- Nadaljevanje uvodnih dveh blogov JONA GRE V NINIVE ter ČIVKI O HOJI S KRISTUSOM. Brez študija teh dveh bodo tukaj obravnavane teme težje sprejemljive novemu obiskovalcu.

- Lotevali se bomo stvari, ki jih iskalec/vernik ne opazi, ali pa razume po svoje, ne po Božje.

- Iskrene duše vabljene h komentiranju in s tem oblikovanju bloga.

- Naslovna slika zgoraj: spovednica, v kateri se je spovedovala tudi sveta Favstina Kowalska (KLIKNI). Foto: naš hieronim.

petek, 20. julij 2018


83. Prekletstvo in Blagoslovljenstvo
Ter tisto vmes.

Obstaja samo-prekletje. Do samo-blagoslovljenosti pa pridemo,
ko se vztrajno trudimo naučiti Ljubiti Gospoda in Njegove svete. 
Slika: splet

20.7.2018, petek, od poletja je le kakšna ura, dan …  

Uvod za razumevanje strahotnosti problematike

Naša Cerkev vidi, kako se v določenih delih sveta bliskovito širi luteranstvo v svojih 40.000 inačicah. To je nujno, ker je svet pretežno že ves predojdipalen, posledično je moralno nedojemljiv, in Bog pošlje skrotovičene variante Nauka, skupaj z islamom in monističnim delom hinduizma ter budizmom, da bi se vsaj malo približal nevernim dušam. Zato je poslal tudi današnjega papeža. Za neverne duše je jasno kaj so, gledano s stališča Nauka: so v bistvu ateisti, morda 'krščeni ateisti', vsekakor pa duše na demonskih poteh.

Za takšne 'mlade duše' je neka varianta izkrivljenega nauka nujna, saj oni vendarle hočejo biti mali bogovi, ki imajo v lasti in oblasti vsaj košček neke zemeljske stvari, kjer bi kraljevali v SVOJ užitek.

Da bi takšne duše pritegnil bližje Sebi in Odrešenju od trpljenja, Bog skozi zgodovino dovoljuje sprevračanje Nauka na vse mile viže. In imamo 'heretike', kot je bil Šankar-ačarja, ki je Nauk o Ljubezni do Boga, bhakti (tisočletja starejši od začetka Stare zaveze), sprevrgel v monistično pod-varianto hinduizma, kot nasprotovanje budističnemu impersonalizmu, in tudi popolnemu Nauku o Bogu kot Osebi. Monizem pomeni, da je Bog vse, torej tudi zemeljska narava, zatorej smo mi tudi Bog; impersonalizem pa pomeni: ni tebe, ni mene, ni Njega, ni ničesar, vse je samo Brahman ali Vesoljna Duša. Ta varianta je torej izgubljena v teoriji o Gospodu, ki da je samo Luč, torej Gospoda kot Osebe ni, je le Luč, sveta meglica. Prva varianta pa pravi, da Gospod sicer obstaja, a je od ene same energije, ne od treh, zato je tudi deževnik Gospod in naši grehi so Gospod in ljudje smo Gospod. Taki tolovaji v svoji arogantni zmoti eden drugega naslavljajo, 'ponižno', z: ''Gospod', Narayana po indijsko: ''Živjo, Narayana, greš v nabavo?'' ''Ooo, poglej ga Narajana, ne, grem po otroka v vrtec.'' Vsi so torej Bog, hehe … To zelo dobro dene nevernim dušam: 'postanejo Bog'. 

Obe varianti sta si torej v veliki meri podobni. 

V krščanstvu pa imamo protestantizem, ki služi namenu približevanja demonskim dušam. Trenutno ima 40.000 sekt ali denominacij, a številka bo kmalu poblaznela še bolj navzgor. Glede protestantizma - luteranstva je za bhakto dovolj vedeti le tole:

Kdor širi zmoto oz. herezijo, da je (bila) Jezusova mati samo navadna deklina in žena, ta je duhovno slep in zato na demonskih poteh. Kajti Nauk Ljubezni z Gospodom, bhakti (Bog-Ti) uči, da sta starša Gospoda vedno isti osebi, kadar se pride inkarnirat na Zemljo, in to sta nitja sidhi, Najsvetejša od Najsvetejših. To sta večno Odrešeni duši, osebni spremljevalki Boga in Gospoda. Zato se čudim npr. našemu g. Rebuli, ki se mu v Credu zapiše, da je bila Marija navadno dekle, kljub temu, da je bil obveščen, da to ni res, ampak je to le luteransko popačenje katoliškega Nauka. Zaradi takih zmot in trmoglavljenj si mnogi zapravijo zastonjski vnebohod in začno se jim velike težave. Poleg tega protestantizem govori tudi veliko neumnost in greh, da so svetniki grešniki, enaki nam, ali celo, da so demonski. Ker pa protestantizem uči tudi resnične stvari, je skupni rezultat takle: od spredaj s cvetjem slavijo Gospoda, od zadaj pa Vanj mečejo svoje lastno smrdljivo blato. To je torej še vedno nauk za nezrele, demonske duše.

Potem imamo seveda še islam, ki je patološka ali zavistna izvedba Stare zaveze oz. judovstva, narejena za asure, prepirljive demone. To je zelo lahko razumeti, če malo prelistamo Koran, ki je pravzaprav vojaški priročnik taktičnega prežanja na priložnost (takija), da na koncu, kot je to delal prerok, pobiješ vse svoje zaveznike, pokradeš čimveč mladih žensk in se pariš z njimi, ob kraji tuje lastnine. Vse to je napisano v Koranu kot vodilo, zato je današnja islamizacija Zahoda pravzaprav samomor Zahoda, kajti ko je v nekem kraju muslimanov 15-20%, začno divje protestirati proti nekim 'krivicam', s tem dobijo podpornike med nepoznavalci Korana, luterance in levičarje, da družno udarijo po kristjanih, potem pa islam udari še po svojih zaveznikih. Vse to nas uči zgodovina, znova in znova. Tudi Švedska.

Naš dobri papež pa pozabi, da je treba originalni krščanski Nauk, shranjen v katoliški in delno Vzhodni Cerkvi, braniti tudi fizično, ne le v nekih brezplodnih teoloških bitkah znotraj jalove Cerkve. Tudi Jezus je učence hranil s fizičnim kruhom, ne le 'v duhu', kajti človek ne more živeti le od duha, ampak tudi od kruha, in enako je z Naukom: ne moreš ga braniti le v duhu, ampak tudi na zemeljskem bojnem polju.

Trgovcem pa ni do boja, saj oni radi trgujejo s komerkoli, da je le zaslužek. In ker je znan nauk, da religija spada v isto vrečo skupaj z ekonomskim razvojem in lažno sebično željo po odrešenju od trpljenja (namesto Služenju Gospodu z Ljubeznijo, kar nas resnično Odreši), je jasno, da vse te religije in nauki ne prinašajo Odrešenja, ampak le dodatno zmedo.

Bog jih pravzaprav ni poslal v pomoč, ampak v PREIZKUŠNJO zvestobe čistemu Nauku.

Zato lahko zaključimo: Bog dovoljuje bolan Nauk, primeren za bolne duše - asure (prepirljive demone), ker si duše tega želijo,

ČE PA SE BO TEGA NAUKA DRŽAL RESEN ISKALEC GOSPODA, IN BHAKTA, BO PADEL V NAJNIŽJI DEL VIC, KJER SO ŽE USTANOVITELJI TEH 'NAUKOV'. Tam je tako Šankar-ačarja, ki je osebno sicer priznaval Gospoda kot Boga-Osebo, pisal pa je o Gospodu, ki je le Brahman (Večna duša oz. Luč, kar je zmota, saj je Gospod Oseba, ki to Luč sije); tam je islamski prerok, ki je sebi ta kraj skorajda sam napovedal, rekoč, da ne ve, kam bo šel po smrti; pekel pa je napovedal tudi večini vernikov in seveda ženskam. In tam je seveda zaletavi Luter, ki mu je usoda namenila sicer vice, a ker ne priznava obstoja vic, je zdaj v še slabšem kraju …

Na enak kraj pa bodo šli tudi tisti zgrešenci katoliški, ki te nauke hote ali nehote implementirajo v svoje preračunljivo merklovsko oznanjevanje. Vse to seveda dela satan z njimi, oni pa v svoji duhovni slepoti mislijo, da so skoraj že Jezus Kristus oz. prinašalci totalnega in lahkotnega 'odrešenja'.

Toliko za uvod. Sledi zaključek.

Zaključek: prekletstvo in blagoslovljenost

Zdaj pa vas prijazno prosim, če si preberete tole; KLIKNI.

Potem sledi še tole, KLIKNI, vzemite si vendar čas, za vaše duše se gre.

To Starozavezno pisanje moramo seveda jemati z Znanjem, da je Bog samo in le Ljubezen, zato On ne preklinja ljudi, narodov in določenih političnih strank za njihove grehe, ampak se gre tu za samo-prekletstvo, k izvedbi katerega pa seveda prispevajo Gospodovi trije zemeljski generali: karma, čas in tri stanja posvetne zavesti. Prekletstvo lahko torej razumemo kot starozavezni 'zob za zob' oz. 'kar si sejal, tudi žanješ', blagoslovljenstvo pa je resnično druženje z Bogom, katerega rezultati so ne le dušni, ampak tudi zemeljski blagri. Za blagoslovljene duše, samo-blagoslovljene od Gospoda, ker so čiste in zveste, lahko rečemo, da že na Zemlji uživajo delček nebes, a jim ta delček ne pomeni kaj dosti, uporabijo ga le toliko, da lahko Služijo Gospodu z Ljubeznijo.

Pogoji za pridobitev prekletstva ali blagoslovljenosti se skozi čas seveda niso prav nič spremenili, in se ne bodo spremenili nikoli, do konca sveta. To je Kristusov Evangelij. So pa krščeni faloti, ki pridigajo, da so se spremenili, odkar je Jezus bil na Zemlji, da je dovolj skoraj že, če si le krščen, še v plenicah in skoraj nezavesten in pokakan. Dandanes pa pravijo celo, kakšni katoliški doktorandi teologije, da je pekel prazen, in da hudič nima moči nad nami, tako zelo smo posebni, ker smo krščeni in gremo morda kdaj k maši. A VSI taki zatohli lažnivci, napomadani s parfumom kosmatega, VSI potem končujejo v vicah, kjer vreščijo in jadikujejo od izgube Boga. To se jasno vidi z duhovnim vidom.

Zato je en sam pameten zaključek:

Ne poslušaj sprevrženih oblik Nauka, ki so namenjene, po Božjem dopuščenju, še demonskim dušam, ampak se oprimi Nauka, kot so ga živeli veliki svetniki, ki so živeli kot Kristus.   

Potem pa so še tisti vmes

Med ljudmi na ulici je večina tam 'nekje vmes', z delnim začetkom prekletstva na sebi. Takšni živijo normalno, a nezadovoljujoče življenje. Karkoli počno in obhajajo, so jim duše puste, prazne. Zato se zadovoljujejo z nekimi izumčki in samo-ugajanji, ter zapravljajo dragoceni čas in energijo, namenjena iskanju Kristusa.

Prekletih in delno prekletih (tistih, ki lezejo v popolno prekletstvo) je potem veliko, a manj. Ni pa vernost kaj dosti v pomoč, kajti v Cerkvi je enako število prekletih duš, kot jih je v kakem hiper-marketu.

Blagoslovljenih je malo, čeprav nam je blagoslov vsem namenjen. A ga nočemo, ker zavračamo Boga, takega kot je, celotnega. Obstajajo tudi blagoslovljeni, ker jih je blagoslovljena duša blagoslovila. Prebrali ste si link o svetem Alešu, ki sem ga dal v enem zadnjih komentarjev prejšnje teme. Zjokali ste se od Milosti. In poglejte, kaj tam piše; neznani avtor je napisal nekaj, kar katoliški Nauk in Nauk bhaktija dobro vesta, današnja luteranska varianta katoliškega Nauka pa to v praksi spodbija,

ZATO ZEMELJSKA KATOLIŠKA CERKEV LEZE TJA DOL PROTI GLOBOKIM VICAM,
IN NIČ JI NE GRE DOBRO OD ROK.

No, tam piše EDINA RESNICA VSEH RESNIC PRAVICA:

Glas Božji je papežu Inocencu I., cesarju in vsem ostalim pri sveti maši, spregovoril:

''Poiščite Božjega svetnika in ga častite,
da bo izprosil blagoslov Rimu.
V petek bo umrl, v Evfemijevi hiši ga iščite.''

Glas ni rekel, da bo papež komu ali čemu izprosil blagoslov, ker to ni možno, če ni svetniški. Tudi ni rekel za kardinale, duhovnike in cesarja. Glas je pozval, naj poiščejo umrlega berača pod stopnicami, kajti SAMO TA JE SVETI, zato jim lahko izprosi blagoslova. Enako je blagoslov za Poljsko izprosila in iztrpela sveta Favstina Najsvetejša, zato je Poljska zdaj zavetnica katoliškega Nauka in ji gre kar dobro. Za razliko od nas, ki zavračamo blagoslov in tonemo v velike globine mraka.

Zgoraj ste si prebrali, kaj pomeni imeti blagoslov, biti v blagoslovljenosti. To je ravno obratno od samo-prekletstva, ko živiš kot pohojen črv in imaš v vsem nesrečo, ker služiš hudim duhovom, ne pa Jezusu.

Tisti vmes (naši škofje in drugi dobri ljudje), pa živijo kot pač živijo: iz dneva v dan se prebijajo in ugibajo, kaj bi bilo bolje storiti. Niso v stiski prekletja in duševnih bed, niso pa polni veselja in izpolnjenega upanja. So vmes, kot tisti, ki pred oknom restavracije gleda dišeče jedi v izložbeni vitrini, zraven pa melje polovico žemlje. Kar niti ni tako hudo, hudo pa je, če se taki spravijo oznanjati Nauk, kajti takrat satan hitro poskrbi, da govorijo celo stvari, ki jih sicer ne mislijo: začno razlagati Božje Učenje na način sprevrženih podvariant Nauka. In ker narod RAJŠI posluša take zgodbice, se pač po narodu ravnajo: ''Če je narod zadovoljen, je Nauk zagotovo pravi!'' rečejo. Torej imajo filozofijo trgovcev, ne pa apostolov. 

Ne vem zakaj me s tem spomnijo na Butalce, ki so SEJALI SOL (!!?), ko pa so ob zidu zrasle koprive, so jih dajali na jezik, in se veselili: ''Ejjjsa! Tako mlada, pa že takoo ooostra!'' A taka 'sol' ni dobra za nič, še najmanj za v kruh, in tak 'kvas sveta' je kot golobji drek.

To je Kristusov Evangelij za pametne. Hvala Tebi Usmiljeni, a nikoli neumni! Neumen je tisti, ki se vara, da Te lahko prevara. In to je spet Kristusov Evangelij. 


Pa še tole: imamo kar nekaj vernih politikov, ki so že kar globoko v prekletstvu, in imamo neverne oz. levičarje, ki sploh niso tam, mnogi pa tudi so. Vse to se vidi na dušah, ko se odpre duhovni vid. Takrat se vidi Resnica Nauka in tudi zmotnost njega podvariant. Bog vidi vse, nekaj malega pa tudi tisti, ko so Njegovi, kajti del blagoslovljenosti so tudi duhovni darovi. Teološka fakulteta ti jih ne more dati, izkrivljeni nauk pa ti daruje satanove darove, ki pa tudi niso kar tako. Imajo svojo moč, a rezultati so pošastni. To se pametnejšim že počasi svetlika. 












24 komentarjev:

  1. Madonca kaj, pisal sem, da se polnolrite mladine ne da rešiti, pa sem dobil sken iz zadnje Družine, zadnja stran, ko o tem govori up. nadškof Stres. Odličen odgovor bralcu, takoj hajd vsi na branje!

    A žal so cele generacije duhovnikov vzgajane na prav tak način. In ko postanejo škofje, nimajo poguma in nimajo za kaj umreti ... Živijo od zastonjskega kosila do zastonjske večerje. Narod pa k hudiču.

    Enako se dogaja pomočnikom Božjih ljudi: približajo se jim naklonjenci, postanejo Božji še sami, ker pa ne vedo, da je Nauk zapoved V STRAHOTEN BOJ, se ti pomočniki in učenci hitro nehote hudiču prepustijo, uživajo v grehu, govorijo pa lepe Božje besede.

    A Dhammapada jasno pove: ko boš zasadil seme zla, bo trajalo dooolgo čas, da bo vzklilo, pognalo, zraslo v drevo in zacvetelo. In ko bodo prvi sadeži zreli, sadeži zla, JIM NE BOŠ MOGEL UITI NIKAMOR IN NIKOLI, NI POTI DA JIM UIDEŠ, četudi je Gospod Usmiljen.

    Dolgo torej traja od začetka zla do rezultatov, in zato mnogi sladko grešijo leta in leta, včasih desetletja! Zato uživajo v sprevračanju Nauka in levičarstvu. Ampak, enkrat je vsega konec ... Potem pa so samo še tesnobe in letanje sem ter tja, pa poceni molitvice in poklekvanje.

    Gospodovo Usmiljenje je takim drugačno: dovoljuje jim, kar želijo iz SEBE - da se nečesa naučijo. Kdor pa je pameten, posluša Njegove ukaze in se uri pozabiti na svoje ideje, katerih cilj je lastno kraljevanje in uživanje. To urjenje je zeloooo zahtevno, današnja teologija in pocukrano pripovedništvo pa lažeta, da urjenja sploh ni treba, oziroma je že malo dovolj, da se preslepi Gospoda.

    Kakšna zabloda! Bi res želeli?


    OdgovoriIzbriši
  2. Nadškof zaključi z mislijo, da je "samo tisti človek vreden, da živi, ki je našel nekaj, za kar je pripravljen umreti".

    To je zlato pravilo človeštva. Tudi samurajski Hagakure (Skrito pod listjem) reče, da je bolje, da človek umre, če ne ve, za kaj bi živel. Torej je življenje vredno le, če veš, za kaj si pripravljen umreti.

    Potem pa se je javil drug samuraj, ki je dejal, da če ne veš, za kaj bi živel, ni dobro umreti. Bolje je, da živiš, da boš to našel.

    In boš imel za kaj umreti.

    Naše življenje je torej ustvarjeno za umreti za nekaj ali (N)nekoga, sicer je le tavanje v obupu. To je Kristusova kri: umreti, da zaživiš v Njem, kdor pa ne umre, je večno mrtev, ker se ne more še enkrat Roditi, v Duhu. Če se rodimo le iz vode materine maternice, smo še vedno mrtvi, ker živimo kot psi in mačke s človeškimi obrazi, ali pa še slabše, kot demoni.

    Reši se, komur je dan ta Navdih!

    OdgovoriIzbriši
  3. Podivjana maya (Gospodova materialna energija, ki na ljudi deluje iluzorno), je danes v neki vse bolj izgubljeni reviji zapisala en čudovit, presenetljiv in razveseljujoč stavek:

    "Hkrati si je Janša izbral zelo slabega odvetnika, saj mu je cerkveni lobi zelo podoben: povprek demonizira vse po vrsti, ljudi podi iz cerkev glede na ideološki predznak in se vtika celo v svobodo govora in uredniško politiko medijev."

    O Bog, sveti Dobrotnik, ali je to res? Se Cerkev res tako čudežno prebuja? Ni več v komi, ni več na elektrolizi, ampak se je njen imunski in narodov sistem zbudil, da je celo sovražna maya napisala tak plemenit in krasen stavek?

    Cerkev postaja spet "I care"? Mar ji je? Mar ji je za kaj drugega kot zastonjska kosila? Aleluja, Gospod Ti bo dodal, kar Ti bo manjkalo, le svoj prapor razvij in ščiti Nauk in vero tudi skozi boj vsakega zemeljskega dne posebej.

    Vidite, še hudič bhaktam nehote pošilja informacije, in kdor posluša, mnogo izve.

    Ampak, da je Cerkev v zbujanju? Se ne boji svojih 60% levičarjev, ki samo čakajo, da cerkve od znotraj začno minirati? Župnike z lažmi ovajati in denuncirati? Ki po mašah že 80 let volijo komuniste?

    Pa ljudi, dali je to moguće? Cerkev - Kristus? Aleluja!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Pretres! Malo sem poklikal po čem preprostem za poslušanje poljščine (da malo zamenjam običajne lekcije), in naletel na poljski film o Katinu, poljski tragediji in žrtvi. Že sem hotel iti mimo, ko mi znani glas reče v srce:

    "Glej, in videl boš Mene."

    OK. Začel sem gledati in pozabil na ta glas. Zdaj pa poglejte, kaj sem doživel! Glejte od 7:22 minute naprej, samo minutko:

    https://www.youtube.com/watch?v=Q2ZYdiEE20Y

    Kliknite kolešček spodaj in si nastavite na slovenščino.

    Slava Kristusu Poljski!

    OdgovoriIzbriši
  5. Strašen film. Dobro, da si ga ogleda tudi naš dobri papež, in v srcu razmisli, ali res ni potrebno braniti naroda in Nauka tudi na Zemlji? Samo v fantaziji? To stoletje traja šele 18 let, mi pa imamo več mučenikov med kristjani, kot kdajkoli prej.

    Poljaki se zagotovo ne bodo nikoli več pustili tako naivno pobiti, kot naši domobranci, ne glede na direktive iz Rima.

    Poljska je Kristus, umirala je s Kristusom v srcu, in je Blagoslovljena.

    Rusija ...

    Kaj pa Slovenija? Nam pa to, kar se je zgodilo, kar paše. Že 80 let na volitvah volimo te ljudi, poglejte si vsaj konec filma. In tudi Cerkev je padla v stanje, da ji to ustreza, da je ljubi 'mir'. Zato narod propada. Poljaki pa se nikoli niso vdali, nenehno so čakali na priložnost. In jo dočakali.

    Reši se, kdor se more! Za začetek se učite jezikov, in svoje bodoče otroke spočnite tam, kjer jih boste lahko vzgajali s Kristusom. Če to ni možno, ostanite čisti in Gospodovi. To je Blagoslovljenost.

    OdgovoriIzbriši
  6. Omenil sem, da so nekatere stranke že v kar hudem prekletstvu. Nič jim ne bo šlo dobro, vse jim bo v slabo. In tega jim ni nihče drug kriv.

    http://www.times.si/slovenija/vidni-clan-nsi-sarca-podprimo-a-ne-vstopimo-v-njegovo-vlado--abb35d9bd991d0c6fde13a122b3574c4c8236e4f.html

    'Rit stisniti in prdniti?' Bog + mamon? Podprimo hudiča in pojdimo k maši? Vlačugajmo se, potem pa na eno hostijo?

    Spreobrnenje, pokora ...

    OdgovoriIzbriši
  7. Jona, tale šepet v polnosti razkrije ljudem nevidno Resnico, nekaterim pa že dobro občuteno v dušah. Življenje po Duhu je popolnoma obratno od življenja v črevesju. Groza pa so prehodi, zdrsi in padci. Raztresene in še ne do konca očiščene duše se lahko kaj hitro po lastni krivdi znajdejo v hudih situacijah in lahko zablodijo vse tja do peklenskega ognja. O ljubi Jezus, ne dopusti tega, prosimo Te. Da se ljudje v srcu dokončno prebudijo, spreobrnejo in plačajo ceno, edino vredno ceno.

    Vse kaže, da je v slovenskem narodu neka bolna tvorba, ki ne dopusti, tudi duhovnim, v polnosti živeti Nauka. Popuščanje, spreganje in mešetarjenje je postalo že tako zažrto v tkivo naroda in Cerkve, da tisti redki posamezniki, ki to sprevrženost vidijo, težko izustijo Besede Duha. Zato so tile zapisi Božje Besede v šepetih in tvojih komentarjih zrcalo vsem nam, vsakemu bralcu, in Cerkvi. Ni pobega od te podobe, zasledovala te bo kot lastna senca. In te postopoma spremenila, če se pustiš Navdahniti, voditi in ubogati.

    V življenju skonzumiramo toliko balasta, gremo skozi toliko enih neumnosti in blodnjavosti, da vse skupaj postanem mučno do skrajnosti. Duh in srce pa morata imeti jasno smer, kompas, ki kaže h Jezusu Rešeniku. Rojeni smo, da zbojujemo glavni boj, to je boj za Gospoda. Brez predhodnih priprav, utreniranosti volje in duha pa ni variante, da takrat damo vse od sebe in vzdržimo. Tako so trenirali vsi svetniki, sveti in tisti, ki so še za časa tega življenja po Milosti Gospoda in Njegovih bili ODLOČENI zaživeti z Njim.

    Jona, hvala tiza link o Katinu, ta film pogledam. Pretresljiv prizor, bil je sam Jezus Kristus. In potem TIŠINA.

    Slovenski duši pa nekaj manjka kot smo že večkrat pisali, drugače ne bi doživljali tega brezna zla. Zasledila sem na nekih portalih, da se ljudje spodbujajo med seboj, da čimprej spakirajo kovčke in gredo iz te države, dokler do konca ne propade, je bil zapis.

    Hvaljen Jezus in Negovi, le po Jezusovih bližnjih Domov se gre, brez odnosa src življenje v iluziji ujeto je še, in to lovi tudi našo Cerkev, tisti človeški del. V Evfemijievi hiši so ga iskali, kje jih iščeš danes ti, mati Cerkev? V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  8. Pozdravljena lidija, sem imel občutek, da so tudi tebe odnesle burje. Kajti kdor pokritizira škofe, sam pa ni čist, se hitro še sam znajde 'u prolazu', čeprav so dotični gospodje na ničli, ker le za svojo Hišo skrbijo in zase.

    Kdor je na ničli, ni v hudem grehu, ker zase lepo skrbi brez hudega greha. Je pa vseeno zagrenjen in zmeden, iz dneva v dan šloga, kaj bi bilo najboljše. Zanj. In svoje krdelo.

    Zato, če bo že grozna vlada nastala, mešanica levega in desnega, je od levega dobro jemati tisto, kar ni v prekletem, to pa je kakšna mandolina. Problem pa je tista desnica, ki hudiča za kosmati rep drži, in še Boga skuša ujeti za ogrinjalo. Ti pa so od ...! Pameten jih ne bi sprejemal v svojo hišo, a še hudič v sili muhe žre.

    Tole si dobro napisala: "Vse kaže, da je v slovenskem narodu neka bolna tvorba, ki ne dopusti, tudi duhovnim, v polnosti živeti Nauka. Popuščanje, spreganje in mešetarjenje je postalo že tako zažrto v tkivo naroda in Cerkve, da tisti redki posamezniki, ki to sprevrženost vidijo, težko izustijo Besede Duha."

    Zaznala si eno od prekletstev našega naroda. Izvira pa izpod oltarja, od tam izvira. Vzrok je v istem, kot smo zgoraj zapisali in ti tudi:

    MEŠETARJENJE med Gospodom in hudičem, to jim je v krvi, kot gnilo vino.

    Zakaj pa je grob? Da se ta balast, ki ga omenjaš, odloži, pokoplje. In da na novo vzidemo, v Duhu. Vse dotlej je naše življenje živalsko, njega znamenje pa je tesnoba. In strasti.

    Sem bil opomnjen na blog patra C.: boj dogaja, prebral sem njegov izdelek, in lahko rečemo, da hudi duh vodi VSE. Lažna krščanska ljubezen, oziroma dokaj 'nizek udarec' v lastno meso - in samo-prekletje se nadaljuje. Ni dobeo biti recidivist. Če pa se že okoli toplic kregajo, naj bodo odslej "Muslimanske toplice" in bo volk sit in koza cela. Bogati bodo postali, še mošejo jim uredijo, pater bo častni gost in govornik in konzumer. Lahko tudi v tisti obleki. In Džamijska ulica naj ne manjka (te stvari ureja Lj župan), ter povabijo dobrega papeža na vikend-namakanje. Tako bo še naša Cerkev imela kaj koristi, kajti od omenjenega pisanja ima samo pljunke proti ciboriju. Bog ve, če so pater kaj svojega škofa vprašali za mnenje? Če niso, so eden od 60% levičarjev v Cerkvi, bi človek sklepal? Če pa so, in je škof odobril, sta takšna oba. Zato od tega projekta ne bo NOBENE koristi.

    Poglejmo malo države sveta: kjer je Cerkev tako močna in vsaj malo dobra in pravična in pogumna v Kristusu, jim gre bolje, kot tam, kjer je Cerkev bolehava, kaj šele umazana. Vse je odvisno od stanja religije v neki državi. Pri nas je religija kot tista na začetku krščanstva: v katakombah je nekaj Gospodovih, ostali pa zgoraj igrajo igre, ki niso nič drugačne od iger v rimskem amfiteatru.

    Reši se, kdor se more! Učite se jezikov - če vsak dan poslušate en nov jezik nekaj ur, boste že v 6h mesecih lahko iskali zaposlitev tam, kjer je hudič manjši in laž drobnejša. Pa tudi ta računica obstaja: če je nekje enako, dobiš pa boljše plačilo, je tam boljše, če moraš otroke futrati. Najboljše pa je tam, kjer boš lahko otroke v trdno krščansko vero vzgajal, pa četudi je plača pol manjša.

    Vse je bilo uničeno pred volitvami: gospod Tonin se je izognil trdni Desnici, enako čudni gospod Zidanšek, in enako naša babica Cerkev. Zato zdaj ne preostane drugega, kot le ples s tačrnim.

    Reši se, kdor se more! Rešite svoja telesa, svoje otroke in svoje duše, za Gospoda. Če pa se ni moč umakniti, je bolje umreti, kot živeti in sodelovati z zlom, ki se potuhnjeno pase v tej navidezno lepi deželi.

    To je Kristusov Evangelij. Kot je napisal g. škof:

    Luka, 9,24.

    To je prava Rešitev. Samo držati se je še tega treba, gospodje.

    Lep pozdrav tebi in vsem!

    OdgovoriIzbriši
  9. SREDI PEKLA ŽAREK

    Zdaj vas bom ubil v dušo, če ste Gospodovi bhakte. Ostali pa hojladrijajte naprej.

    Peljal sem mimo kapele, kjer Sta se mi nekoč dramatično razodela Sin in Mati, s puščico v srce. Že kar nekaj časa je v čudnem stanju, danes pa vidim, da jo nekdo popravlja, zato ustavim. Znanec izpred desetletij. V kapelo je udarila strela, in jo povsem prerešetala. Bila je lepa kapela.

    Človek jo bo sam popravil. Postavil je odre. Na tleh vidim kovančke: "To mečejo Romi, ki imajo tu postojanko za neke rabote, pa dilerji se tu shajajo s strankami. Ta denar je umazan. Darujejo ga za srečo pri svojih poslih." Mimo potrobi en tak avto: "Dilerji. Vedno potrobijo Mariji, za srečo."

    Mož v službi dela najstrahotnejše delo na odpadu.Tudi trupla raznih živali letijo s traku proti njemu. Vse mora sortirati.Z rokami. Vdihniti. Pekel. Kar me pretrese:

    "Letijo Jezusi. Polomljeni. Dosti jih je. In svete slike. Ljudje vse to mečejo stran. Poberem jih, dam na stran, a gredo kasneje v mlin."

    Komaj sem zadržal nek sveti srh, kot nek krik v Nebo, skril sem ga. Mož sredi pekla je dobrovoljen, sprejema svoj križ, ki je tak in drugačen. Neka moč je v njem. Gospod ga ohranja.

    Slovenska vera je drugačna od njegove. Tudi sam sem že na kupih odpadkov na privat zemljišču ali pri kakšni hiši, videl ležati polomljenega Jezusa. O, groza, kdo bo solze zadržal, nad takim narodom?

    Preklet je ta narod, a se noče spreobrniti. Čaka na strašen udarec, ki bo tu v času enega človeškega življenja. Nočejo se spreobrniti niti verniki, niti škofje, kaj šele vsi ostali. Kdor je 'na ničli', vmes, med prekletstvom in Blagoslovljenostjo, je priden delavec - za SVOJE krdelo. Zdaj šele razumem odločnost cerkvenih pred volitvami:

    "Škofje naj skrbijo le za Cerkev, ta pa naj se briga za svoje vernike!"

    Riti so, to je to. To je ta diagnoza. Vsi, ki govorijo tako, služijo hudemu duhu in to tudi zeloo čutijo. Lažna vera in lažna ljubezen; na koncu koncev vidimo, da so kleriki, ki bolj ljubijo današnje komuniste in muslimane, kot pa verne mučence lastnega naroda.

    Riti, ene pokvarjene riti smo. Odpadi pa so polni Boga.

    Jokam, a ta jok daje veliko moč, ni navaden jok. Gospod ima oko odprto prek vse dežele, nič Mu ne uhaja, in prihaja čas, ki ne bo nikomur všeč. Naj torej pride.

    Spreobrni se, gnida Slovenska! Jezusi in svetniki na odpadih so tvoj mlinski kamen.

    OdgovoriIzbriši
  10. Jona, hvala za sporočila in Gospoda glas. Pretresla je zgodba tega človeka, dela v strahotnih okoliščinah. Doživlja tragiko ljudi, ki odvržejo Boga, zjokala sem se. To je smrt v dušah, norost naroda in obup Zlovenije, kot tako so jo začeli naslavljati še drugi.

    Napisal si: »Kdor je 'na ničli', vmes, med prekletstvom in Blagoslovljenostjo, je priden delavec - za SVOJE krdelo.«

    To je tragedija, je tista ziherška drža neodločenega še in na pol-pečenega, mlačnost zavržna. V takem stanju ni za vzdržati, treba je praskati naprej. In to krdelo včasih ni vredno, da se človek napreza, nekaj mora pokazati tudi to krdelo samo. Pitati in riniti naprej tiste, ki imajo občutek, da jim kar vse pripada samo po sebi, je nesmisel in večkrat obup.

    Jona, spomnim se, ko si kdaj zapisal, da je nujno opraviti svoje pred Gospodom, povedati in narediti stvari, če pa jih drugi ne sprejmejo, je ta odgovornost potem na njih. In kot praviš, čuti se v dušah. Naša duša je indikator, kje smo v odnosu in predanosti do Gospoda in Njegovih. Ni pa vmesnih variant, to je povedal tudi poljski pater Jozef W., ali se bo služilo Gospodu ali demonom, v sredi pa ni za obstati, ker je ni.

    Kdor bi le očistil eno izmed teh svetih podob iz odpada, jo popravil in počastil, milostni dotik bi se vanj naselil. Naj to naredijo še v duhu. V srce zasajena je Jezusa Beseda, ki jo izpostavi spoštovani nadškof Stres, po kakšni slutnji, hmm?

    »Kdor namreč hoče svoje življenje rešiti, ga bo izgubil; kdor pa izgubi svoje življenje zaradi Mene, ga bo rešil.«

    Hvaljen Jezus in Njegovi. Le ena Ljubezen je ta, življenje in srce za njo gre, ne ozira se nazaj, hiti na darovanja kraj, solze sreče pot izmivajo, duša v miru dehti. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  11. Vse si pobrkala lidija, ali pa ne obvladaš pisanja besed: tisti človek ne doživlja tragike onih, ki so odvrgli Boga, sporočilo je povsem drugačno:

    v samem peklu služi Bogu in Gospod mu daje moč.

    Kapiš?

    Res, obup je take napomadane 'dobre ljudi' samo gledati, kaj šele kaj delati z njimi. Zato pa je od nekdaj povedano, da dobri ljudje ne gredo v nebesa, ker je Gospod Bog ubogim. Dobri ljudje pa niso ubogi, in današnja vera urejenih pripovedovalcev, ki skrbijo le za to, da bi izpadli navzven dobri, lepi, nežni in namaziljeni, v resnici še vedno služi hudemu duhu.

    Kajti eni so pri Bogu, drugi pa pri hudiču, vmesne variante NI, prav poveš. Ker tisti vmes še vedno odpirajo okna tahudemu, zato je padec prej ali slej, in 'dobri ljudje' končujejo v vicah, a prej slabi, zdaj spreobrnjeni ljudje - v nebesih. Kot je bila tista nadaljevanka, ko je župan ali kdo že, vedno govoril: "Mi vsi smo (prekleto) dobri ljudje!" Pa so same čudne stvari počeli.

    In imamo dobre vernike, dobre duhovnike, dobre škofe in seveda dobrega papeža, zato pa gre Nauk hudiču v ... slast. Imamo tudi 'dobro' krščansko stranko, ki pa postaja čudna sekta.

    Reši se, kdor se more! Kdor reši enega Jezusa, iz Ljubezni, bo Rešen. To je ta Evangelij, kajti kipi na smetišču so Gospod, ne glina, mavec ali plastika. In kdor Mu da piti ...

    ... je Marcelino kruh in vino: Zjokate se, če ste sploh še kaj živi:

    https://www.youtube.com/watch?v=MVhJGsDzQAk

    OdgovoriIzbriši
  12. Kontaktiral sem še enega bivšega semeniščnika, in ga povprašal o tem, kaj vse svetega Slovenci mečemo stran. Naštel je:

    - razpela z Jezusom,
    - večje, srednje in manjše križe,
    - rožne vence različnih velikosti,
    - nabožne knjige, tudi Sveta pisma,
    - različne kipe svetnikov, Matere, Jezusa, velike do 30 cm,
    - veliko svetih in nabožnih slik, z okvirji ...

    Tudi Cerkev zmeče stran dosti takšne 'krame', največ papirnate, a tudi slike s svetimi podobami ...

    Ljudje se selijo, obnavljajo stanovanja ali pospravljajo za umrlimi, in Božje stvari enostavno zmečejo v kontejner ali pripeljejo na odpad. Kajti oni niso več zaostali, niso več verni, to jim je v nadlego.

    ZATO je Slovenija prekleta dežela. Tudi mnogo kristjanov, organiziranih, celo v stranke, je v prekletstvu. Sam pa mislim in slutim in čutim, da je večino tega kriva Cerkev, ker je njena naloga:

    da ljudstvo nauči, da četudi niso verni, naj ne delajo tako s svetimi stvarmi, ker ko končajo skupaj na sortirnem traku z:

    - mrtvimi kokošmi v vrečkah, lisicami, srnjadjo, zajci, konjskimi glavami, prašičjimi glavami, psi, mački;
    - ter ostalo kramo in svinjarijo,

    potem nekaj strašnega pride nad take zametovalce.

    Cerkev je v tako strahovitem duhovnem zatonu, da še sama misli, da je to krama. Je povedal kaplan, da je hotel obesiti sliko Usmiljenega Jezusa Favstine Kowalske Najsvetejše nekam v župnišče ali cerkev, pa je župnik dejal, da je krame že dovolj.

    Preklet je ta narod, ne kapirate? Nič mu ne bo šlo po sreči in počasi bo propadel. Zaman se trudi nekaj dobrih politikov, ko pa zdaj kot gobe po dežju vzhajajo krščeni katoliški politiki, polni prekletja na sebi.

    Zato je ta nič od jone toliko pisal in vzklikal, da bi se vsaj en škof prebudil, a: NIČ. 'Ukenjali se', samo za svoje skrbimo, mi je rečeno. Dobri ljudje z nekaj sendviči na Karitasu, so torej.

    Pa tako malo je potrebno, da pride nov blagoslov, tako malo, a tisto mora biti resnično. In resnično, resnično povem vam:

    kdor ni resničen, ne more niti najdrobnejšega dela storiti, ki bi bilo Resnično.

    Kajti Gospod ne deli Svetega Duha na mero, malo po malo, ampak VSEGA ali NIČ. Kot če bi se šel k sosedu konja sposodit: ne more ti dati pol konja, ali četrt. Dobiš celega ali pa nič. Če pa le izprosiš pol ali četrt konja, to ni konj, temveč truplo.

    In tako nekateri mislijo, da 'nekaj Duha pa le imamo', a to je le truplo. Duh je VES ali pa GA NI. Če Ga je le malo, pa je to samo Njegov odmev, odsev oziroma odjek.

    Smo narod, ki samo od daleč posluša Njega odjeke, grmenje, a bližje Ga ni, ker smo vsega na smetišča zmetali, Usmiljenega pa ne marajo v mnogih župniščih. Taki naj kar propadejo tja, kamor tako vztrajno rinejo. Na smetišče človeškega dna.

    OdgovoriIzbriši
  13. Jona, hvala ti za odkrivanje ran, ki se gnojijo v narodu. Grozljive so te diagnoze, resnične in zbodejo v srce. Poleg že ukradene duše narodu, se še vedno na pol, mačehovsko in brez občutka dela z vsem. Do nabožnih predmetov, do ljudi, do vsega živega. Tista živa kal v narodu je tako poškodovana, da so se demoni dodobra v njem naselili. Duhovna kondicija pa peša sto na uro. Tudi po zaslugi predojdipalnosti, ki ni v stanju prevzemanja odgovornosti in tudi kaj pretrpeti, smer je le lasten užitek in zadovoljstvo.

    Se spomnim ene oddaje o prenovi stanovanj ljudi, zasledila, da so z zidov pometali slike sv. Marije, sv. Jožefa, križe, kričala sem v duši, kaj počnete? Ko pa so opremili na novo, navozili vso možno kičasto kramo, pa teh Božjih podob ni bilo več na stenah.

    Včeraj zvečer na tv, je g. Možina na intervju povabil gosta, ki pomaga pri odkrivanju prikritih grobišč, zato so mu nadeli vzdevek prvi med grobarji, ki pa je podal nekaj zastrašujočih dejstev glede naše polpretekle zgodovine. Ta zgodovina se utaplja v krvavih mitih in nas določeni krogi namerno držijo kot narod v primežu laži. In nekje na sredi ga g. Možina povpraša: » … ali imamo tako poškodovan občutek, tako poškodovano zavest, da sploh nismo na ravni ene zahodno evropske civilizacije?« Odgovor gosta Dežmana razkriva, da z bolno ideologijo okuženi veljaki, sploh niso imeli namen nikogar pokopati, niti »svojih«. In kako so bili le-ti jezni na gospoda kardinala Rodeta, ki jim je nastavil zrcalo, rekel je, nekako takole gospod kardinal. »Da ateist zapakira nekaj, kar je bil človek in ga nekam odloži.«

    V intervjuju tudi oba izpostavita popolno odsotnost kakršnegakoli sočutja do žrtev, umorjenih, da kaj takega, kar se je v Sloveniji po II. vojni dogajalo, svet ni videl.

    Čemu to pišem, ker v takem narodu, ki je tako pohabljen v dušo, trepetajoč in zavit v meglo sprenevedanja in laži, je to genocid duše. To je kot da bi nek ud telesa na tesno zavili in ker ni prekrvavitve, odmre in v to tesnobnost smo Slovenci pogreznjeni že več desetletij.

    Odsotnost občutka, MAR MI JE, ni tega v kolektivni zavesti ljudi, zgleda tudi ne v razcvetu med duhovnimi in ostalimi v službi skrbi, da večina ostaja na ravni dobrote in skrbi do lastne meje, družine, fare, šole … Jona, v kaj se ta narod spreminja? V zver?

    Posledično se ne vzgaja otrok in odnosa do vsega živega, kaj šele do svetih podob in Gospoda. Ni masovne rešitve, eden pa po eden h Gospodu se bodo odpirali, in čakamo tistega prebujenega, ki STORIL VELIK BO KRIK.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, cena za ta narod bo strašna zgleda in danes je v Božji besedi pri Psalmu odpev, ki pretresa: »Gospod je pravičen, ljubi pravičnost.« V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  14. Že tvoj prvi odstavek je kot iz kirurške zbornice diagnoza.

    Ja, Gospod nam je vsem v pogubo, če smo sami sebi v pogubo, kajti le kako lahko otrok preživi, odrezan od Očeta in Matere?? Tak otrok je demon in njegova osebna izkaznica so tesnoba, strah in moralna pohabljenost. Kako lahko vržeš v kontejner križanega Jezusa? Pa kaj si nor? Tudi Bude ali Krišne ne. Daj v nek kot, pokrij z rjuho, da koga počaka. Ali pa podari, na Bolhi? Pokoplji nekje. Bodi spoštljiv. Naj se obnovi ena cerkev v ta namen in župnik v to pričanje: naj nosijo tja, še nekaj drobiža naj dobijo.

    Je prišel mimo neveren človek, znanec iz daljnih dni, in me bil vesel. Vprašal sem ga, kako čuti do Boga? Je rekel: "Nisem veren, a imam neko spoštovanje, strahospoštovanje." Ker je spoštovanje tudi pokazal, je dobil več, kot dobijo lažni-verniki pri vstajenjski maši, ko je odhajal domov.

    Kajti blagoslov ni klobasa, ni lepa obleka ali neko darilo. Bo treba ljudem napisat, KAJ JE V RESNICI BLAGOSLOV. Potem pa bodo rekli, da je 'itak' res tako, a preden preberejo ne vedo: NIČ.

    Pozabil sem pogledat gospoda Možino in Dežmana. Ta gost mi je zanimiv, ker je nečak strašnega revolucionarja, in kar je bilo v rodu, zdaj on popravlja - tako prekletstvo postane blagoslov. Kdor dela tako, rešuje tudi duše svojih bednih prednikov, vsem Slovencem pa z resnico odpira oči.

    A niste opazili, da sem dal zgoraj link in minuto iz filma, ko ženska razkrije 'mrtvega' Jezusa pod plaščem? In kaj se mi je naslednji dan zgodilo - naletel sem na človeka, ki je videl že ogromno Jezusov, ležečih na smetišču med kadavri. Res, komunizem, neverjetna Zemlji tuja zver, je naš narod pohabil vse do oltarja Cerkve. Če bi se danes Valvazor vrnil k nam za eno uro, bi hitro končal svoje življenje na urgenci - kap bi ga, kakšen d..k smo postali.

    Seveda ni sočutja, razen do kakega kosmatinca te ali one sorte, še mnogi kleriki v srcu nimajo sočutja, ampak le MEHANIKO. Če bi imele naše leve vlade, ki vladajo že 80 let, kaj sočutja, ljudje ne bi v tisočih vsako leto bežali iz te beznice, ne bi bilo smrtonosnih čakalnih vrst, izkoriščanih pridnih delavcev in milijardnih tatvin skupnega denarja. Ta leva druščina, vsi veste njih imena, so zveri, a usta so jim polna lepih besed, še župnik se lahko skrije pred njimi. In ker je tudi Cerkev že najmanj 60% leva v mislih in srcih, je sokriva za to stanje in plačala bo hudo ceno, če ne pride nekdo iz nje, in plača največjo ceno zanjo.

    Zver, kajpak, hinavska levo-krščanska zver. Na koncertih darujejo za uboge, a kaj se na RK dogaja, in v zdravstvu? Ni pa res, da so brez občutka, kajti imajo PREKLETO DOBER OBČUTEK DO JAVNEGA DENARJA.

    A ne sekirajmo se: Gospod jim sproti vrača v njihova bedna življenja. Naša naloga pa je, da se SPREOBRNEMO do konca, ne le do paradiranja s križi naokoli.

    Gospod Ljubi pravičnost, pišeš, in pravičnost Ljubi Gospoda. Smo pravična dežela? Še pravljična ne več: dežela tisočerih jam in milijonov nepokopanih kosti. Kletev umirajočih je še vedno 'v etru', in jalovo pivkanje matere Cerkve k 'molitvi za domovino', NE KAŽE NIKAKRŠNE RAZBREMENITVE OD TEGA STRAŠNEGA DOLGA SLOVENSKE DUŠE.

    Če ni Ljubezni do Gospoda, mora biti pa TRPLJENJE. Ali pa oboje skupaj, če je kdo take vrste svetnik. To sta edini valuti, ki prekletstvo obračata v Blagoslovljenost.

    To je Kristusov Evangelij. Hvala Tebi Mili-Strašni, in tebi lidija. Nadaljuj.

    OdgovoriIzbriši
  15. Takole pa se odgovarja, kot se ksatriji spodobi, potuhnjenemu satanu; tudi Jezus je strašno zapretil hudim duhovom:

    https://www.dnevnik.si/1042833839/svet/trump-iranskemu-predsedniku-nikoli-vec-ne-grozite-zda

    Hinavci krščanski pa v luft? Putin in Trump (in Kurdi) zbombandirata Islamsko državo v prafaktorje, ni je več, potem pa se javijo fratri, pastorji in popje, ter žugajo čeznje, govoreč, da so oni veliko molili, zato da je mir.

    So bili vsi pra-papeži, ki so na trdo ustavili Otomane, res v zmoti? Mar ni Jezus svojim učencem rekel:

    KDOR NIMA MEČA, NAJ PRODA SUKNJO IN SI GA KUPI! ?

    Vse religije naj bodo, kamor pašejo, nasilnost islama pa bo po Božji Volji v kali zatrta povsod. Prekletstvu ne smemo pustiti, da se širi prek svojih meja, imamo že svojega čez glavo.

    Kdor ne brani svoje domovine in vere, je preklet - vse, česar se loti, mu gre slabo ali grozno.

    OdgovoriIzbriši
  16. Bom parafraziral (kaj neki to pomeni?) besede patra Cestnika z njegovega nastopa na Pop Tv ali kje že:

    "Kristjan, ki ne brani svoje domovine in vere, JE SLAB KRISTJAN."

    Torej je preklet kristjan. Torej ni kristjan. Ampak hudi duh.

    Božja logika.

    OdgovoriIzbriši
  17. Jona, odgovor je presvetlitev v mrkobnost. Brez diagnoze, sprejetja Zdravila in Zdravnika, ni ozdravljenja.

    Kot pišeš, sedaj vidim to povezavo, 'mrtvi' Jezus iz filma je bil glasnik strahot razkritih v naslednjih dneh, ki se dogajajo po smetiščih.

    Prilagam link do tega intervjuja. Skozi osebno očiščenje gre tale g. Dežman in pove tudi o tem stricu, ki ga omenjaš. V intervjuju boste videli zemljevid Slovenije posejan s stotinami križi, ki označujejo jame in grobišča.

    Intervju z g. J. Dežmanom:

    https://4d.rtvslo.si/arhiv/intervju-tv/174552672

    Hvaljen Jezus in Njegovi, bednik lidija.

    P.S. Jona, ko tole dodajam, pa vidim, že novi komentarji dodani. Naj se vsebina koga dotakne, v dušo.

    OdgovoriIzbriši
  18. Dzięki, bardzo interesujące. Dzisiaj pada deszcz, będę oglądać.

    OdgovoriIzbriši
  19. Madonca, pogledal sem intervju, in čeprav vse te stvari vem že od mladosti, in sem sam bil v jamah med 'kostmi', ko se to še ni smelo, me je na tričetrt oddaje kar v solze prisililo. Prišla je namreč jasna povezava med odmetavanjem Jezusov in svetnikov na smetišča, in odmetavanjem resnice in grobišč po vsej Sloveniji.

    Slovenski rod je okužen z nekim novim rodom, nečloveškim, demonom vesolja, ki pa se je ravno preko krščanstva vtihotapil v človeštvo, saj komunizem izvira od sinov krščanski mater v Rusiji.

    Krščanstvo, če je le poza, zato greh, potemtakem odpira vrata hudim duhovom, kajti ko je greh, imajo pravico vdreti v naša življenja.

    RTV LJ se je malo odkupila za prisilni prispevek, pa kakšno sveto mašo nam dajo, da nas lahko po drugi strani indoktrinirajo in mučijo s prav obratnim. Odličen intervju, hvala obema, RTV pa je zgleda že v taki krizi, da je vendarle dovolila tak izdelek, čeprav nerada. S tem pa je svojo prekletost v grehu zmanjšala za en odtenek. Kajne, lažje se diha?


    OdgovoriIzbriši
  20. Bi radi še eno zgodbo o prekletstvu naše klinčeve države? Tukajle je:

    Vse dopoldne sem prisiljen urejati promet, ko v zaporo ceste prihajajo tujci iz vse Evrope, in Slovenci, tisti z prikolicami pa ne morejo obrniti. S kolegom kličeva:

    - policijo, a povedo (skoraj se malo kregamo), da nimajo nič s tem, da nimajo ljudi, ker lovijo migrante vsepovsod;
    - občino, a pravijo, da ne smejo ukazati polzapore ceste cestarjem, čeprav sta takšni že dve;
    - gradbince, ki pa pravijo, da je to stvar občine. Občina pa, da je to od cestne.

    Ko ne gre več, je treba prositi delavce z velikimi stroji, da jih umaknejo, odprejo zapore, in spustijo vsaj tiste s prikolicami mimo. Vse čaka, delo stoji, vsaka beseda tujega jezika je dobrodošla. Kliče me nazaj iz občine, in reče, da to ni njihova stvar in ne od onih in tretjih, niti moja. Prekinem jo, ker moram ustavljati turista s prikolico. Edini danes je sposoben obrniti svoj vlak na nekaj kvadratnih metrih prostora.

    Ostale obračava nazaj, 7 km naokrog. Včasih skočim domov preobleči majico. Vsaj že pet.

    Končno pride policist (ona sedijo nepremično) in ko vidi vse skupaj, pravi, da ne morejo nič, da pa so vsi pravzaprav v prekršku. Odpeljeta se, in težava se zaenkrat umiri. Domišljam si, da sta nekje spodaj začela obračati avtomobile? Trajalo je ure, da smo prišli do tega.

    Nihče, nihče v tej klinčevi državi ni odgovoren za nič, vsi pa smo v klinčevem prekršku. Preklet je ta levičarski rod, ki je to storil narodu v 80 letih. Tudi naša cerkev nima nič z volitvami, ona samo skrbi za svoje reveže in trebuščke. Poden, ni kaj.

    Vsi sooo prihajali, le Poljakaaa ni blo ... Sem Rusom v nemškem avtu po poljsko spregovoril, pa je bilo bolje na srbščino preklopiti, ker njihova tamala, edina v avtu, ki zna angleško, ni znala angleško.

    To so te zgodbe prekletega naroda, ki je brezčuten, in nihče ni odgovoren za nič. To je Cerar in celotna garnitura čudakov pred njim. Zdaj pa spet lezejo na oblast, da bi narod do konca popenil in nekam ušel ...

    Je pa to tudi zabava: človek moli v sebi, vice poka in naredi kar more, zato ljudje sledijo kot je treba. Je Rus, nabildan in hud, ven skočil, ko mu je policaj pokazal naj obrne, pa sem prišel k njemu in ko me je pogledal, razcapanca, se mu je nekaj milo storilo, ko sem začel grmeti, naj obrne in: Spasiba!!

    A povedano mi je bilo, po uradni liniji, da to ni moje delo, še dobro, da me dobri policaj ni v kazen dal ...

    Tako maaaalo je potrebno, da narod mirno živi, a ne gre. En hudič je mad nami, ki ne pusti. Samo Božji v svojih dušah ostajajo Mirni.

    OdgovoriIzbriši
  21. Zgoraj smo dali link na Dežmanov odličen intervju, tu pa si lahko pogledate komentatorski gnus na portalu taiste televizije:

    http://www.rtvslo.si/mmc-priporoca/dezman-del-zgodovinarjev-je-ostal-na-titofilski-strani-in-podlegel-privilegijem/460522

    Ljudje ŽELIJO živeti v laži, ki so jo poslušali desetletja.

    ZATO smo preklet narod.

    OdgovoriIzbriši
  22. A resnično:

    Nebeško Kraljestvo je kakor Primož Roglič:

    sprva le drobno zrno, potem kal, potem pa počasi prevzame ves svet:

    http://www.times.si/sport/kolesarstvo/fotoprimoz-roglic-glavni-kandidat-da-razbije-skyev-vlak--927215cf70c64a20c1dfefcdc7d17afb58ac3648.html

    OdgovoriIzbriši
  23. Jona, hvala za življenja zgodbe, ponudijo ptičjo perspektivo, videti stvari kot so. Te pa so po večini razčlovečene, ker smo Slovenci nečloveška družba. Tako je bilo s telimi zgubljenimi turisti iz tvojega komentarja in kdo jim pomaga? Posameznik ali dva, ki zaznata njih stisko, vsi drugi pa si umijeo roke in jih dvignejo stran – ker v resnici ni nikomur NIČ MAR.

    V tem rodu, ki je ostal po vojni, zdesetkan in križan na ideologijo kulture smrt, je otopelost, nek okostenel uradniški duh, ki te je pripravljen pošiljati od vrat do vrat do skrajnosti. Govori pa tako sladko in vzvišeno lahko, da je joj.

    Preklikala sem tiste nekatere 'grezniške' komentarje pod člankom o intervjuju z g. Dežmanom in nekaj me je zadelo v srce, do solz – kaj si ljudje počnejo s tem in kakšni godlji kot narod smo in v tem Slovenci vzgajamo otroke, pa saj bodo pohabljenci!

    Prebrala sem si zapis preživelega domačina Dražgoš, našla sem ga na netu, ker mi je nekaj reklo, da naj si preberem o tej zlorabi. Pretresa me, kar se je dogajalo med vojni in po njej, ker smo toliko časa Slovenci živeli v prevari. Ljudje imajo samo-prekleteje nad seboj še sedaj, ker si želijo živeti tako kot si napisal.
    In tako naletim na zapis nekega domačina iz omenjene vasi, iz katerega se po vseh podatkih in avtentičnosti vidi, da je bila ta vasica namenom izbrana, saj so takratni 'osvoboditelji' govorili, da te farške vasi pa ni škoda (delovni, kmečki, gozdarski, furmanski ljudje so živeli v svojem znoju in blagostanju). Npr. staremu človeku pa niso pomagali pri umiku, ko je omagal na poti, ampak mu je pomagala noseča ženska z enim malčkom v košu na ramenih. Imeli pa so v vasi učitelja, ki se je šolal pri Sovjetih in zasejal druga semena, ki niso dobra.

    V tem zapisu je tudi birmovalec nadškof Vovk, ki je imel tam prvo birmo l. 1951 v zasilno urejeni cerkvi, izpraznjeni baraki. Fantje pa so ga stražili, saj so mu stregli po življenju, stražo pa plačali z nekaj dnevi zapora.

    https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=5946536

    Le kako bo slovenski rod ozdravil, če še svoje pardesetletne zgodovine nazaj ne zmore pogledati od blizu in v resnici. Tudi prebivalci tega nesrečnega in zlorabljenega kraja so še vedno razklani.

    Jona, odgovor si podal že včeraj, da smo okuženi z demonom vesolja, ki se je precepil v naše vrste. In kot svete knjige drugih religij razložijo, na Zemlji bosta vedno obstajala vsaj dva rodova, asure, Bogu uporni in tisti, ki jim asure nagajajo in jih dražijo.

    Kje je današnji nadškof, sveti Vovk? Mogoče ni rožlanja z orožjem, je pa v porah družbe hud moralni razkroj, kot pogorišče iz katerega se še kadi. Vse pa spominja na mlačno mlakužo. O mlačnosti pa je jasno povedano v Svetem pismu.

    Hvaljen Jezus in Njegovi, ki odločenosti dajete vsebino. Rešitev je v zgledu svetih in odnosu z njimi. V priklonu pred Vami, lidija.

    OdgovoriIzbriši
  24. Najlepša ti hvala za te izčrpen in jasnoviden komentar! Medtem sem pisal nov šepet, 84. Tu smo govorili predvsem o našem prekletstvu, novi zapis pa govori, kaj je pravzaprav Blagoslov v resnici, in kako do njega.

    Pa lep dan in Bog s tabo in vami!

    OdgovoriIzbriši


11.9.2018: Blog in komentiranje sta zaprta. Vesel študij!

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.