- Nadaljevanje uvodnih dveh blogov JONA GRE V NINIVE ter ČIVKI O HOJI S KRISTUSOM. Brez študija teh dveh bodo tukaj obravnavane teme težje sprejemljive novemu obiskovalcu.

- Lotevali se bomo stvari, ki jih iskalec/vernik ne opazi, ali pa razume po svoje, ne po Božje.

- Iskrene duše vabljene h komentiranju in s tem oblikovanju bloga.

- Naslovna slika zgoraj: spovednica, v kateri se je spovedovala tudi sveta Favstina Kowalska (KLIKNI). Foto: naš hieronim.

nedelja, 5. avgust 2018


87. Katere so tri stopnje izpolnjevanja
Božje Volje
(in s tem stopnjevanja Božje bližine v nas)

 Gospod je Kruh in daje kruh Svojim predanim.
Slika: splet

5.8.2018, nedelja.

Najprej opozorilce bralcem, ki so resni glede iskanja Boga:

Boga ni moč najti brez truda, da bi se Ga naučili Ljubiti.

Vera sama ni dovolj, ker je prešibka. Ta trud pa potrebuje Znanje, ki ga dobimo od svetnikov, ki so Ljubili Boga in to tudi jasno izražali in tako živeli. Današnja Cerkev o tem Znanju ne pove nič, ker skoraj nič več ne ve. To ji je storil hudi duh, ker je začela živeti v lagodju in vsegliharstvu moderne dobe. Ljubijo se z levičarji in muslimani, z Gospodom pa ne. To je problem, ki pa se ga še ne zaveda. 

Šele ko je ta pogoj poskusov Ljubezni izpolnjen, in človek sreča Gospoda, ker ga Gospod obišče, taka oseba preneha biti verski hinavec, ki nekaj govori, drugo pa dela. Pred tem pa se vrstijo veliki grehi, celo v vrhovih Cerkve. Od takih grešnikov se ne more nihče naučiti ničesar nujnega na Poti s Kristusom. Zato se pameten iskalec umakne stran od njih, kajti 'slaba družba je okužba'.

A prav zaradi tega Gospod kdaj koga obišče, da bi ta oseba RAZLOŽILA Nauk na način, ki ga lahko razume ta čas.

Vendar se vedno najdejo in se bodo našli kleriki, ki take ljudi obsodijo herezij, in začno proti njim kuhati zarote in mučenja. To so kleriki znotraj Cerkve, ki so do Božjih slug hujši od nevernih. Njih glavna lastnost je:

Njihovi očetje in dedje so preganjali preroke, in tudi oni jih želijo preganjati.

Ko boste torej srečali Gospoda, in govorili o Njem, se pripravite na preganjanja s strani Cerkvene inkvizicije, ki pa ni prava, zdrava inkvizicija, ampak je pravzaprav demonsko gnezdo. Zaradi tega sveta Favstina Kowalska ni govorila o teh stvareh niti najbližjim, pa še to, kar je morala povedati in zapisati po Jezusovem naročilu, jo je spravljalo v hude muke, ogovarjanja, zavist in zlobo s strani so-kristjanov.

A tisti v mondurah Cerkve, ki služijo hudemu duhu, naj bodo previdni: kdor Njegovemu predanemu slugi samo slabo misel nakloni, nima več izhoda iz pekla, v katerega je sam skočil. Poglejmo dobrega papeža Frančiška, ki se je posmehoval Medžugorskim vidcem; ateistu in komunistu v intervjuju pa rekel, da pekel ne obstaja in da se nespokorjene duše kar 'razblinijo' - sami poglejte, v kakšnih mukah se zdaj nahaja njegovo poslanstvo in duša. Novodobna teologija torej prinaša smrt njenim izumiteljem, ki so pozabili na Pot apostolov in svetih očakov in patriarhov. Živi Nauk se skozi čas ne spreminja, vedno je enak, in prav zato je to Božji Nauk. Kar pa spreminjajo z levo roko, ni Božji Nauk, ampak nekaj drugega.

Potrebno je torej začeti od začetka, vsakdo od nas, in se Nauka učiti takšnega, kakršen je, in ne kakršnega bi mi imeli radi.

Zdaj pa si poglejmo glavno jed današnjega zapisa.

Tri stopnje izpolnjevanja Božje Volje = tri stopnje notranjega Miru

Sveta sestra Favstina Kowalska, Gospodova večna Žena, je v D. 444 zapisala nekaj, kar obolela mati Cerkev ve žal samo še v teoriji:

Ta duhovnik me je poučil, da so pri izpolnjevanju Božje volje tri stopnje:

- Prva je v tem, da človek izpolnjuje vse, kar je na zunaj določeno z zapovedmi in zakoni.
- Druga stopnja je v tem, da človek sledi notranjim Navdihom in jih uresničuje.
- Tretja stopnja je v tem, da človek, predan Božji volji, pušča svobodo Bogu, da z njim razpolaga in ravna po Svoji volji - da je poslušno orodje v Božji roki.  

Kratka razlaga teh stopenj

Prva stopnja je torej NUJNOST prisotnosti zdrave Cerkve. Cerkev je kot porodnišnica, vrtec in osnovna šola. Če je Cerkev zdrava, nudi pravilno versko vzgojo, ki se potem prelevi v osebno zglednost in moralno krepost. Cerkev, če ni pohabljena s pohabljenimi razlagami Evangelija, mladega človeka nauči urejenosti, molitve, osnov Nauka, sodelovanja v občestvu; duše poveže s svetniki, sveto Materjo, Gospodom Jezusom, in Očeta predstavi kot ljubečega. To je torej prva stopnja izpolnjevanja Božje Volje:

Uči se misliti Name in Me spoznavaj!

To je stopnja spodobnih duhovnikov in večine škofov, razen tistih, ki sodelujejo s kriminalom ali ga prikrivajo. Je najnižja spodobna stopnja izpolnjevanja Božje volje. Lahko bi ji rekli MEHANSKO služenje Bogu z učenjem predvsem zunanjih (vidnih) oblik in ritualov.

Druga stopnja izpolnjevanja Božje volje pa je za večino vernikov in Cerkve že hudo visok prag: Bogu služiti tako, da neomajno in pogumno slediš Navdihom Svetega Duha.

Tu pa pride do problema v tesnih skupnostih, kot je Cerkev, kjer je en ogromen kup grešnih ljudi, ki nenehno vohljajo, kateri med njimi ima kak Navdih, da bi ta Navdih v "duhu Svetega pisma" zatolkli v nulo. Enako se dogaja v zaprtih homogenih skupnostih, kot so kakšne otoške države, npr. pri Japoncih. Takrat je vsakršna individualnost in navdihnjenost prepoznana kot histerija, norost, gnoza, pelagijanstvo, herezija, lažno preroštvo … So pa - neverjetno - dovoljene potvorbe Nauka po nekih osebnih 'navdihih'. 

Zaradi tega čudnega imunskega sistema, ki je premočan na Božje Navdihe, 

imamo v današnji dobi kler s škofi, ki ne sledijo več Svetega Duha, zato začne Cerkev v hipu s samo-gnitjem. Ko v neki deželi ni niti enega posvečenega, škofa, ki bi imel pogum sprejeti Navdih, potem dobimo propadajočo Slovenijo.

Zakaj torej do tega pride? Ker se je izpolnjevanje Božje volje ustavilo v MEHANSKI, šolski fazi, razvoja naprej pa ni. To je kot da bi jabloček na drevesu vedno ostal majhen, trd, kisel in zelen.

Zaradi tega problema skrajne samo-cenzure, katera pa ne deluje na drugi strani in zato DOVOLJUJE svobodno potvarjanje Nauka, hudi duh poskrbi, da se zgodi ravno obratno od sicer potrebne zdrave cenzure:

Zatirajo Živi Nauk in Duha,
dopuščajo pa širjenje lažnih oblik Nauka,
ki jih pobirajo z vseh koncev in vetrov (npr. luteranstva),
ali pa se jih kar sami – iz lagodja - izmislijo.

A glede luteranstva moramo biti pravični: tisti del, ko sprejema Navdihe Svetega Duha, je pri njih najmočnejši. Najbolj grešni pa so v prepoznavanju naših svetnikov za demone, in Jezusove Matere za 'navadno žensko'.

Tako do tretje stopnje sploh ne pride. Tretja stopnja izpolnjevanja Gospodove volje  je stopnja svetnikov: popolnoma se dajo na razpolago Gospodu, ne glede na to, koliko jih to stane. Saj Gospod itak vse sto-krat, tisoč-krat povrne vse, kar nam pred tem odvzame.

Duše na tej stopnji so seveda še vedno samostojne v svoji poklicanosti, osebni karizmi (obliki) Služenja, a se vedno posvetujejo z Gospodom, in potem spoštujejo Njegovo usmeritev. Zaradi tega so vedno tesno ob Jezusu in On je tesno ob Njih. O vsem se pogovorita, in eden drugemu pomagata z vso močjo srca, duše, mišljenja in telesa.

Včasih, ko so bili v Cerkvi še svetniški duhovniki, in če je duša to potrebovala (ker je bila npr. klerik), ji je Gospod odgovarjal skozi usta spovednika in duhovnega vodnika, kar pa je dandanes zelo zelo težko, saj se z večino župnikov ne moremo več pogovoriti drugega kot o prispevku cerkvi in o žlahti. 

Zaključek  

Duhovščina in vsi ostali delavci Cerkve, in verniki, v današnjem času še do mehanske vere težko pridemo, kaj šele, da bi poslušali Navdihe Duha. Tu je najtežja stvar RAZLOČITI navdihe Duha od navdihov osebe ali nekega zemeljskega duha ali satana. A to je težko le za današnjo duhovščino, sicer pa ni težko:

- pravi Navdihi imajo v sebi Moč, ki ne presahne nikoli,
- imajo v sebi veselje in goreče srce,
- ki se čuti kot velik Mir v duši.
- In pravi Navdihi kričijo svetu o Gospodovi Dobroti, Slavi in Pravičnosti.

Kje je danes kak tak duhovnik? Najbrž je, a ga ni videti. O vsem mogočem pisarijo in govorijo, le o Ljubezni do Boga ne morejo niti 'zucniti'. Če pa kdo govori o njej, jim je takoj skrajno sumljiv. 

Žalostno, zares. 

Pravi Navdihi, ki so od Svetega, vedno služijo le širjenju Gospodove Slave, in pravi navdahnjenci nikoli ne zahtevajo plačila za svoje Božje delo, saj Gospod skrbi zanje.  Mehanski kler, kot smo dokazali prejšnje dni, pa želi prodati vse, še avdio-zapise Svetega pisma zakodirajo, včasih bi še hostijo radi prodali, in od vseh uslug vedno pričakujejo tudi denar.

Kar pa seveda ni primer pri Božjih dušah, ki so resnične: vse dajejo brezplačno, saj jih Gospod oskrbuje, dokler jih potrebuje, in današnji Evangelij govori (Jn 6,27):

»Ne delajte za jed, ki mine,
temveč za jed, ki ostane za večno Življenje
in vam jo bo dal Sin človekov.«

in:

Jezus jim je dejal: »Resnično, resnično, povem vam: Ni vam Mojzes dal kruha iz nebes, ampak Moj Oče vam daje resnični kruh iz nebes. Božji kruh je namreč tisti, ki prihaja iz nebes in daje svetu življenje.« 

Tedaj so Mu rekli: »Gospod, vselej nam daj tega kruha!« Jezus jim je dejal: »Jaz sem kruh življenja. Kdor pride k Meni, gotovo ne bo lačen, in kdor Vame veruje, gotovo nikoli ne bo žejen.«

Logičen koan, ki prihaja iz te Besede, sprašuje:

Zakaj je torej duhovščina vedno lačna NEČESA, zakaj se mora trapiti za denarjem, zakaj Cerkev usiha kot cvetlica v puščavi? Mar je Gospod ne hrani dovolj obilno?? In zakaj je ne?

Ker ni svetosti. Kdor ostaja na ravni mehanske vere, bo živel le še od Gospodovih drobtin in klicanja iz dna vic: ''Gospod, malo več Luči!''

To je Kristusov Evangelij današnjega življenja. Hvala tebi Mili-Sveti!











31 komentarjev:

  1. Bi zdajle pojasnil, v čem je sprevrženost modernega katoliškega Nauka. Že res, da vanj leze nekaj monizma, vsegliharstva in luteranstva, a ni bistvo v tem. Stvar je še veliko hujša. Poglejte:

    kdo je večji lažnivec: fašizem ali komunizem? V čem je skrivnost najboljših lažnivcev? Razlaga: fašizem je povedal pet resnic in pet laži od desetih javljanj. Zato je zelo hitro pogorel - premalo je bil prikrit. Komunizem pa je govoril le dve ali tri laži in sedem običajnih resnic. Zato je živel 100 let, in zdaj se vrača. Levica.

    Problem 'modernega' Nauka je v tem, da uči le del Nauka. Recimo polovica ga je sveta Resnica. Druga polovica pa so neke zemeljske izmišljije. Torej laži. V tem je vzrok, da gre slava Cerkve zelo rapidno 'v franže'. Kajti:

    govoriti le polovico resnice pomeni LAGATI. Govoriti le o medenem Jezusu pomeni Boga Očeta jemati le napol zares. Ali ni Prva Zapoved, da Ga moramo Ljubiti z vso močjo srca, duše, mišljenja in tudi moči telesa? Zakaj se zahteva CELOSRČNOST? Ker je pol-srčnost hudičeva pot, ne pa Kristusova.

    In imamo Cerkve, ki učijo le še pol Nauka, medeni del - ker so postali trgovci. Tudi trgovci ne pridigajo o morali, ampak samo sladko govoričijo, da posel 'laufa'.

    Zato razglasite Božjo Besedo: Nauk je Resnica, a ko se Ga razglaša le napol, je to hudičev nauk, ker se je v drugo polovico hudič usidral.

    In imaš kupe škofov in kardinalov, ki pedofilijo podpirajo. Vsak teden mora papež kakšnega odstaviti, sam pa je ta greh v lastni škofiji zavrnil kot laž. Končni rezultat je torej zlo, ne pa Resnica.

    Pol Resnice + pol laži = zlo

    Toliko v diagnozo, kaj se materi Cerkvi dogaja, ker se eni nenehno napenjajo, da bi našli razlago in rešitev.

    Rešitev je samo ena: KJE JE SVETOST? Populizem ni svetost ampak poza!

    OdgovoriIzbriši
  2. Jona, hvala za pojasnila in zelo zanimivo, pretresljivo, kakšne zaklade duhovnosti je sveta Favstina zapustila. To nam je lestvica, da se stestiramo, kje smo. Pa še nekaj je, kar se je tudi že pisalo, da Gospod deluje po drugih ljudeh, čez njih usta pove. Večkrat pa slišimo Cerkev govoriti: "Boga nam bo pomagal in povedal." Samo koga pa resnično poslušajo? Opažamo pa, da se ne pustijo Navdahniti, tudi kakšnemu spoštovanemu kardinalu ne, kaj pa če je po njegovih ustih Sveti Duh govoril?

    Mogoče so si oprtali preveč vsega, obveznosti, druženj, seminarjev, srečanj kot papež Frančišek, to pa človeka še dodatno 'zatesnobi'. Naj ne razumejo napak, vendar površni in zemljeni pogovori, druženja, ki zadevajo vsakdanje življenje, človeka kot kamenčki obtežijo. Nujni so umiki, vprašanje pa je, koliko se v teh umikih uspejo »duhovno regenerirati«.

    Jona, dobro si izpostavil dilemo navdihov; če je nek začetnik v dilemi, a na koga se lahko obrne, da se mu ne zgodi, kar se je dogajalo sveti Favstini, ko je v spovednici slišala; lahko so ti navdihi od Boga lahko pa od hudega duha. Za povrh, ko je bila do dna duše nerazumljena, ji je bilo pa še navrženo; bolje, da se ne spovedujete več pri meni.

    Jona, prosim za pojasnilo, ker se mi zdi, da vse premalo študiramo Dnevnik sv. Favstine, kako ji je uspevalo, oz. vprašanje, kako kakšnim duhovnim uspeva obdržati trdno vero in to čez dolga obdobja, če sami naletijo na podobne preizkušnje. Kaj mora biti v njih, da se prebijejo skozi? Kot si pojasnil s komentarjem potvorbo Nauka, sedaj si pa zamislimo nekoga, ki pride še ves nadebuden iz semenišča v roke takim razlagalcem Nauka in so mu mentorji.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  3. Se opravičujem, v prvem odstavku sem se zatipkala, piše Boga, Bog seveda. Oprosti Gospod.

    Pa še nekaj sem se spomnila, pravijo, da iskren učenec naleti na iskrenega učitelja. A če bo vse povprek obtesano, skrčeno, populistično, da se nam ne zgodi, da bodo odhajali tudi novomašniki drugam, čez mejo, pa ne le na študij, ampak tudi zaživeti poslanstvo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Težko vprašanje si zastavila lidija, človeku, ki ne ve, ali je čelavac res mudrac in ali je čupavac res magarac. Počasi, z druženjem z Božjim svetom, duša postaja to, kar je ona v resnici, in vse zemeljske stvari ji postanejo malo tam, nekje dlje. Takrat se spomni starega ata, ki je gledal skozi okno in govoril o svojem življenju in življenju drugih, obeh svetovnih vojnah, denacionalizaciji in krivicah, na koncu pa mirno zavzdihnil:

    "Kako je vse to nepomembno!"

    Če pa je torej vse to nepomembno, mora biti tudi nekaj, kar je pomembno, mar ne? In k sreči je res Nekaj:

    TO JE BOG.

    In zdaj k tvojemu vprašanju: kaj je tisto, ki človeka obdrži na pravi Poti, ali pa ga v slabih časih na pravo Pot celo spravi?

    Tega nihče ne ve, imajo pa mnogi. Je nekaj pred Jezusom Kristusom, pred Naukom, pred srečo, pred usodo. Tega še v Svetem pismu ne najdeš direktno.

    To je ODLOČENOST. Namera. Moč duha in duše. To mora biti pred Bogom - preden začnemo iskati Boga.

    In to je stvar ne vem česa - prejšnjega življenja duše? Genetike? Karme torej? Naključja?

    Vsakega nekaj od vsega tega, a to ne pomeni, da ne bi mogel KDORKOLI, NE GLEDE NA STANJE, SPREMENITI ŽIVLJENJA NA BOLJŠE IN V SMERI BOGA. V enem trenutku.

    Dovolj je le trenutek, hipec - sekunda je že preveč. Mislim, da se začne z VELIKIM OBČUDOVANJEM nečesa. Na primer kakega nogometaša ali pa svetnika.

    Takrat strašna sila vesolja skoči v dušo, in ta dobi ODLOČENOST. S to popotnico iskati Gospoda pa ni več brezup, kar je danes trend.

    Odločenost NI le odločnost. Je nekaj brezmejno večjega od kratke trme. Odločenost je totalna dolga vera, je notranje vedenje, je neupogljivo zaupanje.

    Kdor ima ODLOČENOST, ne potrebuje ničesar drugega v življenju, kajti duhovi ali pa Duh obožujejo odločenost in začno taki osebi ves svet ukrivljati in prilagajati po njenih potrebah. Kristjani rečemo, da to dela Bog, a dela tudi vsem drugim odločnim, četudi niso kristjani ali verni. Vera kot taka s tem nima nič, čeprav je ODLOČENOST tudi vera.

    Je pa vera pomembna, da človek s to močjo ne skrene v peklenske svetove in na služenje sebi=hudiču. Nujno je imeti odločenost služiti Bogu, Ga srečati, spoznati osebno. Potem smo na varnem. Vse druge odločenosti pa so past, in bolje je, da jih sploh nimamo.

    Zato se ljudje v glavnem odločajo, da bodo raje driske, kalimeroti in pol-verniki. Ker se bojijo te Božje Sile, kajti če jo uporablja sebičen v srcu, so posledice za takega še bolj pogubne, kot za običajne ljudi.

    ODLOČNOST torej, je moj odgovor. Odločnost v Bogu. Potem je vse lahko, in vse situacije so smešne in malodane nepomembne. So samo kilavi poskusi sveta, da te testira. Takrat je biti mučenik pravzaprav užitek. Ker duša ve, da je že zdavnaj zmagala.

    Ravno sem gledal intervju z g. MB Zahovičem - sami se odločite, ali on to moč ima ali ne. Ko je bilo konec, sem si rekel: Zaho - mudrače.

    Pa lahko noč.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jona, hvaležna in navdušena sem nad odgovorom, to je sila Duha. S popolnim zaupanjem sprejeti te Besede je kot sprejeti nevidno varovalno vrv in iti čez prepad. Že ta preskok zaznave, da se večino odvija v duhu, ko tudi telo pritegne silo, je lahko marsikomu trd oreh.

    Če izluščim dva ključna poudarka odgovora: - veliko občudovanje nekega svetnika in odločenost je totalna dolga vera, je notranje vedenje, je neupogljivo zaupanje.

    Včeraj je bila po tv slo maša, izredno dobra pridiga in so gospod starejši župnik povedali, kako so srečevali svetnike in tiste na poti tja. Svetega Janeza Pavla II., sveto Mati Terezijo, srečal se je tudi z misijonarjem P. Opeko. Veliko je govoril o njih delih in o naših godovnih zavetnikih. Spomnil je ljudi na bistveno, na občudovanje.

    Zdi pa se, da v današnji družbi je otopelost in tudi podstat življenja, ki ponuja splošno uničujočo klimo za vzgojo česa asketskega, zdesetkala te senzorje občudovanja. Kar zmorejo 'občudovati', so sami v ogledalu in pa pridobljene tvarine in na tem gradijo, v to vlagajo. Oz. ko imajo ljudje neko odlično priložnost, se vrine še kakšna, testirajoča iskrenost.

    V tej cerkvi maševanja je bila podoba Usmiljenega Jezusa po sveti Favstini. Ganilo je, koga je premaknilo, da se je pozanimal o tej Podobi, o sveti Favstini. Tukaj so skriti linki.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, občudovanje je Milost, je vektor Moči ven iz fermentirajočega soda jaz in moje. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pozdravljena lidija! Dobro si izluščila bistveni točki Metanoje, preobrazbe v eni sekundi.

    Videl sem sveto mašo na TV in bil vesel duhovnikove pridige: eden od milijona, ki ve, da je treba biti s svetniki 'na ti'. Je pa seveda manjkala Beseda o Ljubezni do Boga. To pa VEDNO manjka, tega pa se bojijo vsi KOT HUDIČ KRIŽA. In zato imamo polovično vero, taka pa prinaša ZLO. Tu si preberite o vsem zlu okoli Medžugorja,

    ki pa je prišlo le zato, ker je imel Vatikan POLOVIČEN ODNOS do tamkajšnjih prikazovanj; omledni so bili, slepi in zblojeni, posledica česar je prevlada mafije tam doli. Ta mafija pa je seveda - italijanska. Berite brezbožno Delo, ki pa ima 'teologa', ki se zelo zanima za finance Cerkve:

    https://www.delo.si/novice/svet/vatikan-proti-mafiji-v-medugorju-78336.html

    Polovičarstvo je torej zlo. To je zdaj dokazano tistim, ki imajo zdravo pamet. Vsi ostali pa naj gredo h krščanskim demokratom.

    Dobro analiziraš, koga danes'vernik' najbolj občuduje: samega sebe! Rad nastopa pred lastno kamero in fotka svoj obraz tako, da Božjega zakrije. Pravzaprav se lahko tega populizma uči kar od našega dobrega, a zmedenega papeža Frančiška. Ta pravi, da ne verjame, da bi se sveta Mati prikazovala vsak dan, ker je očitno duhovno slep. Kdor pa je BHAKTA (tisti, ki nesebično Ljubi Svetega), nima problema s tovrstno komunikacijo; še celo stokrat na dan lahko govori z Gospodom, Materjo ali svetnikom! Kdor dvomi v to, je od hudiča.

    Videl sem sliko Jezusa Usmiljenega po sveti Favstini, desno v cerkvi, na TV, ko pa sem se potem učil poljščine, in je šel Pjotr z družino na dopust nekam, je posnel neko cerkev, in je bila ta slika spet tam: kar dobro sem se nasolzil.

    Ta duhovnik včeraj na TV je pokazal pot: KRENI NA POT IN OBIŠČI SVETNIKE! Bodi z njimi tako, da te zaznajo in ti dajo blagoslov. Torej jih občuduj oz. jim bodi noro naklonjen.

    Za kaj več pa mu je v življenju zmanjkalo nečesa, ni se od njih naučil Ljubiti Boga, ampak je ostal v zamisli, da Boga Ljubi tisti, ki ljubi reveže.

    Nekdo bo moral kleru skozi stoletja dopovedati, da če Ljubiš Boga/svetnika, je končni rezultat povsem DRUGAČEN, kot če ljubiš ljudi na smetišču, pijance v baru in kriminalce in levičarje. Kajti pravi Nauk govori nekaj čisto drugega:

    NAJPREJ SREČAJ GOSPODA, kot so Ga apostoli Srečali, in ko se navadiš živeti z Njim,

    šele potem pojdi med reveže, kajti sicer boš revež med reveži in hudič si bo iz obojih delal sendviče! Poglejte, kako velike grehe počno visoki kleriki, ki gredo pomagat revežem, a niso še nikoli srečali Boga: na koncu kradejo denar in prikrivajo pedofile.

    Cerkev včasih res stoji na glavi. To je, kot da bi kosilo jedel z zadnjo platjo. Resnično, povem vam, če sami ne veste:

    TAKO SE NIKAMOR NE PRIDE.

    To je Gospodova Beseda za pametne. Tebi Sveti, pa srčna hvala!

    OdgovoriIzbriši
  7. Takšne boste morale postati ženske, v času, ki prihaja. Primer vrhunske samoobrambe, enakovredne pripravljenemu naboju v cevi. Ženska je uporabila solzivec v pravem trenutku in se rešila.

    Sam si pomagaj in Bog ti bo pomagal, dobri papež ti ne bo, ko boš enkrat žrtev:

    http://nova24tv.si/svet/video-poglejte-kako-je-nigerijski-migrant-na-zelezniski-postaji-poskusal-posiliti-25-letno-italijanko/

    Zdaj pa kar vabite tuji rod in tujo vero, milijardo mladih moških, pod pretvezo, da je to Jezusova Ljubezen.

    Malo Nauka + malo neumnosti = zlo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ko ni svetniškega škofa ali duhovnika, celoten narod začne propadati. To se vidi na vseh nivojih družbe - od klerikov do policajev:

    http://www.times.si/crna-kronika/najstnica-popivala-s-policisti-in-vozila-policijski-avto-nato-pa-vse-objavila-na-spletu--a00045f853520facb3af5d3c68937719fde6a010.html

    Reši se kdor se more! Kdor ljubi svoje bodoče otroke, naj jih gre zaplodit kam drugam, kjer jih bo lahko normalno vzgojil. Zato se učite tujih jezikov. Predlagam poljščino in madžarščino.

    OdgovoriIzbriši
  9. Popravljam enega od linkov.

    Ni potrebno Božje Volje izpolnjevati samo na stopnji mistikov, ampak vsak kar vsak dan v svoji domovini. Božja Volja je:

    BORI SE ZA SVOJO VERO IN DOMOVINO, ZA SVOJO DRUŽINO IN PRIJATELJE!

    Kot so to storili sveti papeži - antidžihadisti.

    Na Poljskem na primer ni poljskih fašistov, so pa PATRIOTI. In zato ni islamističnih nasilnežev in posiljevalcev. Tu imate dva filmčka, da Poljaki mislijo zares. Posledica? Ves svet jih občuduje in milijoni Evropejcev bodo prišli na Poljsko v naslednjih desetletjih, da bi ohranili svojo vero in življenje.

    Naj mi dobri papež ne zameri, ker sta ta dva filma popolnoma v nasprotju z njegovo doktrino vabljenja milijarde muslimanov - sta samo izkaz ljubezni do svoje očetnjave. Tu se ne gre za nacionalizem, ampak čisto običaji patriotzem in Jezusov zakon:

    "Nihče nima večje ljubezni, kakor je ta, da dá življenje za svoje prijatelje."

    Da jih brani. Torej spada ta stopnja izpolnjevanja Božje volje pod točko 1 v našem zgornjem tekstu.

    Če pa živiš v državi, kot je naša, ki je PRODALA SVOJO DUŠO, pa imaš pravico premisliti, ali je vredna, da umreš v njej kot talec njenega zla.

    To manjka našim otrokom, plus zdrava vera:

    https://www.youtube.com/watch?v=yzbCkHxNxvc

    To pa so besede ljubezni do svojega naroda: PRI NAS NE BOSTE IZVAJALI DŽIHADA, AMPAK BOSTE DOŽIVELI NAŠ DŽIHAD IN SE ŠE ENKRAT NAUČILI, KAKO SE JE POTREBNO OBNAŠATI:

    https://www.youtube.com/watch?v=cJ7x2qj0ebM

    Ni kaj, Poljaki postajajo zadnji Gospodov otok na Zemlji.

    Bog živi Poljsko in vse, ki jo občudujejo! Ne pozabite, da je dala 31 svetnikov, Slovenija pa nobenega! Razlika med obema Cerkvama je torej brezmejna. Zbudi se, slovenski vernik-komunist, ki že 80 let po maši voliš levičarje! Zdaj pa še muslimane. Zbudi se iz peklenskega sna, dokler je še malo časa!

    Zelooo malo časa.

    OdgovoriIzbriši
  10. Cenim škofa Štumpfa. Preberite si njegov dober govor na Svetih Višarjah.

    A na koncu koncev tudi ta govor ostaja mrzel, pust in turoben:

    V NJEM NI BITI BESEDICE O LJUBEZNI DO GOSPODA.

    Prerokba se torej uresničuje:

    Zavezana bodo njihova usta,
    četudi bodo vsak dan brali o Ljubezni do Mene,
    zašili si bodo jezike za Ljubezen do Mene,
    iz trmoglavosti in napuha,
    klicali Me bodo: "Daj nam Luči!",
    ko pa bi lahko Zapoved Ljubezni do Mene dali na prvo mesto,
    molčijo, kot njihovi dedje molčali.
    Zato bodo ostali najmanjši med malimi.

    Oh, kako bo tem dušam nekoč žal! Kličejo proti hudiču, opozarjajo nanj, o Ljubezni do Boga pa ne znajo reči niti ene same črke. Citirajo dobrega papeža, a tudi on o Ljubezni do Jezusa ni še nikoli izrekel ene same besedice. Ker to ni možno: bhakti do Boga se dobiva od Božjih bhakt, a le, če je naklonjenost brez zavisti in trmoglavosti. Ta trmoglavost bo iz duš storila kamne in še narava domovine bo pokala od nečesa strašnega.

    Gospod je dober, dal nam bo, kar si molimo. In ko bodo stokali: "Gospod, Gospod, nas ne prepoznaš, ko smo pridigali izmenično tvoje in hudičevo ime, nas ne prepoznaš?" On pa bo odgovoril:

    "Resnično, povem vam: Ne poznam vas!"
    Matej 25,12

    A jih bo poznal, vendar se bo naredil, da jih ne pozna, ker Ga nočejo poznati:

    GOSPOD NI VERA,
    GOSPOD JE LJUBEZEN.

    OdgovoriIzbriši
  11. Govor je tukaj:

    https://katoliska-cerkev.si/pridiga-msgr-dr-petra-stumpfa-pri-sveti-masi-ob-30-letnici-romanj-treh-slovenij-na-svete-visarje

    OdgovoriIzbriši
  12. Prvi del:

    Dobro jutro, ljubi vsi bralci!

    Ker so nekateri umi po zgornjem komentarju preko noči skušali 'črne pse' spustiti nad dušo tegale pisuna tukaj, kar je seveda velik nesmisel in huda napaka, bomo te stvari še malo in ponižno pojasnili:

    1. Z vero današnjega človeka je zeloooo težko priti Domov, h Gospodu. Kar vera naših prednikov je bila življenje darujoča, asketska in poslušna svetnikom; današnja vera slovenskih vernikov pa je pretežno komunistična, saj po mašah še 80 let volijo sovražnike Cerkve in Boga. Parijo se z njimi in govorijo, da je to po Jezusovem Nauku. Torej imajo demonsko vero: navzven se delajo ponižne, niso pa POSLUŠNI Gospodu. Če k temu prištejemo še 'muslimanskega papeža' - dobro dušo, poslano ateistom, ne pa trdnim vernikom - je to VEEEELIK problem za naš narod.

    2. Gospod je Ljubezen, zato ga magnetično privlači - kaj? Ja Ljubezen do Njega, Ljubezen do Njega Ga privlači! In zato je pred 100 leti poslal v naše jezikovne kraje in bližino sveto Favstino Kowalsko Najsvetejšo, glasnico Jezusovega Usmiljenja, a tudi glasnico najčistejšega bhaktija (Bog-Ti) do Njega.

    3. Ker je niso kaj dosti sprejeli - v slovenskih cerkvah se šele po 100 letih počasi pojavlja po kakšna 'njena' manjša slika Usmiljenega Jezusa, a nihče nima pojma, kaj z njo in v čem je Zgodba - je pred nekaj desetletju poslal še indijskega bhakto, svetega Šrila Prabhupado, ki je napisal, natisnil in razdelili milijone knjig o Znanosti Ljubezni do Boga, in jih razdelil po vsem svetu. A krščanske 'teologije' so to Znanje prepoznale kot hindujski panteizem, ker so raje brale SPREVRŽENO varianto razlag, ki jih je Šankar-ačarja v Mohamedovi dobi napisal za popolnoma demonske ljudi-duše.

    4. A Gospod vztraja: GOVORITE IN POKAŽITE SVETU NAJKRAJŠO POT K MOJEMU MIRU, SAJ JAZ SEM KRALJ MIRU: LJUBITE ME, KAKOR JAZ VAS LJUBIM.

    5. A peklenšček v dušah večine klerikov in teologov, tudi papežev, jim ne dovoli izustiti besede o transcendentalni čisti Ljubezni, ki ni posel, ampak Služenje Jezusu osebno, z Ljubeznijo (ne več le mehaniko). To je dokaz, da še vedno služijo hudemu duhu.

    6. Kajti o vsem lahko lažeš narodu in obračaš besede, Ljubezni pa ne moreš lagati: če jo imaš, se to vidi in sliši; če je nimaš, se je ne moreš izmisliti. Previdni preračunljivec NIKOLI nima Ljubezni.

    7. Ker duhovno Ljubezen dobimo le od tistih duš, ki same Ljubijo Gospoda - če si takim dušam naklonjen z vsem srcem, dušo, mišljenjem in močjo.

    8. Zaradi tega je STEKLENI ZID med klerom in Življenjem. Zato so njihovi govori lahko zelo pogumni, teološki, a v njih ni končne Resnice: Gospoda-in-tebe, ki se Ljubita.

    9. Resnična Ljubezen do ljudi se rodi šele s tem Odnosom. Šele takrat je Ljubezen do ljudi ODREŠEVALNA, ne pa več mešetarstvo.

    10. In škof, ki bi imel res Ljubezen, LJUBEZEN, ne bo hudiča krivil za vse slabo, ampak bi precej direktno povedal, da smo MI hudiči, krščeni hudiči, mi sami smo hudi duhovi: MI volimo demone na oblast, mi potvarjamo vero in Nauk, mi smo razuzdani in mi se vlačugamo s komerkoli, ki ga zanese mimo. To našo pohoto pa imenujemo: ljubezen.

    Bolni smo.

    OdgovoriIzbriši
  13. Drugi del:

    Današnji gospodje škofje bi morali vedeti, da današnji človek ne razume več te kučansko-teološke govorice, kjer je vse zavito v stanjol papir neke barve. Ne razume prispodob in branja med vrsticami. Ne razume govora o nekem imaginarnem hudiču, Bogu ali Ljubezni. Današnji človek je človek računalniškega jezika: če pritisneš črtko A, bo črka A, nič vmes, npr, H.

    Zato se je treba vrniti k Jezusovi govorici: hinavci so hinavci, vlačuge so vlačuge, Ljubezen je Življenje, bhakte so samo tisti, ki so srečali Gospoda v duhu, iz srca v srce; hudič so naši grehi (ker hudiča prikličejo), lažna ljubezen do demonov pa vas, dragi kleriki in papeži,

    NE PELJE V NEBESA, KOT SI DOMIŠLJATE, AMPAK V PEKEL.

    Saj to vendar čutite, vsak dan, v svojih neodrešenih dušah, mar ne? Polne so tesnob, zmede, strahu in jeze. Vsak dan drugačna mešanica teh sestavin?

    To je Božja Beseda. Gospod, Tebi hvala in slava, Tebi Ljubezen. In prošnja, da nas naučiš po-Tvoje Ljubiti svet. To pa Ljubiš Odrešenjsko, ne pa hinavsko-demonsko, poslovno in politično.

    Kdor misli svoje življenje ohranit, ga je že izgubil. Kdor pa ga odvrže za Gospoda, mu je dano Novo Življenje že zdaj, na Zemlji. Za to je potrebna le ena sama sekunda, ena sama ODLOČENOST. Potem pride Duh, in zvestega vodi in mu odpira Pot. Če pa Duha ne poslušaš, ko 'vrši', potem pa si kaj? Božji? Lepo vas prosim ...



    OdgovoriIzbriši
  14. Jona, kar berem sedajle zjutraj, to jest radość w Duchu Świętym. Kot si navedel - osebno izkustvo, vsak se lahko preveri, ali mu je tesnobnost spremljevalka ali v srcu potok Miru žuboreči.

    Če neki prijemi, govorjenja in delovanja ne delujejo, se jih zavrže, se jim odreče. Pogledala sem si podporne skupine vojakov na Poljskem, s kakšno pripadnostjo in kompletnostjo so pripravljeni braniti domovino. Njih predanost je nalezljiva. V Sloveniji pa se sestavlja vlada, ki o čem takem niti v nočni mori ne želi sanjati.

    Jona, hvala ti, kot narod smo v stiski in to hudi, pa nihče ne postavi jasne diagnoze kot jo uzremo na teh straneh šepetov.
    Temu se reče P O M O Č, ko je stiska, ni več moči in takrat se gre po moč, da se spravi terenca ven iz peska puščavske sipine, kdor si tega stanja ne prizna, naj ždi v vročem pesku. Moč pa se črpa iz vrnitve k izvornemu Nauku in Prvi Božji zapovedi.

    Resnične so te Besede Duha, če boste pridigali ljubezen do ljudi in vsepovprek bo popolnoma drugačen rezultat kot naučiti se Ljubiti Jezusa Rešenika. Poskušati, poskušati, poskušati Ga Ljubiti kot je On povedal.

    Gospod je tako dober, da če kdo želi tako vsepovprek deliti in trositi ljubezen (ki je v resnici le poželenje ali kakšen derivat netranscendirane spolne želje), se mu nakaže smer v opomin, kam se bo zavozil. In rešilna je ODLOČENOST, v delčku sekunde se lahko vržemo na tla pred sveta stopala Gospoda, zaihtimo k Njegovi Usmiljeni Podobi.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, skozi katere Mili in Pravični Gospod deluješ. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  15. Bardzo ci dziękuję, uważaj na siebie,
    ponieważ jest niewielu ludzi
    którzy rozpoznają Miłość do Boga.

    Miłego dnia!

    OdgovoriIzbriši
  16. Ta članek potrjuje prav to, kar učiš ti Jona !!!
    Pozdrav

    https://si.aleteia.org/2018/08/07/od-poskusa-samomora-in-uboja-do-urejenega-zivljenja/

    OdgovoriIzbriši
  17. Hvala A! Ima ta spletna stran kar dobre tekste, a so le do nekje, naprej pa ne, to je ta cerkvena cenzura, zato je za bhakte suhoparno. Manjka NEKAJ več, Življenje, Bog-Ti. A to pride LE po bhaktah, če pa si jim zavisten, si v riti ...

    A se tisin bice voje ...

    vendar tako to deluje: do preobrazbe pride v eni sami sekundici. Takrat vate skoči primeren duh, če si se temu odprl, in odtlej se začne stvar postopoma razvijati v neko smer - odvisno od tega, kar občuduješ, želiš.

    Nima samo krščanstvo tega izjemnega potenciala, a krščanstvo ima ta izjemen potencial, da spremeniš življenje v enem samem trenutku. V enem samem trenutku je možno odvreči samega sebe in obleči novega sebe, Božjega.

    Sanjajo, da je to po Bogu, da On z neba dol strela kogar izbere, a to je zmota. Ali je Bog izbral Savla-Pavla, ali Pavel Boga? Bog itak izbira vse nas, nas vabi. Pavel je iz svojega hotenja iskal Jezusove učence, Jezusa torej, da jih pobije kot stekle pse. Heretike. Zakaj je to počel? Ker je bil teološko šolan, in je hotel služiti Bogu. Iskal je načine, kako bi Mu služil celo tako, da pobijal druge, tako zelo je bil zagnan. In Gospodu je bilo to STRAŠAAAAAAANSKO VŠEČ. Rekel Si je: "Ta model od duše pa je enega srca in duše in mišljenja in moči! Grem, da se Srečava!" Poglejte, kako zelo je bil Savel v svoji teološki strasti iskren, in kaj je potem Gospod storil:

    https://www.youtube.com/watch?v=K3JfPCFFcfA

    Spominja me na naše škofe in teologe - enako oni zavračajo bhakti, Ljubezen. No, le ena razlika je, oni ne iščejo Boga, kot da bi jim goreli lasje, Savel pa Ga je. ZATO je bil izbran, ostali pa ostajajo uradniki. Pusti, kot žganci brez zabele: ko jih poslušaš, ti kar za ušesi škriplje.

    Tega video-klipa se človek ne more nikoli nagledati. In kdor se spozna na detajle borilnih veščin, vidi, da igralec nima takega duha kar tako: povsem očitno je, da je vadil dobro veščino.

    Ne vem, na koga me ta Pavel spominja? Na nekoga, ki sem ga nekoč poznal, in je doživel podobno?

    Dvomim, če je v zgodovini filma kaj boljšega posnetega, razen 'Sedem samurajev' od Kurosawe? No, čakam na naslednja dva filma: Gibsonovo Vstajenje, in o sv. Pavlu, v obeh filmih pa bo igralec ISTI!!

    Pa ena lepa aleluja vsem!

    OdgovoriIzbriši
  18. Ko govori resnični bhakta, ki ima Gospoda v srcu, in obratno, njega besede niso pusta teologija - popendekel. Poglejte, kako mali Jezus prestane zahteven in zvijačen test judovskega rabina:

    https://www.youtube.com/watch?v=nMajKMJiRSk

    OdgovoriIzbriši
  19. Pa co to zrobili Polaci!!!

    Zlata kolajna in svetovni rekord po pravi bitki. 'Moji' Poljaki:

    https://www.youtube.com/watch?v=lmhz2ZFSrz8

    Koham to! Samo močni ljudje lahko izpolnjujejo Božjo Voljo: braniti svojo vero!

    OdgovoriIzbriši
  20. Naš dobri papež Frančišek je v katekizmu ukinil smrtno kazen za nepopravljive psihopate (to je strokovno dejstvo). Zato bodo lahko nekaj let v arestu in nadaljevali svoje zlo. Dobro, da nima sina, kajti tile bodo kmalu zunaj, in ve se, da ta demonska bolezen ni ozdravljiva:

    http://www.rtvslo.si/svet/evropa/nemka-obsojena-ker-je-devetletnega-sina-po-spletu-ponujala-za-prostitucijo/462604

    Spustiš iz zapora 10.000 takih kriminalcev, pa imaš pekel v državi, katoliška teologija o raju na Zemlji pa postane dokazljiva laž.

    Zato pa ljudi ne vleče več v Cerkev - ljudje cenijo dokazljive stvari.

    OdgovoriIzbriši
  21. Pjotr, nauczyciel poljščine, vam tukaj predstavlja najstarejše poljsko svetišče Sveti Križ, kjer naj bi imeli tudi fragment križa, na katerem je umrl Jezus Gospod:

    https://www.youtube.com/watch?v=y0FkOolHocY

    Urejanje takih svetišč spada po prvo točko izpolnjevanja Božje Volje v našem tekstu. Enako seveda velja za Svete Višarje in škofovo pridigo. Prva točka pomeni, da si od celega kosila pojedel samo juho.

    OdgovoriIzbriši
  22. Jona, z veseljem prebiram in študiram te zapise, verjamem, da tudi ostalim to prinaša Živost. Lepo, da se kdo opogumi in prispeva svoj delež. Od svetega Pavla, prej pa močnega Savla se učim; scelama je bil v Iskanju. To je podstat, nekompletne variante nas delajo užitne za temo, da ji ubežimo in smo zavarovani je vse v srčni naklonjenosti svetim, vztrajnosti in odločenosti kot jo je sv. Pavel imel.

    Nekompletna varianta je tudi nositi razcepljeno srce, in iz izkušenj povem, da pomaga, ko si rečemo za ostale stvari; kako je to vse nepomembno. Seveda jih opravimo, a se osebno NE VEŽEMO na njih, ko zaključimo, pade zavesa in jih ne gojimo več naprej. Misel mora odsekati v trenutku.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, srce vezano na Vas, je varno pred vsem, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  23. Živjo Lidija! Napisala si sicer prav, a te bo p.C. obtožil vzhodnjaškega 'razsvetljenstva', ko praviš, da je vse nepomembno. A je res nepomembno, vendar je kot semafor: dobro in pravilno moramo opraviti tudi te nepomembne stvari.

    Jaz sem nepomemben, moje življenje je nepomembno, turbulence sveta so nepomembne, ker vse to spada v arzenal minljivega materialnega sveta. Je pa pomembna duša. In ker imamo duše, je zelo pomemben Bog, generator duš in Izvor vsega. Oseba, ki dušo povsem napolni z močjo in sladkostjo, če Ga ona Ljubi. To pa je pomembno - iskati Pot in pridi Domov, ki je Gospod.

    Med pomembne nepomembne stvari pa spada tudi obramba pravega Božjega Nauka in obramba domovine in domov, da se lahko naša 'zalega' normalno razvija v veri in ne postane demonska. A to pa naši Cerkvi ni več kaj dosti pomembno: ni ji mar, kdo vlada v deželi, ker celo sama pretežno voli komuniste že 80 let. Tudi za te volitve je bila tiho kot smrt, in zdaj poglejte kakšno vlado nam hudič paca. Prihajajo vnuki tehle:

    https://reporter.si/clanek/slovenija/pismo-titu-turnsku-predsedniku-zb-domobrance-so-pretepali-z-bikovkami-po-glavah-653163

    Očitno nam bodo vladali še naprej, nemara celo 20 let! Le da so nekaj kvazi-vernikov sprejeli medse, da bo verni narod še lažje nasankan?

    In potem kak glasnogovornik Cerkve popade domoljube, ki se čudijo muslimanskemu plavanju v obleki v naših topicah, in jih zmerja z rasisti, proti rasizmu nad Slovenskim narodom, ki ga jasno opisuje podani link, pa ne reče niti besedice. kako je že Jezus takim rekel?

    Zato pa se cerkve žal praznijo, kajti ljudje si rečejo: mar ni to hinavstvo? Braniti eno islamko v polni obleki v bazenu, ne braniti pa 100, morda 200 tisoč brez sodbe pobitih vernih ljudi, katerih posmrtni ostanki ležijo v 1000 ali več krajih po Sloveniji? Pustiti šefa 'borcev', da bo spet zamesaril, a to pa ni rasizem?

    Vidite, del Cerkve ne skrbi niti za prvi, najnižji način izpolnjevanja Božje Volje: ne brani resnice in pravičnosti, ampak raje brani navalentne, agresivne tujce tujega rodu in vere, ki prihajajo, zvijačni, kot volkovi v ovčjih kožuhih. Če bi se radi naučili, kako se argumentirano brani svoj dom in vero, se tega učite od Poljakov. Poglejte si, kako Poljak z argumenti sesuje levičarsko novinarko. Ko ga ta vpraša, ali se mu vsi ti begunci nič ne smilijo, in ali Poljaki niso bili begunci, ji reče, da še nikoli ni slišal za NITI ENEGA Poljaka vseh časov, ki bi se razstrelil v deželi, ki ga je sprejela.

    https://www.youtube.com/watch?v=mx5l6ayeLrw

    Muslimana v naslednjem linku pa ima svet za najpoštenejšega vseh časov (no, bil je že klerik, ki je povedal enako), ker jasno pove, kakšen poden od ljudi in civilizacije je islam. Vzemite si čas, vredno je:

    https://www.youtube.com/watch?v=q9ZSII3qADI

    Zato je vsako mešanje, nasilno mešanje različnih narodov, seveda HUDIČEVO DELO, četudi ga podpira naš papež Frančišek, ki pa govori zelo podobne stvari o mejah in migracijah, kot naša zblojena levica.

    KDOR NE BRANI SVOJE VERE IN DOMA, SE UPIRA BOŽJI VOLJI PRVE STOPNJE, KI GOVORI, DA JE POTREBNO NAROD UČITI VERE. Kako boš otroke učil prave vere, če pa samega hudiča vabiš v svoj dom? To ni Kristusova Ljubezen, ampak satanizem. Jezus je učil nekaj drugega: pojdite v vse dežele in jim povejte o Meni! To pa seveda tudi pomeni pomagati ljudstvom tam, kjer so ta ljudstva doma.

    Ti tolovaji pa nas učijo raje RAZCEPLJENOSTI SRCA, kot temu rečeš, lidija, kar pa je delo satana, ne pa klera. Ali kaj?

    OdgovoriIzbriši
  24. Musliman v posnetku reče: pobijamo jih, razstreljujemo, vsi ti napadi so narejeni žal s strani muslimanov, potem pa se čudimo, zakaj nas ne marajo? Saj bi bili mentalno moteni, če nas ne bi sovražili!

    Imamo pa žal mentalno motene, ki jih nič ne moti nasilno vstopanje čez meje, prihajajo črnci iz Afrike in pravijo, da so Sirci, potem pa delajo hude stvari po deželah, ki jih sprejmejo, čim jih je določen procent. Število posilstev v 'napredni' Evropi se je skokovito povečalo, Cerkev pa prepoveduje splav: rodijo se nezaželeni otroci, ki niso vzgajani v veri, in v dveh generacijah imamo DEMONSKE NARODE.

    In potem se dobri papež nič ne opravičuje vsem tem Evropejkam, ampak brani posiljevalce, če bi kakšnega morda na konkretno kazen obsodili? Npr. če bi nekdo posilil mnoge ženske, bil mnogokrat v zaporu in spuščen, pa bi spet ponavljal zločin.

    Lažna ljubezen je hudičevo seme. Kdor resnično išće in Ljubi Gospoda, naj se najbolj od vsega boji lažne ljubezni, prodajane v krščansko - levičarskem paketu.

    Hudi duh je tudi v Cerkvi. Kdor ne verjame, naj gre vprašat dobrega škofa Glavana. On je povedal.

    OdgovoriIzbriši
  25. Zakaj ljudje zapuščajo Cerkev? Kar je mnogokrat hinavska. Poglejte, prijatelji in dragi pater Cestnik:

    Tukaj imate link o napovedi mučeništva g. Dežmana in Možine. To sta PRAVIČNA človeka, Gospodova glasnika. Tista muslimanka v obleki pa je bila gostja tukaj, ki ni spoštovala naših navad, zato so pač nekateri malo bolj grobo komentirali. In pater je te komentatorje imenoval za RASISTE, tudi verne-rasiste.

    V primeru komunističnega rasizma, levega fašizma, nad polovico naroda in tema dvema pravičnikoma, pa molči kot ... Kdo bo takim klerikom kaj verjel, ko govorijo o 'ljubezni do ljudi'? Kje je zdaj pravičniški pogum, ki je zijal z vseh levih TV v Si??

    Gospodova Ljubezen ni krivična, če pa je nekaj krivično in hinavsko, to ni ljubezen, ampak hudičev pripomoček. Poslušajte gospoda Dežmana, ki si je prislužil Nebeško Kraljestvo, ko pride njegov čas:

    https://www.youtube.com/watch?v=q9ZSII3qADI

    OdgovoriIzbriši
  26. Poglejte, kaj to Jezus dela iz mrtvih duš in teles - to Mu še muslimani priznajo:

    https://www.youtube.com/watch?v=KuReqM4pic0

    Ampak, videli ste, da je punčka ZAUPALA Vanj, v tem je keč. Reče Mu:

    "Ti Si me rešil. Zdaj stori, kar Si storil takrat, z mrtvim ptičkom."

    In tudi zato je Slovenija v tem, v čemer je, ker tega zaupanja ni pokazala, skupaj s Cerkvijo, zato smo rešitev problemov prek 70 let iskali v vlačuganju z Bogu upornimi, demoni.

    In zdaj to nadaljujemo.

    OdgovoriIzbriši
  27. No, morda je rekla, da jo je zdaj rešil, kot je takrat ptička.

    Opazujte, kakšno vlado dobivamo. Reši se kdor je mlad in se lahko!

    Večino tragedije pa so krivi čudni katoliki, ki so že pred volitvami mešetarili z levico, pa Cerkev, ki je rekla, da se bo brigala le sama zase. OK, a kdo se bo zdaj zanjo????

    Tako ne moremo izpolniti niti prve točke izpolnjevanja Božje Volje:

    Uči otroke in narod hoje za Menoj!

    Po drugi strani pa imajo kar prav. Zakaj bi se izpostavljali in postajali mučeniki? Molči in se smehljaj, malo hvali, in dobro boš preživel svoj vek? Da pa te ne pozabijo, izbruhni v javnost svojo pravičnost, in brani kakšno islamsko turistko, ko se v oblačilih kopa v javnem bazenu?

    Ni kaj, 'dič tle, 'dič tam, narobe svet ... Pa gre človek v Vatikan, tam pa je še bolj hudo stanje.

    Gospod, k Tebi prihaja moje srce, Tebe objeti moje roke!

    OdgovoriIzbriši
  28. Jona, iz srca hvala za vse zapise, kdor ima Ljubezen do Očeta, ne bo govoril všečne in zgrešeno streljal, ker skozi njega govori Sveti Duh. Osvetlil si ključno, punčka je zaupala, do solz je ganil klip, kako Jezus oživi ptička. Zaradi Ljubezni. Ljubezen ni ljubezen, dokler ni otrebljena vseh koristoljubnih primesi.

    Te vsebine, ki jih bralci na komentarjih beremo, nekatere vznejevoljijo. Jona, in vse gre v smeri vzgoje klenega bojevnika, ki se čisti za edino Nalogo življenja. Srečati Gospoda Jezusa in Ga Ljubiti z vsem kar je. Tudi branjenje domovine in doma je test ali smo močni, zmožni videti Resnico. Ali so vražje ideologije že tako zmiksale um in prepričanja, da samo nemo bolščimo in kimamo še bolj zblojeni politiki nerealiziranih oseb, ki NE VEDO, KAJ JE PRAV IN KAJ NE.

    Tisti bralci s pridržki, zatlačenostjo srca, začno pa godrnjati, užaljenost in jeza jih lahko zagrabita. Nekaterim pa se že jasni, da so to temeljni koraki hoje za Jezusom, morda pa njih duše še niso pripravljene.

    Doživljamo pa, da so danes usta marsikoga, tudi učenih mož, polne lažne ljubezni, kar je koristoljubna govorica. POGUMA pa ni, in ga ne more biti, dokler je urok iluzije nad nami in kalkuliranje srca prižgan. Pogum pa se brusi v trdih okoliščinah in odločenosti. To pa množico NAVDIHUJE. In čakamo ljubega škofa, duhovnega, ki bo Kristusov Ljubeči.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  29. TREBA BO POJASNITI

    Tudi jaz se čudim, lidija, zakaj so nekateri visoki gospodje tako sesuti v duše ta čas - mar jih naša pisanja ne osvežujejo, niso naklonjeni in napolnjeni z Živo Vodo Življenja? Zalo mi je žal zanje.

    Moral pa bom neke stvari v novi luči pojasniti, ker Gospod je ponoči prišel v moje sanje, in sanjal sem strašne, a lepe sanje, in ko sem se zbudil, sem doooolgo premišljaval poanto, srce mi je gorelo, potem pa je glas prišel od nekod:

    "Cerkev = Peter"

    O Bog, o sveti Božji križ, uboga Cerkev, ubogi Peter, ubogi duhovnik, papež in kler. A Ti veš, kje je njih mesto, jaz sem iz drugega testa, kot je tudi Sv. Pavel.

    Bom napisal v naslednjem šepetu. In zdaj mi je nekaj v srcu reklo, da je te stvari tudi sveta Favstina omenila. Ne vem, kam naj se skrijem, ker če samo pomislim na križ duhovščine in njih taktiko, me groza zagrabi in moj bhakti postane puščava.

    Gospod, Ti veš!

    OdgovoriIzbriši
  30. Tole pa postaja zanimivo, veselim se novega šepeta. Tudi sama sem se spraševala, kako to, da od tega niso osveženi in Navdahnjeni.

    Jona, spodnji članek sem danes prejela na mail in v njem avtor izpostavi praktično ista ključna bolna žarišča v Sloveniji, kar si opozarjal že ti. Kaj se dogaja na nezaščiteni slovenski meji, odnos mainstream medijev do množičnih prehodov migrantov in poklek pravne države (ki je nimamo že več kot 80 let, zgolj na papirju). In pove prekrivano resnico o vsebini Korana.

    https://reporter.si/clanek/slovenija/gregor-preac-policija-ne-obvladuje-vec-meje-in-migrantov-se-bodo-ljudje-oborozili-in-samoorganizirali-653443

    Slovenski narod ima znake obolelega organizma brez zdravega obrambnega imunskega odziva.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, na nov šepet, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  31. Dober link, dejstva. Bom še to dodal k novemu šepetu, kar sem danes zvedel.

    Ni kaj: levičarska politika, padlost kristjanov, islam in papež skupaj: prišel bo čas hudega klanja v Evropi. In kdo nas bo takrat rešil, po desetletjih klanj? O tem pa jutri.

    Hvala in lahko noč.

    OdgovoriIzbriši


11.9.2018: Blog in komentiranje sta zaprta. Vesel študij!

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.