke in hvala tudi tistim odprtim bralcem, ki s tem dobivajo pogled z velikimi očmi po sv. Duhu. Kdor je bil deležen te Milosti, da uvidi Uk razločevanja med tem, kaj je prav in kaj ne ter domoljubno držo zaščite naroda, vere in kulture in na drugi strani praznimi floskulami kvazi ljubezni, zahvaljujmo se Gospodu za njo.

    Ali te stvari držijo vodo pa vidite sami. So vam duše v miru ali pa vas mučijo hudi dvomi, duh pa vam je poklapan. Če je to slednje, ste se sami z oholim odnosom in držo odrezali od Božjega hranila. Ko sprejemaš resnična dejstva, brez 'lišpanj', četudi so na prvi pogled 'robustna' in greš s tem proti toku množice, moč, veselje in odločenost skočijo v človeka.

    Nikar ne mislite, da so to neke kritike. Ko večkrat premeljete in preberete zapise, jasno duša zazna, da je to varovalo Poti in Učenje razločevanja. Da nam duše ne zablodijo v kvazi podvariantah in lastnih domislicah, ki jih vrinja v misli hudi duh.

    Pogledala sem si posnetke; kako reagira ustavljena gospa in naj se prosim kaj naučimo iz tega. Tudi sama sem kakšno podobno reakcijo že doživela in res vklopijo sikajočega, strupenega duha, ki mu z nikakršnim razumnim argumentom ne prideš do živega, samo vztrajno, odločno in vljudno ponavljanje zaleže. Pridigar Evangelija je bil soočen s to fintaško igro, ki pobere ogrooomnooo energije. Če pogledate bolj natančno, vidite, da v vsiljivcu lažnega nasmeška ni bilo želje po soočenju z argumenti, prisluhniti, ampak samo zasmehovanje in potolčenje. Jasno je na začetku sam povedal, da je Koran proti krščanstvu. In še nekaj, kdor ni opazil; oni ne odnehajo, ta zemljena sila, podkrepljena z uživanjem mesa in citati iz kajnovskih tekstov je v njih, ki se prilepi kot čigumi na hlače. Tako da je ta pastor še dobro prestal tole soočenje.

    Islam jim je vcepil takiyo v kri, v genetiko jo nosijo. Poznajo pa se vsi med seboj in sodelujejo, se srečujejo in si pomagajo – to so dejstva slišana iz prve roke. Videla sem na lastne oči, kako se na ulici med seboj smehljajoče pozdravljajo, pa jih ne bi nikdar povezala, je pa kasneje postalo jasno, saj se poznajo iz srečanj kot sem zvedela. Vse to delajo pa stran od javnosti, in o tem ne govorijo, to jim je skrita moč. Da pa so povezani, se razkrije iz njihovih ravnanj, saj na določene situacije enako reagirajo ali povedo enake stvari, bolj izgovore. Torej so pripravljeni, zorganizirani in orkestrirani. Nam se potiho smejijo in se nimajo namena asimilirat v našo družbo.

    To so samo opažena dejstva, ki pa čez leta in v moči njihovega združevanja prinesejo trpek sad, ki ga bo zgleda okusil tudi slovenski narod prepustnih meja.

    Grozljivo, pred vrati se nam dogaja zgoraj videno, ki bo samo naraščalo in ne pojenjalo kot se nekateri slepijo. Pred oltarjem Jezusa Rešenika pa se afne guncajo ali pa se 'flasmobira' mlade, da sploh ne vedo, čemu so prišli poslušat Božjo besedo na duhovna srečanja ali tabore. Kristjani, sami sebe jim na pladnju kot pečenega telička prinašamo, ZBUDITE SE.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, prosimo Vas, ne dovolite, da hudi duh ruje korenine. Obudite škofa svetega, ki Križ visoko dvigne, bleščeč se v soncu, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala lidija, po Božje govoriš! Opisala si kako pač satan deluje skozi ljudi, ki so v hudem duhu. In bodo končali v peklu, kot prerok Mohamed, saj je sam dejal, da bo s svojimi apostoli prvi stopil v pekel in tam čakal na konec sveta in sodbo, ko pride Jezus Kralj, da ga sodi. To je vera islama. Potem pa bodo 'dobri' med muslimani v peklu Odrešeni, slabi (tisti, ki so pobijali nedolžne, kradli in posiljevali ženske, nastavljali bombe in LAGALI, LAGALI, LAGALI, ter se posmehovali dobrim kristjanom), pa bodo ostali tam. Lahko si torej mislite, kam pridejo, skupaj s svojimi podporniki levičarji in tudi mnogimi padlimi kristjani.

    Vendar je pater Cestnik objavil novo resnico na svojem blogu, da tudi satanist lahko najde Boga, kar je res, samo poglejte:

    stotine muslimanov v Nemčiji postajajo kristjani:

    https://www.youtube.com/watch?v=tDGDQTt9ngU

    Zdaj grem pa še tja komentirat, če me ne bo zbrisal.

    Pa aleluja vsem, Gospod je Živ! Če si levi krščanec, spreobrni se, še je čas!

    OdgovoriIzbriši
  17. Druga stran Laži pa je tale, rdeča. Vredno prebrati, takiya ni le islamska:

    https://www.casnik.si/ko-raste-zmaj-ga-bomo-opazili-prej-preden-bi-razsul-slovensko-hiso/

    OdgovoriIzbriši
  18. Brezmejno zlo komunizma, enako ISIS-ovemu, fašizem je ENAK:

    http://www.times.si/svet/video-solze-bolecina-in-olajsanje-92-letna-mama-je-cakala-68-let-da-je-objela-sina--5e7c213b0f0ad2341c4bd941e8bfed63b4480da9.html

    OdgovoriIzbriši
  19. Spet se je en škof 'ukenjal' protestantskim linijam v katoliški Cerkvi; revoluciji, ki jo spodbuja papež Frančišek, naš dobri Atila:

    http://nova24tv.si/slovenija/brutalno-in-brez-zavor-saga-o-gonji-proti-murskosoboskemu-skofu-se-nadaljuje-dnevnikov-pisun-dejan-karba-namiguje-da-bo-skof-stumpf-v-kratkem-razresen/

    Kakšno razočaranje. Ni kaj, prihaja Gospodov kij nad Cerkev, ker ni bila zvesta, ampak skrajno pretrinska (prilagodljiva izgubljenemu svetu). Kaj vse bomo še videli!

    OdgovoriIzbriši
  20. Cześć przyjaciele!

    Kogar zanima Poljska, Kristusova dežela, dežela preživelega duha naših očetov, dežela, ki bo čez desetletja rešila Evropo pred Moho,

    Vas vabim, zapraszam, ogledat si film danes ob 20h na Lj1. Naslov je PASLIKA. Tudi za učenje poljščine. Film bo govoril, kako je en fašizem odšel iz dežele, a je prišel še hujši fašizem, enak islamskemu, to je stalinizem. A duh enega Poljaka se ni uklonil. Nosil je svoj križ in ni postal to, kar smo Slovenci - ni postal vritleznik!

    Torej film tudi o naši preteklosti, sedanjosti in prihodnosti:

    https://tv-spored.siol.net/kanal/slo1/oddaja/paslika/368922901/datum/20180822

    Do następnego spotkania!

    OdgovoriIzbriši
  21. Še trailer tega filma, Afterimage. Kako me spominja na čase moje mladosti in na rdeči fašizem (rasizem), ki smo ga živeli in je še vedno živ:

    https://www.youtube.com/watch?v=6rfzPErD1C0

    Zato se čudim mnogim povzpetnim spisunom, celo krščenim, ki si želijo še več komunizma v naši sesuti Cerkvi. Spreobrni se.

    OdgovoriIzbriši
  22. DRUGAČNA ZAVEST JE DRUGAČNA USODA

    Upam, da ste si pogledali zgoraj priporočeni film. O levem fašizmu, kot smo ga doživljali. In se vrača v raznoterih, šesterih oblikah. Upam, da kolega Brane (Peter), nekoč (v življenju), zbere Pavlov pogum in pove konkretne stvari tudi o tej sorti RASIZMA. Morda bo s tem v naši materi Cerkvi za odtenek manj neumnih volivcev levice, in za odtenek več Jezusa Kristusa.

    Odličen film, morda predvsem za tiste, ki smo sami poznali morilski sistem duš, uničevalen do pameti, vere, kulture in umetnosti. Venezuelo. Pa našega Mandurota. Predvsem pa kakšnega človeka kalibra tega slikarja, ki je vsemu pritisku navkljub ostal svoboden. Imel sem srečo spoznati nekaj takih ljudi, zato vem, da zunanje stanje ne more spremeniti srca tistega, ki Ljubi in je svoboden.

    O tem lahko vritlezniki (podrepniki) samo sanjajo, pa še sanjati ne morejo. Zakaj ne?

    Film je odprl slikarjevo 'teorijo videnja', ki jo pozna vsakdo, ki je kdaj Gospoda spoznal. Res je:

    - vidimo samo tisto, kar imamo v zavesti.

    Kot tisti, ki v hrani iščejo strupe: najdejo le tiste, ki jih iščejo, ostalih pa ne, zato je hrana 'zdrava'.

    Ko živimo kot je Bog priporočil, ima naša duša dovolj moči, da lahko spremeni celoten svet: ko spremenimo zavest, se nam spremeni kompletna zaznava vsega. Primer psa ali čebele: gledata isto kot mi, a vidita povsem druge stvari. Ker je njuna zavest drugačna.

    Zato neverni in pol-verni niti v najdrznejših sanjah ne morejo doumeti - pa naj so telologi ali papeži - kaj je Gospod pripravil tistim, ki Ga Ljubijo.

    To je Božja Beseda. Bogu hvala, in prosite Ga, da vam spremeni zavest. Kot jo je Savlu, Magdaleni in učencem. Potem ne boste več krščenci, ki pisarijo nekrščene pamflete in kličejo hudiča nadse. Kajti svetniški Jozef Witko takole pripovedava:

    Ali služiš Bogu, in si blagoslovljen; ali pa služiš hudemu, in lezeš v samoprekletstvo. Več:

    http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=5+Mz+28%2C+1-69&id13=1&pos=0&set=2&l=sl

    Kdor sanjari, da te stvari ne delujejo več, odkar se je rodil Jezus in kak samosvoji papež, ga prosim:

    NE VARAJ SE.

    OdgovoriIzbriši
  23. Dobil sem tale odziv na film:

    https://twitter.com/miro5ek/status/1032353796700160005

    Kot vidite, dragi moji, prihaja sveta Črna Marija:

    Cerkev, Tonin, Zidanšek in delno Janša niso poslušali nekaj preprostih aksiomov, kako se zavest naroda obrne v boljše čase, in, kot stari Izraelci niso verjeli v Boga, da je z njimi, in so se raje vlačugali z zavestjo in ženskami in 'bogovi' sosednjih narodov,

    tako smo tudi Slovenci, kot je povedal že g. Granda v intervjuju, vlačugarji: ko smo morali nakaj časa 'trpeti' avstro-ogrski red, se nam je zahotelo rakije, smrdljivih opank in plesanja po mizah, polnih čevapčičev. Enako je zdaj z Nemci: po redu in delavnosti se jim je zahotelo Vzhoda, budizma, tajskih žensk, črnk, levičarstva, zato so pozaprli svoje protestantske cerkve, in na koncu, ker je zmanjkovalo bureka, uvozili milijone muslimanov, češ da bodo ti delali zanje. A Mohe so se spravili nad njihove ženske, imetje, državni denar, ulice, mestne četrti in pamet. lekcija starih Hebrejcev se ponavlja.

    Vse to Gospod dovoljuje, kajti KO NE POSLUŠAŠ NJEGOVIH NASVETOV, dobijo pravico hudi duhovi, da ti vladajo.

    In jih imamo, hude duhove; 5+1.

    Pa tako malo je bilo potrebno, en sam navdahnjen javni človek, da bi se zavest in s tem tudi zaznava Slovencev spremenila v dobro.

    Ni kaj, 'dič tle, 'dič tam, vsaka oblast pa je dana od Boga, zato juhuhu nova oblast. Ali, kot je rekel svetnik, ko je opazoval Britansko bombardiranje Kalkute: "Takega Boga ni mogoče Ljubiti."

    Vse nam je dajano v poduk, v spametovanje. Milijoni muslimanov, komunistov, sprevrženih uživačev: tudi v družine prihajajo, in glej, v svojih sinovih, hčerah, ženah in možeh jih lahko odkriješ! V detetu, ki pride iz mavričnega vrtca.

    To je Milost Črne Marije Preobrazbe. Prihaja, ko narodi pozabijo na Boga, duhovščina pa se kot naš štajerski škof popolnoma prilagodi VEČINSKI ZAVESTI naroda. Ki pa je demonska, po vseh kriterijih Nauka.

    A vseeno bom rekel:

    "Ljubi Gospod, Usmili se nas, saj vidiš, kakšni idioti smo.
    Tvoj idiot jona."

    OdgovoriIzbriši
  24. Neverjetno: zgornji post mi je Blogger iz Jonov spremenil v Elijev!!! Kot že pred kakšnim letom enkrat!!!

    Torej je bila to Božja beseda; Eli je Gospod.

    Malo me je Božji strah obšel ...

    S tem končujem komentiranje te teme, lep pozdrav lidiji.

    OdgovoriIzbriši


11.9.2018: Blog in komentiranje sta zaprta. Vesel študij!

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.