- Nadaljevanje uvodnih dveh blogov JONA GRE V NINIVE ter ČIVKI O HOJI S KRISTUSOM. Brez študija teh dveh bodo tukaj obravnavane teme težje sprejemljive novemu obiskovalcu.

- Lotevali se bomo stvari, ki jih iskalec/vernik ne opazi, ali pa razume po svoje, ne po Božje.

- Iskrene duše vabljene h komentiranju in s tem oblikovanju bloga.

- Naslovna slika zgoraj: spovednica, v kateri se je spovedovala tudi sveta Favstina Kowalska (KLIKNI). Foto: naš hieronim.

sreda, 15. avgust 2018


89. Črna Marija novega Življenja sreča
In odličen film na koncu. 

Sveta Črna Marija Jasnogorska,
slika mnogih velikih čudežev - preobrazb.

15.8.2018, sreda. Marijinega vnebovzetja veliki praznik. Kdor ne gre k sveti maši, pa naj z menoj ob 10h gleda prenos maše na TV iz 'zakatka' našega svetega Alojzija Grozdeta mučenika. 

Obljubljal sem temo o migrantih, a nekako ni šlo, danes je drugačen dan (bomo pa kdaj drugič).

Že smo velikokrat predelali, da je svetost duš v nebesih in pod njimi različna. In da so Gospodove duše, ki so večno osvobojene, Njegove večne osebne spremljevalke, ki pa so kdaj poslane na to bedno Zemljo, da Mu pomagajo pri Delu - in nam pri hoji Domov.

Bhakti Znanost o Ljubezni z Gospodom mi je razprla pogled, da je Jezusova Mati Marija, skupaj z očetom Jožefom - nitya siddha, torej Najsvetejša: Gospodova večna osebna spremljevalka v nebesih, na Zemljo pa poslana s posebno Nalogo. Enako kot sveta Favstina Kowalska, pa tudi sveti Janez, ki je edini pokazal najgloblji bhakti, Ljubezen do Gospoda. Vsi ostali pa smo lahko, če bomo sploh kdaj, sadana siddhe – tisti, ki iz dr..a počasi lezejo h Gospodu, in Ga tudi dosežejo. Ker pa je ta sorta v današnji dobi nesposobna duhovne askeze (glej film na koncu!), smo lahko samo še kripa-siddhe, to so tisti duševni invalidi, ki se do nebes povzpnejo le, če Ljubijo, častijo in služijo: SVETNIKE. Samo svetnikov blagoslov - kar pomeni nenehen vsakodnevni odnos z Njim - nas lahko torej reši. 

Če nisi protestant, ki se jim svetniki gnusijo, sveto Marijo pa imajo za "navadno žensko".

In že je ta pisun tukaj napovedal, da se bo duhovna smrt slovenskega naroda in koma Slovenske Cerkve preobrazila šele, ko se bodo naši škofje, brez zavisti, kot piščeta zgrnili okoli najnižjega sluge od najnižjega sluge svete Favstine Kowalske, Gospodove večne Žene:

okoli našega nuncija, nadškofa Julijusa Januša.

To ni navaden človek, kajti služil je svetniku, svetemu Janezu Pavlu II, ki je sluga svete Favstine Najsvetejše. Preberite si nuncijevo odlično besedo za nas Slovence, klic k čaščenju in služenju svetnikov:


Ta Božja Beseda gospoda nuncija pa ima eno petrinsko napakico, ki jo je le treba omeniti, da se ne bi ponavljala, kajti sicer bo vsako čaščenje svetnikov zaman, kar se naroda tiče: upravičeno se je pritožil čez našo (ničvredno) 'vlado', ki ne nateguje le Cerkve, ampak ves narod,

pri tem pa pozabil, da je Cerkev zelo aktivno sodelovala tudi pri izvolitvi te vlade, ki bo najbrž še dosti slabša od prejšnje: noben škof ni glasno podprl združevanja zdrave Desnice, zato so bile volitve kljub relativni zmagi izgubljene, in kristjani so ponovno izvolili komuniste vseh barv, kot že 70 let. Ta greh Cerkve bo prinesel težke posledice za narod.

Se ne morete nič naučiti od muslimanskega kričanja o krivicah? Je biti kristjan biti pokveka, pljuvalnik in predpražnik? Kdor Jezusa Gospoda razume na tak način, je patološki vernik. Bolnik. 

Zato so Janušove besede morda končno prvo znamenje prebujanja iz kome.  

Črna Marija, Mati Preobrazbe

Katoliška Cerkev je zelo zmedena, ko jo kdo vpraša glede Marijine barve: ali obstaja več Marij? Ne, ne, seveda ne, govorijo, da so vse enake - kar pa seveda ni res, kajti Jezus otrok, Jezus misijonar in Jezus mučenik ter Vstali, imajo DRUGAČNE FUNKCIJE.

In ne le, da je Bela Marija, deviška Marija; poleg Črne Marije obstaja tudi Rdeča Marija, mati blagostanja in Gospodovega Obilja. Četudi pojasnjujejo, da so vse enake, kakšna slika pa je črna le od dima sveč, hehe, srčni verniki že tisoč let vedo, da je čaščenje Črne Marije najbolj močnega in dramatičnega efekta: dogajajo se največji čudeži.

Ampak poglejte, doba Črne Marije prihaja itak, če jo boste častili ali ne, prihaja nad naš narod, KER JE TA NAROD V SATANSKEM GREHU, pokora pa je piškava in hinavska.

In tako je Bog Oče sprožil neustavljiv eksodus muslimanstva, da prihaja sem gor kot Atila, bič Božji, in dal nam je sladkega papeža, ki je enako Atila, bič Božji. In to bo trajalo, dokler ne pride dan Črne Marije do vrhunca; klanje bo v Evropi, in potem nas bo rešila vera in vojaška sila Poljakov, Madžarov, in drugih naših slovanskih sobratov.

Črna Marija Najmočnejša prinaša Preobrazbo, smrt, a tudi Vstajenje za tiste, ki se bodo s kesanjem in ZAUPANJEM obrnili h Gospodu, ki je Kristus. Gre se za smrt našega egoizma, smrt našega prepričanja, da smo Evropo SAMI naredili za maternico svetovnega razvoja na vseh področjih, smrt naše želje po uživaštvu in pohoti. Takšna smrt je torej podlaga za duhovno Prebujenje. To prebujenje bo prinesla strašna in ljubeča sila Črne Marije, to je sila kalvarije, groba in Prebujenja.

Julijusove besede

Gospod nuncij je govoril o MUČENIKU, svetem Lovrencu, in o našem svetem Lovrencu: nadškofu Antonu Vovku, novomeškemu mučencu. Torej je govoril o Črni Mariji, ki je glasnica Gospodove Ubogosti, iz katere prihaja največja duhovna Moč, mnogo večja od Njegovega Obilja (= Rdeča Marija), ki izvaja čudeže zemeljskih dobrin. Na koncu je brat Julijus zaključil:

Kot svetniki, želimo biti tudi mi zvesti Kristusovi učenci, želimo ostati blizu Bogu in Mariji. To čustvo zelo dobro izraža Marijanska pesem, ki je razširjena in poznana tudi v Sloveniji, ki nosi naslov Črna Marija. Lahko jo zapojemo skupaj, vi v slovenščini in jaz v poljščini: 'Jest zakatek na tej Ziemi'.

Je kotiček na tej Zemlji … Kje je torej ta Božji kotiček, kjer najdemo Mir, veselje, Boga? To je naše čisto srce. Ko je naše srce čisto zemljenih pohot in sovraštev, in ko se trudimo naučiti Ljubiti Jezusa, zaslišimo Gospodov glas iz svojega srca, ker Gospod vedno biva v našem srcu, kot Nad-duša, iskra Življenja.

Iščem to pesem po spletu, ne iščem je le jaz, a je ne najdemo. A kakorkoli, Gospod se je umaknil v za-kotek na tej Zemlji, in zdaj vam bo ta nevredni jona povedal, kje je ta zakatek, ta kotiček, poleg čistih src:

To je Poljska. Gospod nuncij je v svojem govoru izrekel več prerokb, ki se bodo uresničile skozi čas. Najbrž se tega še zavedal ni, ker je prišepetovalec svetnikov, ki jim Služi, je njihova roka.

Danes je torej Marijin dan, dan Vnebovzetja, torej dan končne Preobrazbe. Tudi mučenik Lojze Grozde, iz katerega svetišča bo kmalu prenos maše, je bil od Črne Marije Najmočnejše objet, in je zdaj pri Gospodovih nogah ljubljeni.

Ni kaj, izmik sem, izmik tja: na koncu je treba sprejeti svoj križ, ki je Kristus, in se odveseliti Domov. Kajti Oče svoje mladike obreže, otrebi, očisti, da lahko rodijo velike in sladke Grozde. Mladike, ki pa se ločijo od Trte, ali so posušene, vrže v ogenj. Kaj lahko zaključimo iz tega:

Preobrazba, Črna Marija Najmočnejša, prihaja vsem nam, a kdor kliče in Ljubi Gospoda, bo Živel, kdor pa Ga pozablja, kot Ga pozablja velik del Evrope, bo umrl, v duši bo mrtev, kot so mrtve naše leve vlade in umira naš narod.

To je Božja Beseda:

Jaz sem resnična vinska trta in moj Oče je vinogradnik. Vsako mladiko na Meni, ki ne rodi sadu, odstrani; in vsako, ki rodi sad, OTREBI, da rodi še več sadu. 

Očetove vinogradniške škarje so delo Črne Marije Najmočnejše. Zato se jih žlahtne trte med trtami - veselijo! Kdor se veseli Gospodovega 'otrebljanja' svoje duše in telesa, in se veseli učenja Ljubezni do Njega, resnično: še preden bo Umrl, bo gledal Gospoda.

Zelo strašno dober film

Naletel sem na kratek film o Simonu Puščavniku, enemu od 'stilitov', Božjem možu, ki živi na stebru. Film je v treh kosih, in je presenetljivo pretresljiv, ker je v vsaki svoji sekundi transcendentno resničen. Konča se precej nenavadno, a razumljivo vsakemu, ki je na Poti. Glejte ta boj svetnika za svojo čistost, oglejte si skušnjave, ki jih nudita um in hudič, in poglejte, kako hudič zmaguje v svetu, a ne nad svetniki. Poglejte si dvoličnost mnogih klerikov (petrincev), nehvaležnost in zabitost naroda, in ljubečo vztrajnost Gospoda, ki deluje skozi Svojega asketa. 




Kdorkoli je resničen vernik, mora ves čas živeti na stebru, četudi še vedno živi v 'diskoteki'. Samostan moraš imeti v svojem srcu. Istočasno pa je potrebno Znanje o Ljubezni do Gospoda, imeti bhakti, Bog-Ti. To pa dobimo, ko služimo in častimo svetnika, ki je to Ljubezen do Boga jasno živel in izražal na ves glas. Da ne bo pomote: ne ljubezen do ljudi in sveta, ampak Ljubezen do Boga. Kajti ta je Prva in brez nje je vsaka druga 'ljubezen' le hinavščina. 

Izkoristite današnji dan za razmišljanje o Preobrazbi, smrti in novem Rojstvu: umaknite se v samoto in tišino, in pustite, da vam spregovori Gospod skozi podobo svete Črne Marije Najmočnejše. Postanite Njen prijatelj. 

Aleluja!










16 komentarjev:

  1. Sodeloval sem pri TV maši škofa Glavana iz Zaplaza. Lepa maša. Nekaj pa kot vedno manjka: bhakti, Ljubezen do Odrešenika, Matere, svetnika, ni za slišati ali zaznati. Nobene slike svetega Grozdeta nisem videl. Niti ene besedice o Ljubezni do Gospoda.

    Ni še dojeto, da Odrešenje v našem času prihaja samo še po Ljubezni do Boga. A ni jim dano, da bi zmogli eno samo besedico o tem. Gospod pravi:

    "Ni jim dano. Ker ni iskano. Ker jim je pristranska 'stvar'. Gradijo nebesa na Zemlji, zato Me ne Spoznajo. Nebesa so že zgrajena, samo priti je potrebno."

    Gospod škof so omenili zablodo 'vzhodnih religij', a pozabili 'zatiranje telesa' večine velikih krščanskih svetnikov. Npr. svete Favstine Kowalske. Tudi zgornji film o sv. Simonu govori o tem. Tako imenovano 'vstalo telo' je tudi duhovno telo duše, ki ga dobimo, ko vzljubimo Jezusa. To duhovno telo ima duhovne oči in ušesa, zato lahko Gospoda vidimo in slišimo že sedaj, na Zemlji. Četudi kak histerični inkvizitor potem trdi, da smo histerični. Zaživeti z Jezusom Gospodom v srcu, mislih in telesu, se reče graditi Nebeško Kraljestvo tukaj. Najti Ga v svojem srcu, potem pa še v nebesih.

    Mnogo je, kar manjka: npr. preveeeeeč petja na začetku, potem pa neko hitenje, hitre molitve, trdi govori in posledično neizpolnjen občutek.

    Ni bhaktija, ni še rojen, ni te mehkobe, kljub odločnosti. Ni 'strasti' do Boga. Ko bodo škofje začeli vsaj malo omenjati Ljubezen do Odrešenika, bo to prvo znamenje, da se bo prekletstvo nad našo domovino morda začeli umikati in bo prihodnost manj grozna. Kajti mi smo narod, ki izgublja Boga, in zato izumira.

    Maša se končuje v podaljšanem petju, a glavna je Živa beseda Živih Gospodovih osebnih predanih služabnikov, ne le lepo popevanje. Samo Bhakti z Gospodom dela svet Živ, mehanika ni dovolj.

    A tistim, ki bi radi še grešili, istočasno pa imeli kakšne koristi in odpuščanja od Boga, je mehanika zakon, čez to črto nočejo iti in jo bodo branili tudi za ceno eventualnega pogubljenja svoje duše.

    Hvaljen Jezus.

    OdgovoriIzbriši
  2. No, zdaj pa me je poklical še kolega, če sem gledal mašo? Ko sem pritrdil, je rekel: "So pa dobro uredili cerkev, mar ne?"

    To je to. To je ta smrt za bhakto. Zidovi so lepi. Če bi mu hotel kaj drugega povedati, pa bi se razhudil: "Te stvari me ne zanimajo ..."

    Gospod, sam rešuj ta zavoženi rod, kdo sem jaz, da bi mu pričal? Mladina beži, rojeva se je vse manj (ogromno jih konča v splakovalniku), cerkve se praznijo, duhovniki ne Ljubijo, muslimani prihajajo, in papež se jih veseli. Dobivamo satansko vlado, kot je nekdo rekel, verniki ne prebirajo svetih Pisem, mnogi pa radi požegnajo šunkico in potičko, preden se dobro najedo in skregajo.

    Ni kaj, sveti Simon je že vedel, zakaj je na steber zlezel in tam gor 'gradil' Tisto, kar je že od začetka zgrajeno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Poglejte si to svinjarijo hudičevo, kaj počno PREKLETI:

    https://www.dnevnik.si/1042836375/svet/v-pensilvaniji-razkrili-300-duhovnikov-ki-naj-bi-zlorabljali-otroke

    Očitno svete maše in hostije in rituali ne pomagajo kaj dosti, ko je zdaj že vsak tretji dan taka novica v svetu? Se vam ne zdi, da vsem teorijam nekaj preklemansko manjka???

    Grem umret, a bolje, da takšnih ... ne srečam. Razbil bi jih kot kante! A naj jih razbije Gospod, se bom že k sebi spravil.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Poglejte to strašno logiko. Tožilec je povedal, da sta vsaj dva od škofov, ki so prikrivali pedofilijo, prišla celo do kardinalstva! In zdaj: volila sta Bergoglija, zdajšnjega papeža, ki pa je kot škof v svoji škofiji v Argentini napisal lažno knjigo, da bi zavrnil očitke pedofilije njegovemu duhovniku. In se ni hotel srečati z žrtvami, česar ga prosijo že deset let! Vse to smo videli v dokumentarcu na TV. Seveda sodniki niso nasedli in so duhovnika poslali v arest, papež pa je osramočen.

      Ne, Cerkev ni več Pot, je le obcestna kažipot, tabla, ostalo pa je stvar iščoče duše, ljubljenega svetnika in Jezusa, ki se Razodene taki duši prej kot slej.

      Seveda pa so levi mediji počakali s to novico na ta največji praznik Čistosti, predvidevam. Hudič nikoli ne počiva, zato tudi bhakte ne smejo.

      Izbriši
  4. Tole pa ni od levih medijev:

    https://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/clanek/bostonski-nadskof-narocil-preiskavo-tamkajsnjega-semenisca

    Brez dvoma, naslednja desetletja prinašajo hude razkole v Cerkvi. Kajti so nekateri, ki potrebujejo Cerkev, in so Jezusovi; potem pa so še drugi, vse več jih je, ki Cerkev zlorabljajo samo za svojo pohoto, denar in ugled.

    Lutrov bo še dosti, in na koncu ne bo nihče vedel, katera od aktualnih sekt je še vedno Živa, Jezusova Cerkev. Ali to dela hudič? Ne, ne hudič, to dela človek, ki ne posluša Boga.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pravkar smo v TV dnevniku lahko gledali prvo in drugo novico dneva.

    V prvi je gospod Nadškof Zore opozarjal na kulturo smrti v Sloveniji, kako se zlorablja ter zametuje ljudi in zarodke,
    v drugi pa je novica o stotinah duhovnikov, ki so zlorabljali preko 1000 otrok skozi 70 let, Vatikan pa je za to vedel, a vse prikrival.

    Pa človek bi se kar fental od groze, in kako nadškof zdaj izpada licemeren, TVLj pa je vse dobro skupaj skonstuirala, ni kaj.

    Nekaj je tu zeloooo narobe: smrdi jim sprejeti bhakti, biti Jezusove bhakte, govoriti o Ljubezni do Njega; radi pa govorijo o večnosti mojega bednega fizičnega telesa (naj ga še vso večnost prenašam s seboj?????), gradnji nebes za Zemlji, in o grehih, ki jih sami počnemo, vsemu svetu na očeh ...

    To je ... zelo hudo. Za to bolezen NI REŠITVE. Sveta Črna Marija,

    ODER JE TVOJ!

    OdgovoriIzbriši
  6. Jona, hvala za šepet o sv. Črni Mariji, grom in tresenje z nebes. Šepet se bere kot da govori bralcu, njemu osebno. Sveta Črna Marija predhodno prinaša lupo, videti sebe, kakšen v resnici si. Kot pri zdravniku, kjer se zve diagnoza. Včeraj je bil dan pretresov.

    Film o svetem Simonu Puščavniku naj si pogleda vsak iskalec Gospoda, odličen prikaz, kaj um in skušnjave delajo človeku, če ni moči. Prepoznala sem tudi stvari pri sebi, ki so v filmu dobro prikazane.

    Jona kot si ti uporabil izraz, 'stara kuzla hara', tukaj v filmu je bila, čarovnica pretkana, vrača se in lovi. To je nekaj strahotnega, in če mislimo, da tega ni, da je Pot eno samo igračkanje, lahkotna hoja k maši, par romanj na leto in malo molitve, površnosti, neposlušanja Božje besede, potem pa doma in v družbi živeti kot posvetnež, se zelo motimo. Če nam to ni razkrito, zrcalo nastavljeno, vsem nam v Gospodovih šepetih in komentarjih Jone, potem gremo proti prepadu peklenskih brezen. Gospodova Pot je totalnost, v boju:

    Efežanom 6, 10-13

    »Sicer pa zajemajte moč v Gospodu in sili Njegove moči. Nadenite si celotno Božjo bojno opremo, da se boste mogli upirati hudičevim zvijačam. Kajti naš boj se ne bije proti krvi in mesu, ampak proti vladarstvom, proti oblastem, proti svetovnim gospodovalcem te mračnosti, proti zlohotnim duhovnim silam v nebeških področjih. Zato sezite po vsej Božji bojni opremi, tako da se boste mogli ob hudem dnevu upreti, vse premagati in obstati.«

    Črna Marija ima Moč, da prikaže stvari v pravi Luči kot kirurg pred operacijo vidi, kaj je za odstraniti. Gospodova Pot je pripravljenost vojaka 24 ur na dan, zadane pa v srce videti razkorak med svojim življenjem, vso bedo in na drugi strani korake, ki so jih naredili svetniki. V Dnevniku svete Favstine se nam razkrije, da je katoliška vera razvila en kup načinov, da se um zauzda. In njeno življenje je bilo poleg varovanja edinega kotička za Jezusa v srcu, EN SAM BOJ, od jutra do večera. To je Pot, da se Ljubezen sploh lahko začne negovati, vse pa je odvisno od ČISTOSTI.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, uvid v to kar smo, je nujen in lahko strašen, diagnoza svete Marije Črne je tu. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  7. V redu lidija, a tvoje pisanje še nima pointa, je nekam izgubljeno v vetru in času, enako kot vsi poskusi škofov in verstva. Na koncu da je samo boj, tega pa se vsakdo boji, anede, bičati se in postiti in na stebru živeti? Vse to kaže na pomanjkanje Znanja o hoji za Kristusom z Ljubeznijo, znanja o bhaktiju.

    Če pa bi hoteli kaj o tem Znanju spoznati, bi bila Pot široko odprta:

    - naš um je natreniran na zemeljske perverzije, zato ga je treba zaposliti v Služenje Gospodu. A ne po klasično katoliško, brez Ljubezni, ampak: da se umakneš od vseh ne-strašno-nujnih posvetnih dejavnosti, ter najdeš čas, da v miru in samoti BEREŠ SVETE SPISE O ZNANOSTI LJUBEZNI DO BOGA, med katerimi je na prvem mestu Dnevnik sv. Favstine. Potem pa še telo uporabiš v ta namen, da roma na kraje, kjer je svetost, pa v službo hodiš, da z izkupičkom služiš Bogu in njegovim BHAKTAM, pa zelo ljubeče izraze do Gospoda in Matere iznajdeš ali se naučiš, in jih nenehno ponavljaš, pa sveto Ime Gospodovo ves dan tiho poješ DA GA VESELIŠ, pa paziš na hrano in ne ješ poklanih bitij niti poživil in alkohola ...

    Samo tako lahko ukrotiš svoj um in telo.

    In tako bodo tvoje srce, tvoj um in tvoje telo vedno dovolj čisti za gledanje Boga in poslušanje, kaj ti govori.

    Seveda pa je temelj vsega obvladati se na spolnem področju. Kajti kdor tega ne zmore, nima niti najmanjše možnosti, da bi zaživel Ljubezen z Bogom, bhakti. Pa tudi navidezni bhakte, ki naj bi živeli čisto:

    če živijo v enem od treh ali vseh treh pokazateljih spolne sle:

    - želeti biti viden,
    - želeti imeti dobiček,
    - premagovati druge (tudi tako, da ignoriraš Nauk o bhaktiju),

    kot to počno naši duhovniki in škofje, potem je jasno:

    ZAKAJ SO NJIHOVE MOLITVE TAKO HUDIČEVO TRDE, VOJAŠKE, HITRE IN JEZLJIVE. Samo poslušajte, kako molijo Vero na TV - kot bi jo sovražili, kot da jim je odveč, naj za hudiča čimprej mine! In tudi Slave se ne moli več, zbor nekaj cigu-migu popeva in ljudje te molitve, ki je ena najlepših in najmočnejših, ne zna več na pamet.

    Znanost o Ljubezni do Gospoda je tako eksaktna, tako lepa, tako težka in tako lahka, če Ljubiš, a je očitno popolnoma zakodirana za vernike, ki si na koncu dneva vendarle želijo spolnih slasti, denarja in ugleda, pa četudi so bili ves dan vmes na kolenih in 'ponižni' in so zvonili v turnu.

    To je nadaljevanje Kristusovega Evangelija. Vsa naša pisanja tukaj so samo priprava na Nauk o Ljubezni, če bo sploh okoliščina taka, da se ga razodene. Kajti Gospod ne želi, da se bisere meče svinjam.

    Pa nadaljuj svojo walko, lidija, bičaj se in posti in bdi, in boš kmalu v grobu in v vicah. Pot je asakeza, a ne askeza brez bhaktija. Kaj ti pomaga bičanje čez noč, ko pa se čez dan oči obračajo po mesovju sveta??? Poglej kler, vsak dan so grozote objavljane, torej sveta maša in hostija vendarle ne delujeta, če je srce podlo.

    Lahka je Pot Domov, a absolutno nemogoča za preračunljive. Simon na stebru ni bil preračunljiv. Postanite kot otroci: zaupljivi Bogu in čistih src in umov. A tudi odločni in bojeviti, kadar je to pravično.

    Naši kleriki v glavnem vse to niso. Zato narod propada, ker ne vedo več, kaj je prav in kaj ne.

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobro jutro vsi ljudje! Vidim, da radi berete o sveti Črni Mariji Metanojski Najsvetejši Najmočnejši! Aleluja! Naj vam bo prijateljica, naj vem razkaže grob od znotraj, vi pa ga sprejmite kot nebeško posteljo! Od tu ven vse Živo izvira.

    Napisal sem, da duhovščina ne ve več, kaj je prav in kaj ne. Del tega je seveda petrinska pohaba, saj tudi sv. Peter ni vedel, kar je Pavel vedel, in Sveta sestra Favstinka je vedela, kar škofje in papeži niso.

    V prejšnjem šepetu smo spoznali, da klerikov ne moremo kar tako kritizirati, ker je mešetarjenje s svetom del njegovega dela, da bo Cerkev do konca sveta preživela, četudi bo takrat samo še en črn duhovnik in en počen ciborij.

    Moramo biti strpni torej do klergije, a če dela očitne velike grehe, kot je pedofilija ali kraja skupnega denarja ali sodelovanje z mafijo, jih je pač treba - kaj pa vem kaj, naj jih Oče Nebeški sesuje, barabe pokvarjene, satane padle.

    Ko pa se hodijo škofje ljubimkat z demonskimi predsedniki in z njimi posedat na kakšne 'kulturne' in državne prireditve, moramo zapreti oči in notranje oči upreti v Jezusa in svetnike in Mati; čudake, ki mislijo, da delajo dobro, a delajo slabo, pa prepustiti njihovi karmi.

    Papa Frančesko npr. nenehno prosi za molitev izgubljeni folk, ne pa svetnikov, istočasno pa posredno vabi milijone muslimanov v Evropo, kar je seveda smrt za širjenje Evangelija - in misli, Peter na glavi, da dela prav!!

    Tako da, ljudje Božji, v težavah ste, če le Cerkev poslušate, če je pa ne, ste pa tudi v težavah. Torej je potreben Duh razločevanja: osnove pridobi ob Cerkvi, ostalo pa je tvoja osebna Pot h Kristusu, s Kristusom in za Kristusa.

    Kajti edino Ti Si sveti,
    edino Ti Gospod,
    edino Ti Najvišji,
    Jezus Kristus!

    Bhakti Znanost o ljubeči hoji s Kristusom uči:

    Obdrži osnovno izkazovanje vere, a v srcu imej svoj osebni odnos z Odrešenikom! To pomeni, da ko ste pri sveti maši, imate v srcu še svoj osebni Odnos z Njim, skriti odnos, ki ga nihče ne pozna, ta odnos pa vam vsak trenutek življenja prinaša Mir in radost in Moč v dušo.

    A za ta Odnos je potrebno biti bhakta! Dandanes med katoliki ne najdem NOBENEGA javnega, ki je močan in čisti bhakta; ki Ljubi Gospoda. Kajti to se vidi v besedah, v žaru, delovanju in v žarjenju duše take osebe. Sicer škofje učijo, da se duša ne vidi, ker je sami ne vidijo, vendar se duša vidi po tem, KAJ žari: žari mrak in temo; žari nič; malo žari Luč; ali žari Luč kot sonce? Vidite, tako se duše vidijo, čeprav se ne vidijo.

    Ko kak škof ljubimka s kakim predsednikom države ali vlade, naj vam postane slabo, saj le sprejema dušni dolg nevernika oz. lažnega vernika nase - in zato se tako obupno počutijo dan na dan. Kajti Gospod je tisti, ki odjemlje grehe ljudi in sveta, ne mi; mi pa Mu lahko v tem pomagamo le, če smo Njegovi ljubeči predani služabniki, bhakte. Kako pa mislite, da se počutijo škofje naslednji dan po takem velikem prazniku, kot je bil v sredo? Duše jim jokajo in čutijo obup. Čeprav se smehljajo. Kajti blagoslavljali so nespokorjeni svet, klicali k ljubezni do demonov, klicali k prijateljstvu in občevanju z Bogu upornimi - in vse morajo zdaj sami plačati, če niso v veliki zalogi Božje Milosti.

    Zaključek: Cerkev daje osnovo, daje osnovni Nauk, a kdor ostane na tej ravni vernika, še vedno služi hudemu duhu. Treba je iti naprej: dobiti pogum do smrti, umreti skupaj z Črno Materjo Najmočnejšo, s tem najti Moč, in PRIMAMITI Jezusa Gospoda, da pride in se nam Razodene. Kajti Jezus Gospod je odvisnik: ne more se upreti Ljubezni od Njega, kot medičina kliče čebele in kot magnet Ga privlači, in komur se On Razodene, resnično, Gospoda vidi! In kdor Ga vidi, ni več isti, ampak je Novi.

    To je Kristusov Evangelij. Ne varajte se.

    OdgovoriIzbriši
  9. Hah, podivjana maya v propadlem tedniku Roporterju danes podučuje Cerkev z njenim (Cerkvenim) pohabljenim evangelijem, ko želi čim bolj oblatiti Janeza Janšo. Napiše, da Cerkev 'ne deluje skladno z Evangelijem, kar pomeni sprejemanje vseh'.

    To je pa res smešno, ta evangelij laži, ki ga je Cerkev sama širila zadnja desetletja. Je Jezus Gospod resnično sprejemal vse? Je sprejemal lažne vernike, ki berejo berila v cerkvi, so pa trdi komunisti v srcih in dejanjih? Je prejemal padle teologe, ki se udinjajo v ultra-levičarskem dnevnem časopisu? Je sprejemal uničevalce zdravstva, šolstva, obrambe in gospodarstva, ki le zase kradejo?

    Cerkev, Cerekev ljuba: ker si širila lažni evangelij, ga zdaj levičarji in LGBT-jevci tebi nazaj učijo. Zahtevajo, da sprejmeš njih grehe, ker si tako zelo dobra!

    A JEzus ni učil takega padlega evangelija: On ni nikoli sprejemal vseh; sprejemal je le kakšno bivšo kurbo, invalide, neumne ribiče in bivše zaj....e cestninarje, a vsi ti so GA SPREJELI ZA ODREŠENIKA, POKLEKNILI PRED NJIM IN GA SLAVILI, SLUŽILI IN RAZGLAŠALI.

    Ali od papeža ljubljeni islamisti sprejemajo Jezusa kot Odrešenika? Poklekujejo pred Njim, spoštujejo njegove vernike, Njegovo Cerkev?

    Krščanstvo ima mayo, Gospodovo iluzorno materialno energijo, za hudiča, in res je za neumneže pravi hudič, saj jim prodaja Boga v kosmatem paketu.

    Cerkev, Cerkev Mati, kaj si storila narodom? Naučila si jih, da je vsak greh ljub Jezusu, in da je Jezus sprejemal nespokorjene grde grešnike, ki grešijo še naprej. Kakšna satanska laž je to!! Če pa je to del petrinstva, je jasno, da prinaša samo propad vsem dušam, ki tej laži verjamejo.

    Cerkev pa začne gniti in propadati.

    OdgovoriIzbriši
  10. Jona in vsem svetim s teboj, Duhu Gospoda slave, hvala - za včerajšnji odgovor in za današnji jutranji komentar nekaj čez sedem, težko opišem, kaj se dogaja duši, ko z naklonjenostjo preberemo zapise; kot bi Gospod Bog spregovoril bralcu osebno.

    Zadnji odstavek današnjega prvega komentarja pa Jona odpre srce in vanj se prelije hektolitre Živosti, kot bi v tisočinki sekunde se potopil v svet, ki ga duše slutijo in po njem hrepenijo, v Dom. Solze so močile oko in vse je bilo spokojno.

    Tedaj pa zaslišim tihi, nežni glasek: »Zakaj jokaš?« Odgovorila sem nekako takole: »To so solze, ko začutiš Dom, svojega Jezusa Rešenika v srcu, da smo duše, ki na tem svetu iščemo Pot Domov. V Ljubezni do Jezusa in Njegovih svetih. Ni toliko pomembno, kaj boš na tem svetu počel, glavno je, da boš iskal Gospoda, v srcu Ljubil Jezusa in Mu to Ljubezen dal. Da bo ves čas to glavna misel in Naloga.

    In so tudi nasprotniki tega, ki bodo napadali in te z mamljivimi ponudbami sladkosti hoteli odvrniti od tega. Nikar jim ne nasedaj, to so pasti.

    In so Njegovi sveti tu na Zemlji, ki odgovore za Božjo Pot imajo in ti to Ljubezen v srce lahko dajo.«

    Hvaljen Jezus in Njegovi, Vam se scelama predati, pred Gospodovimi svetimi stopali obležati, v priklonu pred Vami, lidija.

    _________________________

    Berem še en komentar, Duha razločevanja. Jona hvala ti, točno to, sprejemati vse po vrsti je norost, ker večina njih ni padlih in poraženih, takšnemu znanilcu lažne krščanske ljubezni pa se bo nabiral ultra hitro dušni dolg. Posledica je kot pišeš, zdepresiranost naslednjih dni, si kot v tesnobnem kokonu in ne vedeti, od kje vse to prihaja. Umik, umik v Tišino in najprej Ljubimo Ga mi, vse ostalo šele sledi. Če pa se kdo samo namrde čez te zapise šepetov, povem vam, tresavica in nemir bosta z njim, naj se gre skriti kamor želi.

    OdgovoriIzbriši
  11. Amen, amen, lidija, in hvala za Božji komentar. To je TO, in nič drugega:

    "Ni toliko pomembno, kaj boš na tem svetu počel, glavno je, da boš iskal Gospoda, v srcu Ljubil Jezusa in Mu to Ljubezen dal. Da bo ves čas to glavna misel in Naloga."

    OdgovoriIzbriši
  12. DOBRODOŠLA!

    Aleluja! Dodajmo lidijinemu zapisu še tole:

    Gospoda Sina, Očeta in Duha pravzaprav ne zanima kaj dosti, ali mi širimo Evangelij po vsem svetu ali le pri svoji družini. Vedno znova vidim, da neko nasilno širjenje Nauka Gospodu ni prav nič v veselje. Njega veseli nekaj drugega:

    ALI GA IMAŠ RAD VES DAN, V VSEH OKOLIŠČINAH? To je vse, kar Ga zanima. Ne pa gradnja cerkva in neka lažna ljubezen do norcev po svetu. Ljudi ni za sovražiti, a ker je On 'ljubosumen Bog', želi, da imamo v svojem srcu prostora le Zanj. Od tod izvira Božja Moč.

    Kdor trdi drugače, je demon.

    Že v redu, če se širi Nauk naokoli, a Jezus Gospod računa na naš oseben, intimen odnos z Njim, iz srca v srce. Če tega ni, je Zanj vse ostalo brez veze. G. škofje: brez veze.

    Zakaj se Gospodu 'fržmaga' neko hudo naukovanje po svetu, da celo mučeniki postanemo, ker Ga vsiljujemo demonom? Preprosto:

    - On je v srcu vsakega od nas, vsakega živega bitja, kot Nad-duša, iskra Življenja. In nam v srcu nenehno šepeta: "Pridi Domov, k Meni, čakam te, danes!"

    A Ga nočemo slišati, ker nas strasti sveta bolj prevzemajo kot On.

    - Potem je Bog v Cerkvi, Svetih pismih, v svetnikih, prerokih, patriarhih, Materi; v razpelih, kapelicah, znamenjih in simbolih;

    - potem je na Nebu neposredno nad nami, in kdor vidi v duhu, Ga lahko vidi in sliši.

    Zato Gospod ne verjame, da je kaj več od tega kaj hudo pomembno in učinkovito. Poglejmo prekleti Slovenski narod, in zdajšnjo enako vlado: mar ni na vsakem tretjem bregu cerkvica? Povsod znamenja, kapelice? Preko 1000 duhovnikov? Kar nekaj Cerkva in drugih verstev? Milijone duhovnih Knjig o Njem? Mar ne pošilja Svoje pripovednike, da bi zbudili narod?

    A narod si voli vlade, kot so njemu v slast, ne Gospodu; narod je vse bolj sekluariziran, še celo Cerkev je duhovno otopela in na stopnji otroškega verouka. Zato:

    Pridi, dobra Mati,
    pridi v noči,
    nevidna kot noč,
    mila in močna in strašna,
    zatresi to pokrajino laži,
    tvoje srce naj pade na naše mesto,
    tvoja čista solza naj poplavi to smetišče,
    tvoja noga naj nežno stopi za vrat kači,
    ki se dela, da je nebeško modra,
    a je rdeča kot kri.

    Črna Mati Življenja,
    čas je za Preobrazbo!
    Odpira se grob, velika jama,
    in kdor pade vanj in je po Gospodu obujen,
    ker ŽELI Ljubiti,
    bo Novi, Mladi, Močni,
    v svoji Ljubezni do vsega,
    česar se Gospod z naklonjenostjo dotakne s pogledom.

    Ladies and gentleman: ČRNAAA MAAATI!

    https://i.pinimg.com/originals/b5/e4/c3/b5e4c35ecf598387d755749cf2c1071f.jpg

    OdgovoriIzbriši
  13. Jona hvala; krik k Materi, na otrebitev mladik, srce prerojeno, iskreni iskalec - Ljubiš in služiš Ga ti.

    OdgovoriIzbriši
  14. Hvala tudi tebi lidija.

    Tu pa je zapis, da so celo filozofi in teologi sprevideli papeževo veliko neumnost:

    https://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/clanek/ameriski-akademiki-proti-%C2%BBskandalozni%C2%AB-spremembi-v-katekizmu

    O njegovih poskusih spreminjanja očenaša in tudi smrtne kazni (pa posmehovanju vidcem v Medžugorju), lahko napišemo dve knjigi, in ni ga teologa v Vatikanu, ki bi lahko oporekal, razen če je od hudega duha.

    A računajte na to, da je dobri papež Frančišek-sladki, v resnici Atila, bič Božji za Evropo in svet, je Očetova skušnjava in test za nas vse. Preberite si, kaj piše Gregor R., nasprotnik Nauka in resnice - govori domala enako, kot naš dobri papež:

    https://twitter.com/JJansaSDS/status/1029337883352727552

    Ja, hudič za vse obljubljeno zlo uporablja sladke reklame.

    Mati Usmiljena, Usmili se tistih duš, ki imajo rade Gospoda, ki je Jezus!

    OdgovoriIzbriši
  15. Ni kaj, svet je izgubljen v temi in duhovnem neznanju. Pa naj si gre to za različne religije, psevdo-vernike, psevdo-bhakte, ki vsi stremijo le k enemu: denarju, moči in seksu. Zasičen je ta svet z dobrinami, in zato je ohol, kar pridigajo ne živijo, pa naj so politiki ali kleriki.

    Kjer je kak kraj sveta, od koder bi dobre novice prišle? Je, a le od tam, kjer ni ljudi.

    Gospod bi se nas prav rad Usmilil, ker je Kralj Usmiljenja, a kako naj se nas Usmili, če še nismo v fazi spoznanja svoje ničevosti. Od česa pa naj nas Odrešenik Odreši, če smo že 'odrešeni' vsega hudega: polnih hladilnikov, denarja, izletov, partnerstev in kupov plastičnih ter plehnatih izdelkov?

    Človek je lahko Odrešen šele, ko resnično trpi. Šele takrat mu je Božji Nauk kaj pomemben, Bog kaj zanimiv in mu je Jezus lahko Odrešenik in prijatelj.

    Tisti, ki pa vam je dan zdrav razum, ne čakajte, ampak POSKUŠAJTE, POSKUŠAJTE, POSKUŠAJTE LJUBITI GOSPODA, bodite raziskujoči, iščite Ga, in se pripravite na čas, ki prihaja, da vam bo v korist, ne pa v dokončen prepad. Kdor bo v slabih časih preklinjal Boga, bo zapravil še svojo zadnjo priložnost.

    Pa lepo nedeljo želim!

    OdgovoriIzbriši


11.9.2018: Blog in komentiranje sta zaprta. Vesel študij!

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.