- Nadaljevanje uvodnih dveh blogov JONA GRE V NINIVE ter ČIVKI O HOJI S KRISTUSOM. Brez študija teh dveh bodo tukaj obravnavane teme težje sprejemljive novemu obiskovalcu.

- Lotevali se bomo stvari, ki jih iskalec/vernik ne opazi, ali pa razume po svoje, ne po Božje.

- Iskrene duše vabljene h komentiranju in s tem oblikovanju bloga.

- Naslovna slika zgoraj: spovednica, v kateri se je spovedovala tudi sveta Favstina Kowalska (KLIKNI). Foto: naš hieronim.

torek, 24. julij 2018


84. Kaj je v resnici Blagoslovljenost?
In o zablodah na to temo.

Sv. Frančišek: še volk je lahko Blagoslovljen,
kar pa ni nujno za vse ljudi.
Slika: splet

24.7.2018, torek.

Primer, kaj Blagoslovljenost ni

Seveda ste si TUKAJ dobro prebrali, kako je Blagoslovljenost čutiti v realnem življenju. Zdaj pa, kako ona NE deluje:

1. Pride človek v hudih težavah, ker se je družil s kakšno čudno druščino, lahko cerkveno, sekto ali ložo. Toži o raznih znakih, ki kažejo bolesten psihični vpliv. Morda je bil tam celo zlorabljan na razne načine. Potem naleti na zapise o črni magiji in diagnozira ravno to. Proglasi se za žrtev.

Pogovor razkrije, da je ključ v njemu samem: sam vzpostavlja nenehen mentalni ali celo fizični kontakt s to druščino. Zato je vedno deležen njihove atmosfere, 'blagoslovov' - prihajajo, kot nam voda prihaja po cevi. Potem se mu razloži, da je prvi korak ZLOMITI LOK, torej zapustiti kompletno vse v svojem življenju, kar bi onemogočalo začetek zdravljenja in Odrešenja. Po domače to pomeni: če želiš nehati piti, ne smeš odslej spiti niti kapljice več. Enako je z drogo, elektronskimi zasvojenostmi ali spolnimi demoni. Temeljni zakon okrevanja je torej:

Pusti ti tisto,
in tisto bo pustilo tebe.

Že tu na oder stopi glavna lastnost rešenih in zdravih duš: UBOGLJIVOST. In trdna volja. Ubogljivosti rečemo ponižnost, če pa poslušaš poljsko izvedbo, sestra Favstina reče: POKORA. Pokora pomeni biti pokoren, udomačen, POSLUŠEN.

Seveda nekdo ne bo poslušen, če je dolgotrajno zapleten v neke ne-Božje karmične odnose. Tudi če ga zapreš v celico, mentalno še vedno vzpostavlja kontakt z nekom ali nečim bolnim. Zato potrebuje začetni Blagoslov, moč. Pa smo v težavah: ta ni mogoč oziroma je brezploden, ČE NI ZAČETNE POSLUŠNOSTI. In krog pekla je za tako osebo zaprt še naprej. Reče: ''Razumem vse, res je tako. A jaz še vedno mislim, da so med tistimi ljudmi svetniške duše.'' Kaj naj s takim lolekom? Odsloviš ga z besedami: ''Zelo dobro! Potem pojdi k njim, in naj te torej te svetniške duše rešijo!'' Na svidenje. Kar bi bilo rešeno v kratkem času, bo morda v nekaj stoletjih. Četudi jim neka Božja oseba daruje blagoslov, od tega seveda ni NIČ. Koliko je blagoslovljenih v Cerkvi, pa postanejo grdi kleriki! Oglejmo si vzrok tega problema.

Kaj je v resnici Blagoslov? Neka stvar?

Besedo pišem z Veliko Začetnico zato, da ločite med mehanskim mašnim blagoslovom, in tistim, ki ga dobimo od 'I care' osebe, ki je v Bogu, ker ji je zareeeees mar za našo dušo, nam pa je mar za to osebo. Ne pozabite pisanja nekaj dni nazaj, ko je Glas vsem v Rimu povedal, naj Blagoslova za Rim prosijo sveto osebo, ne pa le kakega škofa ali papeža Inocenca I.. Ta oseba je bila berač sveti Aleš.

Ljudje vsega sveta mislijo, da je Blagoslov nekaj podobnega, kot če od koga dobiš avtomobil, klobaso ali hišo. Nek predmet, nek pokal, ki bo odslej v tvoji trajni lasti. A tako delujejo le kratkotrajni, zemeljski blagoslovi, skupaj s kvazi-krščanskimi, budističnimi, energijskimi in magičnimi. Lahko imajo vpliv, a to na koncu koncev ne pelje nikamor. Potrebujemo pravi, trajni Blagoslov, tega pa si je treba zaslužiti s srčno iskro iskrenosti.

Z MEDSEBOJNO NAKLONJENOSTJO.

Bistvo Odrešenjske Poti je seveda:

ODNOS

Odnos med dvema osebama, oz. med Osebo in osebo; med Bogom (ali Božjo dušo) in dušo. Nekateri med vami ste šli poslušat in gledat apostola Yuna, Kitajca, protestanta, in dobili od njega blagoslov. Ki pa je seveda prazen, tako kot vsi naši škofovski, če med vami in dajalcem ne obstaja

trajen, vsakodneven naklonjen odnos,
ki pa je čist v Božji čistosti in vrlini.

Zato tisti Božji ljudje in svetniki, ki pomagajo tisočim s svojo karizmo ozdravljanja ali molitve, tudi sami kmalu enormno trpijo, kajti pravi Odnos ni bil vzpostavljen: 'stranke' nimajo Ljubezni do te osebe, zato je kakršenkoli mali napredek lahko le na račun trpljenja dobrotnika. In temu rečejo: krščanstvo, Jezusova Pot. A to seveda ni Jezusova Pot, ampak le stranska podvarianta za pomoč povsem nezrelim dušam.

Kajti, Gospod Jezus ne išče le naše vere ali celo le našega prosjačenja, da bo ves vesel potem pomagal, s Svojim trpljenjem, ampak išče nekaj popolnoma drugega:

Našo pripadnost, trajno naklonjenost,
našo Ljubezen do Njega.

Resničen Blagoslov torej Ni neka stvar, ki gre od enega na drugega, ampak je ODNOS, trajen naklonjen odnos med Odrešenim in iskalcem.

Kdor je sposoben ustvariti tak Odnos, je že sam po sebi deležen nenehnega Blagoslova. Gre se torej za 'samo-Blagoslov', kajti naša nepokolebljiva pripadnost in pozitivna naklonjenost nas enostavno poveže z Nebeškim Kraljestvom. Dovolj je, da spoštujemo neko svetniško osebo, in to postane enako, kot če bi spoštovali oz. Ljubili svetnika, to pa je enako, kot če bi Ljubili Mati in če bi Ljubili Jezusa Gospoda Očeta.

Ključ do tega

Ključ do tega je UBOGLJIVOST Jezusovi Besedi. Kajti povedal je najsvetejše besede; Janez 14,23:

Jezus je odgovoril in mu rekel: »Če Me kdo Ljubi, se bo držal Moje Besede in Moj Oče ga bo Ljubil. Prišla bova k njemu in prebivala pri njem.

In tako tudi je. Glavna Jezusova Beseda pa se glasi:

PUSTI VSE, IN HODI ZA MENOJ!

Moramo torej 'zlomiti svoj stari lok', in pokazati pripravljenost POSLUŠNOSTI. Poslušni moramo biti Njemu, ki govori skozi svetniške osebe. Te osebe je potrebno pred tem preveriti. So res to, kar govorijo po Božje, ali pa v resnici ljubijo denar, čast, ženske in selfije?

Kajti mi MORAMO biti z nekom Božjim v odnosu, vsakodnevnim, vsako-urnim, in če je res Božji, nas začne Blagoslov oblivati s svojimi Milostmi kot voda oblije rožo, ki jo zalijemo. Sveta Favstina pravi, da je potrebna prva Milost, ta pa nase prikliče še mnoge druge. 

Naprednejše duše-iskalke lahko tak Odnos vzpostavijo tudi s svetnikom,
ki ga fizično ni več na Zemlji.
Kajti Ljubezen premaga VSE ovire, zanjo NI OVIR.

Svetnik se bo seveda odzval TAKOJ.

Obstaja pa še veliko večja iskrenost od te. Jezus Gospod je rekel: ''Pusti vse'', ta jona pa je to za vas prevedel v: Pusti tisto, kar je patološko! Tu je bil torej popustek. A obstaja še druga, totalna Pot. Kajti pravo krščanstvo je totalno: TOTALNO.  

Sveta Favstina Kovalska Najsvetejša, 7:29 minuta; D. 10

Poslušajte njen stavek na 7:29 minute: KLIKNI. Reče:

I tak v jednej sukni, bez ničego, pžijehavam do Varšave.

I tak w jednej sukni, bez niczego, przyjechałam do Warszawy.

Niste solzni? Torej NISTE bhakta:

In tako v eni sami obleki, brez vsega, pridem v Varšavo.

Klic redovništva je bil močnejši od vsega, in ker ni šlo drugače, je enostavno ZBEŽALA od doma. Včasih me pretresejo mnoge podrobnosti njene mladosti, iskanja in težav, katere so skoraj povsem enake mojim. Le da je bila svetnica že v štartu na neki višji ravni, ker je bila nitya siddha, večno Odrešena duša, sam pa se trudim biti sadana siddha, tisti, ki iz dreka prileze do Boga. A sadana siddha v resnici sploh ne deluje tako - s svojo iskrenostjo in napori očarati Boga - ampak je edina Pot biti kripa siddha, 'kripel' po naše, ubogi revež, ki dobi vse Milosti le po Blagoslovu neke svete osebe. Ta sveta oseba pa je lahko že dolgo v nebesih, samo brezmejno jo moramo Ljubiti, dan za dnem.

In smo spet na začetku: tri perfekcije Božjih duš: biti večni popolni Jezusov osebni spremljevalec; biti grešnik, ki postane Pavel, ali pa biti Magdalena; vse potrebujejo sprejem Blagoslova od Osebe. Za ta Blagoslov pa moramo 'zlomiti svoj lok' = zapustiti VSE, kar nas ovira, da bi zaživeli Besedo. To je NUJNO in NEIZOGIBNO. 

Problem

Ljudje smo otroci, in zato naivneži. Mnogi gredo iskreno v cerkev ali kako družbo, sekto, tam pa so zlorabljeni na kakega od načinov, ker pridejo v kremplje 'duhovnikov', 'gurujev' ali kakšnih 'karizmatikov'. Seveda jih ta pohaba popolnoma odvrne od Poti; ne morejo več zaupati. Takšni naj vedo:

- Kdor je karmično umazan v srcu, bo naletel na umazane 'učitelje';
- če je prevarant, bo naletel na prevarante,
- če je mahnjen na denar bo imel takega 'učitelja',
- in če je spolno zasvojen, bo naletel na takšno patologijo v cerkvi, templju, ašramu.

Opažam, da imajo vsi ti reveži eno skupno točko: toliko so neumni, da niti svetih Knjig v miru in na samem ne berejo, da bi se kaj naučili. Zato ne morejo zaznati grehov svojih zvitih 'duhovnih vodnikov'. Vsi ti reveži-bizgeci, se zadovoljijo le z razlagami svojih učiteljev, in potem imamo islam, kjer skoraj noben običajen musliman ne pozna Korana, ampak posluša le razlage klerikov, ki pa so lahko kakršnekoli; imamo katolike, ki sploh ne berejo Svetega pisma, vsaj Evangelija; in imamo bhakte, ki nimajo pojma o svetih Spisih bhaktija, Ljubezni do Boga (Bog-Ti). To se zgodi, ker niso prišli iskat Boga, ampak le neke odnose z ljudmi - zato se zadovoljijo s človeško, ne pa Božjo Besedo. Sledi jim PEKEL.

Takšne duše niso sposobne otroške iskrenosti in trdnosti Ljubezni, zato Blagoslov nanje ne more priti. Kajti Blagoslov je trajna, vsako-sekundna NAKLONJENOST Gospodu oz. Njegovemu svetemu ali svetniškemu človeku.

Padli verniki in večina Cerkva pa hlepijo le po človeškem odnosu (= skupno lenarjenje, prehranjevanje, seksanje in prepiranje), zato živijo kot živali. Vzpostavljajo trajen patološki odnos na tej ravni (Cerkev k temu celo spodbuja), in po cevi jim nenehno pritekajo vse smeti sveta in človeštva. Zato so bolni, tožijo pa čez nekakšno črno magijo. Enako toži naša Cerkev: tolerantna je do levičarstva, večinsko voli levičarje že 80 let, potem pa je bolna in javka nad nekimi patološkimi vplivi nanjo.

Na resničnega Gospodovega predanega služabnika (bhakto) taki vplivi nimajo moči. Pater Josef Witko pravi, da takemu še čarovnice ne pošiljajo svojih kletev, ker jih takoj dobijo nazaj, kajti tam je Božji teflon.

Če torej kdo trpi od zlobnih vplivov, je to zato, ker je duševno v istem loncu s sebi podobnimi bolniki ali ljudmi v zmoti. Kar pomeni, da leze v vse globlje in globlje prekletstvo. Edina rešitev je ODITI, zapreti 'vsa okna in vrata' zanje, in poiskati nekoga, od katerega lahko dobimo Blagoslov, kar pa pomeni vstopiti v trajen srčni Odnos, ki je vedno pod budno kontrolo Božje Besede in čistosti.

To je Kristusov Evangelij. Hvala Tebi Mili-Strašni!


Ps: Ta naša redna pisanja so namenjena prav temu: če že ne berete Božjih stvari ali jih še ne razumete, lahko berete tukaj, in s tem vzdržujete vsakodneven Odnos. S tem pa boste začeli svete spise brati na Božji način, in jih razumeli po Božje; ne skozi slepo vero, ampak skozi končno Spoznanje, ki ga daje Ljubezen z Gospodom








26 komentarjev:

  1. V deželi, kjer imajo vodilni mediji čisto svojsko in specifično varianto indoktrinacije, človek težje pride v stanje duha, primerno za začetek Odnosa z Bogom, ker ga že od malega bašejo s takimi 'testeninami'. Pri današnjih poročilih ob 13h so npr. obveščali o skorajšnji slovesnosti pri ruski kapelici pod Vršičem, pri tem pa dali na ekran pomembneža, ki je dejal, da je potrebno prenehati s homofobnostjo. Človek dobi občutek, da bodo iz Rusije na obisk prišli ...

    Če ste spregledali odličen komentar lidije na koncu prejšnje teme:

    https://gospodovasepetanja.blogspot.com/2018/07/83.html?showComment=1532414715473#c1819743608068495519

    OdgovoriIzbriši
  2. Jona, hvala ti in ta šepet je neposreden udarec Duha v eno največjih tragedij ljudi, ki so v stiski, a niso še dovolj v tem zosu. Ganile so besede sv. Favstine do solz. Pretresa totalnost v izvedbi Najsvetejše. Vsakega od bralcev, verjamem, se dotakne ta totalnost, ker je v njej absolutnost, dokončnost in dih Gospoda. Tega pojma totalnosti npr. pa ni v mešetarjenjih tudi krščanskih strank, ki le za drugi krog dajejo košarico, za tretjega pa se pustijo presenetiti.

    Šepet sem trikrat prebirala in ob pomisli na situacijo nesrečnika v težavah na začetku zapisa si pojasnil. POKORNOST! Izkušnja uči, da vedno nekdo, ko vsaj malo iskreno kliče na pomoč, dobi odgovor. Kot pa vidim pri dušah nas bednih, pa vklopimo program, ki nam to kdaj zastre. Vrinemo »nekaj svojega«, stare, smrdeče fiksne ideje, ki tako ali tako ne vodijo k rešitvi. Bolj ko gremo po Poti h Gospodu in si želimo kaj pomagati, služiti, bolj se moramo prazniti, IZPRAZNITI te navlake. Le pokornost, umik lastnih hotenj in idej to omogoča. Če tega ni, zastanemo kot v blato potopljeni.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, iskalcem in vsem nam; dobro prisluhniti in tisto hvaležno sprejeti, premleti, četudi takrat takoj ne razumemo, v totalnem zaupanju, da je odgovor po Svetem Duhu. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prav imaš lidija: največje zlo v Sloveniji trenutno počnejo KRŠČANSKI DEMOKRATI, njihova glasila, kot je Domovina, ter Reporter. Ni kaj, ko krščeni pade, je hujši od najhujših. Zraven pa, po zgledu propadle SLS, simpatizirajo z levico in Kučanom, ki je bil praktično šef Udbe. V ta golaž spada tudi pretežni del naše Cerkve, skupaj z nekaterimi njenimi glasno-pripovedniki. Zato Gospod NE DA Blagoslova naši deželi, kajti hinavščini ne daje blagoslovov in zaenkrat OSTAJAMO PREKLETA DRŽAVA, ki ji bo šlo v glavnem vse po zlu. Pivkanje škofov o molitvah za domovino je zaman, kajti domovino mora blagosloviti kaliber tipa sveti Aleš.

    Do takrat pa: šikataganai. Reši se kdor se more! Učite se tujih jezikov.

    Da dodam tvoji misli: zen mojster Dogen Zenji, je pred stoletji zapisal, da je največja tragedija mnogih iskalcev ta, da končno najdejo PRAVEGA ČLOVEKA, mi bi rekli Božjega, A GA NE PREPOZNAJO, in 'odlutajo' v iskanju naprej.

    Sam pa bi dodal le še tole: ICHI GO ICHI E; ena priložnost (eno srečanje) v enem življenju:

    Bog vsakemu iskalcu nakloni le enega Svojega. Če iskalec (po notranjem vodstvu) najde to osebo, in jo posluša, je rešen, prvi korak na Poti je začet; če pa ga ne prepozna, resnično, resnično, povem vam:

    v tem življenju na Zemlji ne bo drugega našel.

    In ga ne bo in ga ne bo.

    In se najdejo modeli, ki naletijo na Božjo dušo, jo zavržejo, še popljuvajo po potrebi, pri tem pa tečejo k župniku ali nuni po uteho. In glej ga zlomka: ta župnik/nuna, da izgubljencu prav, in končni rezultat je:

    VSI SKUPAJ GREDO ZA ENORMNE ČASE VEČNOSTI V NAJNIŽJE PREDEL VIC. To se jim zgodi kar TAKOJ, še pred smrtjo.

    Ja, na Poti ni heca. Gospod nikoli ne odpušča preklinjanje ali zapostavljanje Njegovih predanih služabnikov v Ljubezni - bhakt.

    Zdaj pa si oglejmo, iz kakšnega materiala, okolja, prihajajo svetniki. Pod zgornjo naslovno sliko bloga imate link na hišico svete Favstine Kowalske Najsvetejše. Pa naj bo še tukaj, za lenuhe:

    http://bozjicivki.blogspot.com/2017/11/100.html#comment-form

    Videli boste, da je enako uborna kot od našega svetega, ki pa očitno ne bo nikoli svetnik, ker naša Cerkev nima nikakršne moči (le od kod bi jo imela, če pa je pretežno leva???????????), Lojzeta Grozdeta:

    https://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/clanek/obnovljena-kovaceva-oz-grozdetova-hisa

    Ubornost (revščina) daje življenjsko moč, ta pa se potem usmeri v zbranost na Boga, kar nam prinese Njegovo Razodetje posebej za nas.

    Kvazi-kristjani pa nimajo nobene moči, ker jo že vso porabijo za orgije s hudim duhom. Pleteničenje in vlačuganje z Bogu upornimi namreč pobere vse moči - te gredo na hudičev račun, naš pa se hitro prazni.

    Ja, resnično krščanstvo je TOTALNO, ker Bog je Totalen. To je Kristusov Evangelij. Hvala tebi Mili-Strašni (kakor za koga).

    OdgovoriIzbriši
  4. Vem, da kakšnega bralca, ki je še vedno veren znotraj zemeljskega razmišljanja, muči jonova beseda o prekletstvu naše domovine, saj vendar častim sveto Favstino, glasnico Gospodovega BREZMEJNEGA Usmiljenja.

    Gospod je Usmiljen, da ni za povedat, a ljudje tega Usmiljenja v glavnem ne sprejemajo. To Sam pove v njenem Dnevniku. Zaupati Gospodu ("Jezu, ufam tobie") pomeni zaupati v Njegova besedo, ki govori:

    Zapusti vse: vezanost na vse ljudi in na samega sebe,
    pridi k Meni, prikloni se v svoji nemoči,
    priznaj si in Mi svojo nemoč in greh,
    in Usmiljenje bo prišlo nadte.

    Usmiljenje vendarle ni čisto brezplačno: ali kirurg zašije in zavije umazano rano? Je mar pred tem ne očisti in obreže vsega slabega? Šele potem lahko njegovo usmiljenje deluje. Tudi prilika o svatbi govori enako: eden od svatov z ulice je prišel na ZASTONJSKO svatbo neurejen, zato je bil vržen v ječo.

    Zatorej tisti, ki računajo na Gospodovo Usmiljenje brez kesanja in pokornosti; tisti, ki mečejo kovančke in hupajo Mariji ob cesti, medtem ko odhajajo na kriminalne posle; tisti, ki se politično družijo z nasprotniki Cerkve, vere in Boga,

    VSI TI ZAMAN ČAKAJO NA GOSPODOVO USMILJENJE, kajti če bi ga bili deležni, bi razbremenjeni grešili ŠE BOLJ. Torej bi jim bilo Usmiljenje v greh, ne pa v Odrešenje. Zato takšna pokvarjena banda NI DELEŽNA NOBENIH POPUSTOV:

    hudim duhovom je dovoljeno, da jih zavajajo in mučijo; črnim magom je dovoljeno, da jih trančirajo; in tesnoba s strahom je njihova osebna izkaznica.

    Kdor govori drugače, kje v cerkvi, je enostavno prevarant. In če mu kdo verjame, da je zastonjsko Gospodovo Usmiljenje zares čisto brezplačno, ta pripovednik nase dobi grešnikov greh. In se nekaj ur ali dni počuti bolje, pripovednik pa začne duševno trohneti.

    Gospodovo Usmiljenje je kot najdragocenejši diamant. Je kot čista voda sredi puščave. Je kot en dan star novorojenček. Je kot kosilo za kralja. Je kot sveta hostija. Je kot zlat križ na vrhu turna cerkve. Je kot temelj hiše. Je kot zlata broška na svečani obleki. Je kot dober učitelj ali trener. Je kot športni super-šampion. Je kot tvoje lastno oko:

    BOŠ Z NJIM DELAL NEMARNO????????????????????????????????

    OdgovoriIzbriši
  5. Zdaj pa še beseda tistim bralcem, ki želijo z nekom Božjim skleniti neko vez, odnos, a s polno tesnobe: NE BO ŠLO. Zaman pošiljate tesnobo, kajti poslati je treba Ljubezen (naklonjenost). Kdor pošlje naklonjenost, dobi naklonjenost. Kdor pa pošilja tesnobo, je z mislimi pri samemu sebi, torej to ni Ljubezen.

    Potemtakem: samo Ljubezen, in počasi začne prihajati olajšanje. To je Kristusov Nauk, kakršen je v Resnici.

    Ljubite kakšnega svetnika, in pokazal vam bo Pot. In Gospoda.

    PS: Ubogi protestanti, v kaj so se sami vrgli, ko svetnike zametujejo!! Ostane jim samo še biznis.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nekaj novic za našega dobrega papeža: kdaj prideš, sveti, in spreobrneš divjake, oče naš? Nas boš pustil same? Smemo ali ne smemo braniti svoj dom in vero in punce? Bo dober kol in po grbi nesramnežev - greh? Kako velik greh bo to? Smrtni, veliki ali normalni, krščanski?

    Koliko travm in vprašanj nastane, ko kristjani pozabijo, kaj je prav in kaj ne; kdo je begunec in kdo vsiljivec, ter kako so naš dom in vero branili sveti papeži in krščanski narodi.

    http://nova24tv.si/slovenija/ekskluzivno-ljubljano-preplavil-kriminal-migrantov-na-kotnikovi-ulici-se-je-odvijal-hud-pretep-medtem-ko-so-na-metelkovi-potrdili-da-naj-bi-vec-migrantov-posililo-dve-mladoletni-slovenki/

    Policisti z južne meje kažejo znake pregorelosti. Pravijo, da ves čas lovijo migrante. Črnomelj nenehno prepreljujejo stare policijske marice.

    Ko sem bil mlajši, sem moral imeti za vsako državo vizo. Zdaj pa je dovolj laž in nasilje, pa si čez. Lažni kristjani, ki z levico sodelujete v genocidu nad lastnim narodom, malo se zbudite.

    OdgovoriIzbriši
  7. Na Nizozemskem policiste že pretepajo kot pse:

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=PjoPjNJVcMU

    Kdor se ukloni takšnim barabinom, kdor se ne upre temu muslimanskemu nasilju, sodeluje s samim peklenščkom. V tem pa ni blagoslova.

    OdgovoriIzbriši
  8. KRIK NA POMOČ

    Evropa umira: zaradi lastne muslimanske neumnosti. Poslušajte Nemsko dekle od druge polovice posnetka naprej.

    Česa ne razume dobri papež in levičarji: DA VSI ŠE NISO V TAKO VZVIŠENEM DUHOVNEM STANJU, DA BI SE DALI SREČNO MUČENIŠKO USMRTITI. Ali pa da bi v imenu krščanske 'ljubezni' 3, 7, 10, 12 in 15 letne punčke sprejemale skupine posiljevalcev.

    Punca vpije na pomoč, od tega, kar se dogaja zdaj v Nemčiji.

    https://www.youtube.com/watch?v=_WyEEdPaQqs

    Bog ve, ali jo bo papež poklical in podučil o njeni obvezi, kot rad pokliče kake homiče??

    OdgovoriIzbriši
  9. Jona, strašne in resnične duhovne zakone si opisal, pred katerimi si ljudje zatiskajo oči. Ne da pa se njim ubežati. V srcu gojiti eno ogromno samo željo in praskati naprej: Mt 13, 44-46.

    Kakšna strahota, srečati Njegovega predstavnika in iti mimo. Ali pa ga srečati in zaslutiti njegovo vlogo in se mlačno vesti, ne odzivati, ko truplo, ko mrlič, grozljivo.

    Kar si pa napisal o delanju zla s strani proglašenih za krščanske demokrate, pa ljudje to vidijo in se zgražajo. In nad starimi, prisklednimi strankami tudi. A ne doumem nečesa, ko bodo in če bodo nove volitve, pa se bodo ponovno rdečkaste starine obkrožale na lističih.

    Pretrese dom svetega Lojzeta Grozdeta, in res je, kako zelo spomni na dom Najsvetejše, hvala ti za pripeti link, sem pogledala. Naletela pa sem pa na tale posnetek spodaj, duhovnik Kowalski! predstavi in hodi po rojstni hiši Najsvetejše. Posłuchaj i zobacz. To je hiša, po kateri je Najsvetejša hodila, ob teh svetih podobah je molila, čez ta okna je gledala.

    https://www.youtube.com/watch?v=NahwEtEizfM

    Hvaljen Jezus in Njegovi, v priklon pred Vami in v priklon tam, kjer ste hodili, živeli, prve korake delali … lidija.

    P.S. Krik mladih v Evropi na pomoč je prodornejši in bližje resnici kot sanjarije Cerkve o sprejemanju in vabljenju vseh. Zanima me, koliko teh dostojanstvenikov je kdaj v resnici delalo s temi ljudmi in jih srečalo, bilo v daljšem stiku z njimi?

    OdgovoriIzbriši
  10. 1. del

    Praviš: 'sanjarije Cerkve'. Malo me začenja pretresati papeževa resnična vloga v tem svetu in času: očitno nam je Bog poslal papeža, kakršnega smo želeli, ne pa kakršnega potrebujemo kot duše. Če se spomnim, da se je posmehoval medžugorskim vidcem, in jih vizitator še sedaj in naprej ignorira; da je želel spremeniti vrstico Očenaša, ki pravi: 'ne vpelji nas v skušnjavo'; itd, potem človeka nekaj pri srcu stisne: 'tega skušnjavo' nam je Oče poslal, in ta skušnjava se želi prikriti. Kako bi sicer lahko to delal, skupaj z vabljenjem muslimanov,

    OD KATERIH JE 73% MLADIH MOŠKIH, NEPRIPRAVLJENIH DELATI, AMPAK JEMATI?

    V posnetku smo lahko videli muslimansko staro mamo, ki tarna in se čudi, kako da moški odhajajo v tujino, doma pa puščajo družine, zato so družine razpadle - da to ni naravno. Pametna žena, Bog naj jo blagoslovi. Moški odhajajo posiljevat - to jih vleče.

    Včeraj sem omenil genocid nad nami, danes pa v nekem komentarju na spletu prebral tole; AlojzZ:

    "Pred približno stoletjem je prostozidar Richard von Coudehove-Kalergi naredil načrt, kako uničiti krščansko Evropo z demografsko zamenjavo Evropejcev v njihovih starodavnih domovinah, nenehni promociji rasnega mešanja in egalitarističnih nazorov, ki nas prepričujejo da je multikultura edina pot v prihodnost, ter da moramo zato žrtvovati lastno identiteto na oltarju raznolikosti. Coudenhouve-Kalergi fundacija vsako leto podeli prestižno nagrado tistim Evropejcem, ki prekašajo vse druge v promoviranju tega genocidnega načrta. Med prejemniki te nagrade sta tudi Angela Merkel in Herman Van Rompuy."

    Multi-kulti filozofija je filozofija monizma, vsegliharstva, vse-enosti. Če jo podpira tudi Cerkev, je to dokaz njene duhovne SPREVRŽENOSTI. "Biti vsi Eno", kot reče Jezus, seveda ne pomeni biti vsi enaki, vsi eno v hudiču, ampak vsi združeni v ljubečem Služenju Bogu.

    Žal v ta krog spada tudi naš dobri človek papež Frančišek, inkarnacija papeža za ateiste. Pokvarjenci v Cerkvi bodo rekli, da ga kritiziram, in nimam rad, a to ni res, samo 'klikerji' so mi začeli delati, in jasno postaja, da kdor vabi milijone muslimanov v Evropo, SODELUJE V GENOCIDU NAD KRŠČANSTVOM, ki je že itak samo v sebi bolno. Potem pa še želi ustaviti romanja k vidcem in sv. Mariji v Medžugorje, ignorira od klerikov posiljene žrtve v lastni škofiji v Argentini, napiše knjigo, da bi sodnike pretental v korist pedofilskega duhovnika, spreminjal bi očenaš;

    Ljubi kak klerik v Bogu, morda pater Rupnik Marko, mar ne bi nekdo stopil do njega, in se malo pogovoril z njim? Saj sprejema vse sorte človeški 'pofel', pa ne bi tebe? Saj prosi za molitve in nasvete, pa mu jih povejte:

    Dvigni, dvigni v boj krščanski rod Evrope, da se do konca ne uresniči videnje svetega Janeza Pavla II. o "hordah islama", ki bodo hujše kot vse doslej. Mar mu ni nič mar za svojega svetega predhodnika? Berem izjave sirskih škofov vseh sekt Cerkvenih, kako zelo udrihajo proti Zahodnim silam in istočasno branijo Asada, ki je lastnoročno pobil sto-tisoče lastnih državljanov, milijone pa pognal v beg. Saj ti ljudje so pa res od hudiča!

    Nimaš kaj lidija, prav imaš: 'dič tle, 'dič tam; vrnimo se h Gospodu in svetim, ki delujejo tako v Cerkvi kot tudi izven nje, kadar je le ta pijana od nekih velikih zmot in zablod. Bog ni ujetnik cerkve, ampak je povsod, kjer je kdo, ki Ga Ljubi.

    In prav poveš: Nebeško Kraljestvo je kot konj, za katerega bežeči kralj daruje celotno svoje kraljestvo; je kot skodelica vode, ki jo v pustinji želi bogataš; je kot vrv, ki jo vržejo utapljajočemu:

    VSE DAŠ ZANJ, NIČ DRUGEGA NI VEČ POMEMBNO.

    Kdor pa še ni v tej fazi duhovnega razvoja, da bi dal 'vse za Vse', pač upravičeno toži od "pomanjkanja Boga". Potem pa lahko postane krščanski demokrat in nase ter svoje privržence navleče prekletstvo.

    OdgovoriIzbriši
  11. 2. del

    To je zdaj ta Evropa, samo še Poljska in Madžarska ostajata zdravi. Na Poljskem ni potrebne nobene posebne policije in vojske proti nasilnim migrantom. Ko bo eno dekle posiljeno, bo imunski sistem naroda sam poskrbel za storilce in tudi vse njim podobne. To je krščanstvo, ki si ga je želel že sveti Pavel:

    " Vi pa se še bahate, namesto da bi bili žalostni in bi tistega, ki to počenja, pognali iz svoje srede."

    To je Kristusov Evangelij. Tudi Jezus je zapretil in izgnal demone. Hvala Tebi Pravični!

    OdgovoriIzbriši
  12. Vidite karmo. Sam sem dal zgoraj komentar nekoga, zdaj pa mi sporočijo, da so naši komentarji pod tem Štuhčevim pisanjem o klanju Evrope na dvoje (tudi po papeževo?):

    https://www.casnik.si/migrantski-val-deli-evropo/

    KDOR DELA LAŽNO-EVANGELIJSKO, NAD SEBE IN NAROD NE KLIČE BLAGOSLOVA, AMPAK ...

    OdgovoriIzbriši
  13. Zakaj naša dežela ždi v dokajšnjem prekletju, zakaj je nad njo tako velik dušni dolg? Ker je pozabila na Boga, moli Ga narobe in ker občuje z demoni (brezbožnimi, Bogu upornimi prijatelji). Poslušajte govor islamskega imama svojim bratom, kratek je:

    "Koliko se vas strinja, da so kazni, opisane v Koranu in Sunah - pa naj je to smrt, kamenjanje za prešuštvo, karkoli - če je od Alaha, in njegovega poslanca, so to najboljše možne kazni za človeški rod, zato jih MORAMO UPORABITI PO VSEM SVETU. Kdo se strinja s tem?"

    In vsi miroljubni muslimani dvignejo svoje šape.

    Torej: to naj jih čaka, po Božji volji. Niti milimetra naprej, naj jih čaka, saj tako Bog zahteva: kdor je neveren - in oni so neverni, da je Jezus Gospod in Bog - zato naj bodo ustavljeni z mečem, ki ga dvigajo.

    Takšna je bila vera naših dedov in svetih papežev, ki so s skrajnimi napori nekoč že ubranili Evropo. Današnje krščanstvo in Vatikan pa jih postavljajo na laž?

    Ljubi Gospod, daj nam papeža, ki je svetnik-bojevnik, kot so bili vsi Tvoji svetniki! Dovolj je bilo megle, zmede in osladnosti. Kajti prihaja džaur, takiyo izvaja, da bo naše žene in dekleta in otroke zasužnjil ter moške pobil. So se slovenski muslimani kdajkoli energično, glasno in vztrajno distancirali od RASISTIČNEGA islama, ki želi uničiti svet?

    Če si pogledate video do konca, boste videli, kako so molili stari Izraelci proti svojim sovražnikom, in jih vse z Božjo pomočjo potolkli. Tudi to je Bog, tudi to je Božja narava: braniti svoj rod in vero. Poglejte Poljake in molite, da ostanejo takšni, sicer bo tudi z nami hitro konec, ker smo pokvarjeni v srcih.

    https://www.youtube.com/watch?v=O0ZDyl3xMl8

    OdgovoriIzbriši
  14. To sem še pozabil napisati našim dobrim škofom: tako se moli za domovino, da je kaj haska, kot vidite zgoraj na posnetku.

    Mijavkanje po naše in istočasno voljenje levičarjev, ter popolna TIŠINA Cerkve pred volitvami, PA JE BILA KLETEV NAD NAŠO DOMOVINO. Posledice te kletve so vsak dan hujše, samo sestavljanje nove vlade si oglejte. Zato, dragi naši: to gre nad vas. Ker niste storili NIČ.

    To je Gospodova beseda.

    OdgovoriIzbriši
  15. Me zanima, če se bo pravičnik pater Cestnik tudi tokrat tako silovito odzval na ponovni RASIZEM, in obiskal vse tiste TV postaje? :

    https://reporter.si/clanek/slovenija/sef-borcev-turnsek-od-rtvs-terja-opravicilo-za-dezmanov-intervju-in-zahteva-ukinitev-oddaj-jozeta-mozine-651160

    Če pa to ni rasizem, kaj pa je potem? Uničiti oddaje, ki govorijo resnico, uničiti novinarja ...

    Pater Branko, V BOJ, V BOJ ZA NAROD SVOJ! Sicer bo mrak slovenske duše padel nadte. Bog je namreč pravičen VEDNO, ne le včasih in po osebnih kapricah. Čakam na dnevnik, da vidim njegov obraz.

    OdgovoriIzbriši
  16. Ja, kot da bi ta bedni jona slutil - pravi pekel se pripravlja, vse do oltarja bo prišel:

    http://nova24tv.si/svet/italijanski-skof-s-sirjenjem-svojih-lazi-ustvarja-razkol-med-verujocimi-in-izdajalskim-promigrantskim-klerom/

    In avtor članka daje na koncu zelooooo umesten nasvet k molitvi k nadangelu Mihaelu, ki jo je pravzaprav nazaj v življenje priklical znani Vatikanski eksorcist Gabiele Amorth v svoji knjigi IZGANJALČEVA PRIPOVED. Tam opisuje svoj obup nad klerom, ki je zavračal izganjanje, torej tudi zlo hudiča. A sveti Janez Pavel II. je dejal, da kdor ne verjame v moč hudiča, tudi v Evangelij ne veruje.

    Začenja se zelo dolgotrajen čas stisk, ki se bo končal s krvavo bitko. Vsi hudiči sveta silijo vanjo, čeprav ne bi bila potrebna, če pohabljen del politike in klera ne bi bila pod vplivom sil hudega duha.

    http://nova24tv.si/svet/italijanski-skof-s-sirjenjem-svojih-lazi-ustvarja-razkol-med-verujocimi-in-izdajalskim-promigrantskim-klerom/

    Še je čas, prijatelji: ŽRTEV visokih duhovnikov Cerkve, če že naroda ne zmorejo več zbrati v mogočen krik. Kdo bo prvi pri nas, ki bo res Kristusov?

    OdgovoriIzbriši
  17. Poljaki, ki imajo še vedno dokaj trdno krščansko vero naših očakov, pa, za razliko od papeža Frančiška, ne brijejo norcev iz ure prikazovanja, ampak takrat raje pokleknejo in napnejo ušesa:

    https://www.youtube.com/watch?v=Jp4fVbbEM3s

    OdgovoriIzbriši
  18. Brišem komentar, pravi link:

    Karkoli si misliš o Medžugorskih vidcih - če nekaj minut gledaš tale posnetek, izveš resnico, jok te zvije, in še na kraj pameti ti ne pride, da bi se lagal o njih ali jih 'dajal v nič', kot to počno nekateri fratri in celo vatikanska inkvizicija:

    https://www.youtube.com/watch?v=MTmtF9V4BJE

    Bhakte jokajo, kozli rigajo.

    OdgovoriIzbriši
  19. Tole je še toplo sporočilo Matere v Medžugorju, Poljaki so ga že prevedli, medtem ko nekateri v Vatikanu afne guncajo na ta račun (le kje bodo končali?):

    https://www.youtube.com/watch?v=S9jswtSoQtc

    OdgovoriIzbriši
  20. Dobro jutro prijatelji!

    Ampak jaz bi bil res hvaležen, če mi kdo pošlje kak link, kako se je pater Cestnik včeraj strahovito uprl tudi Turnškovi segregaciji in navsezadnje 80-letnemu rasizmu nad delom našega naroda? Ko je pater branil žensko, ki se nespodobno (po merilih naše kulture) v javnem bazenu koplje kar v obleki, je bil kot kak razpenjen petelinček pred tistimi blondami iz raznih levih TV: iz njega je nauk pravičnosti kar bruhal. Kaj pa zdaj, ko je treba v bran vzeti Dežmanovo resnico in odličnost Možine? In navsezadnje sto-tisoč brez sodbe pobitih in zmetanih v jame, brez grobov?

    Glede Cerkvene duhovne naprednosti pa še tole: ne gnjavijo in ne prepoznajo le Medžugorskih vidcev, ampak so to počeli tudi s stotinami svojih svetnikov. Mučili in zapostavljali so jih do skrajnosti. Nenazadnje tudi našo sveto sestro Favstino Kowalsko Najsvetejšo. Tako za življenja, kot po njem. Da ne bom predolg:

    - umrla je leta 1938. Ljudje so naročilo Gospoda Jezusa takoj vzeli resno in v svoj Blagor začeli častiti sliko Usmiljenega Jezusa.
    . Cerkev pa je leta 1959, 21 let po njeni smrti, to čaščenje

    P R E P O V E D A L A !!!

    S strogimi opomini so ukazali odstraniti Podobo Jezusa iz cerkva, sveti Sopočko, Favstinin pomočnik, pa je dobil kinčev in ničvredni

    S T R O G I O P O M I N !!

    Kongregacija mi smela tega čaščanja niti omenjati več, niti ene kopije slike ali česarkoli nabožnega ni smela več deliti ali prodati.

    Skoraj se je že zdelo, da bo ta satanizem zmagal.

    Začel se je strašen boj; delček Poljakov se je temu zlu uprl.

    "Sveti sedež"??

    Uspelo jim je šele skoraj 20 let kasneje, sredi leta 1978!

    Toliko o svetosti teh gumpcev: koliko tisočev, celo milijonov ljudi se pusti brez blagoslova v letih, ko oni neko sveto stvar zamrznejo v svoj sveti zamrzovalnik?

    Zagotovo gre vse to na račun duš teh 'modrijanov'. Vse to Gospod Jezus potem terja od njih. Če pa mislite, da je Jezus samo pocukran krofek, si preberite D 383, in morda vas zadane nekaj malega groze, kot je sveto Favstino?

    Dnevnik imate tu:

    http://www.sticna.com/Dnevnik_Svete_Favstine_Kowalske.pdf

    383 je na strani 89, zgodovina boja za priznanje Podobe in sv. Favstinke pa je podrobneje opisana eno stran pred tem, na 88. strani.

    Napuh Cerkve mora biti zlomljen, ker sicer hote ali nehote pomaga brezbožni levici k vladanju, po načelih luterancev.

    Ljubi Gospod, Usmili se svoje zemeljske Cerkve, če je vsaj še malo ponižnosti v njej, ne le igre! Vsi vidimo, da se razodevaš revežem in odrinjenim in malim, in se Cerkev šele potem pririne zraven, a velikokrat le zato, da bi tvoje male gnjavila. Peter Cestnik je npr. gnjavil desnico zadnjič, kaj pa levico? Ima naš Bog samo eno roko? Duhovnik s samo eno roko je v znamenju mračnega.

    Pa lep dan vsem in brez zamere, lepo prosim. Zamera bi vam namreč škodila, naklonjenost pa bo Gospod dodobra požegnal. Aleluja!!!

    OdgovoriIzbriši
  21. Jona, hvala za Duha vršanje, če si sposodim tvoj izraz prvih blogov. V etru je zaznati, Duh je začel pritiskati.

    Videla sem včeraj linke Medžugorskih vidcev in Milost Matere je do solz ogrnila tega bednika pred monitorjem. Vse je res, zgodilo se je Spominjanje, ko tole pišem solze tečejo. Pred dolgimi leti sem šla na romanje tja in doživela to Milost, srce ve in tega ne more preklicati ali zavreči noben cerkveni dokument. To je pisano v čast in slavo sveti Materi in podporo vidcem, ki vztrajajo. Naj se z odprtim srcem poslani cerkveni 'pregledovalci' v kraj Materinih prikazovanj vprašajo - je moč delovati po lastnih močeh in izmišljijah, če te Božje roke ne podpirajo?

    Zanimivo je pa to, zjutraj z mize vzamem eno Družino, nisem gledala št., menila sem, da je najnovejša. Vidim na zadnji strani v Credu g. Rebule naslov: Zagatni molk o Medžugorju. Omenjeni mislec posredno okrca odnos Cerkve do Medžugorja, na koncu pa zaključi: »Ali pa se bo ponovil pojav Fatime: najprej deset let discipliniranega molka, sedaj pa tako rekoč hrupno romanje v Fatimo rimskih papežev.« Številka pa je bila od sredi junija.

    Že, že, kdo bo pa dajal odgovore za vse zamujene Milosti v tem primeru? Prebrala sem strahoto iz Dnevnika Najsvetejše, ko se v Cerkvi odločijo, brez Duhovnega uvida, nekaj PREPREČITI in s tem ljudem odrezati vrvi do Božjih Milosti. Strog je Jezusa pogled na tiste, ki se napuhnjeno postavijo med Njegovo Usmiljenje in žejne duše. Ne domišljajte si, da se v naši slovenski Cerkvi to ne dogaja.

    Nekaj še ob bok samooklicanemu sestavljavcu (tudi občasnemu bralcu beril SP pri mašah) nove vlade ob zadnjih obupnih poskusih pogajanj. To nikakor ne bi bila 'vlada', ampak klada za slovenski rod, ki bi tolkla kot toča po Sloveniji te dni in junija v Beli krajini. Ena izmed prvih lekcij razlag SP je, da z ZLOM NI NIKAKRŠNEGA POGAJANJA. To sem si pa zapomnila od pridig in od pričevanj eksorcista patra G. Amortha. Ko si samo pripravljen se z njim 'skompromisirati', si pečen, konec je, KONEC. Kako to ni jasno? 'Skompromisirati' tvorjenka pa sliči na kompromitirati se, in to se dogaja na celi črti sedaj njim in to pred vesoljno Slovenijo, in to ljudje povedo. A oni rijejo svoje dalje. Doklej?

    Jona, kot sem že pisala, dotaknilo se me je branjenje boleče Resnice v oddaji Intervju, g. Dežman spokornik in prodorni g. Možina sta opravila Delo za Gospoda. Oba Jožeta, sedajle opazim, hmm. Naj jima prosim sv. Jožef, od nekdaj Pravični in Zaščitnik Božje Družine, levjesrčnega poguma daruje. Povedano je terjalo Pogum, ki ni od zemljenosti. Kako to ljudi ne pretrese?

    Tega pa pri kakšnih patrih ni videti. Vem samo to, da ko se človek sprega s hudim duhom in mu služi, je konec s pametjo in razsodnostjo. Tudi kakšno parminutno pojavljanje v prispevkih nacionalke in komercialnih TV je lahko breme, ki leže na dušo. Ko takšne Tv potiho navijajo za nove prišleke čez mejo in so en kolešček v uničevalni agendi Jezusovega Nauka. Agendi, v kateri smo brali v prejšnjih komentarjih.

    V bran in v srčno podporo g. Dežmanu in g. Možini za obelodanjanje Resnice, žarka Jezusovega, ki sije na pogorišče Zlovenije, pa tole Mt 5,11:

    »Blagor vam, kadar vas bodo zaradi Mene zasramovali, preganjali in vse húdo o vas lažnivo govorili.«

    Hvaljen Jezus in Njegovi, v Jezusa slavo in slavite Ljubezen med Njegovimi in Gospodarjem Milosrčnim. Berite Dnevnik Najsvetejše in zaupajte v Besede Gospodovih šepetov, ki odpirajo vrata naprej, to duša zazna. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  22. Madonca Lidija, tvoj komentar pa je pretresljivo resničen! Hvala!

    In res: kdor vidi duše, včasih misli, da so imeli stari svetniki in preroki narobe, ko so vse črno-belo gledali, kajti imaš tudi duše, ki niso v dolgu in ne v veri in ne v prekletstvu. A to so le začasna stanja, ko pa bolje gledaš, vidiš resnico prerokov in svetnikov:

    samo dve možnosti sta: ali služiš Bogu, ali pa hudiču.

    Vmes ni nič. In potem mnogi Cerkveni, ki po grehih hitro maše obhajajo, da se se jim dolgovi zmanjšajo, mislijo, da služijo Bogu. Večina kristjanov misli, da služi Bogu, a večina jih hudiču.

    Kdo služi Bogu? Kdor ga je srečal na nek način, recimo tako kot pišeš ti, lidija, da si doživela tam doli Medgorami. Ali še bolj iz oči v oči in srca v srce. In če se mu je to zgodilo, in je
    postal "OTREBLJENA MLADIKA" (o tem bi lahko dobreeee stvari napisali),

    potem njegova vera ni več mijavk, kot je recimo od patra Cestnika, ki pisari in predava vse živo, le o Jezusu ne pove nič in nikoli nič. In takšnih je mnogo: govorijo o ljubezni do ljudi, Karitasu, umetnosti, filozofiji, gradnji cerkva in politiki,

    a niti enega ŽIVEGA stavka ne morejo izustiti o Bogu, o pričujočnosti Gospoda TUKAJ IN ZDAJ, o Živem Evangeliju ... Zakaj ne? Ker so v dušah še vedno le popendekel-verniki, samo na napisane puste zgance brez zabele gredo, nič ni Živega v njih in ljudi varajo s svojimi mondurami in spretnimi obrati pred Mizo.

    Taki tiči, v dušah le malo zadolženi, ali celo nič, eni pa PRECEEEEJ, pa pravzaprav še vedno HUDIČU SLUŽIJO. In hvala Bogu za internet, sicer bi nas njihova nespametna vojska potolkla z motikami! Ja, mati Cerkev rada brani svojo nespamet, ko ni treba, in ubija svoje svetnike, ko ni treba.

    In potem ti polizanci govorijo Lutrovo-levičarske lažne besede o ljubezni in enakosti in bratstvu, in tolčejo po lastnih sobratih, ki so predelali ojdipa, in se dobrikajo omenjenim, plus muslimanom.

    Zakaj me te besede nekako na patra C. spominajo? Takoj sem tekel na PC pogledat, ali je kdo poslal kak link, ko ta borec za oblečene plavalke v naših bazenih popade g. Turnška kot policijski pes, in mu dopove, da odhaja v pekel, ker govori proti Resnici in želi dobra moža Resnice umrtviti? Mar ni Cestniku nič mar za dušo Turnškovo in svojo? Ni jima mar, očitno, saj bi ga sicer opomnil, oni pa bi poslušal, in ta jona bi za oba molil in Gospod bi slišal. Tako pa od tega borca Braneta ni nič, in kadar bo človek slišal ta priimek, bo odslej pomislil: HINAVEC, še eden. Pa rad sem ga imel, a pristranski sodnik je gajžle deležen, radost pa upade.

    Hvala vsem množičnim bralcem, vidim, da malo linkate, tudi te komentarje lahko pošljete komu, samo z rdečega datuma komentarja 'perkopirajte naslov povezave'.

    To je moja Ljubezen do Cerkve, ker Cerkev je bolečina in ne več Zdravilo, svojega Ustanovitelja sramoti in svoj narod, ki jo redi, pelje v propad.

    Kje je škof, ki bo plačal najvišjo ceno, in rešil narod? V jazbini? Ven, ven, da Gospod s teboj stori, kar ti nisi. Zakaj pa te je redil? Da samo besede obračaš in ob trenutkih boja meglo spuščaš? Gospod kliče enega samega škofa Slovenskega iz jazbine, da bo narod videl Kristusa!

    Če narod ne bo videl Kristusa, bo ta narod umrl.

    OdgovoriIzbriši
  23. PS: v Celju bodo zdaj iskali novega škofa. Včasih so nekateri omenjali Cestnika za to vlogo. In zdaj si zamislite škofa, ki zagovarja bratstvo SFRJ, brani tujo nekulturo oziroma popada ljudi, ki se čudijo plavanju v javnem bazenu v obleki; ko pa je treba reči besedo Resnice glede pobojev krščanskega življa, glede genocida na Slovenskem, glede komunističnega rasizma, ki je očitno živ še danes, pa utihne in na svoj blog prilepi neko cunjo? Osebno nimam nič proti patru, če ga kje srečam, ga bom od srčnega navdiha stisnil, da bo skoraj izdihnil, a gledat take tipe kot glasnogovornike Cerkve ... Ni čudno, da ni več pravih semeniščnikov, in ne novih duhovnikov, ker je v Cerkvi postalo vse relativno, monistično (vsegliharsko), preračunljivo in posmehljivo do resnično Svetega.

    Jokat, jokat in se učit tujih jezikov! reši se kdor se more: take politike in celo, smrk, take Cerkve!

    OdgovoriIzbriši
  24. Ni kaj, Nebeško Kraljestvo je kot Primož Roglič, kot smo že napisali. To je Jezusova CELOSRČNOST. Upam, da ste videli njegovo strahovito zmago danes.

    To pomeni biti Jezusov škof: biti Primož Roglič v srcu. Sam, brez pomoči ekipe, v meglo in strašne ovinke med skalami in prepadi. To je srce, prijatelji.

    Človek, ki ne nosi križa na prsih in roki zaman.

    OdgovoriIzbriši
  25. Vrši, vrši, čez vršače Roglič hiti, zgled enosrčne predaje škofom in nam daje.

    Gledala sem včerajšnjo epsko etapo, bojevniških, jekleno-voljnih in vztrajnostnih razsežnosti in Gospoda moč je bila z njim. Komentatorji so se po koncu dirke spraševali in govorili: »Neverjetno, od kje je pridobil toliko razlike na spustu?« Nikomur ni bilo nič jasno. Šampionsko, v enem srcu rojeno.

    Spremljam, če se kje pojavi beseda patra ali kakšnega škofa v zaslombo Resnici v intervjuju, do sedaj vse tiho je bilo. Mogoče pa jutri pri nedeljski pridigi povedo kakšno po Duhu in ljudem nalijejo upanja, da se je v Sloveniji začelo odpiranje gnilih tvorb, ki se razraščajo pod površjem in zastrupljajo vse. Tiste od zibke do oltarja, da prihaja čas Božjega zdravljenja.

    Jona, včeraj sem premlevala pretresljiv Božji poziv: »Kje je škof, ki bo plačal najvišjo ceno, in rešil narod?«
    Če bojevnik lahko spreminja usodo sebi, svetniški bojevnik spreminja usodo narodu, ker Bog vidi njegovo srčno darovanje.

    Jona, o tem smo že veliko pisali, vendar prosim, če poveš, kaj se dogaja našemu narodu, da smo tako pohabljeni in mlačni, zadovoljni s polovičarstvom v veri? Kaj se dogaja med glavami v Cerkvi, da se držijo zadaj in so modri diplomatski upravljavci, vzdrževalci? Pa še zadovoljni so s tem ali pač ne? Ti tudi nosijo velik križ na prsih in ali ga zaman?

    Poleg tega gledamo fiasko poskusa sestavljanja vlade, ki že sedaj kliče nase rjo mraka.

    Jona, danes je več vprašanj, zanima me, pa tudi koga od bralcev, kam to vse pelje … in hvala ti za Duha vršanje.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, na Pot srčno, na Pot edino, v priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  26. A da bodo jutri pri mašni pridigi kaj rekli; hehe, "sanjaj svinjo o koruzi", so včasih rekli takim, kot sva midva.

    "Ma se tisin, bit ce voje ...

    Saj veš, kje so, u prolazu. In iz te jazbine Bog Gospod kliče enega Jezusa Slovenskega, pa se vsi držijo kapnikov in človeških ribic. Morda pa katerega velika povodenj izbeza na plano, da postane Kristus, ko tam notri tako veliko govori o Ljubezni?

    Bo kak zli dih rekel, zakaj pa ta jona ne gre za Kristusa? Ker ta jona je že otrebljena mladika, in je že samotni vpijoči v puščavi, in je 'niko i ništa'. Škof pa je 'sve i svašta', zanj je tisoče ljudi molilo in ga REDILO - a zdaj, ko prihaja bičanje in Kalvarija, pa bo Jezusa zatajil? Ne more en bedni jona plačati cene za ves narod, en škof pa jo lahko. IN JO BO.

    Saj so po stokrat maziljeni, pa v Vatikanu so bili na 'ad limiti' in vsi srečni domov prišli, potem pa vse darove v jazbino odnesli, zase, in utihnili ... In narod se je zavlačugal brez njihove predvolilne besede, in zdaj smo narod-vlačuga (oprostite, to so svetopisemske besede).

    Ti si pa čudna, lidija, razmišljal sem napisati ravno te stvari, morda, pa me prosiš - a nisi malo čudna, kaj je tisto, kar je čudno po tebi? Neki Duh, se mi vidi.

    Ok, grem pa pisat, Gospod je dal znamenje. Pa hvala in merkaj se tako hudih duhov, kot tistih krščenih, ki motike uporabljajo le za glave razbijat, ne pa za Delo na Gospodovi Njivi.

    OdgovoriIzbriši


11.9.2018: Blog in komentiranje sta zaprta. Vesel študij!

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.